Top Apex Legends site-uri de pariuri 2024

Apex Legends este un shooter multiplayer gratuit de la Respawn Entertainment. Prezintă o abordare unică a genului Battle Royale. Jucătorii încep cu o cantitate limitată de sănătate și muniție și trebuie să curețe arme și provizii de la inamicii căzuți. Apex Legends a devenit unul dintre cele mai mari jocuri din ultima vreme.

Jocul a fost lansat în februarie 2019. De atunci, a câștigat peste 100 de milioane de jucători în întreaga lume. În prezent, este jocul Battle Royale numărul unu în Apple Store și Google Play. O echipă de dezvoltatori de la Respawn Entertainment (studioul din spatele Titanfall) a avut nevoie de șase luni pentru a dezvolta jocul. Au trebuit să creeze un nou motor de joc, să proiecteze personaje și hărți și să construiască o comunitate în jurul jocului.

Top Apex Legends site-uri de pariuri 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre Apex Legends esport

Apex Legends este un joc de acțiune în care jucătorii concurează în echipe de trei. Fiecare echipă este formată din cinci personaje echipate cu arme și abilități unice. Obiectivul este de a elimina toți adversarii, având grijă să nu te distrugi. Aceasta înseamnă că scopul este să câștigi cât mai mult posibil în timp ce joci pentru supraviețuirea ta.

Jocul se joacă pe mai multe hărți, care variază în dimensiune. Aspectul hărții va afecta modul în care se desfășoară luptele. Mai precis, vă puteți aștepta la mai multe oportunități de a flanca inamicii atunci când harta este mai mică, cu mai multe puncte de sufocare și mai puține locuri de acoperire.

Comunitatea internetului

Jucătorii pot crea și se pot alătura clanurilor. Clanurile lucrează ca breslele în alte jocuri și îi ajută pe jucători să se găsească și să comunice. Dacă jucătorii sunt excluși de pe servere, se pot transfera rapid pe un alt server. O conexiune stabilă la internet este necesară pentru a vă bucura de o sesiune grozavă de jocuri online.

Pariuri pe Apex Legends

Există multe moduri de a juca Apex Legends, de la meciuri solo până la lupte în echipă. La fel, există și mai multe opțiuni de pariere disponibile pentru jucătorii de noroc.

Pentru a participa la procesul de pariuri, trebuie mai întâi să vă înscrieți la un site de jocuri de noroc online pentru sporturi. Apoi, puteți plasa pariuri pe diverse jocuri sau evenimente.

Veți putea alege dintre cote live, pariuri prop sau pariuri futures. Ca regulă generală, dacă vrei să pariezi pe ceva care se întâmplă chiar acum, trebuie să mergi cu cote live. Cu toate acestea, dacă aveți de gând să faceți predicții despre evenimentele viitoare, ar trebui să utilizați pariuri prop și pariuri futures.

Cum functioneaza

Principala diferență dintre aceste două tipuri de pariuri este momentul lor. Cotele live sunt plasate în același timp cu care are loc evenimentul.

De exemplu, dacă pariezi pe rezultatul Apex, vei plasa pariul în timp ce urmărești meciul. Pe de altă parte, pariurile prop Apex se bazează pe statisticile și tendințele actuale. De obicei, necesită mai multă cercetare decât a pune o șansă la un joc live.

Cele mai bune jucători și echipe Apex

Odată cu lansarea sezoanelor zece și unsprezece Apex Legends, numărul jucătorilor a continuat să crească. Cifra este de așteptat să crească pe măsură ce așteptăm sezonul 12. Există deja câțiva jucători cunoscuți printre cei un milion, iar următorii sunt câțiva dintre ei cu numerele lor de identificare a jucătorului:

Statele Unite

 • Ryan Boyd - Reptar
 • Bryan McCarthy - iShiny

Suedia

 • Simon Bellini - Vaifs
 • John Håkansson-hAKIS

Chile

 • Tomás Concha-Wolf

Jucătorii au format, de asemenea, echipe pentru a concura unii împotriva altora profesional. Mai jos este o listă cu echipele de top, împreună cu numărul de turnee în care au finalizat:

 • Team Liquid- 2117 Turnee
 • Fnatic- 988 Turnee
 • Evil Geniuses- 906 turnee
 • Natus Vincere- 571 Turnee
 • Virtus.pro- 566 Turnee

De ce este jocul iubit de jucători?

Apex Legends este un shooter multiplayer plin de acțiune în care până la cincizeci de jucători sunt aruncați împreună pe o hartă. Scopul jocului este ca fiecare jucător să fie ultimul om în picioare. Partea distractivă este că jucătorii pot alege dintre personaje din șase clase diferite. Fiecare clasă are propriul său set de arme și abilități.

Pentru a câștiga bătălii, va trebui, de asemenea, să deblochezi echipamente noi. Toți acești factori aduc un fior incredibil jucătorilor. De asemenea, oferă numeroase opțiuni pentru pasionații de pariuri pe care să parieze. Faptul că este un joc relativ nou îl face, de asemenea, captivant.

Există un turneu Apex Legends pe care să pariezi?

În prezent, nu există planuri pentru o Cupă Mondială Apex Legends oficială. Cu toate acestea, fanii au început să organizeze turnee neoficiale în întreaga lume. Unele dintre aceste evenimente au atras chiar zeci de mii de participanți.

Ar fi grozav să vedem o competiție oficială cu o bază uriașă de jucători. Există mai multe motive pentru care o cupă mondială ar putea fi o idee bună. De exemplu, ar putea încuraja mai mulți jucători să se alăture jocului. De asemenea, ar putea aduce o nouă atenție titlului și ar putea crește popularitatea acestuia.

Rămâne întrebarea dacă va avea loc sau nu o cupă mondială. Chiar dacă va fi, cât de mare va fi? Va atrage aceeași cantitate de jucători ca și turneul Fortnite?

Unul dintre turneele majore este Campionatul Global Series Apex Legends. Competiția are un fond de premii de 1.000.000 USD. Echipele sunt selectate pentru campionat pe baza performanței lor anterioare la punctele ALGS cumulate, playoff-urile pe circuitul de iarnă și participarea la competițiile online de ultima șansă din campionat.

EA a anunțat continuarea crowdfunding la eveniment pe 18 mai 2021. Pachetele de skin contribuie la fondul de premii, cu o creștere maximă de 2.000.000 USD în toate regiunile. America de Nord și America de Sud sunt regiunile cel mai bine cotate în campionate.

Pariați pe Apex Legends la casele de pariuri online de esports

Pariurile pe Apex Legends nu sunt deloc diferite de pariurile pe alte sporturi sau sporturi în general. Ar fi de ajutor dacă ai înțelege regulile de bază ale jocului și ai alege cea mai potrivită casă de pariuri Apex esports. Adecvarea unui furnizor variază de la un jucător la altul. Un Esportsbook care se potrivește jucătorilor din SUA, de exemplu, poate să nu fie neapărat potrivit pentru jucătorii din Africa.

Un furnizor bun ar trebui să fie disponibil în limba dvs. Site-ul lor ar trebui să fie foarte receptiv și ușor de navigat. Metodele de plată ar trebui să fie convenabile pentru parior, iar tranzacțiile ar trebui să fie scăzute, dacă nu lipsesc. Asistența pentru clienți ar trebui să fie de top.

O licență de funcționare valabilă este, de asemenea, importantă. Și, desigur, a avea piețe largi de pariuri Apex Legends este o necesitate.
Unii dintre furnizorii importanți de pariuri Apex enumerați sub marca de rang cazinou includ Bet365, Betfair, GVC, Paddy Power, Sportsbet, William Hill, 888sport și Ladbrokes.

Urmărește cele mai bune echipe Apex Legends și pariază cu acuratețe

Pentru a paria bine pe un joc folosind o casă de pariuri online esport, trebuie să faci asta cunoaște echipele și performanța lor trecută pentru a face o predicție.

Pe care sunt câteva echipe notabile pe care să pariezi în acest esport?

Apex Legends a devenit foarte popular de la lansare. În prezent, există peste 50 de echipe oficiale Apex pe tot globul. Unele dintre ele sunt sponsorizate de companii sau mărci de jocuri, în timp ce altele sunt grupuri independente care joacă împreună.

Puteți identifica rapid aceste echipe după nume, logo-uri și uniforme și culori unice. Aceste echipe concurează împotriva fiecăreia altele în turnee și meciuri provocare. Iată primele trei echipe Apex Legends:

Rogue (Europa)

Rogue este una dintre cele mai de succes echipe Apex Legends din Europa. Echipa a fost formată în 2016, când trei prieteni au decis să creeze o organizație de esports. De atunci, au câștigat mai multe titluri majore, inclusiv ESL One New York 2018 Major Championship și North American Challenger Series 2019 Season 1 Championship.

Team Secret (China/Asia)

Secretul echipei este o altă echipă chinezească Apex Legends care există de ceva timp acum. A început ca o echipă a Ligii APEX în 2015. În 2017 a devenit parte a Ligii Overwatch, unde a concurat până în 2019.

Luminosity Gaming (America de Nord)

Luminosity Gaming este o altă echipă proeminentă nord-americană Apex Legends. Au avut multe realizări în ultimii ani. De exemplu, au fost prima echipă NA care a ajuns în marea finală în 2018.

În general, acestea echipe de sporturi au fost în alte sporturi înainte de lansarea Apex. Au fost cei mai devreme care au adoptat jocul și și-au extins dominația în sfera Apex Legends.

Argumente pro şi contra

Gameplay-ul Apex Legend este extrem de rapid, făcând jocul mult mai plăcut decât multe altele. Acesta este unul dintre cele mai semnificative avantaje ale Apex Legends Fortnite. Te miști constant încercând să găsești alți jucători sau pur și simplu fugi de ei.

Nu există campare pentru că trebuie să te miști repede pentru a supraviețui. Acest lucru adaugă un element de strategie în joc, făcându-l și mai bun. De asemenea, în joc există multe arme diferite, cum ar fi puști, puști de asalt, puști cu lunetă, lansatoare de rachete etc.

Toate aceste arme se simt minunat atunci când trag și arată, de asemenea, fantastic. Există, de asemenea, multe vehicule diferite, cum ar fi tancuri, aerobiciclete și avioane. Toate aceste lucruri se adună pentru a crea niște meciuri interesante. Fiecare meci durează aproximativ 10 minute și după fiecare joc, vei primi o recompensă numită Battle Stars.

De fiecare dată când câștigi trei stele de luptă, vei debloca un skin de personaj pentru profilul tău în joc, unde poți alege dintre șase personaje, inclusiv Tracer, Winston, Genji, Torbjorn, Hanzo și Pharah. Per total, gameplay-ul este incredibil.

Pro

 • Gameplay plăcut
 • Acțiune rapidă
 • Grafică grozavă
 • O mulțime de jucători
 • Liber pentru a juca

Contra

 • Varietate limitată de arme
 • Fără mod offline
 • Lipsa opțiunilor de personalizare
 • Picăturile de pradă aleatoare pot fi enervante

Înțelegerea cotelor de pariuri Apex Legends

Cât de mult ar trebui să pariez pe Apex Legends? Cotele se schimbă mereu și poate fi dificil să ne dăm seama ce înseamnă. Ce înseamnă -1,5% sau +1,5%? Cum îmi calculez câștigurile?
Puteți folosi două diferite tipuri de cote pentru pariurile dvs.: cote americane și cote zecimale.

American Odds este cea mai folosită cotă de pariuri în America de Nord. Este și cel mai ușor de înțeles. În acest tip de cote, îți faci o idee despre câte puncte vei avea nevoie pentru a câștiga, dar nu exact câți bani vei fi câștigat când vei câștiga.

Dacă ar fi să plasezi un pariu de 10 cenți la 5/2, asta ar însemna că vei câștiga 40 de cenți, egal cu 5 puncte dacă câștigi. Ai câștiga de patru ori mai mult decât ai pariat, ceea ce înseamnă că vei ajunge cu 20 de cenți (pentru o plată totală de 50 de cenți).

Cotele zecimale sunt mai precise decât cotele americane. Îți oferă exact suma de bani pe care o vei primi dacă câștigi, inclusiv bănuți și chiar cenți. Deci, să presupunem că pariezi pe Apex cu două cote zecimale. Asta înseamnă că poți câștiga oriunde de la 0,01 USD la 100,00 USD, în funcție de scorul final. Dacă ai pierde, ai pierde doar 1,00 USD.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri

Este greu de prezis cum se vor schimba pariurile Apex Legends în lunile următoare.

Turneele vor adopta cu siguranță noi formate, jucătorii vor dezvolta noi strategii, iar creatorii de jocuri vor lansa funcția personalizată de lobby, care va transforma complet scena.
Iată idei de jocuri de noroc pe care le puteți folosi chiar acum pentru a vă ajuta să începeți cel mai bun posibil atunci când pariază Apex Legends:

 • Încercați să jucați singur jocul: Odată ce joci jocul, vei avea la îndemână toate sfaturile și trucurile jocului. Veți prezice rezultatul jocului în mod eficient, mai ales în direct cel mai bine, având în vedere cum decurge meciul.
 • Atunci când alegeți un serviciu de pariuri, acordați-vă timp: Nu alege primul serviciu excelent pe baza a ceea ce ai văzut în reclame. În plus, comparând ofertele celor mai populare pariuri online esports companii, citirea rapoartelor de testare pe casele de pariuri și examinarea comentariilor din diferite forumuri de pariuri vă pot ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.
About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Zhang Wei, mai cunoscut în arena Esports sub numele de „DragonMaster”, și-a făcut o nișă ca lider de gândire la intersecția cazinourilor online și a sporturilor. Cu un instinct fără greșeală pentru tendințe, combinat cu o atenție meticuloasă la detalii, este atât un strateg, cât și un vizionar în domeniu.

Send email
More posts by Zhang Wei

Cele mai recente știri

Ascensiunea și infamia lui Destroyer2009: O scufundare adâncă în cel mai notoriu hacker din Apex Legends
2024-03-22

Ascensiunea și infamia lui Destroyer2009: O scufundare adâncă în cel mai notoriu hacker din Apex Legends

Povestea lui Destroyer2009 începe în decembrie 2023, prezența lor în Apex Legends devenind o preocupare notabilă. Inițial, acest individ s-a concentrat pe utilizarea trucurilor în lobby-urile clasate, câștigând notorietate pentru jocul lor perturbator. Pe măsură ce activitățile lor s-au extins, Destroyer2009 a devenit o figură proeminentă în cadrul comunității, mai ales după ce a vizat jucători de profil înalt precum ImperialHal și HisWattson în februarie 2024.

Apex Legends Sezonul 20: Breakout - Funcții noi, îmbunătățiri ale legendei și modul de performanță
2024-02-13

Apex Legends Sezonul 20: Breakout - Funcții noi, îmbunătățiri ale legendei și modul de performanță

Apex Legends s-a întors cu al cincilea an de lupte în Țările Outlands, iar sezonul 20, Breakout, aduce schimbări interesante în jocul pentru toate legendele emblematice. Acest sezon introduce o serie de actualizări, inclusiv actualizări ale legendelor, sisteme de artizanat și armură reelaborate, revenirea reîncărcării clasate și multe altele.