Pariați pe World Electronic Sports Games 2024

Un turneu internațional de sport numit World Electronic Sports Games aka (WESG) este o competiție digitală situată în Shanghai, care se bazează pe Jocurile Olimpice. Din 2016, jucătorii din aceleași națiuni concurează împotriva altor echipe naționale de jucători. Această competiție unică de esports separă bărbați și femei, jucătorii concurând împotriva altor jucători de același sex. În 2016, primul turneu a oferit un fond de premii de 5,5 milioane de dolari.

În primul an al evenimentului, doar cetățenii naționali puteau concura la echipa unei țări. Regulile turneului au evoluat și permit acum doi membri străini pentru fiecare echipă. Concurenții turneului sunt cei care câștigă continuă în turneu, pe baza protocoalelor de eliminare unică.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jocuri la WESG

Cu o serie de jocuri populare, jucătorii WESG concurează la cel mai înalt nivel.

Counter Strike

Counter Strike (CS:GO) este un joc plasat în diferite locații din lume. Jucătorii controlează personaje anti-teroriste sau militante teroriste. Pentru fiecare rundă de joc, echipele lucrează pentru a se învinge reciproc prin atingerea obiectivelor care sunt distrugerea tuturor celor de la echipa adversă. Jocul permite personalizarea accesoriilor și a armelor.

Dota 2

Cu Dota 2, jucătorii joacă în echipe de 5 jucători împotriva unei alte echipe, care fie apără, fie ocupă o bază pe hartă. Fiecare jucător controlează un personaj, numit erou, care are abilități puternice. Jucătorii pot alege dintre 122 de eroi pentru a controla și a colecta puncte pentru erou atunci când acesta învinge un erou din echipa adversă. Pentru a câștiga, o echipă trebuie să distrugă structura mare de la baza celeilalte echipe, numită Ancient.

Hearthstone

Hearthstone este un joc de cărți digital, care este gratuit pentru a juca. Bazându-se pe seria Warcraft, jocul folosește aceleași personaje și elemente. În 2014, Blizzard Entertainment a lansat jocul pentru macOS și Windows. Mai târziu în cursul anului, compania a lansat și versiuni pentru Android și iOS.

Dispunând de tehnologie multi-platformă, titlul acceptă jocul între jucători de pe diferite dispozitive. Doi adversari folosesc pachete de 30 de cărți, controlând un erou cu puteri unice. Jucătorii folosesc cristale pentru a convoca minioni pentru a ataca adversarul, distrugând în cele din urmă eroul competiției.

De ce sunt populare World Electronic Sports Games?

Deoarece WESG se bazează pe Jocurile Olimpice, fanii experimentează un sentiment de mândrie națională atunci când vizionează meciurile și rezultatele. În plus, pariurile online au sporit popularitatea evenimentelor digitale foarte frecventate. Industria esport-urilor de mai multe miliarde de dolari atrage pariori de pe tot globul.

Pariurile sunt alimentate de jucătorii profesioniști și de fanii amatori care doresc să experimenteze un alt nivel de entuziasm în timp ce urmăresc competițiile de jocuri. Pe măsură ce popularitatea telefoanelor mobile continuă să crească, piața permite jucătorilor să urmărească și să parieze pe toate WESG competiții din mers. Accesul ușor, popularitatea globală și jocul interesant cresc popularitatea WESG în întreaga lume.

Avantaje

Deoarece oamenii din întreaga lume petrec mai mult timp jocurilor digitale, WESG oferă o modalitate unică de a te bucura de sporturi. Indiferent dacă vizionați, jucați sau pariați, turneul oferă o varietate de opțiuni de divertisment pentru pasionații de jocuri.

Jucători noi

WESG alimentează participarea noilor jucători la sporturi prin extinderea oportunităților de joc pentru jucătorii care participă la competiții. Popularitatea în creștere a turneului servește la evidențierea jocurilor din turneu, atrăgând noi jucători de pe tot globul.

Premii

Cu fondul său de premii de mai multe milioane de dolari, WESG oferă jucătorilor ocazia de a câștiga sume substanțiale de bani. Dincolo de competiție, pariorii pariază pe turneu în speranța de a alege jucătorii și echipele câștigătoare. Practicarea și înțelegerea jocului îi ajută pe concurenți să câștige premii în bani. Cercetând și pariând inteligent, un jucător de noroc își crește șansele de câștig.

De ce este popular pentru a paria acest turneu?

Un motiv pentru turneul este popular pentru a paria este numărul de opțiuni de pariere diferite. Având o varietate atât de vastă de jocuri electronice disponibile pentru vizionare și paria, jucătorilor le place să parieze pe meciuri singulare sau pe o combinație de competiții. Deoarece jocurile promovează mândria națională, cetățenii sunt adesea dornici să parieze pe echipa propriei țări. Pariurile sunt o altă modalitate de a adăuga emoție la fiorul competiției.

Echipele câștigătoare ale World Electronic Sports Games și cele mai mari momente

În 2016, primul turneu a avut loc runde de calificare la Shanghai. Chiar și cu premii substanțiale disponibile, mulți jucători de top nu au participat la turneul inaugural. În schimb, mai multe jucători de renume mondial a optat pentru a merge la evenimente mai populare, cum ar fi ELEAGUE Major. WESG s-a bucurat încă de o competiție puternică, echipa EnVyUs a Franței învingând echipa Kinguin din Polonia în CS:GO pentru a lua acasă un fond mare de premii.

Echipa TNC Pro a învins Cloud9 din Danemarca în Dota 2 pentru a câștiga marele premiu. Echipa Alianței Suediei a câștigat victoria împotriva echipei Infamous din Peru pentru a câștiga bronzul. Coreenii vor câștiga competiția StarCraft 2. Pe al treilea, Alex Sunderhaft din America l-a învins pe Tobias Sieber din Germania. În marea finală, campioana lui Hearthstone Euneil Javiñas din Filipine l-a învins pe suedezul Jon Westberg.

Unde și cum să pariezi pe World Electronic Sports Games

Pentru a paria și a câștiga, un parior trebuie să cerceteze echipele și jucătorii individuali care concurează în WESG. La fel ca pariurile pe sporturi obișnuite, este vital să cunoașteți toți participanții înainte de a paria. După revizuirea cotelor, jucătorul câștigă bani pentru că a ghicit câștigătorii corecti ai competițiilor individuale și pe echipe. Iată câteva dintre tipurile de oportunități de pariere disponibile pentru turneu.

În comunitățile de sporturi, jucătorii se întâlnesc pe rețelele sociale pentru a paria informal între prieteni. Aceste pariuri sunt adesea pentru numerar real sau alte elemente, în funcție de condițiile stabilite între două persoane sau grup. Cu toate acestea, pariurile sociale nu sunt întotdeauna o idee bună. Pariurile împotriva prietenilor pot duce la dezacorduri, iar pariurile online cu străini sunt riscante.

Pariurile în persoană sau head-to-head permit unui jucător de noroc să parieze cu alți jucători care pariază informal unul cu celălalt. Site-urile de jocuri oferă, de asemenea, pariuri head-to-head. Concurenții plătesc o taxă pentru a intra, iar câștigătorul primește premiul în bani, care este o combinație a taxelor plătite.

Pariuri reale pe sporturi implică plasarea de bani asupra individului sau echipei care se așteaptă să câștige printr-o platformă online sau o afacere pe teren. Cu toate acestea, dacă o persoană nu cunoaște bine jocul și istoria jucătorilor, cel mai bine este să nu irosești banii. Doar pariorii calificați, care înțeleg strategia esporturilor, câștigă profituri consistente la pariuri.

Desigur, jucătorii pot plasa și pariuri fantasy, care de fapt nu sunt pariuri. La fel ca fotbalul fantasy, echipele de sport fantasy sunt formate din liste de jucători de esports. Pasionații de sporturi fantastice prezic câștigători pentru distracție, fără să parieze bani.

Unde și cum poate un jucător să parieze pe acest turneu?

Reputabil cărțile de sport online oferă opțiuni de pariuri esport și șansele ca fanii să parieze pe WESG. Este vital să verificați acreditările de licențiere și reputația site-ului web înainte de a pariere. Există o diferență distinctă în experiența unui parior cu site-urile de pariuri de înaltă calitate și de calitate scăzută.

Site-urile de încredere oferă termeni și condiții clare, acreditări de licență afișate vizibil și recenzii bune. Nu este sigur să pariezi bani pe o pariuri sportive aleatorii. În alegerea unei case de pariuri, pariorii ar trebui să se asigure că un site online are următoarele calități:

  • O casa de pariuri sportive istoric pozitiv al operațiunilor asigură un parior că va primi plata pentru un pariu câștigător.
  • Casele de pariuri sportive populare se bucură în general bună reputație online, care atrag pasionații de sporturi.
  • Fiabilitatea tehnică oferă consumatorilor o disponibilitate de aproape 100% pentru plasarea de pariuri.
  • Structurile bune de bonusuri sunt competitive cu alte site-uri web de pe piață.
  • Interfețele simple de utilizat le permit pariorilor să navigheze cu ușurință pe site.
  • Acoperirea evenimentului WESG crește entuziasmul pariurilor live
  • Opțiunile de pariere oferă o varietate de moduri de a paria.
  • Cotele favorabile sunt competitive cu alte case de pariuri sportive.
  • Metodele de depunere respectate oferă transferuri de fonduri digitale de încredere.
  • Procesele de retragere rapide și simple asigură o experiență perfectă.

Jocurile de noroc online dă putere jucătorilor și fanilor să parieze cu ușurință bani pe WESG. Pariurile devin rapid unul dintre cele mai interesante aspecte ale jocurilor digitale și ale esporturilor. Oferind o nouă modalitate pentru fani de a se bucura de jocuri, casele de pariuri sportive online concurează între ele pentru a aduna părți semnificative din piața de pariuri pe sporturi.

Pariurile live se adaugă la distracția și entuziasmul turneului. Prin valorificarea puterii internetului, casele de pariuri sportive oferă fanilor posibilitatea de a paria de oriunde de pe tot globul. Din Asia până în Europa, pasionații WESG pot paria pe echipe și jucători favorizați din confortul acasă. La fel ca Jocurile Olimpice, turneul stârnește un sentiment de mândrie națională pentru fanii sporturilor, oriunde ar locui.

Care este cea mai bună strategie pentru a paria pe acest turneu?

Cunoașterea este regele în pariurile esport-uri. Pariul inteligent înseamnă că un fan al sporturilor cercetează echipele și jucătorii înainte de a paria bani. O echipă poate avea un avantaj dacă a dobândit un jucător de top înainte de turneu.

Privind datele istorice, care detaliază jucătorii care câștigă cel mai des, îl va ajuta pe un jucător de noroc să plaseze un pariu solid. Cu puține cunoștințe și mult noroc, pasionaților de sporturi se pot bucura să parieze pe echipe și jucători care concurează la World Electronic Sports Games.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu