Pariere eSports e-sporturi

Acest ghid de pariuri eSports detaliază tot ce trebuie să știe pariorii despre acest subiect, cele mai bune site-uri de pariuri eSports și multe altele. Nu există nicio îndoială că eSports este una dintre industriile care au continuat să prospere chiar și în timpul pandemiei. Cele mai recente previziuni de la Statista arată că dimensiunea pieței eSports din 2021 este evaluată la puțin peste 1,08 miliarde de dolari, o creștere de aproape 50% față de 2020.

Industria pariurilor eSports a crescut, de asemenea, exponențial. Cu toate meciurile live tradiționale oprite în apogeul pandemiei, eSporturile au devenit preferatele fanilor, deoarece au o notă umană, spre deosebire de sporturile virtuale, singura altă opțiune până atunci.

Pariere eSports e-sporturi
Tot ce trebuie să știți despre istoria pariurilor eSportsTipuri de pariuri eSportsCele mai bune sfaturi de pariuri Esports pentru a câștigaJoc responsabil

În acest ghid de pariuri CS: GO, pariorii pot găsi tot ce trebuie să știe despre pariurile pe jocul video cu împușcături la persoana întâi. Fie că este vorba despre joc și reguli sau despre piețele de pariuri și cote, această pagină spune totul. Nu există nicio îndoială că pariurile eSports preiau controlul.

Afișează mai multe

Dota 2 este unul dintre acele jocuri video cu o urmărire considerabilă. Astăzi (din 2021), milioane de jucători din întreaga lume se conectează între ei pentru a avea parte echitabilă din joc. De fapt, cel puțin 10 milioane de oameni joacă acest joc în fiecare lună. Jocul are o mulțime de turnee și ligi în care jucătorii pot concura.

Afișează mai multe

League of Legends (LoL) a devenit unul dintre cele mai populare jocuri din istoria jocurilor, milioane de oameni jucând ore întregi în fiecare zi. Este o arenă de luptă online multiplayer (MOBA) lansată de Riot Games în 2009. A fost integrată ca eSport în World Cyber Games în urmă cu patru ani.

Afișează mai multe

Pariurile pe sporturi Valorant sunt printre cele mai semnificative lucruri care se întâmplă pe scena pariurilor pe sporturi. În acest ghid, află tot ce trebuie să știi despre pariurile pe acest joc relativ nou, care rivalizează cu Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) și Fortnite atât pe scena sporturilor, cât și pe industria pariurilor.

Afișează mai multe

Multe dintre cele mai populare jocuri de esport sunt din francize destul de recente. Cu toate acestea, seria Mortal Kombat este diferită, deoarece turneele competitive au avut loc de la sfârșitul anilor 1990. Aceasta înseamnă că este anterioară conceptului de jocuri de noroc sportive pe internet. În timp ce versiunile ulterioare Mortal Kombat au făcut progrese în grafică și gameplay, elementele de bază au rămas aceleași de la lansarea primului joc în 1992.

Afișează mai multe

În ultimii ani, jocurile Battle Royale s-au dovedit a fi foarte populare în cadrul comunității de pariuri eSports. Un bun exemplu în acest sens este FPS Call of Duty: Warzone. Este gratuit de jucat și disponibil pe o gamă largă de platforme. Aceasta include versiuni pentru consolele PlayStation și Xbox din generația actuală, precum și pe PC-uri. CoD: Warzone este o parte a versiunii Modern Warfare din 2019, mai degrabă decât un titlu individual. A fost lansat în timpul celui de-al doilea sezon al actualizărilor de conținut Modern Warfare. Aceasta înseamnă că o bază mare de jucători CoD stabilită a putut să-l acceseze.

Afișează mai multe

Popular pe tot globul, StarCraft II (SC II) provoacă jucătorii să folosească o strategie în timp real pentru a învinge concurența în unele dintre cele mai populare turnee de sport din lume. De la lansarea sa în 2010, SC II continuă să experimenteze o mulțime de urmăritori. Chiar și cu jocuri de top precum Dota 2 și League of Legends asigurând locuri de top în competițiile de esports, StarCraft II atrage în continuare o mulțime de urmăritori.

Afișează mai multe

Publicat de Ubisoft în urmă cu câțiva ani, Tom Clancy's Rainbow Six Siege se află în prezent în categoria jocurilor de sport de rang înalt. Majoritatea oamenilor se referă la acest joc video FPS, pe care Ubisoft Montreal l-a lansat în 2015, drept R6. Inițial, a fost disponibil pe Xbox One, Microsoft Windows și PlayStation 4. Câțiva ani mai târziu, în decembrie 2020, a fost lansată o versiune actualizată a Rainbow Six, care poate fi jucată pe Xbox Series X/S și PlayStation 5, făcând acest joc disponibil pentru mai mulți FPS. fani din întreaga lume.

Afișează mai multe

Age of Empires

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Tot ce trebuie să știți despre istoria pariurilor eSports

Tot ce trebuie să știți despre istoria pariurilor eSports

Originile eSporturilor pot fi datate din 1971, într-un eveniment în care studenții interdisciplinari au participat la un joc de epocă Spacewar. Deși nu a fost un eSport în sine, a deschis calea pentru primul eveniment competitiv de jocuri, Campionatul Space Invaders din 1980.

Dar pentru pariuri, abia la începutul ultimului deceniu pariurile eSports au devenit realitate. Acesta a fost într-un moment în care scena competitivă a jocurilor video a început să găzduiască turnee online multiplayer. Deci pariurile ar fi putut fi prezentate mai devreme pe scena jocurilor de noroc.

Totuși, au existat îngrijorări că majoritatea jucătorilor care s-au bucurat de eSports aveau sub 18 ani, ceea ce înseamnă că nu aveau voie să joace. Ce e mai mult? Jocurile video erau extrem de nereglementate, așa că ar apărea probleme de manipulare a meciurilor.

Dar odată cu popularizarea echipe de eSports, lucrurile au luat o altă întorsătură. În primul rând, eSporturile au devenit mai populare, atrăgând chiar și adulții cărora li se permitea legal să parieze. Apoi au venit oferte uriașe de sponsorizare și un număr enorm de spectatori care au dus jocurile video competitive la următorul nivel.

Pariuri live pe sporturi a devenit o metodă foarte populară pentru pariorii de sporturi. Este o modalitate foarte interesantă de a paria.

Esports-ul este o distracție competitivă în care jucătorii profesioniști au contracte și salarii mari, la fel ca sportivii profesioniști tradiționali. Există o mulțime de turnee de top care atrag milioane de dolari în premii în bani.

Casele de pariuri, pe de altă parte, au profitat de cererea în continuă creștere pentru era caselor de pariuri eSports. Operatorii se grăbesc să ofere jucătorilor cele mai recente piețe de eSports pentru a suplimenta jocurile virtuale, cărora le lipsește această atingere umană.

Din toate indicațiile, pariul pe esport este printre categoriile cu cea mai rapidă creștere din întreaga industrie a jocurilor de noroc online.

Conform cifrelor recente, the piața de pariuri online pentru jocuri video se așteaptă ca dimensiunea să atingă 205 de miliarde de dolari până în 2027. Interesant, au existat peste 6,5 milioane de parioși în eSports în 2020. Desigur, numărul de pariori în jocurile video a crescut acum că eSports este cel mai nou copil din bloc în pariurile sportive. lume.

Tot ce trebuie să știți despre istoria pariurilor eSports
Tipuri de pariuri eSports

Tipuri de pariuri eSports

Pentru jucătorii interesați de pariurile eSports, elementele fundamentale includ înțelegerea diferitelor forme de pariuri online pe jocuri video.

Esports-ul crește într-un prim ritm. Dar apoi, jocurile disponibile sunt determinate de popularitatea genului în scena actuală a jocurilor video. Mai jos este o listă a genuri populare de eSport pariorii pot miza pe și, mai important, pe cele mai populare jocuri eSports și pe cele mai mari competiții din fiecare gen.

MOBA eSports

Cunoscut și sub denumirea de jocuri de luptă online multiplayer, MOBA este un joc video de strategie. Cele mai populare jocuri MOBA pe care să pariezi includ League of Legends (LOL) și DOTA 2. Cele mai importante evenimente MOBA includ The International, cel mai mare turneu al DOTA 2 și League of Legends World Championship.

Jocuri FPS eSports

Jocurile cu împușcături la persoana întâi implică luptă din perspectiva la persoana întâi. Cele mai populare jocuri eSport pe care să pariezi din categoria FPS includ Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield V, Valorant, Call of Duty și Rainbow Six Siege. Cele mai mari turnee FPS eSports includ CS: GO Major Championships și Siege's Six Invitational.

Battle Royale eSports

Jocurile video Battle Royale prezintă mulți jucători într-un meci cu ultimul om în picioare. Cele mai faimoase jocuri battle royale includ Fortnite și Apex Legends. Cu toate acestea, când vine vorba de cele mai mari turnee, există Fortnite World Cup și Apex Legends Global Series.

Jocuri video de simulare sportivă

După cum sugerează și numele, acestea emulează sporturi reale, cum ar fi fotbal, baschet, hochei etc. Cele mai bune jocuri eSport pe care să pariezi în genul de simulare sportivă includ FIFA21, Madden, NBA2K, eFootball (fostul PES) etc.

RTS eSports

Cunoscute și ca jocuri de strategie în timp real, eSporturile RTS sunt, de asemenea, populare. Cele mai bune jocuri pe care să pariezi din această categorie includ StarCraft și WarCraft. În ceea ce privește turneele, cel mai mare este finala globală WCS.

Tipuri de pariuri eSports
Cele mai bune sfaturi de pariuri Esports pentru a câștiga

Cele mai bune sfaturi de pariuri Esports pentru a câștiga

Există câteva sfaturi pentru jucătorii care sunt noi în această scenă pentru a-i ajuta să înceapă.

Primul punct de discuție este despre selecția caselor de pariuri. Pentru început, nu toate site-urile de pariuri sportive au piețe de pariuri eSports. Deci, după ce au găsit câteva case de pariuri esport, jucătorii trebuie să verifice dacă au acel joc video pe care doresc să parieze. Alte considerații includ licențele și reglementările, opțiuni bancare, utilizarea site-ului și promotii.

Un alt sfat; pariorii ar trebui să se familiarizeze cu regulile și modul de joc al jocurilor eSports pe care doresc să parieze. Mulți pariori fac greșeala de a paria pe jocuri pe care cu greu le înțeleg. Regulile și reglementările, piețele de pariuri și cote de pariuri ar trebui să fie la îndemâna tuturor pariorilor.

În al treilea rând, jucătorii ar trebui să urmărească cele mai recente evoluții ale jocului eSports pe care pariază. Aflați care sunt cele mai bune echipe ale momentului în League of Legends, Fortnite, Rainbow Six Siege, CS: GO sau orice alte jocuri. Bineînțeles, contează și cursa recentă a echipelor.

În cele din urmă, când vine vorba de jocuri de simulare sportivă, nu pariați orbește pe baza echipei cu care joacă un jucător profesionist. În eSports, nu este vorba despre măreția echipei pe care o folosește jucătorul în lumea reală. În schimb, rezultatul unui joc FIFA sau PES în eSports este determinat de nivelul de calificare al jucătorului profesionist.

Cele mai bune sfaturi de pariuri Esports pentru a câștiga
Joc responsabil

Joc responsabil

Pariurile online pe Esports au toată distracția, indiferent dacă un jucător este un pasionat de eSports sau doar un pasionat de pariuri sportive ocazional. Dar atunci, jocurile de noroc responsabile ar trebui să rămână fundamentale în orice moment. La fel ca jocurile video, pariurile pe eSporturi pot crea dependență. Jucătorii trebuie să respecte întotdeauna regulile de joc responsabil.

Primul pe lista regulilor de jocuri de noroc responsabile, pariurile pe jocuri nu ar trebui să înlocuiască școala sau serviciul. Următorul lucru esențial pe care jucătorii ar trebui să-l rețină este să stabilească un buget pentru pariurile pe jocuri video și să se respecte cu strictețe. Important, ar trebui să știe când să renunțe; nu încercați niciodată să urmăriți pierderile.

Joc responsabil
About the author
Liam Fletcher
Liam Fletcher

Liam „CyberScribe” Fletcher, un kiwi cu un talent pentru un joc rapid și narațiuni articulate, a apărut ca o voce proeminentă la EsportRanker. Scufundându-se adânc în universul esports, Liam creează recenzii cuprinzătoare, perspective strategice și povești captivante din spatele ecranelor.

Send email
More posts by Liam Fletcher

Cele mai recente știri

Cei mai buni jucători de eSport din toate timpurile
2023-03-09

Cei mai buni jucători de eSport din toate timpurile

Sponsorii, cluburile, turneele, adepții și profesioniștii care joacă la cele mai înalte niveluri și își câștigă mijloacele de existență din premii în bani și oportunități de sponsorizare contribuie cu toții la afacerea înfloritoare a sporturilor din întreaga lume.

Lucruri de știut despre pariurile Esports la cazinourile online
2023-02-09

Lucruri de știut despre pariurile Esports la cazinourile online

Nu există multe lucruri pe care le puteți face care să ofere un nivel similar de fior și entuziasm ca și pariurile pe sporturi. Pariurile sportive sunt chiar mai interesante decât pariurile sportive pentru evenimentele sportive obișnuite, deoarece sporturile sunt mult mai imprevizibile decât sporturile obișnuite. Să vezi o echipă nefavorabilă câștigând împotriva uneia dintre echipele de top din scena esporturilor nu este atât de neobișnuit.

Ghid de pariuri FIFAe pentru a vă pregăti pentru returul finalelor FIFAe 2023
2023-01-26

Ghid de pariuri FIFAe pentru a vă pregăti pentru returul finalelor FIFAe 2023

Întrebarea „Pot paria pe FIFA eSports?” este întrebat de iubitorii de fotbal din întreaga lume. Fiind unul dintre cele mai populare eSporturi din lume, FIFA ridică în mod firesc acest tip de anchetă. În fiecare zi, milioane de fani joacă FIFA online unul împotriva celuilalt. Mulți oameni au devenit profesioniști FIFA eSports de top și concurează la cele mai înalte niveluri ale jocului în campionate și turnee majore.

Termenii eSports și limbajul pe care trebuie să-l cunoașteți
2023-01-19

Termenii eSports și limbajul pe care trebuie să-l cunoașteți

Sett este terifiant în jocul târziu. Acest nivel de potențial de tanking, cuplat cu o producție DPS atât de mare, poate fi devastator pentru echipele cărora le lipsește controlul asupra mulțimii AoE. Potențialul său de transport va avea bulgăre de zăpadă dacă poate fura din nou Bufful Roșu.