Cele mai populare case de pariuri eSports din Ucraina

Când vine vorba de alegerea unui site de pariuri online eSports, ucrainenii au o mulțime de posibilități. Este esențial ca o casa de pariuri sportive să ofere o gamă largă de pariuri pentru aceste sporturi, precum și cote rezonabile. BetWinner și Parimatch sunt doar două exemple de site-uri care acoperă aproape fiecare nișă majoră.

Din primul moment în care un jucător accesează o platformă de pariuri eSports, aceasta ar trebui să fie simplu de utilizat. Acest regulament se aplică atât versiunilor desktop, cât și versiunilor mobile ale site-ului web. Secțiunile ar trebui să fie organizate logic, textul și cifrele ar trebui să fie lizibile și ar trebui să existe o opțiune de căutare robustă. Timpii de încărcare sunt foarte critici, la fel ca stabilitatea platformei în general.

Cele mai populare case de pariuri eSports din Ucraina
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Într-o lume ideală, ar fi disponibile atât oferte binevenite, cât și stimulente continue. Primul ar trebui să ofere unui jucător un stimulent considerabil unic pentru a-și deschide contul. Aceștia din urmă ar trebui să răsplătească angajamentul lor continuu. Aceasta este o zonă în care 1xBet și Bet365 strălucesc cu adevărat.

Asigurându-se că există măsuri de securitate adecvate, casa de pariuri sportive poate ajuta în mod semnificativ la siguranța online. Criptarea SSL, firewall-urile și separarea numerarului client și corporativ ar trebui să fie toate incluse. De asemenea, este grozav să aveți autentificarea cu doi factori ca opțiune pentru clienții pentru a-și proteja conturile. Atât Unibet, cât și Pinnacle sunt considerate platforme extrem de sigure în Ucraina.

Section icon
Istoria pariurilor pe sporturi în Ucraina

Istoria pariurilor pe sporturi în Ucraina

După ce Ucraina și-a câștigat independența de dominația rusă la sfârșitul Războiului Rece în 1991, pariurile au crescut. Până în anul 2000, Ucraina avea aproximativ cincizeci de locații cu aparate de jocuri de noroc din cauza lipsei unei legislații sau reglementări clare care să guverneze operațiunile operatorilor. Marea majoritate s-a concentrat în jurul capitalei, Kiev. Compania Olympic Casinos era o forță puternică, iar patronii puteau paria în unele dintre locațiile lor mai izolate.

Ce s-a schimbat în istorie până în zilele noastre?

De când sovieticii au condus țara, jocurile de noroc erau obișnuite. Existau case de jocuri de noroc, iar epoca de aur a fost în anii 1990, când oamenilor le plăcea să joace toate jocurile de masă și jocurile arcade. Dar a fost doar o chestiune de timp până când țara a început să vadă o creștere a jocurilor de noroc problematice. Acest lucru s-a datorat lipsei de reglementare la acea vreme.

A existat mai mult o abordare liberă pentru toți, cu puține reguli. Acest lucru a făcut ca oamenii să parieze și să piardă bani chiar și în timp ce câștigau. Creșterea pieței negre sau a pariurilor underground a fost recunoscută și de guvern, care nu a avut nicio influență asupra acestui lucru. Potrivit cercetărilor, veniturile guvernului au fost relativ scăzute, deoarece 20% din populația adultă a jucat ilegal.

Istoria pariurilor pe sporturi în Ucraina
Esports în zilele noastre în Ucraina

Esports în zilele noastre în Ucraina

Jocurile de noroc au devenit mai populare în Ucraina când Uniunea Sovietică s-a prăbușit, iar țara a obținut independența. Oamenii au început să prețuiască jocurile eSports, provocând furori. Ucraina intenționează să folosească noul său cadru de reglementare pentru a obține controlul asupra pieței sale și pentru a crește veniturile pe termen lung.

Jocurile online reglementate oferă mai multă concurență pentru jucători. Site-urile licențiate trebuie să concureze nu doar unele cu altele. Locațiile internaționale, inclusiv site-urile de pariuri eSports din Cehia, domină deja piața din Ucraina.

Ieșirea din interdicție

Interdicția de 11 ani a jocurilor de noroc din Ucraina a avut un impact semnificativ asupra industriei pariurilor online și offline din țară. Cu toate acestea, recenta campanie a președintelui Volodymyr Zelensky și a guvernului, precum și adoptarea legii 2285-D, sunt semnale încurajatoare. Ca urmare a noului cadru legal, pariorii au început să se bucure de o mai mare libertate de alegere. Statul va beneficia și de impozitarea pieței reglementate.

Scopul interzicerii jocurilor de noroc a fost de a proteja locuitorii de jocurile de noroc problematice, printre alți factori. Au existat și intenții de a înființa zone libere pe pământul ucrainean unde să poată funcționa pariuri online eSports, dar acestea nu au fost niciodată executate.

Drept urmare, o mare parte a industriei de pariuri pe teren a intrat în subteran. Unii dintre cei mai buni furnizori online pentru jucătorii ucraineni se află în afara țării. Printre ei, cel cele mai bune site-uri de pariuri eSports Operatorii din Cehia continuă să ofere servicii clienților lor.

Esports în zilele noastre în Ucraina
Viitorul pariurilor pe sporturi în Ucraina

Viitorul pariurilor pe sporturi în Ucraina

Având în vedere situația actuală a economiei locale, legalizarea pieței ucrainene a jocurilor de noroc, așa cum sa spus anterior, ar putea oferi fonduri semnificative bugetului de stat. Se preconizează că în Ucraina vor fi implementate controale mai stricte odată ce sectoarele de jocuri de noroc terestre și online vor fi legalizate.

Doar operatorii cu un fond de două milioane de euro, de exemplu, vor avea voie să deschidă operațiuni de jocuri în această țară. Ucraina a aprobat recent mai mulți furnizori de pariuri pentru jocuri video. Prin urmare, există multe așteptări că acestea se vor îmbunătăți în timp pentru a se potrivi cu cele din alte națiuni cărora li se permite să opereze din zonele de jocuri de noroc offshore.

Se îndreaptă Ucraina spre sau împotriva legalizării?

Primul Congres de jocuri de noroc a avut loc la Kiev în 2015. Vorbitori din diferite națiuni și-au împărtășit experiențele în stabilirea industriei jocurilor de noroc în ţările respective și a discutat despre modul în care Ucraina ar putea beneficia de cele mai bune practici în acest sector.

Evenimentul de anul trecut a fost numit „Ucrainean Gaming Summit” și a fost un succes uriaș. Experți și investitori din multe dintre cele mai importante companii de jocuri de noroc din lume s-au reunit pentru a discuta potențialele consecințe ale legalizării jocurilor de noroc în Ucraina. Aceste întâlniri sunt semne ale unei țări care se îndreaptă către o legalizare mai structurată a pariurilor și a jocurilor de noroc în eSports în general.

Viitorul pariurilor pe sporturi în Ucraina
Sunt cazinourile legale în Ucraina?

Sunt cazinourile legale în Ucraina?

Cazinourile online trebuie să aibă sediul în Ucraina și trebuie să respecte un set de linii directoare stricte pentru a fi considerate legitime. Există aproximativ 10 tipuri diferite de activități de licențiere în industria jocurilor de noroc online. Cazinourile pe teren și online necesită licențe separate. Guvernul ucrainean a impus reglementări stricte cazinourilor.

Legislația esporturilor în Ucraina

Toate jocurile de noroc, inclusiv cele de pe teren și online, au fost interzise până în 2020. O lege care interzice toate formele de jocuri de noroc a fost stabilită în 2009. Astăzi, noua lege a jocurilor de noroc legalizează cele mai comune forme de jocuri de noroc. Cazinourile, cazinourile pe internet, magazinele de pariuri (inclusiv magazinele de pariuri online), saloanele de slot-machine și pokerul online sunt acum permise, atâta timp cât respectă toate reglementările.

Chiar dacă nu există site-uri web de pariuri native din Ucraina, acest lucru nu înseamnă că jucătorii ucraineni sunt lăsați afară. Ei caută în permanență casele de pariuri care oferă cote competitive, o gamă largă de piețe de sport și pariuri și servicii localizate.

Așadar, orice casă de pariuri care dorește să intre pe piața ucraineană ar trebui să se concentreze pe oferirea de cote competitive, opțiuni flexibile de depunere cu plăți în timp util și o gamă largă de opțiuni de pariuri sportive, inclusiv fotbal, hochei și box.

De asemenea, este un plus ca site-ul web să fie tradus în ucraineană sau rusă, să furnizeze UAH ca monedă și să ofere servicii pentru clienți într-una dintre aceste limbi, deoarece demonstrează interes pentru regiune. Deoarece fotbalul este cel mai popular sport din Ucraina, oferirea de cote atractive pentru majoritatea turneelor europene majore de fotbal și eSporturile de fotbal este un bilet câștigător pentru casele de pariuri.

Sunt cazinourile legale în Ucraina?
Acte de pariuri în Ucraina

Acte de pariuri în Ucraina

După ce interdicția a fost ridicată în 2020, întregul guvern ucrainean a început să acorde licențe și să reinstituie operatorii de pariuri. Ca rezultat al programului de licențiere al țării, cazinourile, atât pe teren, cât și online, pot oferi acum bilete de pariuri și loterie.

Numai jocurile de noroc pe internet sunt permise pentru operatorii de pariuri. Nu este nevoie ca cazinourile online sau companiile de poker să colaboreze cu cazinourile terestre. Atât pentru cazinourile terestre, cât și pentru cazinourile online, guvernul a început să emită șapte categorii de licențe primare.

În teorie, jucătorilor ucraineni li se va permite să joace în mod legal și în siguranță acum. Ucrainenii pot juca și pe site-uri internaționale. Consultarea caselor de pariuri online eSports nu este restricționată în niciun fel. Numai după ce solicită o licență specifică de la Comisie, întreprinderile din țară au dreptul să ofere software pentru jocuri de noroc cazinourilor de peste mări. Legea jocurilor de noroc interzice oricărui monopol să opereze un operator de pariuri pe teren sau pe internet.

Acționează pentru a juca offshore

Nimic nu îi împiedică pe pariori să contacteze casele de pariuri care acceptă clienți ucraineni, deoarece nicio reglementare nu a abordat în mod special pariurile pe internet în țară. Chiar dacă casele de pariuri ucrainene au fost interzise în 2009, nu existau restricții în vigoare, cum ar fi listele negre sau guvernul obligă ISP-urile să blocheze anumite case de pariuri.

Drept urmare, chiar și fără un VPN, jucătorii pot vizita marile case de pariuri internaționale. Cu toate acestea, deoarece unele case de pariuri au încetat să accepte jucători din țară, ar trebui să verificați înainte de a încerca să utilizați astfel de site-uri.

Cazinourile ilegale s-au închis

Revenind la interdicție, legiuitorii au observat o creștere ocazională a jocurilor ilegale. Drept urmare, la 20 decembrie 2019, Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a adoptat o rezoluție prin care dispune închiderea tuturor cazinourilor ilegale. Peste 150 de loterie nelegitime au fost rapid percheziționate și închise peste noapte ca urmare a acestui fapt.

Oficialii au putut recupera până la 46 de milioane UAH de la bancă. Guvernul a înțeles că a aduce jocurile sub microscop și a le ține strâns în lesă poate face minuni pentru economie. Drept urmare, ei o consideră o strategie de atragere a capitalului. Pentru a duce la îndeplinire acest plan, guvernul a luat în considerare înființarea unui oraș cazinou în afara Kievului.

Acte de pariuri în Ucraina
Jocurile preferate ale jucătorilor din Ucraina

Jocurile preferate ale jucătorilor din Ucraina

Jocuri de top

Au fost principalele jocuri video esport care au dominat piața ucraineană eSports timp de aproape un deceniu. Dota 2 pune două echipe de cinci jucători unul împotriva celuilalt pe o hartă pătrată cu trei benzi. Obiectivul este să fii prima echipă care distruge baza echipei inamice. Dota 2 este jocul care bate continuu recordurile de premii ale turneului.

Counter-Strike este un shooter la persoana întâi în care o echipă încearcă să explodeze o bombă în baza inamicului, în timp ce cealaltă încearcă să o oprească. Fiecare joc durează 30 de runde, echipele câștigând fie prin detonarea bombei, fie prin dezamorsarea bombei, fie prin uciderea echipei adverse, fie prin epuizarea timpului.

FIFA este, de asemenea, extrem de popular printre pariori.

Inspirația jocurilor tradiționale

Deoarece pariurile eSports sunt atât de comparabile cu pariurile sportive obișnuite, nu este de mirare că jocurile bazate pe sporturi tradiționale includ o multitudine de opțiuni de pariere. Ele sunt, de asemenea, răspândite în lumea eSporturilor. FIFA este cel mai cunoscut și mulți pasionați de fotbal se bucură de asta.

Jucătorii pot juca pe anumite meciuri sau pe rezultatele lor în FIFA, la fel ca în pariurile reale la fotbal. Cu popularul NBA 2K, există ceva și pentru pasionații de baschet. Deoarece are propriul său canal TV și o ligă electronică, chiar și jucătorii de baschet de seamă se referă frecvent la el.

Jocurile preferate ale jucătorilor din Ucraina
Metode de plată în Ucraina

Metode de plată în Ucraina

Pentru că nu există opțiuni de plată locale pentru jocurile de noroc din Ucraina, jucătorii trebuie să se bazeze pe opțiunile de plată din străinătate pentru a-și finanța conturile. Mutarea banilor către și dintr-un cont bancar cu carduri de credit nu este încă o idee bună. Deocamdată, ține-te de portofelele electronice și bucură-te de pariurile din Ucraina fără anxietate.

Practic, toate site-urile online de pariuri eSport acceptă carduri de debit sau de credit, cum ar fi Visa și MasterCard. Acestea sunt, fără îndoială, cea mai răspândită și mai veche modalitate de a plăti pentru produse, deoarece au timpi de transfer rapid atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri.

În ultimul deceniu, portofelele digitale au crescut în popularitate, tot mai mulți furnizori fiind acceptați de site-urile de pariuri online eSports. Neteller și Skrill sunt cele mai cunoscute portofele electronice oferite jucătorilor din Ucraina. Cu toate acestea, PayPal și EcoPayz sunt, de asemenea, populare. Deoarece sunt concepute pentru a se conecta direct la contul bancar al unui utilizator, conturile de portofel electronic sunt relativ simplu de configurat.

Transferurile bancare sunt lente în comparație cu portofelele electronice și criptomonede. Site-urile de pariuri Crypto eSports sunt alegerea potrivită de plată pentru jucătorii care doresc depuneri și retrageri rapide cu ușurință și securitate.

Metode de plată în Ucraina
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Mai pot paria jucătorii nou la eSports?

Da. Tot ce aveți nevoie este un telefon sau un computer, o conexiune solidă la internet pentru a vă crea un cont la cei mai buni furnizori de pariuri eSports și pentru a începe să jucați.

Care sunt cele mai bune site-uri de pariuri eSports?

Găsirea unui casator de pariuri eSport adecvat, care să aibă tot ce aveți nevoie, poate fi o sarcină destul de dificilă. Criteriile variază de la numărul de piețe de pariuri până la selecția pariurilor disponibile, metode de plată, încredere și reputația site-ului.

Cum își poate îmbunătăți un jucător șansele de a câștiga pariurile eSports?

Urmăriți și aflați despre competițiile eSports pentru a înțelege regulile de bază. De asemenea, fii cu ochii pe știri pentru a găsi statistici despre formă, accidentări și alți factori determinanți.

Evenimentele eSports sunt transmise în flux?

Da. Aproape toate meciurile sunt transmise prin intermediul site-ului furnizorilor. De asemenea, fluxurile sunt disponibile pe cei mai mari furnizori de fluxuri eSports, cum ar fi Twitch.tv, YouTube Gaming și Facebook.

Ce ar trebui să caute jucătorii atunci când aleg o echipă de eSports pe care să parieze?

Jucătorii ar trebui să aibă în vedere dacă echipa a schimbat vreun membru din lista lor și forma recentă a echipei, printre altele. Acestea îi vor ghida să ia decizii informate.

Cum câștigă oamenii la jocurile eSports?

Regulile pentru câștigarea meciurilor eSports variază de la joc la joc. Prin urmare, jucătorii ar trebui să fie dornici să citească termenii și condițiile fiecărui joc eSports înainte de a continua.

Întrebări frecvente