Pariați pe BLAST Premier 2024

În acest ghid de pariuri BLAST Premier, află tot ce trebuie să știe pariorii eSports despre pariurile pe turneele BLAST Premier, de la contextul evenimentului până la piețele de pariuri disponibile, unde să pariezi pe concurență, piețe și cote de pariuri, sfaturi de pariuri BLAST Premier și multe altele .

BLAST Premier este una dintre cele mai prestigioase ligi de eSports pentru succesul de succes al lui Valve, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Început în 2020, BLAST Premier are sediul în Europa și America de Nord și este împărțit în două sezoane; Primavara si toamna. Un sezon BLAST Premier durează aproximativ patru luni. 12 echipe se înfruntă în faza grupelor înainte ca bătălia să intre în finala sezonului, unde echipele din faza grupelor merg la toate – Campionatul BLAST Premier.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tot ce trebuie să știți despre BLAST Premier

BLAST Premier este organizat de BLAST ApS, a danez eSports media companie de producție și are loc în diferite orașe. Un lucru constant este faptul că există o audiență în direct cu ecrane mari care cufundă fanii în același mod în care jucătorii pro CS: GO se scufundă. Evenimentele BLAST Premier atrag fonduri uriașe de premii, Finala Globală 2020 și Finala Mondială 2021 atragând un fond uriaș de premii de 1 milion de dolari.

Despre Counter-Strike: Global Offensive

După cum am menționat mai devreme, BLAST Premier este un turneu CS: GO. Counter-Strike: ofensiva globală, popularizat ca CS: GO, este un joc video cu împușcături la persoana întâi dezvoltat de Valve în colaborare cu Hidden Path Entertainment. Această a patra tranșă din seria Counter-Strike este disponibilă pe Windows, macOS, PS3, Xbox 360 și Linux.

CS: GO, la fel ca predecesorii săi, pune două părți într-o luptă bazată pe obiective. Echipele concurează în diferite moduri de joc care implică plantarea și dezamorsarea bombelor. O parte joacă ca teroriști, în timp ce cealaltă parte joacă rolul băieților buni care dezamorsează bombele și salvează ostaticii.

Counter Strike Global Offensive este unul dintre cele mai populare eSports în lumea pariurilor eGaming. Scena eSports se mândrește cu multe turnee BLAST Premier, inclusiv grupuri de primăvară și toamnă, confruntări și finale. BLAST Premier League se bucură de acoperire media și are Twitch și YouTube ca parteneri TV.

BLAST Premier este un turneu prestigios care colaborează cu mărci de top, inclusiv Betway, Coinbase și conglomeratul de transport maritim MAERSK. Un lucru care face ca acest shooter la persoana intai sa fie un succes este faptul ca acum este complet free-to-play. Există nouă moduri de joc, inclusiv modul Battle Royale lansat recent, numit Danger Zone.

Cote de pariuri BLAST Premier Esports

Înainte de a intra în acțiune, este esențial să înțelegeți diferitele piețe de pariuri BLAST Premier și CS: go bet cote. Piețele, cunoscute și ca opțiuni de pariere, sunt diferitele rezultate disponibile, în timp ce cotele reprezintă probabilitatea ca pariul să fie finalizat.

Piețe de pariuri BLAST Premier

Una dintre principalele piețe de pariuri pentru campionatele BLAST Premier este câștigătorul turneului. Aici, jucătorii pariază pe echipa despre care cred că va câștiga turneul. Celelalte piețe de pariuri sunt piețele standard de pariuri CS: GO.

Prima piață este meciul câștigător și aici, pariorii pariază pe rezultatul unui meci. Un alt pariu asociat este câștigătorul hărții, în care jucătorii pariază pe echipa care va câștiga o anumită hartă. Alte piețe populare de pariuri BLAST Premier includ runde peste/sub, ucideri marcate peste/sub, scor corect, handicapuri etc.

Cote de pariuri BLAST Premier

La fel ca în pariurile sportive tradiționale, există trei formate de cote acceptate de site-urile de pariuri CS: GO. Unele au unul dintre aceste formate, în timp ce altele le au pe toate. The trei formate de cote sunt cote zecimale (europene), cote fracționale (britanice) și cote Moneyline (americane). Pe lângă formatul de cote, jucătorii trebuie să găsească site-uri de pariuri online eGaming cu cele mai mari cote, deoarece cotele mari reprezintă profituri mai mari.

De ce se pariază pe BLAST Premier Popular?

BLAST Premier este printre cele mai populare turnee CS: GO eSports. Este, de asemenea, pe lista turneelor de esports care atrag o mulțime de urmăritori din partea fanilor și pariorilor shooterului multiplayer la persoana întâi. Deci, ce face BLAST Premier popular?

Primul este faptul că există o mulțime de turnee BLAST Premier pe tot parcursul anului. Există două sezoane, fiecare durând patru luni. Asta înseamnă că fanii sunt tratați cu acțiunea plină de adrenalină pentru o bună parte a anului. Competiția atrage șapte turnee în fiecare an.

În al doilea rând este faptul că seria BLAST Premier atrage cel mai bun CS: GO echipe din Europa și America de Nord inclusiv Natus Vincere, Vitality, Gambit Esports și Cloud9. Aceste ținute se luptă pentru glorie, premii în bani și drepturi de laudă.

Al treilea este mediatizarea. Turneele online BLAST Premier sunt printre cele mai decorate turnee CS: GO. Se mândrește cu rețele sociale solide, cu peste 400.000 de urmăritori, alături de platformele YouTube și Twitch, cu 347.000 și, respectiv, 1,3 milioane de abonați.

Un alt motiv pentru popularitatea acestui turneu sunt premiile profitabile. Pe cea mai mare scenă, finala, un 1.000.000 USD este împărțit între echipele de top, câștigătorul luând acasă 500.000 USD. Există și turnee care atrag peste 400.000 de dolari.

Echipele câștigătoare ale BLAST Premier și cele mai mari momente

Fiind unul dintre turneele de top CS: GO, seria BLAST Premier atrage unele dintre cele mai mari echipe din eSports. Fanii au fost, de asemenea, tratați cu acțiune sclipitoare în teatrele captivante care găzduiesc ligile BLAST Premier.

În acest segment, vedeți cele mai de succes echipe, cele mai bune echipe pe care să pariați chiar acum și unele dintre cele mai memorabile momente din cele mai bune turnee BLAST Premier.

Cele mai de succes echipe

Trupa ucraineană Natus Vincere este, fără îndoială, cea mai bună echipă din istoria seriei BLAST Premier. Nicio altă echipă nu are campionate la fel de înalte ca Natus Vincere. Alte echipe demne din turneele majore BLAST Premier includ FaZe Clan, Team Vitality, Team Liquid, Complexity Gaming, OG și G2.

Cele mai bune echipe pe care să pariezi

Cele de mai sus sunt cele mai de succes echipe din BLAST Premier, dar s-ar putea să nu fie neapărat cele mai bune echipe pe care să pariezi. Organizațiile eSports atacă alte echipe pentru a construi liste solide, așa că este esențial să aflăm cine sunt cei mai buni jucători și unde își desfășoară activitatea în prezent.

Începând cu 2022, Natus Vincere este cea mai promițătoare echipă CS: GO datorită talentului de top care include grei precum Oleksandr „S1mple” Kostyliev. O altă echipă de top pe care să pariezi este FaZe Clan, care are unii dintre cei mai buni jucători CS: GO astăzi. Alte echipe CS: GO pe care să pariezi includ ENCE, Cloud9, FURIA și Vitality.

Momente memorabile

Unul dintre cele mai memorabile evenimente din istoria BLAST Premier League este evenimentul inaugural, Spring 2020: Regular Season, găzduit în 3 Mills Studio, Londra. Fanii au fost tratați cu o acțiune uluitoare, iar după bătălii înfiorătoare, campionii au fost FaZe Clan, Natus Vincere și Team Liquid.

Un alt eveniment de top care merită reținut este Finala de primăvară 2022. Natus Vincere a demonstrat încă o dată lumii că este o parte formidabilă care depășește oameni precum FaZe Clan, Team Vitality, G2 Esports și OG pentru a renunța cu premiul de 200.000 USD.

Finala Mondială 2021, unul dintre cele mai mari turnee BLAST Premier desfășurate la Copenhaga, este de asemenea memorabilă. Fiecare echipă a venit în speranța de a pleca cu premiul cel mai mare, dar Oleksandr „s1mple” Kostyliev de la Natus Vincere avea alte planuri. Maestrul CS: GO a jucat un rol esențial pentru a-l ajuta pe Natus Vincere să renunțe la Gambit Esports într-o finală aprinsă.

Unde și cum să pariezi pe BLAST Premier?

BLAST Premier fiind una dintre caracteristicile de top din ligile CS: GO pe scena pariurilor. Faptul că există competiții aproape tot timpul anului îl face una dintre cele mai bune competiții CS: GO pe care să pariezi. Cu toate acestea, există două preocupări majore cu privire la pariurile pe BLAST Premier; găsirea celei mai bune case de pariuri BLAST Premier și plasarea pariului potrivit.

Cum să găsești cel mai bun site de pariuri

Există multe site-uri de pariuri online eSport cu piețe de pariuri CS: GO. Unele sunt conduse de operatori autentici, în timp ce altele nu merită osteneala. Cel mai bun site de pariuri pentru jocuri video CS: GO ar trebui să fie autorizat de o autoritate renumită de reglementare a jocurilor de noroc. Ar trebui să aibă, de asemenea, piețe CS: GO vaste și cote mari.

Bonusuri și promoții Esports sunt și plusuri demne. Alte funcții care trebuie urmărite includ compatibilitatea mobilă, experiența utilizatorului, asistența pentru clienți și securitatea.

Sfaturi de pariuri

Pentru a face pariurile potrivite, este important să înțelegeți cum se joacă CS: GO și care sunt obiectivele. De asemenea, cercetați diferitele echipe, performanțele lor anterioare și listele actuale pentru a ști care echipe sunt favorite și care nu. Important, aveți încredere în șanse. Amintiți-vă, cotele mari plătesc bine, dar sunt riscante și invers.

Asta e, oameni buni, ghidul final de pariuri din seria BLAST Premier. Programul pentru 2022 este deja publicat, astfel încât jucătorii pot paria pe echipele lor favorite.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu