Tot ce trebuie să știți despre E-sporturi : pariuri de arbitraj

Pariorii cu experiență sunt mereu în căutarea tehnicilor și a altor modalități pe care le pot folosi pentru a face pariurile cât mai lipsite de riscuri pentru ei și pentru a le garanta câștigurile. Una dintre aceste tehnici este pariurile de arbitraj, care devin destul de populare în scena pariurilor pe sporturi. Funcționarea pariurilor pe sport arbitraj este destul de simplă. Cu toate acestea, este puțin dificil să folosești eficient pariurile de arbitraj, mai ales dacă ești începător.

Dacă doriți să intrați în pariuri de arbitraj esport, atunci sunteți în locul potrivit. Iată tot ce trebuie să știți despre pariurile de arbitraj esports.

Tot ce trebuie să știți despre E-sporturi : pariuri de arbitraj
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Ce este pariurile pe Esports de arbitraj?

Pariurile de arbitraj esports sunt una dintre cele mai profitabile tehnici de pariuri existente. Jucătorii cu experiență folosesc arbitrajul pariuri pe evenimente esports pentru a-și garanta profiturile și pentru a se asigura că pariul lor este sută la sută fără riscuri.

Ce este arbitrajul

În primul rând, să încercăm să definim termenul de arbitraj. Arbitrajul este atunci când oamenii profită de diferențele de preț pe diferite piețe. Produsele nu au același preț în toate părțile lumii. Există prețuri diferite pentru același produs pe piețe diferite, cum ar fi piețele asiatice sau australiane.

De exemplu, să presupunem că un anumit produs finit valorează 50 USD pe piața chineză, iar același produs valorează 200 USD pe piața americană. Se poate profita de această diferență de prețuri cumpărându-l de pe piața mai ieftină și vânzându-l pe piața scumpă.

Totul despre pariuri pe Esports de arbitraj

Pariurile prin arbitraj Esports sunt o tehnică de care profită jucătorii cote diferite pe diferite site-uri de pariuri online pentru a garanta un profit indiferent de rezultat.

Casele de pariuri au de obicei cote similare pentru evenimentele de sport. De exemplu, dacă o echipă populară se confruntă cu un underdog, toate casele de pariuri vor considera că echipa underdog are șanse mici de câștig. Cu toate acestea, uneori casele de pariuri nu sunt de acord între ele cu privire la rezultatele unui eveniment esport, ceea ce creează o oportunitate de arbitraj.

De exemplu, să presupunem că Casa de pariuri A consideră că echipa A are mai puține șanse să câștige și are cote de 2,04 pentru câștigarea echipei A. Pe de altă parte, casa de pariuri B consideră că echipa B este mai puțin probabil să câștige în același eveniment și are o cotă de 2,08 pentru ca echipa A să câștige.

Dacă pariați 100 USD pe ambele rezultate, vi se garantează un profit de peste 200 USD, în care suma pe care o primiți peste 200 USD este profitul dvs.

Cum să utilizați pariurile de arbitraj Esports?

Pentru a utiliza pariurile de arbitraj, mai întâi de toate, va trebui să găsiți două casa de pariuri online esports care nu sunt de acord cu un anumit rezultat.

De exemplu, să presupunem că există un meci de esports între Echipa A și B. Parchetul A are cote de 2,09 pentru Echipa A și 1,90 pentru Echipa B. Pentru același eveniment, Parierii B are cote de 1,88 pentru Echipa A și 2,11 pentru echipa B. Ambele case de pariuri nu sunt de acord cu privire la cine va câștiga.

Odată ce găsiți astfel de cote, selectați rezultatul cu cele mai mari cote de la ambele case de pariuri și plasați pariuri pe ele. În acest caz, veți paria pe Echipa A la Bookie A cu cotă de 2.09. Veți paria și pe Echipa B la Bookie B cu cotă de 2.11.

În acest exemplu, este clar că dacă pariați 100 USD pe ambele rezultate, veți primi 209 USD sau 211 USD în schimb. Așadar, veți obține fie o rentabilitate garantată de 9 USD, fie 11 USD.

S-ar putea să vă întrebați dacă există o modalitate de a utiliza pariurile de arbitraj esports și de a obține același randament în loc să fie de 9 USD și unul de 11 USD. Ei bine, există o modalitate și pentru aceasta, trebuie să înveți câteva calcule explicate în secțiunile ulterioare.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri Esports Arbitrage

Înainte de a explica ce calcule trebuie să utilizați în pariurile de arbitraj, iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a obține rezultate mai bune în timp ce încercați pariurile pe sport arbitraj.

 • Alegeți pariuri numai cu două rezultate posibile: Lucrurile se pot complica prea mult dacă încercați să utilizați pariuri de arbitraj pe pariuri cu mai mult de două rezultate. În cele mai multe cazuri, arbitrajul nu este posibil cu mai mult de două rezultate. Deci, cu excepția cazului în care ești un expert, nu ar trebui să încerci să pariezi arbitraj pe pariuri cu mai mult de două rezultate.
 • Verificați-vă calculele: În timp ce utilizați pariuri de arbitraj, veți face mai multe calcule. Dacă oricare dintre aceste calcule este greșit sau are o eroare în ele, arbitrajul ar putea să nu funcționeze. De asemenea, s-ar putea să ajungi să pierzi mulți bani. Este o idee bună să verificați întotdeauna toate calculele și să vă asigurați că nu există erori.
 • Învață să schimbi rapid Bookamekrs: Casele de pariuri își actualizează constant cotele și nu știi niciodată când apare o oportunitate de arbitraj. Ar trebui să puteți trece rapid și eficient de la o casă de pariuri la alta.

Calcularea pariurilor de arbitraj

Există două lucruri principale pe care trebuie să le calculați în timp ce utilizați pariuri de arbitraj esport. Primul lucru este procentul de arbitraj, care determină dacă cotele sunt aplicabile pentru pariurile de arbitraj. Următorul lucru este suma mizată, care sunt sumele pe care trebuie să le mizați pentru fiecare rezultat pentru a garanta un profit similar.

Calcul procentual de arbitraj

Pentru a verifica dacă cotele permit un arbitraj, trebuie să luați cele mai mari cote de la ambele case de pariuri, să le împărțiți la una, să le însumați și apoi să împărțiți suma la 100. Dacă răspunsul este sub 100, atunci aveți un arbitraj. Acest număr se numește procentaj de arbitraj.

Calculele pentru exemplul de mai sus sunt după cum urmează:

(1/2,09 + 1/2,11) x 100 = 95,24.

Calculul mizei de arbitraj

Puteți calcula suma pe care trebuie să o mizați pentru a obține un randament similar, împărțind cotele la 1, înmulțind-o cu 100, apoi înmulțind-o cu suma totală de pariuri și apoi înmulțind-o cu procentul de arbitraj.

Dacă aveți un total de 200 USD de pariat în exemplul de mai sus, calculele dvs. ar fi:

 • (((1/2,09) x 100) x 200) / 95,24 = 100,48
 • (((1/2,11) x 100) x 200) / 95,24 = 99,52

Deci, trebuie să pariezi 100,48 USD pe rezultat cu cota de 2,09 și 99,52 USD pe cel cu cota de 2,11. În acest fel, veți obține un randament garantat de aproximativ 10 USD.

Esports Arbitrage Pariuri pas cu pas

Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum puteți utiliza singuri pariurile de arbitraj la evenimentele esport, iată un ghid pas cu pas pentru pariurile de arbitraj.

 • Pasul 1: Găsiți două case de pariuri care nu sunt de acord cu un rezultat al unui anumit eveniment esports. Asigurați-vă că există doar două rezultate pentru acel pariu.
 • Pasul 2: Alegeți rezultatul cu cele mai mari cote de la ambele case de pariuri. Asigurați-vă că nu este același rezultat, altfel ar însemna că ambele case de pariuri sunt de acord.
 • Pasul 3: Calculați procentul total de arbitraj și asigurați-vă că acesta este sub 100. Dacă este peste 100, atunci arbitrajul nu este posibil.
 • Pasul 4: Decideți câți bani în total doriți să folosiți pentru pariul de arbitraj.
 • Pasul 5: Utilizați suma totală pe care doriți să pariați, cotele ambelor rezultate și formula pe care am menționat-o mai sus pentru a calcula suma pe care trebuie să o mizați pe fiecare pariu.
 • Pasul 6: Așteptați ca pariul să se încheie și bucurați-vă de câștiguri.
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu