Pariați pe PUBG Global Championship 2024

Există puține turnee online de esport mai mari decât Campionatul Global PUBG. Îi întâmpină pe cei mai buni jucători ai jocului gratuit Battle Royale. Acest titlu a obținut un succes uriaș pe mobil. Cu toate acestea, turneul se joacă doar pe PC. Acest lucru se datorează în principal faptului că PUBG Mobile Club Open (PMCO) oferă deja o platformă pentru jucătorii mobili. Corporația PUBG organizează anual PGC.

Locația poate varia în funcție de an. În 2021, a avut loc la Incheon, Coreea de Sud. Site-urile online de pariuri esport tind să se concentreze pe evenimente care oferă un fond mare de premii pentru jucătorii de top. În cazul PGC, a fost uriaș 4.340.000 de dolari. Drept urmare, au existat o mulțime de piețe de jocuri de noroc pentru turneu. Jucătorii profesioniști din întreaga lume au fost invitați să participe. Delegația chineză a participat mai degrabă printr-o locație LAN decât la locația din Incheon.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Formatul evenimentului

În ciuda faptului că este unul dintre cei din industrie cele mai mari turnee de esport, evenimentul PUBG a stabilit doar recent un set consistent de reguli. În 2021, s-a anunțat că echipele își vor decide locul de start pe baza unei reguli de puncte. În prima săptămână, ei sunt împărțiți în grupe de opt înainte de a concura într-o serie de meciuri în stil round robin.

Odată finalizate, cele mai bune șaisprezece grupuri trebuie să ia parte la următoarea etapă, numită supraviețuire săptămânală. În fiecare zi a săptămânii, au loc șaisprezece meciuri cu octan ridicat. Fiecare echipă care se califică va intra în finala săptămânală. Cu toate acestea, pentru a realiza acest lucru, ei trebuie să obțină un câștig de „cina cu pui”.

În timpul etapei Grand Survival, toate echipele de top concurează într-o serie de cincisprezece meciuri. Această fază va primi probabil multă atenție din partea fanilor pariurilor pe turneele esport. În sfârșit, după un circuit destul de complex, Campioana Mondială este încoronată.

Despre PUBG

În timpul jocului, PUBG jucătorii trebuie să se parașute pe o hartă a insulei. Ei pot concura fie singuri, fie ca parte a unei echipe de patru. Durata unui meci standard este de 30 de minute. În acest timp, dimensiunea hărții se va reduce, forțând jucătorul să se confrunte cu inamicii. Scopul principal este să lupți până la moarte până când un jucător sau o echipă rămâne.

Un câmp de forță albastru se deplasează mai departe spre interior și oricine este prins în afara perimetrului său își va pierde constant sănătatea. Când jucătorii intra pentru prima dată, vor fi neînarmați. Ei trebuie să caute clădiri pentru arme, upgrade-uri și articole de sănătate disponibile. Găsirea proviziilor este o abilitate cheie pentru succes.

Apar mici zone roșii temporare în care sunt aruncate un baraj de bombe. Jucătorii trebuie să evite aceste zone din cauza nivelului ridicat de pericol. Ocazional, un avion va arunca lăzi cu echipamente speciale. Cu toate acestea, locațiile de lăzi tind să atragă și echipe inamice.

Cum se câștigă meciurile

Deoarece acesta este unul dintre turneele sportive majore, jucătorul campion va trebui să aibă un nivel ridicat de abilități și o strategie. Există un anumit element de noroc în acest joc. Locațiile articolelor de ridicare sunt randomizate. Jucătorii buni vor ști ce bunuri să caute. Va depinde de tacticile lor pre-planificate.

De exemplu, unele echipe vor căuta un vehicul care să se deplaseze pe hartă în siguranță și rapid. Alți jucători vor strânge pachete de sănătate pentru a supraviețui cât mai multor întâlniri cu inamicii. Este înțelept să alegeți în prealabil o anumită armă. În campionatele de esport, armele cu rază lungă de acțiune, cum ar fi puștile cu lunetă, tind să fie favorizate. Ele permit jucătorilor să elimine inamicii cu precizie de la distanță. Indiferent de tactici specifice, toți jucătorii de top trebuie să aibă reflexe rapide. În timpul întâlnirilor 1v1, cea mai rapidă persoană este de obicei câștigătoare.

Echipele câștigătoare ale Campionatului Global PUBG

Până la sfârșitul Campionatului Global PUBG 2021, echipa de esport câștigătoare a fost NewHappy. Pe locul doi au fost Heroic, Virtus.Pro și TSM. Team Liquid a primit un premiu special pentru cea mai impresionantă echipă. Trei jucători au fost recunoscuți pentru cele mai multe ucideri. Aceștia au fost Jeemzz de la Team Liquid, alături de Pag3 și TeaBone de la Heroic. Deși Gen.G Esports nu a atins niciunul dintre primele locuri, au primit un premiu All-PGC.

Din lista turneelor de sporturi, sunt puține care acordă suficientă recunoaștere mai multor echipe. PGC înțelege că chiar și cei de pe locul cinci sunt încă concurenți remarcabili. Jucătorii tind să plaseze pariurile în funcție de cine va ajunge cu cea mai mare parte din fondul de premii. Cu toate acestea, PGC le oferă șansa de a face pariuri mai specializate.

În timpul competiției de o lună, 32 de echipe au ajuns în etapa finală. La suprafață, un număr atât de mare ar putea face dificil pentru jucători să prezică un câștigător absolut. Dacă da, ar putea în schimb să facă un pariu mai specific. De exemplu, ei ar putea miza pe cine cred că va avea cel mai mare număr de ucideri sau ar putea călători pe cea mai lungă distanță de pe hartă.

Cele mai mari momente ale turneului PUBG

Nu are rost pariuri online esports la turnee dacă evenimentul nu este distractiv de urmărit. Atractia PGC este ca momente neasteptate se pot intampla in orice meci. În timpul celei mai recente competiții, au existat numeroase momente importante din care să alegeți.

La un moment dat, jucătorul sud-coreean Salute călătorea într-un jeep. Au început să ia foc de la un inamic ascuns pe un deal. În ciuda faptului că mergea cu viteză mare, Salute a reușit să-și înlăture inamicul în câteva secunde.

Jeemzz din Norvegia a fost lăsat afară, fără acoperire într-un meci. Au zărit un grup de trei persoane înghesuite în jurul unui jeep. Această situație ar avea în mod normal o rată de supraviețuire scăzută. Fiecare dintre inamici l-ar fi putut cu ușurință să-l lovească. Cu toate acestea, Jeemzz a aruncat pur și simplu o serie de grenade de la distanță. Au aterizat cu o precizie surprinzătoare și i-au trimis pe toți trei.

Jucătorul finlandez Pag3 a fost un concurent remarcabil pe toată durata turneului. Momentul său cel mai memorabil a fost când a fost urmărit de două vehicule și le-a luat direct folosind o pușcă de asalt și grenade. A arătat că, în acest joc, jucătorii pot câștiga dacă pur și simplu își mențin locul și se mișcă rapid.

Unde și cum să pariezi pe PUBG Global Championship

Deoarece PUBG este atât de bine cunoscut în comunitatea de sporturi, există o mulțime de site-uri de case de pariuri care oferă pariuri pentru a lua parte la acțiune. Un site bun va conține piețe cu cele mai mari turnee de sporturi. Aceasta va include Campionatul Global PUBG. Este important să faceți un pic de cercetare pentru a determina care casă de pariuri oferă cele mai mari cote. Pariurile nu trebuie să se limiteze doar la prezicerea unei echipe câștigătoare. Există site-uri care oferă opțiuni mai bune și mai multe funcții de pariuri personalizate.

Când pariați pe Campionatul Global PUBG, este înțelept să profitați de orice oferte de bun venit. Multiplicatorii de pariuri multiple sunt de asemenea de dorit. Acest lucru se datorează numărului mare de meciuri care au loc în timpul competiției. Platformele de pariuri live vor funcționa bine pentru jocurile de noroc pe PGC. Există numeroase variabile care pot întoarce lucrurile în favoarea unei echipe. Prin urmare, un stil de pariere mai dinamic ar putea fi cel mai de dorit.

La începutul competiției de o lună, nu toate piețele se vor deschide. Atenția caselor de pariuri către PGC va fi la maxim în etapele finale. Dacă pariorii se străduiesc să găsească site-uri de jocuri de noroc care să răspundă evenimentului, ei pot aștepta pur și simplu până când turneul atinge apogeul.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu