Pariați pe Overwatch League 2024

Fiind una dintre primele ligi profesionale de esport, Overwatch League (cunoscută și sub numele de OWL) reprezintă echipe de pe tot globul. Blizzard Entertainment a lansat liga în 2018 cu 12 echipe. După ce sa extins la 20 de echipe un an mai târziu, liga a început o ascensiune constantă, alimentată de popularitatea Overwatch, un joc de esports cu 50 de milioane de jucători în 2018.

Salariile jucătorilor au început de la 50.000 USD pentru termene contractuale minime de 1 an, inclusiv pensionare, asigurări de sănătate, locuințe și locuri de antrenament pentru jucători. Echipele au distribuit jucătorilor un minim de 50% din venituri sub formă de bonusuri. În primul sezon, campionii ligii au primit un bonus minim de 1 milion de dolari. Potrivit rapoartelor, conducerea Blizzard a discutat cu Wes Edens, coproprietarul Milwaukee Bucks despre operarea unei echipe din Chicago pentru a participa la o listă de turnee de esports. Cu toate acestea, acest acord nu a fost realizat.

Despre OverwatchComunitateDe ce este populară Overwatch League?De ce este popular pentru a paria acest turneu?Echipe populare
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre Overwatch

Overwatch a intrat pe piață în 2016, ca un joc de împușcături în echipă multiplayer, pe care Blizzard Entertainment l-a creat și publicat. Jocul atribuie fiecare jucător la una dintre cele două echipe. Fiecare echipă are șase jucători din lista de personaje sau „eroi” a jocului. Fiecare erou se alătură jocului cu abilități distincte, care ajută echipa să finalizeze obiectivele de pe hartă.

Jucătorii încep de la nivelul de aprobare 1, trecând la nivelul 5. Cu fiecare aprobare, nivelul de aprobare al jucătorului este afectat. Dacă un jucător nu primește aprobări suplimentare, nivelul său poate scădea. Pedepsele din sistemul de raportare al jocului pot, de asemenea, să îndepărteze un jucător de avizul său.

recompense

Jucătorii pot primi Loot Boxes, în funcție de nivelul de aprobare. Nivelurile mai înalte au ca rezultat un număr mai mare de cutii de pradă acordate. După ce un jucător realizează o ispravă sau demonstrează talent, jocul va debloca insigna de onoare. O detaliere a tuturor trofeelor este disponibilă în secțiunea de prezentare a carierei din meniul principal. Jucătorii pot împărtăși aceste realizări cu prietenii.
În timpul jocului, un jucător câștigă niveluri mai mari și deblochează opțiuni pentru personalizarea sunetului și aspectului eroului. Personalizarea personajului este accesibilă și în meniul principal din Galeria Eroilor.

Pradă

Loot Boxes oferă și opțiuni de personalizare. Un jucător deblochează o cutie la fiecare nivel superior. Jucătorii primesc, de asemenea, credite pe care să le folosească pentru a cumpăra mai multe opțiuni de personalizare. Un jucător primește un cadru portret la fiecare al 10-lea nivel, până când le-a câștigat pe toate.

Comunitate

Comunitatea odată vibrantă și prolifică a Overwatch s-a diminuat în ultimii ani. Cu toate acestea, cu aproape 7 milioane de jucători pe lună în 2022, jocul este încă în viață și atrage participarea la nivel mondial pe site-urile de pariuri online pe sporturi. Cu cei mai mulți jucători activi pe rețelele sociale, jocul este încă în scădere de la 50 de milioane în 2018 la cifre recente. Deși majoritatea jocurilor se confruntă cu o scădere a participării jucătorilor de la an la an, declinul dramatic al jucătorilor Overwatch nu este de bun augur pentru viitor. Unii experți susțin scăderea numărului de jucători a jocului cu lipsa de conținut și actualizări noi.

În comparație cu participarea jucătorilor la League of Legends, Fornite și alte jocuri populare, cei 6 milioane de jucători de la Overwatch sunt o picătură în găleată. Aceste jocuri online raportează un număr robust de jucători, ceea ce lasă Overwatch în urmă pieței în expansiune a esporturilor și a celor mai bune turnee de esports.

De ce este populară Overwatch League?

Cu toate acestea, OWL rămâne popular și cele mai mari turnee de esports oferă jucătorilor oportunități de a concura. Echipele profesioniste caută jucători din alte ligi, pe care Blizzard le gestionează. În 2017, Open Division a deschis echipelor de amatori ușa abilitatea de a concura într-o structură similară ligilor profesionale la turneele majore de esports. Jucătorii calificați intră în post-sezonul amatori, cap de serie pentru meciurile regionale.

O mică recompensă este oferită jucătorilor care termină meciurile de sezon pentru o echipă înainte de playoff. Creditul poate fi răscumpărat în magazinul digital Blizzard. Echipele regionale de succes pot câștiga premii. Jucătorii din Divizia Open provin din șapte regiuni, inclusiv America de Sud, Pacific, America de Nord, Coreea, Europa, China și Australia.

Jucătorii și echipele de succes se mută într-o ligă minoră, numită Overwatch Contenders. În 2018, Blizzard a lansat Contenders pentru a fuziona turneele regionale într-un mod care a susținut Overwatch League. Concurenții sunt formați din divizii globale, care includ mai multe echipe. Fiecare echipă poate fi formată din jucători amatori și profesioniști. O echipă Contender, dacă este afiliată la programul de echipă academiei din Overwatch League, poate avea doi jucători să semneze un contract pentru a se muta între echipa academiei și echipa OWL.

Echipele de campionat din Divizia Open se mută la Contenders pentru a concura în campionate de esport. Blizzard sa extins prin adăugarea a două divizii în 2018, America de Sud și Australia. Pentru a promova echitatea, până în 2019, Blizzard a limitat la trei numărul de jucători care au permis să concureze din afara regiunii unei echipe.

Echipe populare

Echipele Overwatch sunt scânteia, care alimentează entuziasmul fanilor față de joc. Unul dintre motivele pentru care jocul este încă în viață este jocul dinamic al jucătorilor cărora le place să concureze. Jucătorii individuali ating statutul iconic pe internet, care provine din adularea fanilor și pasionaților de jocuri. De la câștigarea meciurilor OWL până la concurența în turnee de pe tot globul, acești trei echipe remarcate ca competitori dominanti la nivel mondial.

nor9

Încă considerată o putere Overwatch, nor9 se plasează în mod constant în fruntea fiecărui turneu. Adesea clasată ca favorită, echipa nu ajunge să obțină locul doi în multe turnee. Chiar și așa, Coud9 a câștigat câteva titluri foarte respectate, precum ONAG Invitational și Agents Rising.

TEAM ENVYUS/TEAM ENVYUS

Team Envyus, numită acum Team Envy, este încă considerată una dintre cele mai bune echipe din Occident. Recordul echipelor include clasamente pe primul loc la Operation Breakout, OG Invitational și alte evenimente majore. În primul sezon al OWL, liga a văzut-o pe Team Envyus dominând împotriva echipelor sud-coreene și a făcut o cursă solidă împotriva altor echipe din ligă. Echipa a ajuns în playoff-ul din 2019 și a învins în fața Vancouver Titans.

Nepotriviți

Misfits domină turneele, câștigând The Battle și Europa's Atlantic Showdown Qualifier. Pe măsură ce echipa continuă să câștige, fiecare jucător și echipa colectivă sunt cei mai buni concurenți european de sensibilizare de pe piață.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu