Cel mai bun ghid pentru pariuri Rainbow Six Siege 2024

Publicat de Ubisoft în urmă cu câțiva ani, Tom Clancy's Rainbow Six Siege se află în prezent în categoria jocurilor de sport de rang înalt. Majoritatea oamenilor se referă la acest joc video FPS, pe care Ubisoft Montreal l-a lansat în 2015, drept R6. Inițial, a fost disponibil pe Xbox One, Microsoft Windows și PlayStation 4. Câțiva ani mai târziu, în decembrie 2020, a fost lansată o versiune actualizată a Rainbow Six, care poate fi jucată pe Xbox Series X/S și PlayStation 5, făcând acest joc disponibil pentru mai mulți FPS. fani din întreaga lume.

Este de remarcat faptul că Rainbow Six l-a înlocuit pe Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots, care a fost anulat în 2014 din cauza unor complicații tehnice. Ubisoft a decis că cel mai bine ar fi ca franciza Rainbow Six să le permită jucătorilor să imite pe unii dintre cei mai cunoscuți agenți anti-terorism din lume. Echipa care a creat Rainbow Six Siege a fost orientată spre detalii pentru a produce cele mai credibile scene de asediu.

Cel mai bun ghid pentru pariuri Rainbow Six Siege 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum să joci Rainbow 6 Siege esports?

Cum să joci Rainbow 6 Siege esports?

Acest lucru a necesitat abilități de dezvoltare a jocurilor video de vârf și cercetări ample pentru a înțelege operațiunile militare din viața reală. Dezvoltatorii lui R6 au trebuit chiar să se sfătuiască de la unități puternice anti-terorism din diferite părți ale lumii.

Parierii care intenționează să facă pariuri R6 eSport ar trebui să învețe cum funcționează acest joc foarte apreciat. Utilizează tehnologia RealBlast de la Ubisoft, care permite furnizarea de medii distructive.

Aceasta înseamnă că sistemul este dinamic, încurajând jucătorii să colaboreze și să rămână atenți pentru a-și stăpâni mediul înconjurător. În plus, hărțile disponibile sunt impresionant de diverse, cu caracteristici distinctive precum locația, ora din zi, scara și designul. În special, fiecare dintre ele prezintă o nouă provocare pentru a-i determina pe jucători să dezvolte noi tactici.

Rainbow Six Siege vine cu două tipuri de operatori – atacatori și apărători. Rolul primului este de a încălca, clarifica și preia controlul asupra obiectivului. Pe de altă parte, un apărător are sarcina de a reține obiectivul și de a face tot ce este necesar pentru a preveni atacatorii să pătrundă prin intrări.

Un jucător decide rolul pe care vrea să-l joace în modurile de joc disponibile, inclusiv ostatic, zonă securizată, bombă, situații și realism tactic. De asemenea, li se permite să-și personalizeze armele și echipamentele, în funcție de ceea ce cred că li se potrivește. Fiecare operator are dreptul la următoarele:

 • Două gadget-uri: R6 are 36 dintre ele la momentul scrierii acestei postări.
 • O armă secundară: Peste 70 de arme secundare unice sunt disponibile în acest joc.
 • 1 – 3 arme primare: Jucătorii le pot personaliza folosind skin-uri de atașament, skin-uri de arme sau farmece.
Cum să joci Rainbow 6 Siege esports?
Pariuri R6 2024 : tot ce trebuie să știți

Pariuri R6 2024 : tot ce trebuie să știți

Pariul pe Rainbow Six Siege este simplu. Parierii pot face pariuri în confortul casei lor sau în orice altă locație pe care o consideră potrivită. Cu toate acestea, ei ar trebui să găsească mai întâi cel mai bun Site de pariuri eSport, înregistrați-vă ca parior și verificați-le conturile. Platforma de pariuri poate solicita documente de verificare, cum ar fi un act de identitate emis de guvern, care să confirme că pariorul a împlinit vârsta legală necesară pentru un jucător de noroc în jurisdicția sa.

Înainte de a plasa pariuri pe R6, un parior ar trebui, de asemenea, să aleagă o metodă de depunere/retragere pentru a-și finanța conturile de jocuri de noroc și a muta finanțele din ele. Apoi, este, de asemenea, prudent să cercetezi pariurile pe jocuri video pentru a înțelege elementele de bază ale pariurilor R6 și cele mai bune practici de urmat. Unele dintre detaliile care merită descoperite sunt opțiunile de pariere R6 și turneele.

Când pariază pe Rainbow Six Siege, pariorii pricepuți analizează mai întâi meciurile disponibile înainte de a-și miza banii. Pentru a le vizualiza, trebuie să accesați hub-ul de esports de pe casele de pariuri online alese și să faceți clic pe „Rainbow Six Siege”. Începătorii sunt sfătuiți să parieze sume mici, de preferință 10 USD - 20 USD. Acest lucru le permite să fie în siguranță, deoarece s-ar putea să nu înțeleagă dacă șansele sunt în favoarea lor sau nu.

Pariuri R6 2024 : tot ce trebuie să știți
Jucătorii Big Rainbow Six Siege pe care merită să pariezi

Jucătorii Big Rainbow Six Siege pe care merită să pariezi

Deloc surprinzător, dragostea unor entuziaști ai Rainbow 6 pentru acest joc a fost inspirată de jucătorii săi de top și de faptele pe care le-au realizat. De exemplu, Psycho, al cărui nume real este Gustavo Rigal, a jucat acest sport de mult timp.

Acest jucător brazilian ESL s-a clasat pe locul al doilea în timpul Six Invitational 2020 ca membru al emblematicei echipe R6 Ninjas in Pyjamas, care a câștigat turneul în 2021. Rigal este în prezent (din 2021) liderul echipei în joc. Nenumărați fani R6 îl joacă pentru a încerca să fie la fel de buni ca el și alți jucători remarcabili precum Troy „Canadian” Jaroslawski, Jeremy „HysteRiX” Mao Xuan Tan, Njr, JRDN și Muzi.

De ce jucătorii R6 iubesc jocul?

Majoritatea jucătorilor Rainbow Six Siege nu se satură de el, datorită unora dintre caracteristicile sale unice care ridică ștacheta pentru orice jucător modern. De exemplu, acest joc video cu ritm rapid vine cu o selecție intrigantă de operatori a căror combinație de abilități și gadget-uri le permite să iasă în evidență.

Jucătorii care se străduiesc să prospere jucând R6 trebuie să fie planificatori strategici de top. De asemenea, ar trebui să posede abilități excepționale de gândire critică și să poată intra fără efort într-o stare de flux. În plus, Rainbow Six Siege are o imprevizibilitate care impune ca jucătorii să fie mereu atenți – nu este loc de mulțumire.

Cum să joci Rainbow Six Siege?

Rainbow Six Siege a devenit un sport preferat pentru că este ușor de jucat și de stăpânit. Jucătorii interesați pot începe prin a consulta nenumăratele ghiduri pentru începători R6 disponibile online. După ce au cunoscut elementele de bază ale acestui FPS, ar trebui să construiască cea mai bună setare pentru acest joc.

Dar atingerea jocului de nivel superior necesită mult mai mult. Jucătorii sunt sfătuiți să experimenteze cu diferiți operatori, moduri de joc și gadgeturi până când găsesc un stil de joc care li se potrivește perfect. Nou-veniții nu ar trebui să se teamă să se confrunte cu alți operatori la nivelul lor și să se străduiască să se ridice la diferite etape.

Jucătorii Big Rainbow Six Siege pe care merită să pariezi
Cei mai mari jucători și echipe de sport Rainbow 6

Cei mai mari jucători și echipe de sport Rainbow 6

Big Rainbow Six Siege jucători și echipe au jucat, de asemenea, un rol considerabil în creșterea popularității acestui joc la nivel global. Mulți oameni urmăresc turneele R6 pentru a le urmări performanța și pentru a vedea cine câștigă. Mai jos sunt câteva dintre echipele de top ale R6 și câțiva dintre cei mai pricepuți jucători ai lor.

 • Ninja în pijamale: Psycho, Muzi, Kamikaze, pino și JULIO
 • Team Liquid: NESKWGA, psk1, Paluh, muringa și Xs3xyCake
 • TSM FTX: Beaulo, Merc, Chala, Geo și Achieved
 • MIBR: Faallz, LuKid, FelipoX, reduct și Rappz
 • Echipa oNe Esports: Neskin, Levy, Lagonis, Alem4o și KDS
 • Giants Gaming: HysterRIX, Lunar, SpeakEasy, jrdn și Ysaera
 • FURIA Esports: Lenda, Highs, R4re, Miracle și Fntzy
Cei mai mari jucători și echipe de sport Rainbow 6
Totul despre campionatele Rainbow Six Siege

Totul despre campionatele Rainbow Six Siege

Există o cupă mondială Rainbow Six Siege în care 45 de echipe naționale concurează pentru a dovedi că sunt cei mai buni la acest joc de împușcături. Echipele participante trebuie să aibă o singură naționalitate, fiecare dintre jucătorii lor având cetățenia în jurisdicția pe care o reprezintă. Din păcate, doar douăzeci dintre ei ajung în etapa finală, iar câștigătorul ia acasă Cupa Mondială Rainbow Six trofeu și un impresionant milion de dolari (care s-ar putea schimba oricând)!

În special, Ubisoft a organizat Cupa Mondială R6 în vara anului 2021. Fiind primul de acest gen, acest eveniment a fost un lucru important pentru întreaga comunitate Rainbow Six și o completare excelentă pentru ecosistemul acestui sport.

A reprezentat ocazia perfectă pentru cei mai talentați jucători de la Rainbow Six Siege să savureze acest joc de împușcături în timp ce își arătau măiestria asupra lui. În plus, cei mai mulți fani ai R6 au profitat de această șansă pentru a-și demonstra sprijinul nesfârșit pentru echipele lor preferate și pentru a împărtăși cu alții care susțin aceeași parte.

Ubisoft a invitat primele paisprezece echipe să participe la finala campionatului Six Invitational 2021. Acestea au fost din Mexic, Australia, Brazilia, Spania, Rusia, Coreea de Sud, Canada, Franța, Germania, Taipei Chinez, Marea Britanie, Japonia, Italia și Statele Unite. Restul de 31 de echipe au fost nevoiți să se afle printre cele 20 de echipe în etapa finală.

Totul despre campionatele Rainbow Six Siege
Echipele care au participat la Six Invitational 2021

Echipele care au participat la Six Invitational 2021

Din păcate, Virtus.pro și Wildcard Gaming nu au ajuns la Paris pentru acest turneu R6 din cauza pandemiei de Covid-19. Cele 18 echipe care au participat la Şase Invitaţionale 2021 au fost: Ninjas in Pyjamas, Team Liquid, Oxygen Esports, FaZe Clan, Parabellum Esports, Spacestation Gaming, Giants Gaming, G2 Esports, Team oNe Esports, MIBR, Team Empire, Mkers, DarkZero Esports, CYCLOPS athlete gaming, Clouds9, , BDS Esports și TSM FTX.

Aceste echipe Rainbow Six Siege au trebuit să respecte diverse reguli pentru a rămâne eligibile pentru acest turneu global. De exemplu, li s-a permis să înlocuiască jucători R6 doar înainte de începerea unui meci. În plus, li s-a interzis să se complacă în orice activitate care le-ar acorda un avantaj nedrept față de concurenții lor, inclusiv utilizarea erorilor sau erorilor. Cei prinși în acțiuni interzise ar suferi pierderi sau ar fi descalificați.

Cine a câștigat Cupa Mondială R6 2021?

Brazilia a câștigat Campionatul Six Invitational 2021, cu Ninjas In Pijamas ocupand primul loc. Această echipă a învins Team Liquid din aceeași țară cu 3-2 în etapa finală. Alte echipe braziliene care au făcut călătoria la Paris pentru această competiție au fost:

 • Clanul FaZe
 • FURIA
 • Echipa unu
 • MIBR

Unii dintre jucătorii cu cele mai bune performanțe premiați în timpul celor șase invitații 2021 au fost Paluh, NESKWGA, Beaulo, Pino și JoyStiCK.

Echipele care au participat la Six Invitational 2021
Pariuri la turnee Rainbow Six Siege

Pariuri la turnee Rainbow Six Siege

Pariurile la Cupa Mondială Rainbow 6 funcționează la fel ca pariurile pe fotbal sau alte titluri de sporturi. Paritorii ar trebui să selecteze mai întâi o echipă pe care să o susțină. Nu trebuie să fie favoritul lor, mai ales dacă șansele arată că este o persoană defavorizată și sunt implicați bani. Următorul lucru este să creați o strategie de jocuri de noroc care să acopere suma pe care ar dori să mizeze, tipurile de pariuri R6 pe care să le acordați prioritate și aplicațiile de pariuri pe esports de explorat.

De asemenea, este prudent să vă familiarizați cu piețele de pariuri R6 oferite de majoritatea caselor de pariuri sportive. Unul dintre ei este câștigătorul absolut, care le permite jucătorilor să parieze pe echipa despre care cred că va pleca cu trofeul R6 Cupa Mondială și premiul în bani.

O altă piață R6 este finalistul turneului care oferă cote dacă o anumită echipă va ajunge sau nu în finală. Câștigătorul regiunii merită și el cercetat. Permite pariorilor să parieze pe echipe dintr-o anumită regiune, cum ar fi Asia, Europa sau America de Nord.

Pariuri la turnee Rainbow Six Siege
Găsiți casele de pariuri perfecte R6

Găsiți casele de pariuri perfecte R6

Alegerea unui furnizor de încredere Rainbow Six Siege este obligatorie atunci când pariezi online pe acest FPS. Unii începători se confruntă cu diverse probleme pentru a le identifica pe cele mai bune, dar nu este complicat. Primul pas este să parcurgeți caracteristicile site-urilor de pariuri pe sport pe care doriți să le descoperiți.

Este înțelept să căutați lucruri precum promoții generoase, asistență pentru clienți de top și streaming live. Aplicațiile de pariuri pe sporturi care merită să ofere, de asemenea, multe metode de plată pentru comoditate. Acestea ar trebui să includă cele universale precum PayPal, Bitcoin, Neteller și Skrill.

Unele dintre cele mai bine cotate case de pariuri de sport de pe piață astăzi sunt Betsson, BetWay, 10bet, Betwinner, Casumo, ComeOn, 22BET și Bet365. Acestea vin cu caracteristici diferite. Prin urmare, pariorii nu ar trebui să se aștepte la aceleași procese de înregistrare, sisteme de depunere/retragere sau metode de asistență. Bonusurile oferite diferă și în ceea ce privește tipul și premiul. Casa de pariuri online R6 la care se mulțumește un jucător de noroc depinde de nevoile pe care intenționează să le satisfacă sau de experiențele pe care le tânjește.

Paritorii ar trebui să știe că R6 nu este la fel de popular ca titanii din industrie, cum ar fi League of Legends și Dota 2, deși încearcă să ajungă din urmă. Prin urmare, aplicațiile de pariuri pe sporturi care îl oferă ar putea fi limitate, deoarece piața sa este mai mică.

Găsiți casele de pariuri perfecte R6
Urmărește cele mai bune echipe Rainbow 6 pentru a paria cu precizie

Urmărește cele mai bune echipe Rainbow 6 pentru a paria cu precizie

Nu există nicio îndoială că Rainbow Six Siege vine cu o scenă esports înfloritoare. Paritorii hotărâți să plaseze pariuri câștigătoare ar trebui să urmeze echipele de top R6 în funcție de performanța lor. Unele dintre acestea sunt după cum urmează:

Team Liquid

După ce a câștigat peste 1 milion de dolari, Team Liquid se mândrește cu faptul că este unul dintre liderii de renume în scena sporturilor de astăzi. Jucătorii excepționali ai acestei echipe se laudă cu o experiență extraordinară nu numai în R6, ci și în alte titluri de sport bine-cunoscute, cum ar fi CS: GO și Fortnite. În plus, are multe victorii sub centură, inclusiv premiul de 450.000 de dolari pe care l-a câștigat la Six Invitational 2021 după ce a ocupat locul doi.

BDS Esport

BDS este un eSports cu sediul la Geneva, care a buzunat peste 500.000 USD prin jocul R6. Unul dintre cei mai buni jucători din Rainbow Six Siege ai acestei echipe este Elemzje, a cărui performanță a fost remarcabilă, în ciuda faptului că a avut o expunere redusă la multe tactici R6. Un altul este Shaiiko, un jucător francez legendar care a demonstrat o excelență de invidiat în a juca sporturi, datorită concentrării superioare și conștientizării sale superioare.

Ninja în pijamale (NiP)

NiP și-a asigurat un milion de dolari după ce a devenit cel mai mare învingător al 2021 Six Invitational. În 2020, a ajuns pe locul al doilea la același turneu; prin urmare, aceasta a fost o îmbunătățire impresionantă. Această echipă domină industria esporturilor de ani de zile, fiind în ea de peste două decenii. De asemenea, a concurat de mult timp în Counter-Strike: Global Offensive.

Imperiul echipei

Team Empire este o echipă R6 de prim rang, cu o reputație de prosperare în toate titlurile esports, inclusiv Call of Duty, StarCraft II și League of Legends. Pe lista sa de jucători remarcabili R6 sunt JoyStiCK, ShepparD, Scyther și Always. Această echipă și-a asigurat primul loc la Six Major Raleigh 2019.

Team one eSports

Această organizație braziliană de sport și-a câștigat o reputație pentru a juca R6 și alte jocuri precum Counter-Strike, League of Legends și Free Fire. Jucătorii săi activi Rainbow Six Siege includ Lagonis, Neskin, KDS, Levy și Alem4o.

Echipa SoloMid (TSM)

TSM este un alt interpret genial în Rainbow Six Siege. Jucătorii acestei organizații de sport din SUA au demonstrat, de asemenea, abilități excelente pentru a juca alte jocuri palpitante, cum ar fi Apex Legends, League of Legends, Magic: The Gathering Arena și Battlegrounds Mobile India. Beaulo, Merc, Chala și Geometrics sunt câțiva dintre cei mai importanți jucători ai acestei echipe R6.

Jocuri cu giganți

Giganți se mândrește cu două echipe rainbow 6 - o echipă spaniolă și una din Singapore. Unii dintre membrii solidi ai acestei organizații profesionale de esports sunt SpeakEasy și HysteRiX. În special, Giants are și echipe care concurează în Call of Duty, CS: GO, Fortnite, League of Legends și Rocket League. Din păcate, în ciuda faptului că este o echipă R6 reputată, a pierdut la 2020 Six Invitational.

Urmărește cele mai bune echipe Rainbow 6 pentru a paria cu precizie
Pro și contra cu pariurile online R6

Pro și contra cu pariurile online R6

Deși a zburat sub radar când a fost introdus pentru prima dată în lume în 2015, Rainbow Six Siege a primit nenumărate recenzii pozitive atât de la jucători, cât și de la fanii sporturilor.

Pro:

 • Diverse clase de jucători: R6 are mulți operatori dintre care jucătorii pot alege, în funcție de stilul lor de joc cel mai preferat. Exemple dintre cei din piscina atacatorilor sunt Hibana, Thermite, Zero, Kali, Ace, Blackbeard, Thatcher, Nomad, Gridlock, Zofia și Maverick. Lista de apărători a acestui joc de împușcături tactice online vine cu operatori precum Aruni, Smoke, Wamai, Melusi, Jäger, Warden, Clash și Alibi.
 • Pachete de expansiune obișnuite: Echipa din spatele dezvoltării lui R6 lansează noi pachete de expansiune la fiecare trei luni. Acestea oferă conținut suplimentar și actualizări de joc valoroase pentru a oferi pasionaților de Rainbow 6 experiențe de joc remarcabile.
 • Scenă competitivă: R6 vine cu o natură deosebit de competitivă, care a crescut treptat. Echipele puternice continuă să încerce să se perfecționeze pentru a-și crește șansele de a-și învinge adversarii. Ceea ce este și mai bine este că este posibil să schimbi roluri sau stiluri de joc și, potențial, să-i prindeți pe rivali cu garda sub garda.

Contra:

 • Uneori, serverele Ubisoft sunt oprite. Mulți jucători s-au plâns că au fost deconectați brusc de la R6. Alții au mărturisit, de asemenea, că nu au putut găsi meciuri. În special, Ubisoft a depus toate eforturile pentru a rezolva aceste probleme și pentru a oferi experiențe de joc mai satisfăcătoare.
Pro și contra cu pariurile online R6
Înțelegerea cotelor de pariuri Rainbow 6

Înțelegerea cotelor de pariuri Rainbow 6

Învățarea să discernem R6 cote de pariuri este esențial pentru paritorii care intenționează să parieze pe acest joc video tactic shooter. Acest lucru le permite să-și calculeze câștigurile potențiale și să știe dacă ar trebui să rămână la un anumit site de pariuri esports sau nu. De obicei, majoritatea caselor de pariuri le afișează ca zecimale, fracții sau cote R6 pe linie monetară.

Popularitatea cotelor zecimale Rainbow 6 Siege este în creștere, datorită ușurinței lor de citit. Un parior trebuie să-i înmulțească cu miza pentru a-și afla câștigurile. De exemplu, dacă un pariu R6 vine cu o cotă de 1,65, iată cum ar trebui să-și calculeze profitul, presupunând că pariază 30 GBP:

30 GBP x 1,65 = 49,5 GBP (profitul lor este de 19,5 GBP după scaderea pariului lor inițial din 49,5 GBP).

Ca și cote zecimale, cotele fracționale sunt, de asemenea, destul de ușor de înțeles. De exemplu, dacă echipa R6 pe care doriți să pariați are cote de 7/4, înseamnă că pentru fiecare 4 GBP mizați, veți primi 7 GBP, obținând un profit de 3 GBP.

Cotele Moneyline sunt extrem de populare printre platformele de pariuri R6 din SUA. Acestea sunt prezentate în raport cu -100. Pe baza calculelor lor, simbolul exact și numărul dat unei anumite opțiuni de pariere depind de faptul dacă casa de pariuri crede că o anumită echipă R6 va câștiga sau va pierde. În mod obișnuit, un semn plus arată pe cel defavorizat în meci, în timp ce semnul negativ demonstrează echipa câștigătoare.

Înțelegerea cotelor de pariuri Rainbow 6
Sfaturi și trucuri pentru pariuri R6

Sfaturi și trucuri pentru pariuri R6

Orice parior poate reuși să parieze pe Rainbow Six Siege, indiferent de nivelul său de experiență. Acest lucru este ușor de realizat dacă stăpânesc mai multe sfaturi și trucuri practice de pariuri R6. Unul dintre ei află cum funcționează casele de pariuri online ca parte a cercetării lor pre-pariuri. Acest lucru face ca crearea contului lor de jocuri de noroc și plasarea pariurilor lor să fie simplă, economisindu-le timp și permițându-le să se concentreze pe un anumit meci R6.

Un alt lucru pe care ar trebui să-l facă pariorii înfocați în sporturi este să învețe despre diferitele echipe R6 și despre istoria lor. Îi ajută să știe pe cine să parieze pentru a-și crește probabilitatea de a primi o plată decentă. În esență, trecutul unei echipe nu este singurul factor demn de luat în considerare atunci când alegeți o parte în timpul pariurilor online Rainbow 6 Siege.

Paritorii trebuie să ia în considerare și șansele. Prin urmare, este recomandabil să susțineți un favorit clar în loc să sperați că un defavorabil va avea performanțe mai bune, în ciuda faptului că are șanse mici.

A fi inteligent este recomandat și în timpul pariurilor R6. Jucătorii de noroc ar trebui să urmărească să facă cele mai bune mișcări în funcție de situațiile lor unice. De exemplu, dacă un parior tocmai a intrat în scena pariurilor pe sporturi, ar trebui să evite pariurile complexe până când înțelege pe deplin cum funcționează totul. În plus, câștigarea unuia sau două pariuri nu ar trebui să facă pe cineva suficient de încrezător pentru a plasa pariuri extrem de riscante.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri R6
About the author
Liam Fletcher
Liam Fletcher

Liam „CyberScribe” Fletcher, un kiwi cu un talent pentru un joc rapid și narațiuni articulate, a apărut ca o voce proeminentă la EsportRanker. Scufundându-se adânc în universul esports, Liam creează recenzii cuprinzătoare, perspective strategice și povești captivante din spatele ecranelor.

Send email
More posts by Liam Fletcher