Ghidul tău de pariuri live Esports

De când a izbucnit Covid-ul și evenimentele sportive convenționale au început să se închidă, pariorii au trecut la pariuri live pe sporturi, deoarece doar evenimentele sportive puteau avea loc online. Un alt motiv pentru popularitatea pariurilor esport-uri live este că este foarte interesant să pariezi pe un meci de esport-uri live în care situațiile se schimbă în câteva secunde.

Dacă vrei să intri în pariuri live pe sporturi și să afli mai multe despre asta, atunci ești la locul potrivit. Iată versiunea noastră a unui ghid extins pentru pariuri live esports, unde vom arunca o privire la tot ce trebuie să știți despre el.

Ghidul tău de pariuri live Esports
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

De ce sunt diferite pariurile live Esports?

Jucând un joc esports este un lucru. Pariul pe un meci de esports live în timp ce acesta are loc este cu totul altceva. Când banii tăi sunt în joc, trebuie să știi exact ce faci, cu excepția cazului în care s-ar putea să pierzi mai des decât ar trebui.

Chiar dacă ați pariat live pe sporturi convenționale, ar trebui să vă uitați la un live ghid de pariuri esport deoarece jocurile de esports sunt mult mai rapide decât sporturile obișnuite. Situațiile se pot schimba în câteva secunde într-un meci de esports. Să vezi lucruri aproape imposibile întâmplându-se într-un meci de esports nu este atât de neobișnuit.

Ce sunt pariurile live Esports?

Să presupunem că un eveniment esports este pe cale să aibă loc mâine și ești sigur că echipa ta preferată va câștiga. Să presupunem că ai vrut să pariezi pe echipa ta preferată. Cu pariurile convenționale pe sporturi, ai putea face acest lucru chiar înainte de a începe meciul.

Cu toate acestea, există o problemă cu pariurile convenționale pe sporturi. Cote de pariuri Esports de obicei se schimbă în funcție de situația unui meci. Dacă pariezi înainte ca un eveniment să înceapă, nu te vei putea adapta la schimbarea cotelor.

Acesta este motivul pentru care pariul live la esport este ceea ce preferă majoritatea pariorilor. În pariurile live pe sporturi, puteți plasa pariuri pe un eveniment esport în timp ce acesta are loc. Vă puteți schimba strategia de pariere în funcție de schimbarea cotelor. De asemenea, este mult mai interesant să pariezi pe un meci în timp ce îl urmărești live.

Un alt avantaj al pariurilor live esports este că a deschis ușa pentru mai multe piețe de pariuri, sau cu alte cuvinte, evenimente pe care oamenii pot paria. De exemplu, oamenii pot plasa pariuri pe scorul la pauză sau care echipă câștigă prima un anumit număr de runde.

Cum să pariezi pe Esports live?

Pariurile pe sporturi live sunt la fel ca orice alte pariuri. Alegeți o piață de pariuri pe care doriți să pariați live pe sporturi, de exemplu, câștigătorul meciului, verificați cotele pentru a vedea dacă vă plac și apoi puneți un pariu pe orice rezultat credeți că se va întâmpla probabil.

Pentru a plasa pariuri, veți avea nevoie de un pariu sportiv. Există case de pariuri fizice în care poți merge și pariuri. Sau, puteți folosi casete de pariuri sportive online care vă permit să plasați pariuri pe computer sau pe telefonul mobil.

Majoritatea pariorilor de sporturi preferă să folosească pariuri sportive online. Un motiv pentru aceasta este că este convenabil. Puteți face pariuri stând pe canapea. Al doilea motiv este că fanii sporturilor sunt obișnuiți vizionarea online a evenimentelor sportive mai degrabă decât să participi personal la eveniment.

Alegerea unui e-sportbook online

Alegerea casei de pariuri sportive potrivite pentru pariuri live esports este foarte importantă. În primul rând, alegerea casei de pariuri sportive potrivite vă va împiedica să fiți înșelat sau să vă scurgeți informațiile.

Pentru a plasa pariuri folosind o casa de pariuri sportive online, veți face unele depuneri și veți introduce unele dintre cele mai sensibile informații, cum ar fi informațiile despre cardul de credit. Există multe platforme care vă pot fura depozitele sau vă pot scurge informații.

Din acest motiv, primul lucru pe care ar trebui să-l verificați într-un pariuri sportive online este dacă este o platformă legitimă și dacă este sigur de utilizat. Puteți consulta recenziile online de pariuri sportive pentru a vă face o idee mai bună.

Următorul lucru la care ar trebui să vă uitați atunci când vă decideți asupra unui casa de pariuri online esports este să afli despre toate caracteristicile sale și să vezi dacă le are pe cele pe care le cauți. De exemplu, puteți verifica dacă casa de pariuri are o metodă de plată pe care o preferați sau dacă acoperă turneul pe care doriți să pariați.

Cele mai bune sfaturi de pariuri live Esports

Pentru a vă ajuta în călătoria către pariuri live pe sporturi, iată câteva sfaturi simple pe care le puteți aplica chiar acum.

Faceți câteva cercetări despre echipele și jucătorii de Esports

Înainte de a începe să plasați pariuri live pe un meci de esports, ar trebui să căutați jucătorii care sunt pe cale să concureze la eveniment. Ar trebui să știți lucruri precum la ce echipe au făcut parte înainte de a se alătura acestei echipe și cum a fost performanța lor în ultimele meciuri.

De exemplu, să presupunem că ați aflat că un jucător a fost anterior într-o echipă nepopulară, dar a reușit totuși să obțină mai multe victorii pentru echipa sa. După ce a demonstrat niște abilități impresionante, jucătorul a fost recrutat într-o echipă mai bună. Din aceasta, puteți concluziona că ar putea avea rezultate bune și la evenimentul viitor.

Ar trebui să te uiți la alți factori, cum ar fi ce relații are un jucător cu echipa sa, au probleme de comunicare sau le lipsește un lider adecvat. În ciuda faptului că este foarte calificat, dacă un jucător nu are relații bune cu echipa sa, s-ar putea să nu poată câștiga meciul.

Urmărește meciul cu atenție

Acest punct s-ar putea să vă pară puțin evident, dar ați fi surprins să vedeți câți începători ignoră acest lucru. Unii începători fac greșeala de a nu urmări meciul în direct înainte de a efectua un pariu.

Meciurile Esports sunt cu adevărat imprevizibile, iar lucrurile se pot schimba în câteva secunde. Au existat mai multe cazuri în sporturi în care jucătorii au reușit să scoată niște gheare nebunești și aproape imposibile.

Așadar, dacă crezi că o anumită echipă va câștiga pentru că ai văzut cum performează, nu este o idee rea să aștepți și să urmărești meciul cu atenție. Nu știi niciodată când cel defavorizat ar putea începe să preia conducerea înapoi și să câștige meciul.

Concentrați-vă pe jocurile despre care știți cel mai mult

Ar putea fi tentant să faci pariuri pe diferite titluri de sport despre care nu știi prea multe. Toate opțiunile diferite sunt cu siguranță atractive. Cu toate acestea, este cel mai bine să te ții de jocurile despre care știi cel mai mult, mai ales dacă ești începător.

Dacă știi mai multe despre CSGO și îi urmărești scena esporturilor de mult timp, atunci vei face mai bine să faci predicții despre evenimentele esports CSGO. Pe de altă parte, dacă nu ați jucat Dota 2 atât de des și pariați pe pariul „primul care distruge turnul”, este mai probabil să greșiți. Ca începător, nu vrei să pariezi acolo unde cotele nu sunt în favoarea ta.

Începeți cu piața de pariuri pentru câștigarea meciurilor

O mulțime de case de pariuri online au o mulțime de opțiuni când vine vorba de piețele de pariuri pe sporturi. Puteți alege primul pariu de sânge, pariul primul care distruge turnuri sau chiar primul care ajunge la pariul de 10 ucideri. Cu toate acestea, acestea sunt mult mai imprevizibile, deoarece există o mulțime de variabile implicate în acest lucru.

Dacă sunteți începător, ar trebui să rămâneți la piața de pariuri pentru meciuri câștigătoare. Nu ar trebui să luați în considerare alte piețe de pariuri decât dacă ați început să obțineți corect majoritatea pariurilor pentru câștigarea meciurilor. Pariul pe câștigătorul meciului este mult mai simplu și mai ușor de prezis. Deci, dacă le puteți obține corect de cele mai multe ori, numai atunci ar trebui să vă gândiți să treceți pe alte piețe de pariuri.

Întrebări frecvente

Pariurile live sunt sigure?

Atâta timp cât ești o casă de pariuri online reputată și legitimă, vei fi complet în siguranță. Mulți oameni și-au pierdut mulți bani și s-au scurs de informații pe platforme online care nu sunt legitime. Dacă nu sunteți pe niciunul dintre aceste site-uri, nu aveți de ce să vă faceți griji.

Sunt legale pariurile pe sporturi live?

Răspunsul la această întrebare depinde de ce parte a lumii locuiți. Dacă locuiți în țări în care jocurile de noroc, în general, sunt legale, atunci nu veți avea niciun fel de probleme dacă participați la jocurile de noroc live sport. . Cu toate acestea, anumite țări nu permit jocurile de noroc. Dacă locuiți în oricare dintre aceste țări, pariurile live nu sunt legale pentru dvs.

Care este cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri live pe sporturi?

Aceasta este o întrebare subiectivă. În timp ce cele mai bune case de pariuri online vor fi întotdeauna complet legitime și vor avea o securitate de top, alegerea celei mai bune se rezumă la preferințele personale.

Pe ce jocuri de esports ar trebui să pariez live?

Există o mulțime de jocuri de esports pe care le puteți plasa pariuri live, cum ar fi CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League și Overwatch. Cu toate acestea, ar trebui să pariezi doar pe jocul despre care știi cel mai mult.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu