Strategia de pariere

O strategie de pariuri eSports este un set de reguli care te ghidează cum să pariezi pe eSports. A avea o strategie arată maturitatea în pariuri, precum și o bună cunoaștere a peisajului actual al pariurilor. O strategie analizează diferitele variabile care v-ar putea afecta șansele de a câștiga un pariu eSports. De exemplu, înainte de a plasa un pariu, va trebui să faceți cercetări asupra evenimentului, să aflați dacă sunt în știri și să citiți despre performanța lor trecută pentru a determina care sunt cotele.

De ce este util să ai o strategie de pariereCum să creați o strategie de pariuri eSportsSfaturi pentru pariuri Esports
De ce este util să ai o strategie de pariere

De ce este util să ai o strategie de pariere

În societatea de astăzi, oamenii sunt obișnuiți cu gratificarea instantanee, deoarece aceasta vine de la smartphone-urile lor. Ei se așteaptă ca lucrurile să fie făcute mai repede, deoarece aceasta este ceea ce au fost hrăniți de marketingul pe rețelele sociale. Modul de modă veche de a face lucrurile - luând mult timp și gândindu-vă la asta - nu se potrivește cu generația de acum.

Odată cu această schimbare bruscă a modului în care trăim, a existat o creștere a cererii pentru strategii de pariuri eSports pentru a ajuta pariorii să profite la maximum de experiențele lor de pariuri. Aruncă o privire la următoarele trei motive pentru care ar trebui să iei în considerare o strategie pentru pariurile tale eSports.

Ajută la gestionarea bankroll-ului

O greșeală comună pe care o fac majoritatea oamenilor atunci când vine vorba de pariuri eSports este să nu se stabilească un buget. O strategie bună de pariuri pe eSport va ajuta la gestionarea bankroll-ului. Vă poate ajuta, asigurându-vă că bankroll-ul dvs. este sănătos și că nu vă pierdeți toți banii în cazul unui pariu prost. Este important să înțelegeți câți bani ar trebui să depuneți pe site în fiecare zi, chiar dacă sunt doar câțiva dolari, deoarece pierderea banilor la pariurile eSports nu este o știre.

O modalitate de a economisi bani în timp ce pariezi pe eSports este să ai o strategie care implică stabilirea unei limite lunare de depozit. Acest lucru vă poate ajuta la gestionarea bankroll-ului și vă poate asigura că nu vă cheltuiți toți banii dacă lucrurile încep să meargă la sud pentru echipa dvs. în timpul unui meci sau turneu.

Ajută la minimizarea pierderilor

O strategie bună de pariuri eSports înseamnă nu doar plasarea de pariuri în orice eveniment - ci doar în acelea în care șansele tale de câștig sunt mari. O modalitate de a ști unde să-ți pui banii este să afli ce echipă este favorizată de casele de pariuri sau de alți pariori. În plus, dacă strategia ta implică plasarea de pariuri mici, atunci te vei fi protejat să nu pierzi prea mulți bani la un singur pariu.

Face posibilă distracția maximă

Cel mai rău lucru pe care îl poți face vreodată este să intri în pariuri eSports cu gândul de a câștiga fiecare pariu. De fapt, pariurile, la fel ca orice formă de joc de noroc, înseamnă a pierde, deși câștigul este foarte posibil. Dar este mai mult la pariuri decât doar câștigarea sau pierderea; partea distractivă.

Pariurile Esports sunt o distracție populară care oferă oamenilor posibilitatea de a socializa, de a viziona evenimente eSport și chiar de a socializa. Dacă ai o strategie de pariere care implică să pariezi sume mici, atunci poți să pariezi, să stai pe spate și să te concentrezi chiar și să urmărești favoritul tău, știind că nu există șanse să pierzi prea mulți bani pe pariul pe care l-ai plasat.

De ce este util să ai o strategie de pariere
Cum să creați o strategie de pariuri eSports

Cum să creați o strategie de pariuri eSports

Crearea unei strategii de pariuri esports este un proces complex care necesită înțelegerea modului în care funcționează strategiile de pariuri. Acest lucru este făcut și mai complet de faptul că nu există o strategie universală care să garanteze profituri. De aceea, experții în pariuri recomandă să încercați mai multe strategii de pariere până când ajungeți la una care funcționează pentru dvs.

Elementele de bază ale creării unei strategii de pariuri pe sporturi

Indiferent de strategia cu care ai venit, există cel puțin trei elemente de bază ale procesului de creare: găsirea casei de pariuri potrivite, înțelegerea echipelor de eSports și cunoașterea cum să-ți gestionezi bankroll-ul.

Găsirea casei de pariuri potrivite

Există multe case de pariuri, dar nu toate au aceleași cote pentru fiecare meci. Vrei să găsești o casă de pariuri cu cotele care se potrivesc strategiei tale de plasare. În plus, siguranța banilor tăi este critică. Ignorarea acestui lucru se poate dovedi a fi prea costisitoare pentru tine pe termen lung.

Platformele de pariuri Rogue eSports par să fie peste tot pe internet, dar există nenumărate case de pariuri autentice. Dacă vă faceți un moment pentru a verifica Recenzii online ale site-urilor de pariuri eSports, ar trebui să găsiți cu ușurință un site sigur și securizat.

Înțelegeți echipele și jucătorii de esport

Acest lucru este la fel de important ca și găsirea casei de pariuri potrivite. Este esențial să știi pe cine pariezi și cum joacă jucătorii individuali sau ce jucători ar putea folosi în echipa lor. Înțelegerea fiecăruia dintre punctele lor forte și punctele slabe vă poate ajuta să vă restrângeți opțiunile de pariere înainte de a plasa pariurile.

De asemenea, este important să luați în considerare lucruri precum rezultatele împotriva adversarilor obișnuiți sau modificările recente făcute de echipă. Ar fi de ajutor dacă ai fi atent și la potențialele supărări care ar putea afecta modul în care oamenii pariază pe aceste meciuri.

Managementul bankroll-ului

O mare greșeală pe care oamenii o fac cu gestionarea bankroll-ului este să joace prea mult și să parieze prea mult. În acest fel, ajung să risipească prea mulți bani pe pariuri greșite fără niciun ban.

Când câștigă, câștigurile lor sunt de obicei consumate de pierderile lor. De aceea, managementul solid al bankroll-ului este o parte esențială a oricărei strategii eficiente de pariuri. Există multe modalități de a vă gestiona bankroll-ul, inclusiv stabilirea limitelor de depozit și pariurile mai rar.

Unde să cauți o strategie

Căutarea unei strategii fiabile de pariuri eSports nu este o sarcină dificilă. Există multe surse de informații online, inclusiv bloguri. Aruncă o privire la ele și vezi ce spun. Alți pariori ar putea avea, de asemenea, propriile lor strategii care funcționează pentru ei; acești oameni pot fi, de asemenea, resurse într-un fel.

Cum să creați o strategie de pariuri eSports
Sfaturi pentru pariuri Esports

Sfaturi pentru pariuri Esports

Sfaturi pentru pariuri MOBA

Un MOBA este un joc video multiplayer online, în care jucătorii controlează un erou cu abilități și abilități unice și se alătură uneia dintre cele două echipe compuse din alți eroi. Dacă te gândești să te scufunzi de pariurile MOBA, iată câteva sfaturi care să te îndrume.

Alegeți jocuri MOBA pe care le înțelegeți bine. Unele opțiuni populare includ League of Legends, Eroii furtunii, Dota 2, și Smite. Cu atât de multe jocuri MOBA disponibile online, este posibil să fii un stăpân în toate meseriile și să nu fii stăpân pe niciuna. Acest lucru poate fi periculos în pariuri.

Pariați pe cele mai bune echipe. Un parior înțelept își riscă rareori banii pe cele mai slabe echipe.

Folosește-ți pariorii profesioniști ca ghid. Pariorii profesioniști și-au acumulat propriile ore de joc și experiență cu multe jocuri diferite și vă pot oferi informații experți despre toate tipurile de pariuri.

Sfaturi pentru pariuri Battle Royale

Cunoașteți cele mai bune echipe și cei mai buni jucători atunci când pariați pe Battle Royale, cum ar fi PUBG. Echipele care au succes la Battle Royale sunt cele cu cei mai buni jucători. Este important să știți cine sunt acești jucători, deoarece aceștia vă vor oferi o perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă în joc și vă vor oferi câteva informații valoroase despre cum să plasați pariuri inteligente.

Aflați cele mai bune pariuri pentru nevoile dvs. Există multe tipuri diferite de pariuri pe care le puteți face în Battle Royale. Puteți paria pe câștigător, locație sau numărul de ucideri.

Alege casele de pariuri cu cele mai bune cote atunci când pariezi pe Battle Royale.

Sfaturi pentru pariuri FPS

Există o mulțime de jocuri FPS acolo, inclusiv CS: GO, Overwatch și Câmpul de luptă, pe care poți paria. Primul pas este să știi pe ce echipă și jucător pariezi. Acest lucru vă oferă o idee bună despre rata lor de câștig din ultimele luni. După aceea, este important să știți care case de pariuri oferă cele mai bune cote de pe piață. În cele din urmă, trebuie să știi pe ce joc FPS pariezi, deoarece jocurile diferite au cote diferite.

Sfaturi pentru pariuri RTS

RTT-urile sunt un tip de joc video online multiplayer, numele provine de la Real-Time Strategy. RTS a fost întotdeauna popular în rândul jucătorilor, dar popularitatea acestui gen a crescut într-un ritm rapid odată cu comunitatea, competițiile și turneele sale. Cu jocuri RTS precum Starcraft II, Total War: WARHAMMER II și Age of Empires II, pasionații de pariuri au o mulțime de oportunități de a-și încerca norocul la pariurile eSports. Dar, ca și alte genuri, pariurile RTS necesită strategie și trucuri.

În primul rând, nu te lăsa prins în mijlocul escrocilor. Alegerea unui site de pariuri RTS esports reputat depinde de factori precum experiența jucătorului, metodele de plată și asistența pentru clienți. Examinați site-ul la care doriți să vă înscrieți pentru a determina cum arată.

Un site bun trebuie să aibă și o interfață excelentă și să fie rapid, fie că este pe computer sau pe smartphone. RTS-urile sunt jocuri cu ritm rapid, așa că aveți nevoie de un site super-responsiv care vă poate permite să vă modificați pariurile în câteva secunde. Un alt sfat pentru pariuri este să pariezi atunci când cotele sunt cele mai mari. Cotele RTS continuă să se schimbe, așa că poate doriți să fiți cu ochii pe ele. În plus, poate doriți să stați departe de casele de pariuri cu cele mai mici cote.

Sfaturi pentru pariuri Esports

Cele mai recente știri

Ghid de pariuri eSports FIFA eWorld Cup 2022
2022-04-28

Ghid de pariuri eSports FIFA eWorld Cup 2022

Unul dintre evenimentele eSport mult așteptate din acest an este FIFA eWorld Cup 2022, cel mai prestigios turneu din scena FIFA eSports. Da, există multe alte turnee FIFA pe care să pariezi, dar ele nu atrag influența care vine cu FIFA eWorld Cup. În acest articol, pariorii pot afla tot ce trebuie să știe despre acest turneu viitor.