Pariați pe Apex Legends Global Series 2024

Apex Legends este un joc eSport de top dezvoltat de Respawn Entertainment și publicat de Electronic Arts. Acest joc gratuit este disponibil în prezent pentru sistemele de operare PlayStation, Xbox și Microsoft Windows. O versiune mobilă a jocului, Apex Legends Mobile, este disponibilă și pentru Android și iOS. Cu toate acestea, versiunea mobilă nu acceptă jocul pe mai multe platforme.

Electronic Arts descrie Apex Legends Global Series ca un ecosistem competitiv care susține toate echipele de top ale jocului și aspiranții la nivel global, care se cumulează în Campionatul ALGS.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Totul despre Apex Legends Global Series

Călătoria competitivă a jucătorilor începe la Circuitul Challenger, care implică competiții pentru calificarea în Ligile Pro. ALGS Pro League cuprinde 40 de echipe de top care concurează într-un sezon regulat, din care echipe de top va lua parte la Apex Legends Global Series Championship.

Despre Apex Legends

Lucrați la Joc Apex Legends a început în 2016. Cu toate acestea, a fost ținut secret până cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea sa în 2019. Jocul a primit numeroase recenzii pozitive, care l-au ajutat să câștige rapid proeminență.

Până la sfârșitul primei săptămâni după lansare, peste 25 de milioane de jucători jucaseră deja jocul. În prezent este clasat ca unul dintre cele mai jucate jocuri video din toate timpurile în ceea ce privește numărul de jucători.

Gameplay

Jucătorii încep prin a se forma în echipe, fiecare având doi sau trei jucători. Fiecare jucător trebuie apoi să aleagă un personaj pe care să-l folosească. Personajele din joc, cunoscute sub numele de legende, au abilități diferite. Următorul pas este alegerea unui mod de joc dintre cele două opțiuni disponibile.

Primul mod de joc se numește Battle Royale. Acceptă până la 20 de echipe de trei jucători sau 30 de echipe de doi jucători. Setarea jocului este pe o insulă unde jucătorii trebuie să caute provizii și arme și să încerce să învingă celelalte echipe.

Zona de joc, insula, continuă să se micșoreze pe măsură ce jocul continuă, forțând toți jucătorii să continue să se miște pentru a evita să se găsească în afara zonei de joc. Mutarea din zona de joc este fatală pentru un personaj. Ultima echipă rămasă în viață câștigă runda.

Celălalt mod se numește Arenas. Jucătorii trebuie să formeze echipe de trei jucători pentru a juca modul, adică maximum șase jucători pot juca într-o rundă. O echipă trebuie să lupte cu o altă echipă într-o serie de runde pentru a determina câștigătorul. O echipă câștigă obținând cel puțin trei puncte și conducând cu două.

Cote de pariere pentru Apex Legends Global Series Championship

Orice parior, indiferent de experiența sa de pariuri egaming, poate paria pe Apex Legends Global Series turnee online. Cu toate acestea, cunoașterea jocului și a performanțelor echipei poate fi un avantaj suplimentar, deoarece îi ajută pe pariori să ia decizii de pariuri mai informate.

Toate meciurile au cote diferite, care sunt informate de numeroși factori, inclusiv de site-ul de pariuri eSports utilizat. Unele dintre cele mai populare tipuri de pariuri care oferă cele mai bune cote sunt evidențiate mai jos.

Pariuri directe

Pariurile directe sunt cele mai simple, potrivite chiar și pentru pariori noi. Acestea implică pariarea pe ce echipă va câștiga campionatul sau pe ce jucători vor primi premii specificate. Cotele pentru pariurile directe sunt de obicei dezirabile, mai ales pentru echipele underdog. Cu toate acestea, pariorii trebuie să aștepte până la sfârșitul evenimentului pentru a cunoaște soarta pariurilor lor.

Pariuri pentru câștigarea meciului

Pariurile pentru câștigarea meciului sunt, de asemenea, simple. Paritorii pariază pe o echipă care va câștiga un anumit meci. Cotele pentru astfel de pariuri variază de obicei în funcție de probabilitatea ca echipa să câștige, cotele fiind mai egale pentru meciurile în care ambele echipe sunt favorite la câștig.

Primele pariuri de sânge

Primele pariuri de sânge pentru pariorii care pariază pe turneele Apex Legends Global Series, cunoscute și sub numele de first kill bets, implică plasarea de pariuri pe care jucător va obține prima ucidere într-un meci. Tipul de pariu este mai potrivit pentru pariorii cu experiență Apex Legends care cunosc stilurile de joc ale tuturor jucătorilor dintr-un anumit meci.

De ce sunt populare pentru a paria turneele Apex Legends Global Series?

Ligile Apex Legends Global Series sunt incredibil de populare, mai ales printre paritorii eSports. Motivul cel mai evident este că turneele oferă numeroase piețe de pariuri, care sunt oportunități pentru pariori de a paria. Popularitatea celor mai mari turnee Apex Legends Global Series asigură că majoritatea furnizorilor de pariuri eSports de top oferă multe piețe de pariuri pentru turneele lor.

Un alt motiv principal pentru popularitatea celor mai bune turnee Apex Legends Global Series este că piețele de pariuri au de obicei cote atractive. Furnizorii de pariuri oferă de obicei cele mai bune cote posibile pentru a atrage mai mulți pariori pe platformele lor, deoarece industria de pariuri eSports a devenit extrem de competitivă. În mod ideal, cote mai bune înseamnă câștiguri potențiale mai mari.

Bonusurile și stimulentele pentru jocuri sunt o altă strategie pe care o folosesc furnizorii de pariuri eSports pentru a rămâne pe linia de plutire în industria extrem de competitivă a pariurilor eSports. Cel mai site-uri de pariuri online eSport de obicei, oferă bonusuri atractive pentru campionatele Apex Legends Global Series, făcând turneele și mai populare printre pariorii care doresc să profite de oferte.

Turneele majore Apex Legends Global Series sunt, de asemenea, populare printre pariori pentru emoția și divertismentul lor. Acest lucru este în special printre paritorii înclinați să parieze live pe jocuri video. Ei se pot bucura de tot divertismentul oferit de turnee în timp ce adună toate informațiile relevante de care au nevoie pentru a plasa pariuri live.

Echipe câștigătoare ale seriei globale Apex Legends și cele mai mari momente

Prima Apex Legends Global Series a avut loc în 2021, prezentând 60 dintre echipele de top din lume concurând pentru cel mai mare premiu din grupul Apex Legends Global Series de 2,58 milioane de dolari. Toate echipele și jucătorii au avut performanțe uimitoare, dar au fost câțiva care s-au remarcat printre restul.

Echipe câștigătoare

Echipa câștigătoare pentru Seria Globală Apex Legends 2021 a fost SCARZ. Este o organizație japoneză pro eSports care a fost fondată în 2012 și a concurat într-o listă de turnee și evenimente eSports.

Jucătorii activi care au câștigat seria au fost un jucător defensiv numit Mande, un jucător Recon numit Taisheen și un jucător ofensiv numit RPR. Taisheen a câștigat în mod uimitor Premiul Apex Predator, împărtășindu-l cu Danilla, o jucătoare din echipa Fire Beaver.

Versiunea nord-americană a campionatului s-a încheiat cu echipa Kungarna NA câștigătoare, asigurând un premiu în bani de 265.591 USD. Echipa nord-americană a fost formată din jucătorii Vein, Onmuu și Scuwry. Norul 9 a terminat pe o poziție a doua impresionantă și a primit un premiu în numerar de 132.875 USD. Jucătorii activi la acea vreme erau Zach Mazer, Paris Gouzoulis și McKenzie Beckwith.

Echipa câștigătoare a Campionatului APAC South ALGS 2021 a fost Wolfpack Arctic. Turneul a fost mai puțin competitiv și a avut un fond de premiere relativ mai mic, echipa câștigătoare luând acasă 68.100 $. Cu toate acestea, franciza din Indonezia a surprins pe toată lumea câștigând turneul, deoarece era o echipă relativ nouă formată în martie 2020.

Câștigătoarea campionatului ALGS din America de Sud a fost echipa Paradox Esports, care a primit 42.000 de dolari. Alte echipe de top în acel campionat au fost Fenix I, care a primit 21.000 de dolari, și Dynamics, care a primit 12.000 de dolari.

Campionatul Global Series Apex Legends 2022

Campionatul Apex Legends Global Series 2022 a fost programat în perioada 7 iulie - 10 iulie. Campionatul a fost împărțit în trei etape, echipele câștigătoare avansând din faza grupelor la faza bracket și apoi la finală.

Faza grupelor a implicat 40 de echipe împărțite în zece grupe. Toate echipele au avansat în grupa de bracket, cu primele zece echipe începând în bracket-ul câștigătorului și ultimele zece în bracket-ul învins.

Fondul de premiere pentru Campionatul Global Series Apex Legends din 2022 este de 2 milioane de dolari, câștigătorii urmând să primească 500.000 de dolari. Echipa de pe locul 2 va primi 300.000 USD, iar echipa a treia 200.000 USD. În plus, jucătorul cu cele mai multe eliminări, Apex Predator, va primi 3.000 de dolari.

Unde să pariezi pe Apex Legends Global Series?

Parierii pot plasa pariuri pe Apex Legends Global Series pe majoritatea site-urilor de pariuri eSports. Cu toate acestea, sute de site-uri de pariuri eSports oferă piețe de pariuri Apex of Legends, ceea ce face dificil pentru majoritatea jucătorilor să aleagă cel mai bun site de pariuri eSports.

Unele opțiuni de top se găsesc pe site-uri de clasare reputate pentru pariuri eSports. Lucrul esențial este să vă asigurați că site-ul de pariuri eSports selectat oferă piețe de pariuri Apex Legends Global Series.

Următorul pas după alegerea unui site de pariuri potrivit este depunerea fondurilor în contul de pariuri. Suma depozitului depinde de ceea ce intenționează pariorul să mizeze, dar nu trebuie să fie mai mică decât limita minimă de depunere stabilită de furnizorul de pariuri. Majoritatea furnizorilor de pariuri oferă numeroase metode de plată, care ajută la simplificarea și convenabilitatea procesului de depunere.

Procesul de pariere Apex Legends Global Series

Pariurile încep cu pariorii care selectează piețele de pariere potrivite dintre opțiunile disponibile. Preferințele, cotele și strategiile de pariere vor afecta în primul rând alegerile. De obicei, majoritatea site-urilor de pariuri permit pariorilor să facă pariuri acumulate, îmbunătățind cotele și mărind valoarea potențială a câștigului.

Paritorii pot decide apoi cu privire la suma de bani de mizat pentru fiecare pariu și pot urma procedura relevantă furnizată de furnizorul de pariuri pentru a plasa pariul.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022
2022-12-08

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022

Esports-ul se extinde, iar mai multe competiții și jocuri sunt incluse pe piețele de pariuri. Nu este surprinzător să vedem că pariurile pe sporturi cresc în popularitate, având în vedere cât de populare au devenit competițiile sportive în ultimii ani.