Pariați pe League of Legends World Championship 2024

Ligile de turnee Esport au devenit atât de populare în zilele noastre. De aceea, lista turneelor de sport de astăzi este lungă. Dar chiar în vârf se află aceste campionate eSport este Campionatul Mondial League of Legends. Găzduit de Riot Games, Campionatul Mondial League of Legends, cunoscut sub numele de Worlds, este un turneu profesional anual care reunește cele mai bune echipe din League of Legends (LoL) pentru a concura pentru titlu la sfârșitul fiecărui sezon.

Este un turneu care determină cel mai bun campion al League of Legends din lume într-un anumit an. În acest campionat, echipele luptă pentru Summoner's Cup, un trofeu de 70 de lire sterline (32 de kilograme) (realizarea supremă) și un fond de premii de mai multe milioane de dolari. În ceea ce privește audiența, acest turneu are o audiență uriașă, ediția din 2018 atrăgând aproximativ 99,6 milioane de telespectatori.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ce este League of Legends Championship?

Primele Lumi LoL au avut loc la DreamHack, Suedia, cu Echipa Fnatic a încoronat primii campioni ai turneului. De la inaugurare, șase echipe diferite au câștigat campionatul, SKT T1 fiind singura echipă care a ridicat titlul de trei ori (din 2022).

De la înființarea sa în 2011, evenimentul a fost martor la o serie de transformări. Pe măsură ce se extinde în dimensiune, fondul de premii, orașele gazdă, participanții și regulamentele sunt ajustate și modificate. Riot Games a produs chiar și o piesă muzicală oficială pentru eveniment pentru a însoți evenimentul Worlds din 2014.

Campionatul Mondial LoL cuprinde trei etape competitive, inclusiv play-in-uri, faze de grupe și knockouts. În timp ce fazele Play-In și Grupe sunt jucate într-un format round-robin, etapa Knockout se joacă într-un format cu eliminație simplă, care prezintă cele mai bune din cinci serii.

Cât de mare este Campionatul Mondial LoL?

În primul rând, campionatul reunește creme de la creme a echipelor LoL pentru a bloca cornurile. Cu un fond de premii de mai multe milioane de dolari de câștigat, nimeni nu poate îndrăzni să-și imagineze că turneul este mic; este una mare.

Adăugați la acestea sutele de milioane care se conectează pentru a viziona live meciurile turneului și veți avea unul dintre cele mai mari turnee de esports sub soare. În plus, milioane de oameni văd campionatul ca pe o oportunitate de a plasa pariuri și de a câștiga bani. Da, atât de uriaș și de important este Campionatul Mondial.

Trofeul

După cum am menționat mai sus, ridicarea Cupei Invocatorului (cupa turneului) este visul fiecărui participant. Cupa a fost comandată de proprietarii turneului, Riot Games. În timp ce Riot Games a specificat o greutate de 70 de lire sterline, produsul final (cupa) cântărește mai puțin pentru a se asigura că este ușor de ridicat.

Despre League of Legends

League of Legends, prescurtat ca LoL, este un joc de calculator MOBA dezvoltat în 2009. Poate fi descărcat gratuit de pe site-ul jocului. Aproape toată lumea poate descărca și juca jocul, datorită cerințelor minime de sistem.

Cum să joci League of Legends

Un meci LoL cuprinde două echipe de cinci jucători fiecare. Echipele sunt albastre și roșii și concurează pe harta Rift a Invocatorului. O mare parte a acțiunii are loc în baze și pe cele trei benzi cunoscute sub numele de „jos, mijloc și sus”. Jungle se referă la orice zonă a hărții care nu este ocupată de benzi sau baze, iar „junglarii” se bazează pe această zonă pentru a ucide monștri neutri pentru aur și XP.

Jucătorii își pot îmbunătăți campionii (personajele) câștigând aur, care este cheltuit pe resurse care le vor permite să arunce vrăji mai puternice și să facă mai mult rău adversarilor. Câștigând XP, pe de altă parte, îi ajută pe jucători să urce nivel. Fiecare echipa poate convoca o armată de servitori pentru a-i ajuta să distrugă baza adversarului.

Cum să câștigi un meci din League of Legends?

Prima echipă care distruge Nexusul câștigă meciul. Nexus este o structură situată în spatele bazei fiecărei părți. Un lucru de remarcat este că distrugerea Nexusului nu este o plimbare în parc. Nexusul rămâne intact atâta timp cât toți cei trei inhibitori ai săi, sau cel puțin unul dintre turnurile bazei, rămân în picioare.

Turelele sunt importante într-un meci LoL, deoarece ajută la deteriorarea adversarilor, permițând, de asemenea, unei echipe să aibă un control adecvat asupra câmpului de luptă. Pentru a sparge turnulele, echipele folosesc frecvent minioni, a căror sursă este Nexus.

Echipele câștigătoare ale campionatului mondial League of Legends și cele mai mari momente

Fnatic (sezonul 1)

În timpul sezonului unu, Campionatul Mondial LoL era încă în devenire și nu avea o infrastructură semnificativă. În consecință, Riot Games a ales DreamHack Vara, Suedia, ca loc de desfășurare a evenimentului. La acest eveniment au participat un total de opt echipe - trei echipe din Europa, trei echipe din America de Nord, una din Filipine și una din Singapore.

Fnatic, o echipă suedeză, a luat mai bine pe adversari, învingând Counter Logic Gaming cu 2-1 înainte de a mătura Epik Gamer. Fnatic s-a confruntat cu Against All Authority în marea finală, făcând din finala sezonului 1 o afacere europeană. Ar lua acasă 50.000 de dolari.

Taipei Assassins (Sezonul 2)

Evenimentul a avut loc în Los Angeles, California, și are un fond de premii de 2.000.000 de dolari, care a fost de patruzeci de ori mai mare decât fondul de premiere. După finalizarea etapei grupelor, TPA a fost înfruntat cu echipa coreeană NaJin Sword.

În mod surprinzător, această echipă taiwaneză a măturat cu ușurință pe NaJin, avansând în marea finală după o victorie cu 2-1 cu 2-1 în fața Moscow Five, clasată pe atunci în topul Europei. Taipei s-au confruntat cu Azubu Frost, capul de serie al Coreei, pe care l-au oprit efectiv. Ei au câștigat concursul cu 3-1, aducând prima coroană a Campionatului Mondial în Taiwan.

SK Telecom T1 (sezonul 3)

Sezonul trei a fost pentru prima dată în istoria Lumii când o serie a participat la toate cele cinci jocuri. SKT l-ar învinge în cele din urmă pe NaJin pentru a avansa în marea finală. Cu toate acestea, meciul împotriva Royal Club a fost o dezamăgire, deoarece SKT i-a învins cu 3-0 pentru a câștiga primul campionat al Coreei. Această victorie a marcat începutul dominației Coreei în campionat.

Samsung White (Sezonul 4)

Duelul dintre Samsung White și Star Horn Royal Club s-a încheiat cu o lovitură de 3-0. În acest meci, învinsul a reușit să câștige un singur joc. A fost prima victorie în campionat pentru Samsung White și a doua la rând a Coreei. Royal Club, cunoscut în prezent sub numele de Royal Never Give Up, este singura echipă care a terminat pe locul secund la turneu de mai multe ori.

SK Telecom T1 (sezonul 5)

SKT s-a confruntat cu KOO Tigers în Marea Finală din 2015. Aceasta a fost prima dintre cele trei finale consecutive ale Mondialelor coreene. Runda perfectă a lui SKT la Lumi a fost distrusă de KOO Tigers, care au reușit să câștige un singur joc, dar asta a fost cel mai bun lucru pe care l-a putut face cei din urmă. SKT va câștiga cu 3-1, devenind prima echipă care a câștigat turneul de mai multe ori.

Alți câștigători ai Campionatului Mondial LoL

  • SK Telecom T1 (sezonul 6)
  • Samsung Galaxy (sezonul 7)
  • Invictus Gaming (Sezonul 8)
  • FunPlus Phoenix (Sezonul 9)
  • DAMWON Gaming (Sezonul 10)

Unde și cum să pariezi pe Campionatul Mondial League of Legends?

În ciuda existenței altor turnee de esport majore și profitabile, Campionatul Mondial LoL rămâne unul dintre cele mai bune turnee de esports pentru parori. Fiecare eveniment League of Legends Worlds este o senzație globală care declanșează o serie de pariuri.

Cum să pariezi pe Campionatul Mondial League of Legends

Există site-uri de pariuri esport online; prin urmare, trebuie să faceți alegerea corectă când vine vorba de pariuri pe turnee esport. Acesta poate părea a fi cel mai simplu pas, dar poate să nu fie cazul. Desigur, experiența ta de pariuri online va fi în pericol dacă înțelegi greșit în această etapă. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, pur și simplu faceți o căutare pe Google a celor mai bune site-uri de pariuri esport.

După ce v-ați decis pentru o casă de pariuri, finalizați procesul de înregistrare, care de obicei implică completarea unui formular online. Asigurați-vă că furnizați informații valide, deoarece este posibil să fiți supus unei verificări suplimentare mai târziu. Unele case de pariuri vă pot solicita să încărcați imediat un act de identitate emis de guvern, în timp ce alții vor aștepta până la prima cerere de retragere.

După înregistrare, faceți o depunere folosind dvs metoda de plata preferata. Odată ce faci asta, acum va fi timpul să-ți pui banii la treabă. Alegeți un meci, piața de pariuri, miza și confirmați pariul.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

LAN sau online: un avantaj sau o pauză pentru pariorii eSports
2022-12-29

LAN sau online: un avantaj sau o pauză pentru pariorii eSports

Pandemia globală a adus un boom în pariurile eSports. De asemenea, a oprit turneele LAN, dar a dus la creșterea turneelor online. Cu toate acestea, turneele live LAN revin cu reducerea blocajelor și programele de imunizare dovedindu-se eficiente.

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022
2022-12-08

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022

Esports-ul se extinde, iar mai multe competiții și jocuri sunt incluse pe piețele de pariuri. Nu este surprinzător să vedem că pariurile pe sporturi cresc în popularitate, având în vedere cât de populare au devenit competițiile sportive în ultimii ani.