Pariați pe ESL Gaming 2024

ESL Gaming a fost lansat în 2000. A fost înființat ca un succesor al Deutsche Clanliga, care funcționa de trei ani. Compania este cunoscută pentru organizarea a numeroase turnee și ligi de esport la nivel mondial. În 2015, ESL Gaming a fost declarată cea mai mare companie de sporturi la nivel global. În prezent, este și cea mai veche companie de eSports operațională. Are sediul în Köln, Germania și are peste zece birouri diferite și multe studiouri TV în alte câteva țări.

ESL Gaming a început cu o revistă de jocuri, urmată de o ligă de jocuri online. Ulterior și-a achiziționat serverele și a început să le închirieze pentru diverse competiții de esports. A crescut destul de rapid, astfel încât turneul ESL Intel Extreme Masters Katowice a avut peste o sută de mii de oameni prezenți și mai mult de un milion de spectatori pe Twitch.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Proprietate

Modern Times Group a achiziționat 74% din ESL Gaming de la Turtle Entertainment, compania-mamă, în 2015. Evenimentele esport live au început să fie difuzate în peste 1500 de cinematografe în același an. Acest lucru a ajutat la creșterea popularității ESL Gaming destul de mult. Ca urmare, organizația a început să găzduiască mai multe Turnee online eSport și a crescut treptat gama de jocuri eSport pe care le ofereau.

În 2022, compania a anunțat că Savvy Gaming Group (SGG) va achiziționa ESL Gaming și o altă platformă de sport numită FACEIT. Prețul de achiziție al ESL Gaming este estimat la 1,05 miliarde de dolari SUA. Acordul va fi finalizat în al doilea trimestru al anului. SGG intenționează să fuzioneze cele două companii pentru a forma ESL FaceIt Group.

Concursuri

ESL colaborează de obicei cu alți editori, cum ar fi Riot Games, Blizzard Entertainment, Microsoft Gaming și Valve, pentru a găzdui anual numeroase ligi și competiții de esport la nivel global. Majoritatea competițiilor din zilele noastre sunt organizate online și atrag milioane de telespectatori. Câteva dintre competițiile de top includ ESL Play, ESL National Championships, ESL Pro Tour, ESL One și Intel Extreme Masters. Unele jocuri populare prezentate în turnee și ligi sunt evidențiate mai jos.

  • FIFA: Jocurile video FIFA sunt o serie de jocuri de fotbal asociate dezvoltate de EA Sports. Este printre cele mai populare jocuri video, în cea mai mare parte împrumutând de la cel mai popular sport din lume, fotbalul de asociere. Jocul implică două echipe, fiecare urmărind să o depășească pe cealaltă pentru a câștiga jocul.
  • Rainbow Six: Rainbow Six este un joc tactic shooter publicat de Ubisoft. Jucătorii pot utiliza oricare dintre operatorii disponibili în echipa Rainbow. Diferiții operatori au abilități și evaluări diferite. Jocul prezintă două echipe, teroriști și contrateroriști, și diverse moduri, fiecare având obiective diferite pentru fiecare echipă.
  • Incaierarea clanurilor: Supercell a dezvoltat și publicat Ciocnirea Clanurilor. Tema jocului se bazează pe o lume fantastică în care jucătorul își asumă rolul unui șef de sat. Obiectivul jocului este să dezvolte un sat care să reziste la atacuri și să antreneze trupele să atace folosind resurse limitate.
  • Bătaia mortală: Mortal Kombat a fost dezvoltat inițial de Midway Games. Este un joc de lupte cu tematică fantastică, cu multe personaje diferite, fiecare având un set diferit de abilități și abilități. Au existat mai multe variante de Mortal Kombat, dar ideea de bază a jocului rămâne aceeași.
  • NBA2K: NBA2K este un joc video care simulează sporturi de baschet, dezvoltat de Visual Concepts. Fiecare dintre jocurile NBA 2K emulează de obicei un sezon al Asociației Naționale de Baschet, cea mai înaltă ligă de baschet din lume.
  • Chemarea la datorie: Call of Duty: Warzone este un alt joc shooter publicat de Activision. Tema jocului a fost bazată pe cel de-al Doilea Război Mondial în timpul lansării sale. În prezent, seria include jocuri plasate în Războiul Rece, spațiul cosmic și lumi futuriste.
  • League of Legends: Acesta este un joc de luptă multiplayer publicat de Riot Games. A fost inspirat de harta Apărării anticilor, dar a fost dezvoltat ca un joc de sine stătător. Jocul este jucat de două echipe, fiecare având cinci jucători. Fiecare echipă trebuie să-și apere teritoriul împotriva celeilalte echipe în timp ce atacă și teritoriul celeilalte echipe.

De ce sunt populare turneele de jocuri ESL?

Varietate de joc

Unul dintre principalele motive pentru care turneele ESL Gaming sunt populare, în special printre pariori, este varietatea uriașă de jocuri prezentate în numeroasele turnee eSports diferite. Parierii au astfel numeroase selecții de piețe de pariuri pe care își pot plasa pariurile.

Regulament

Turneele ESL Gaming sunt întotdeauna bine gestionate și reglementate. Acest lucru asigură un joc corect și că nimeni nu poate manipula rezultatele jocului în vreun fel. Încrederea mărcii a dus la loialitatea jucătorilor, crescând popularitatea.

Disponibilitate

ESL Gaming organizează de obicei multe dintre cele mai bune turnee și ligi eSports în fiecare an. În mod ideal, există întotdeauna un eveniment în desfășurare în aproape toate perioadele anului. Paritorii se pot baza astfel pe organizație pentru a avea evenimente pe care să poată miza pe tot parcursul anului. Evenimentele sunt de obicei suficient de mari pentru a fi prezentate în majoritatea cazinourilor online.

Ușurința de eligibilitate

Ligile și turneele ESL Gaming sunt de obicei create pentru a găzdui aproape toți jucătorii, de la jucători începători la jucători profesioniști. Unele turnee sunt concepute special pentru diferitele niveluri de calificare, ceea ce facilitează participarea oricui la evenimente. Cerințele de eligibilitate sunt, de asemenea, de obicei stricte, dar simple.

Echipele câștigătoare ale turneelor ESL Gaming și cele mai mari momente

Dintre numeroasele turnee pe care ESL Gaming le-a găzduit, mai multe echipe și jucători au dat dovadă de performanțe exemplare. De obicei, există diferite campionate și ligi de sporturi diferite jocuri esports, ceea ce face un pic dificil de a clasa cele mai bune echipe generale. Cu toate acestea, diverse echipe și jucători au avut constant rezultate excelente în majoritatea ligilor și turneelor de-a lungul anilor, iar unii au avut performanțe mari la un moment dat.

Top echipe de jocuri ESL

Fnatic

Fnatic este una dintre echipele de top care joacă ESL Gaming Pro League. A câștigat liga de mai multe ori, inclusiv primul și al doilea sezon. Victoriile au contribuit la consolidarea numelui echipei printre cele mai bune echipe din ligă.

Natus Vincere

The Natus Vincere echipa deține titlul de campioană în titlu a Ligii Pro. Au câștigat sezonul 14 al ligii împotriva Team Vitality, o altă echipă cunoscută pentru performanțe grozave. Echipa a asigurat 1 milion de dolari SUA pentru victorie, a treia echipă din istorie care a câștigat vreodată o asemenea sumă într-un turneu ESL Gaming.

Team Liquid

Team Liquid este bine cunoscut pentru că este una dintre cele mai vechi echipe de sporturi. Acesta participă la mai multe turnee ESL pentru a se adăuga la peste 2000 de turnee pe care le-a jucat echipa, inclusiv unele dintre cele mai mari turnee de eSports. Echipa a generat, de asemenea, cel mai mare venit pe viață, în valoare de peste 38 de milioane de dolari SUA.

OG

OG este o altă echipă care merită remarcată. În prezent, este clasată a doua cea mai bună echipă în funcție de veniturile generate. Ceea ce o face excepțională este că veniturile generate, de peste 35 de milioane de dolari SUA, provin din jucarea a doar 126 de turnee. Acesta este un bun indiciu al cât de bun este raportul lor de câștig.

Genii malefice

Genii malefice este format din jucători din peste zece țări și trei continente. A fost fondată în 1999 și a fost printre echipele cu cele mai bune performanțe de mai bine de două decenii în care a jucat pentru a crea una dintre cele mai longevive moșteniri. Echipa a jucat în peste 900 de turnee sportive majore și a câștigat peste 25 de milioane de dolari SUA. Cele mai bune performanțe ale echipei sunt în Dota 2 și League of Legends.

Unde și cum să pariezi pe turneele ESL

Pariul pe turneele esport este relativ ușor, mai ales pentru pariorii care au o oarecare experiență în pariuri esport. Primul pas este găsirea unei case de pariuri online pentru eSports care oferă multe piețe de pariuri pe sporturi. Pentru aceasta, trebuie să vă asigurați că site-ul de pariuri este de încredere. Pentru comoditate, puteți lua în considerare opțiunile de plată oferite și puteți alege un site de pariuri care vă oferă cea mai convenabilă opțiune.

Înainte de a paria pe un turneu de jocuri ESL, trebuie să vă asigurați că contul de pariuri esports are suficiente fonduri pentru pariu. De asemenea, puteți profita de oricare bonusuri sau oferte promoționale ai putea primi.

Următorul pas este selectarea unui eveniment de turneu ESL Gaming care este în desfășurare și alegerea unui tip de pariu pe care să îl plasați. Site-urile de pariuri online eSport oferă de obicei diferite tipuri de pariuri pentru diferite jocuri. Noii pariori ar putea fi nevoiți să cerceteze diferitele tipuri de pariuri pentru a lua decizii informate privind pariurile.

Sfaturi de pariuri

Când pariază pe un eSport turneu, începeți prin a crea o listă de turnee de esports și apoi alegeți-le pe cele pe care puteți plasa pariuri. De asemenea, asigurați-vă că cercetați echipele care joacă. Acest lucru vă poate ajuta să determinați dacă cotele date merită pariul. De asemenea, ar trebui să-ți gestionezi bankroll-ul cu înțelepciune, mai ales dacă intenționezi să pariezi pe mai multe jocuri din turneu. Evitarea deciziilor emoționale de pariuri este, de asemenea, esențială pentru pariurile de succes.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Evenimente viitoare CS: GO
2022-07-07

Evenimente viitoare CS: GO

Milioane de fani urmăresc sporturile zilnic în toată lumea. Field Level Media lansează o serie de prezentări generale pentru a expune fanii la cele mai populare titluri, echipe și personalități. Jocurile acoperă diverse formate, tipuri de competiții și programe.