Top Valorant site-uri de pariuri 2024

Pariurile pe sporturi Valorant sunt printre cele mai semnificative lucruri care se întâmplă pe scena pariurilor pe sporturi. În acest ghid, află tot ce trebuie să știi despre pariurile pe acest joc relativ nou, care rivalizează cu Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) și Fortnite atât pe scena sporturilor, cât și pe industria pariurilor.

După introducerea sa în 2020, Valorant a devenit rapid un favorit în scena esporturilor și, în cel mai scurt timp, a început să apară pe site-urile de pariuri. În acest moment, este unul dintre cele mai populare sporturi pe care pariorii pariază.

Top Valorant site-uri de pariuri 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Tot ce trebuie să știi despre Valorant

Valorant este cel mai recent joc video al dezvoltatorului și editorului american Jocurile Riot. Acesta este același mogul de jocuri video din spatele francizei online multiplayer Battle Arena, League of Legends.

Pentru început, Valorant este un joc video cu erou tactic FPS bazat pe personaje 5v5, disponibil pe Microsoft Windows. Jocul free-to-play se bazează pe Unreal Engine 4, cel mai bun motor de creație 3D în timp real, cu grafică și sunet excelente pentru o imersiune maximă. Dezvoltarea jocului a început în 2014, dar a fost lansat oficial pe 2 iunie 2020.

Modul de joc al lui Valorant

În Valorant, jucătorii preiau rolul agenților în atac sau apărare. Obiectul jocului depinde de mod. În acest moment, acest FPS are șapte moduri:

 • Fără evaluare: echipa care atacă trebuie să detoneze bomba (Spike). Acesta este un meci Bo25, așa că prima echipă care a câștigat 13 runde ia coroana.
 • Spike Rush: Acesta este un meci Bo7 în care toți jucătorii în atac poartă un Spike, dar numai un Spike poate fi activat în fiecare rundă.
 • Competitiv: echipele alternează jocul în apărare și atac și este introdus un sistem de clasare bazat pe victorii atunci când jucătorii obțin clasamente după cinci jocuri.
 • Deathmatch: 14 jucători se angajează într-o luptă de nouă minute. Pentru a câștiga în acest mod, jucătorii trebuie să obțină 40 de ucideri.
 • Snowball Fight: Un mod Team Deathmatch în care jucătorii au nevoie de 50 de ucideri pentru a câștiga.
 • Escaladare: Pentru a câștiga în acest mod, o echipă trebuie să treacă prin toate cele 12 niveluri sau să fie la un nivel mai înalt decât adversarul în 10 minute.
 • Replicare: Întreaga echipă joacă ca agent selectat aleatoriu într-un meci Bo9.

Pariați pe Valorant eSports

Pariurile Valorant au o mulțime de opțiuni și sunt destul de asemănătoare cu CS: GO pariuri pieţelor. Mai jos sunt cele mai populare alegeri:

 • Câștigător definitiv: preziceți ce echipă câștigă un turneu.
 • Câștigătorul meciului: preziceți echipa care câștigă un meci.
 • Câștigătorul hărții: preziceți echipa care câștigă o hartă.
 • Primul sânge: preziceți echipa care primește prima ucidere.
 • Spike plant: preziceți dacă atacatorii vor detona sau nu cu succes bomba (Spike).
 • Dezamorsarea Spike: Preziceți dacă apărătorii vor dezamorsa sau nu cu succes bomba (Spike).
 • Personaje selectate: unele site-uri permit jucătorilor să parieze pe personajele pe care o echipă le va alege.
 • Totaluri: Unele case de pariuri au piețe peste/sub piețe pentru diverse statistici din joc, de exemplu, ucideri, plante de vârf, dezamorsări, ași și multe altele.
 • As: Preziceți dacă un singur jucător va elimina toți adversarii singur într-o rundă.
 • Asul echipei: Preziceți dacă fiecare jucător va elimina un jucător din cealaltă echipă.

Pentru înregistrare, în pariurile Valorant, pariorii pot alege să parieze înainte de începerea meciului sau când jocul este în desfășurare (pariuri live).

Turnee de sport Valorant

Cel mai bun lucru despre Valorant este numărul mare de turnee și competiții pe tot parcursul anului. Aceasta este și o veste bună pentru pariori, deoarece aceștia au piețe de pariuri online Valorant pe tot parcursul anului. Interesant este că există competiții atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care se încadrează în evenimentele de nivel A, B-Tier, C-Tier și S-Tier.

Deci, care sunt unele dintre cele mai bune competiții de eSport Valorant pe care să pariezi?

Valorant Champions

Organizat de Riot Games, Valorant Champions este cel mai prestigios turneu Valorant. Valorant Champions 2021 a fost turneul inaugural și a atras premii în valoare de 1.000.000 de dolari. În acest an, Riot Games va găzdui cel mai probabil evenimentul.

Seria de aprindere

Seria Valorant Ignition constă din mai multe turnee; de exemplu, Epulze Royal SEA Cup, Rise of Valour, FTW Summer Showdown, GGTech Invitational 2 - LAS, Cyber Games Arena Pacific Open, WePlay! VALORANT Invitational și BLAST Twitch Invitational.

Prima lovitura

Acest turneu a fost prima competiție importantă Valorant. Misiunea a fost de a încorona campioni regionali ai shooterului la persoana întâi. Acesta este, de asemenea, printre cele mai bune meciuri Valorant pe care să pariezi.

Cele de mai sus sunt unele dintre cele mai mari turnee Valorant. Alte mențiuni demne includ Campionatul Internațional Arena of Valor, Zotac Cup Valorant, Champions Tour Europe, Rivals Women's Cup, Champions Tour Turkey, Oceania Tour, Valorant Masters Cup și Charge Gaming Valorant Cup.

Site-uri de pariuri Valorant

Site-urile de pariuri Valorant devin din ce în ce mai populare acum, când operatorii își dau seama cât de mare este acest joc. Casele de pariuri Esports se grăbesc să adauge Valorant în meniu. Din nefericire nu toate site-urile de pariuri esport merită verificate. Deci, cum găsesc pariorii cea mai bună aplicație de pariuri Valorant eSports?

Primul lucru este să joci pe un site de pariuri licențiat. Verificați dacă site-ul are o licență valabilă înainte de a vă înregistra. Apoi, urmăriți disponibilitatea piețelor de pariuri Valorant. Unele site-uri au o mulțime de piețe pe tot parcursul anului, în timp ce altele acoperă doar câteva evenimente de top. Un alt aspect este opțiunile bancare.

Jucătorii ar trebui să se asigure că sunt disponibile depozit iar metodele de retragere, precum și valutele le favorizează. De asemenea, merită verificate și bonusurile Valorant. Ca și în alte jocuri esport, casele de pariuri au o mulțime de promoții și bonusuri pe care pariorii le pot revendica.

Pentru cei care nu sunt siguri care sunt cele mai bune site-uri de pariuri Valorant esports la care să se alăture, experții în pariuri Valorant au făcut munca grea. Ei recomandă Betwinner, 22BET, Betsson, William Hill, Leo Vegas 10Bet și ComeOn.

Cele mai bune echipe Valorant

Valorant va fi, fără îndoială, mare. Jocul video care orchestrează căderea CS: GO și Fortnite atrage chiar și marile echipe de esports. Mai multe echipe de sport de top s-au alăturat deja scenei de eSport Valorant. Acum, este esențial să cunoaștem cele mai bune echipe pe care să pariezi. Mai jos poți găsi cele mai mari echipe.

Acend

Cu siguranță, cea mai bună echipă din Valorant este câștigătoarea celui mai mare turneu, Valorant Champions. Cea mai bună echipă pe care să pariezi în Valorant este Acend, o ținută europeană de esports. Chiar dacă echipa a avut un an deloc bun la alte evenimente din 2021, i-a surprins pe toată lumea câștigând Valorant Champions 2021, eliminând oameni precum Team Secret, Team Liquid și Gambit Esports. Probabil că Acend își va extinde dominația în 2022.

Gambit Esports

Cunoscut anterior ca Gambit Gaming, Gambit Esports este al doilea cel mai bun clan Valorant. Echipa rusă de esports a dominat tot anul și a evoluat bine în Valorant Champions 2021. Gambit a eliminat X10 CRIT și KRU Esports doar pentru a cădea în fața Acend în finală. În 2022, așteptați-vă că Gambit va ieși mai puternic.

Alte echipe bune pe care să pariezi includ Team Secret, Cloud9 Blue, Fnatic, KRU Esports, Team Liquid, Sentinels, 100 Thieves, G2 Esports, Team Vitality, TENSTAR, LDN UTD și BIG.

Avantaje și dezavantaje ale pariurilor Valorant

La fel ca cele două fețe ale unei monede, pariurile Valorant esports au avantaje și dezavantaje. Mai jos este partea bună și partea rea a pariurilor pe acest joc.

Pro

 • Disponibilitatea site-urilor de pariuri: Deși inițial erau foarte puține case de pariuri pe sporturi cu pariuri Valorant, astăzi există o mulțime de site-uri de pariuri Valorant.
 • Pariurile sunt distractive: pentru fanii Valorant, pariurile pe echipele lor favorite pot adăuga puțină adrenalină atunci când vizionează streamuri live.
 • Bonusuri la pariuri Valorant: Casele de pariuri oferă bonusuri fantastice pentru fanii pariurilor pe eSports, inclusiv pentru pariorii Valorant.
 • O mulțime de turnee: Acum că acest joc este forța perturbatoare în eSports, se mândrește cu multe turnee. Pariorii pot fi siguri că vor exista piețe Valorant pe tot parcursul anului.

Contra

 • Lipsa datelor adecvate: pentru multe dintre evenimentele de nivel inferior, poate fi dificil să găsești date critice, cum ar fi forma echipei, h2h și așa mai departe.
 • Pariurile Valorant creează dependență: pariurile pe Valorant pot crea dependență, la fel ca și jocul în sine. Jucătorii trebuie să joace responsabil pentru a fi în siguranță.

Cote de pariuri Valorant

Înainte de a intra în pariurile Valorant, jucătorii trebuie să înțeleagă cum funcționează cotele. Lucrul bun este că cotele Valorant funcționează în același mod ca și cotele de alte jocuri esports pe scena pariurilor. Practic, există trei formate de cote.

 1. Cote zecimale: Cunoscut și sub numele de cote europene, acesta este cel mai popular format de cote Valorant. Pentru a calcula câștigurile, înmulțiți cota zecimală cu miza
 2. Cote fracționale: Cunoscut și sub numele de cote britanice sau britanice, acesta este cel mai vechi format de cote. După cum sugerează și numele, este reprezentat în fracții; există numărător și numitor. Unele site-uri de pariuri Valorant au cote fracționale. Numătorul (stânga) reprezintă cât se câștigă, în timp ce numitorul (dreapta) este miza
 3. Linia banilor: Cunoscută și sub denumirea de cote americane, aici, cotele sunt reprezentate fie ca fiind negative (favorite), fie pozitive (underdogs). Cotele preferate (-) indică suma care trebuie mizată pentru a câștiga 100$. Cotele Underdog (+) arată suma câștigată pentru fiecare pariu de 100 USD. Jucătorii își primesc miza înapoi.

Unele site-uri vor avea doar unul dintre aceste formate de cote, dar cel mai bun site de pariuri esport oferă jucătorilor posibilitatea de a folosi formatul de cote preferat.

Sfaturi și trucuri

Există câteva sfaturi care pot ajuta jucătorii să ia decizii mai bune de pariuri în Valorant.

 1. În primul rând, asigurați-vă că urmați competițiile Valorant pentru a fi conștienți de când au loc, de formatele de joc și de echipele participante. De asemenea, este esențial să înțelegem care sunt cele mai bune echipe pe care să pariezi.
 2. În al doilea rând, vezi ce spun experții în pariuri Valorant esport. Deși astfel de predicții Varorant ar putea să nu fie 100%, ele pot ajuta foarte mult.
 3. În sfârșit, fii dornic de șanse. Cu cât șansele sunt mai mari, cu atât probabilitatea este mai mică și invers. Casele de pariuri analizează echipele în profunzime, astfel încât acestea au întotdeauna dreptate cu cotele în majoritatea cazurilor.
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu