Pariați pe Fortnite World Cup 2024

Evenimentul Pro-Am și principalul eveniment de Cupă Mondială folosesc Fortnite Battle Royale. Acesta este un Joc Battle Royale în care până la 100 de jucători sunt aruncați pe o insulă fără arme sau armuri, cu excepția unui târnăcop. Jucătorii trebuie să caute arme și obiecte de vindecare odată ajunși la sol. De asemenea, își folosesc târnăcoapele pentru a distruge funcțiile existente pentru a colecta resurse.

Toate acestea trebuie finalizate evitând atacurile altor jucători și rămânând în interiorul unui cerc restrâns pe hartă sau riscând daune fatale dacă părăsesc acesta. Utilizatorii pot folosi resursele pe care le-au adunat pentru a-și construi baza pentru a se proteja de atacuri. Câștigă jucătorul sau echipa cu cele mai multe vieți la sfârșitul jocului. Jucătorii pot face, de asemenea, cursuri personalizate în propriul ritm în Fortnite Creative, pe care apoi le pot folosi pentru a stabili evenimente competitive care pot fi partajate cu alții.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Concursuri

Epic a cheltuit o sumă semnificativă de bani pentru a stabili cele mai bune turnee de esports. În 2018, compania a angajat o sută de milioane de dolari pentru a extinde esport-ul Fortnite, cu scopul eventual de a găzdui un mare turneu eSports. Procesul, însă, nu a fost o cale deosebit de lină.

Problemele tehnice, calitatea slabă a producției și problemele legate de traficul pe site-ul web au afectat turneele timpurii. Din cauza întârzierii, chiar și primul eveniment Summer Skirmish a trebuit să fie anulat la jumătate. Lucrurile s-au îmbunătățit treptat, dar problemele au continuat să apară.

Calificările la Cupa Mondială au avut și ele partea lor de probleme, în special în ceea ce privește înșelăciunea. Din cauza trișării în timpul calificărilor, jucători cunoscuți, precum Xxif și Damion Cook, au fost suspendați, dar ulterior reintegrați. În același mod, dezvoltarea rapidă a lui Epic înseamnă că noi funcții precum atotputernicul Infinity Blade sunt adesea adăugate aceluiași joc chiar înaintea turneelor majore. Acestea pot împiedica jucătorii să se antreneze suficient de bine pentru turneele eSports.

De departe, cel mai impresionant aspect al Cupei Mondiale este modul în care Epic a reușit să încorporeze realitatea și universul digital. Publicul este încurajat să îndeplinească mai multe sarcini în fiecare zi, cum ar fi vizitarea parcurilor tematice, pentru a câștiga recompense. Beneficiile ar putea fi ceva la fel de simplu ca o monedă fizică V-Bucks, la fel ca în joc. Fanii ar putea cumpăra îmbrăcăminte pentru Cupa Mondială Fortnite la eveniment, precum și alte gratuități, cum ar fi tapet, care sunt disponibile doar cu ocazia ocaziei.

Accesul timpuriu este o metodă bună folosită de furnizorul gigant pentru a-i determina pe oameni să se intereseze de joc. Dar este nevoie de mai mult pentru a menține utilizatorii implicați, iar Epic a folosit excelent ambele carduri. Salvați lumea a atras un număr mare de oameni care doreau să profite de caracteristica Early Access.

Chiar și după ce a devenit premium, unii oameni au rămas. Epic și-a făcut apoi cel mai recent mod disponibil ca serviciu gratuit. A fost conceput ca un bonus pentru cei care au rămas loiali modurilor anterioare. De asemenea, a fost un stimulent pentru cei care nu s-au alăturat încă jocului să-l încerce.

De ce sunt populare finalele Cupei Mondiale Fortnite?

Turneul de esports este un fenomen la nivel mondial. Epic a dezvăluit că rezervările pentru locația cu o capacitate de peste 23.000 de locuri s-au epuizat chiar înainte de turneul de esports din 2019. Finalele Cupei Mondiale au fost vizionate de peste două milioane de telespectatori simultan pe platformele de streaming Twitch și YouTube.

Campionatul în sine este divers, iar calificările atrag peste 40 de milioane de jucători. Fondul de premiere pentru turneu este destul de mare, generând și mai mult interes. Pentru ca evenimentul să fie un succes, Epic Games se bazează pe prezența fanilor.

Epic Games a creat o mulțime de atracții centrate pe turneu în timpul evenimentului. Înainte, în timpul și după jocuri, este înființat un parc tematic replica. Publicul este mereu divers, mai ales din punct de vedere al vârstei, demonstrând popularitatea evenimentului. Multe familii cu copii mici, precum și copii și adulți îmbrăcați în tricouri de sport, fac ca parcul tematic să se simtă mai mult ca un loc adevărat.

De ce este popular pentru a paria acest turneu?

Deoarece există mai multe ediții ale jocului, este o opțiune de pariere populară pentru cei cărora le place pariuri pe turnee de esports. Cele trei moduri ale jocului oferă mai multe opțiuni pentru jucătorii de diferite gusturi. Oamenilor, prin natura lor, le place să aibă alegeri, cum ar fi un cadru creativ în care dețin insule unice și au independență deplină. Unii oameni s-ar putea bucura de a comuta în mod regulat între diferitele moduri. Prin urmare, aceasta este o modalitate excelentă de a împiedica jocul să devină plictisitor.

Echipele câștigătoare ale finalei Cupei Mondiale Fortnite și cele mai mari momente

Cupa Mondială Fortnite inaugurală a fost anunțată pentru prima dată în februarie 2019. Epic intenționa să organizeze evenimentul anual. Un proces de calificare a selectat aproximativ 200 de jucători sau echipe pentru a concura la Cupa Mondială. Jucătorii și echipele au concurat împotriva altora din regiunea lor online pentru a se califica.

În fiecare săptămână, jucători solo și echipe duble dintr-o anumită zonă concurează în până la zece meciuri împotriva adversarilor din aceeași categorie. Competițiile s-au desfășurat online și au fost selectate primele 3000 de echipe sau jucători.

Evenimentul anual este printre cele mai mari turnee de eSports la nivel global. A fost o încântare să urmăresc ediția din 2019. Supraabundența de ecrane din campionatele eSports poate părea exagerată, dar facilitează urmărirea acțiunii.

Fiecare jucător de la turneul de esport avea în față un monitor care s-a întunecat odată ce au fost eliminați, iar alte ecrane au fost folosite pentru a transmite luptele din diferite unghiuri. Pentru că la nivel înalt Fortnite Jocul poate fi foarte deranjant, jucătorii distrugând și reconstruind rapid peisajul din jurul lor pentru a se potrivi mai bine nevoilor lor, diferitele unghiuri de vizualizare au fost critice.

Cupa Mondială Fortnite

Mai mulți jucători și influenți cunoscuți nu s-au putut califica la Cupa Mondială Fortnite 2019. Tyler Blevins, cel mai popular streamer Twitch din toate timpurile, datorită streamurilor sale hilare Fortnite, nu a evoluat suficient de bine în calificări pentru a concura în evenimentul principal. Alte personalități notabile din Fortnite care nu au putut participa la eveniment au inclus streamerul live al Team SoloMid Myth, Ali Kabbani, superstarul Cloak, Dennis Lepore din Team FaZe Clan și veteranul de 72 de ore al Team Liquid, Thomas Mulligan.

Cupa Mondială Fortnite a fost împărțită în două părți; unul pentru jucători singuri și altul pentru echipe sau duouri cu doi jucători. S-au jucat șase meciuri atât în formă solo, cât și în duo. În duo, structura de punctaj acordă puncte pentru eliminări și plasare.

Fiecare eliminare a câștigat un punct, precum și puncte de plasare necumulative. Pe 28 iulie 2019, au avut loc finalele evenimentului solo. Kyle Giersdorf, cunoscut online ca Bugha, un american de 16 ani, a câștigat turneul și a luat acasă premiul principal de 3 milioane de dolari.

Nyhrox, Emil Bergquist Pedersen, Aqua și David Wang au împărțit marele premiu de 3 milioane USD în finala evenimentului de duet cu o zi mai devreme.

Cupa Mondială Fortnite urma să revină în aprilie 2020 pentru a doua oară. A fost anulat, însă, pentru că lumea era închisă din cauza pandemiei de coronavirus. Din același motiv, ediția din 2021 a fost anulată. Drept urmare, acest eveniment eSports a avut o singură ediție. Epic, pe de altă parte, continuă să găzduiască mai multe ligi eSport pe internet.

Unde și cum să pariezi pe Fortnite World Cup

Pariurile pe turnee de esports nu ar trebui să fie o experiență complicată. Este aproape la fel ca orice alt tip de pariuri sportive. Pariurile în joc devin din ce în ce mai populare în rândul caselor de pariuri. Fortnite este un eSport popular care poate fi găsit în cataloagele mai multor companii de pariuri esport. Astfel, primul pas este să găsiți un site de pariuri care să răspundă nevoilor pariorilor.

Atât Cupa Mondială, cât și calificarea pentru turneele online esport sunt disponibile pentru pariuri pe site-urile de pariuri esport online. Majoritatea caselor de pariuri acoperă o listă de turnee, în timp ce altele sunt specializate în pariuri Fortnite esports. Deși pariul pe Cupa Mondială în sine este cel mai popular, pariul pe calificări oferă jucătorului un avantaj semnificativ. Le permite să cunoască echipe și jucători în mai multe categorii. Astfel, ei vor învăța cum să parieze în cel mai important punct al jocului.

Este esențial să pariezi mic în timp ce pariezi pe calificări. Din cauza numărului mare de jucători care luptă pentru un loc, chiar și jucătorii fără experiență trebuie să concureze. Acest nivel ar trebui folosit doar pentru a face cunoștință cu participanții. Înțelegerea răspândirii cotelor ajută la selecția jucătorilor. Distribuția cotelor indică ce jucător are abilități superioare.

Pariul pe durata hărții, Turnurile totale distruse, Câștigătorul primei/a doua hărți, Rundele totale și Handicapurile rundei sunt toate pariurile populare. Pe măsură ce jucătorul înțelege mai bine jocurile și participanții, poate trece apoi la pariuri mai complicate.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu