Top PUBG site-uri de pariuri 2024

Oricine are un interes minim pentru e-sports cunoaște PUBG: Battlegrounds. Jocul dezvoltat de PUBG Corporation este un gen battle royale în care concurenții luptă până la moarte. Există până la 100 de jucători într-un joc care caută să se omoare între ei. Numeroase caracteristici fac jocul provocator și palpitant. Jocul este o îmbunătățire a modurilor anterioare create de Brendan Greene, supranumit „PlayerUnknown”. și inspirat de filmul Battle Royale.

Acest lucru îl face să fie realist, iar capacitatea de a construi pe ideile existente îl face foarte rafinat. Prima lansare a lui PUBG a fost special pentru Microsoft Windows. Acest lucru a fost în martie 2017, realizat printr-un model de acces timpuriu alimentat de Twitch.

Top PUBG site-uri de pariuri 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Totul despre jocul PUBG esports

Prima lansare completă a avut loc în decembrie 2017, cu lansări pentru Xbox Game Preview și Xbox One mai târziu în aceeași lună. Lansarea completă a avut loc în 2018. În același an, a fost lansată o versiune PUBG free-to-play pentru dispozitivele mobile iOS și Android, alături de un port PlayStation 4. În 2020, a fost lansată o versiune mai puternică pentru a găzdui streamingul pe stadion.

După lansarea sa completă, peste 50 de milioane de copii PUBG au fost vândute până în iunie 2018. Astăzi, există peste 400 de milioane de jucători înregistrați pe PUBG. Adesea atinge vârfuri de peste 3 milioane de jucători concurenți. Versiunea mobilă a înregistrat mai mult de un miliard de descărcări până în martie 2021, încasând peste 6,2 miliarde de dolari.

Gameplay-ul

La începutul jocului, jucătorii sunt aruncați pe o insulă cu o hartă. Aici, au pornit imediat să caute arme pentru a se apăra și a ataca rivalii. Ele trebuie să rămână în cadrul hărții în toate punctele. Pe măsură ce jocul progresează, dimensiunea zonei sigure continuă să se micșoreze.

Un jucător trebuie să se străduiască să fie într-un loc sigur în orice moment pentru a reduce șansele de atacuri fatale. Gândirea rapidă și răspunsurile sunt abilități esențiale pentru a câștiga. Recenziatorii au lăudat capacitatea jocurilor de a se adapta jucătorilor cu un nivel lent de calificare, rămânând în același timp o provocare pentru cei cu abilități avansate.

The gen battle royale își datorează o mare parte a popularității lui PUBG. A popularizat genul atât de mult încât imediat după lansarea sa inițială, Epic s-a mutat pentru a crea un model Battle Royale al jocului lor, Fortnite. Efectul său a dus și la crearea de clone în China în calitate neoficială. Succesul jocului a fost recunoscut cu mai multe nominalizări la categoria Jocul Anului.

Jocul a câștigat premii precum Jocul Mobile al Anului (PUBG Mobile) la cea de-a 36-a ediție a Joystick Awards, Jocul Esports al Anului la Premiile SXSW Gaming 2018 2018, Cel mai bun joc Multiplayer la The Game Awards 2017, printre multe altele. Unele țări precum Gujarat (India), Irak, Nepal, Iordania și provincia Aceh din Indonezia au considerat că oamenii se joacă prea mult.

Cum să pariezi pe PUBG: Battlegrounds

Popularitatea PUBG îl transformă deja într-un joc de pariuri delicios. Site-urile de pariuri online și pariorii le plac deopotrivă. Este un joc ușor de pariat, mai ales dacă ești un parior sportiv obișnuit. Chiar dacă ești începător, să te pricepi PUBG: Câmp de luptă pariul este ușor. Trebuie doar să înțelegi următoarele:

Învață jocul

Acest lucru se spune în toate jocurile, dar este amuzant cât de mulți oameni îl ignoră. Pariul pe PUBG necesită să știi mai mult decât obiectivul jocului. Trebuie să înțelegeți activitățile în joc și modul în care acestea afectează rezultatul. Care sunt cele mai letale arme? În ce runde sunt uciși cei mai mulți jucători? Ce durată durează o hartă?

Cunoașterea acestor lucruri vă va ajuta să faceți mai mult decât doar pariuri directe PUBG. Puteți învăța jocul jucând sau făcându-vă timp pentru a urmări pe alții. Vizionarea competițiilor vă permite, de asemenea, să identificați cei mai buni jucători, ceea ce este o informație crucială atunci când plasați pariuri.

Alege site-ul potrivit de pariuri esport

Site-urile de pariuri oferă aproape aceleași cote. Cu toate acestea, ei sunt alți factori care determină dacă site-ul este bun pentru tine. Este licentiat in tara ta? Ce monede acceptă? Există taxe de tranzacție? Deși este posibil să joci pe o casă de pariuri esport online care nu are licență în țara ta, atunci când faci asta, eliberezi privilegiul de protecție a jucătorilor.

Disponibilitate online

Aceasta este o cerință esențială pentru fiecare joc video de astăzi. Ar trebui să fie ușor de jucat atât printr-o rețea LAN, cât și pe world wide web. PUBG nu are decalaj față de conexiunile stabile. Jucătorii separați de distanțe geografice mari pot juca unul împotriva celuilalt fără a-și face griji cu privire la distanța dintre serverele lor. Această disponibilitate face din PUBG un joc social care poate reuni jucători din întreaga lume fără frustrarea cauzată de unele jocuri.

Pariază pe PUBG

Nebunia pariurilor a contribuit la creșterea popularității jocurilor de esports. Fiind unul dintre cele mai bune jocuri, PUBG este iubit de numeroase site-uri de pariuri esporturi. Pe măsură ce mulți oameni îl găsesc pe site-urile de pariuri, numărul de persoane care se alătură luptei ca jucători și adepți crește.

Compatibilitate mobilă

PUBG pare să știe foarte clar importanța telefonului mobil astăzi. Ei au demonstrat acest lucru lansând o versiune mobilă foarte receptivă a jocului. L-au făcut free-to-play. Această versiune a avut acum peste un miliard de descărcări până în martie 2021. Și aceste cifre nu se opresc. Versiunea mobilă permite oamenilor să se joace din mers sau în orice poziție în timp ce sunt în casă.

Modelul Stadia

PUBG se descurca deja bine cu versiunile compatibile cu PC, Xbox și PlayStation 4. Apoi au mers una mai bună și au lansat o altă versiune pentru streaming pe stadion în 2020. Acest lucru a dat jocului o nouă dimensiune. Deși blocajele legate de coronavirus au deranjat în primul rând lumea la acea vreme, entuziasmul în rândul fanilor PUBG era încă major.

Ideea de turnee în persoană când blocajele sunt ridicate le-a oferit ceva de așteptat și ceva de care să fie entuziasmați într-o perioadă sumbră. Mulți au intrat în practică pentru a-și perfecționa abilitățile în pregătirea pentru competiție, dacă și când a fost din nou posibil.

Totul despre turneele PUBG: Battlegrounds

PUBG: Battlegrounds are o competiție globală cunoscută sub numele de PUBG Global Championship. Acest lucru este echivalent cu o cupă mondială. Are loc anual și reunește 32 de echipe din întreaga lume. Este, de asemenea, un eveniment popular pentru pariurile eSport online, deoarece îi pune pe cei mai buni jucători unul împotriva celuilalt. Campionatul marchează de obicei sfârșitul anului competițional PUBG.

Gazduire

O gazdă diferită este aleasă în fiecare an. Gazda se ocupă de toate activitățile organizatorice, de la sosirea jucătorilor până la cazare și jocul real. Coreea găzduiește 2021 Campionatul Global PUBG. Acesta va avea loc la Paradise City, Incheon. Acesta este unul dintre cele mai bune hoteluri din Coreea.

27 de echipe locuiesc în hotel pentru evenimentul de o lună. Locul de desfășurare are, de asemenea, o modificare online care va găzdui cinci echipe din China care nu s-au putut conecta cu restul din cauza problemelor legate de vize de călătorie.

Maeștrii de ceremonii gazdă vor fi Steven Pierce (Toffees, SUA), James Carrol (Kaelaris, Marea Britanie și John Robert Sargent (JoRoSaR, Marea Britanie). Vor fi, de asemenea, șapte comentatori și șapte analiști din întreaga lume. gazde și comentatori din alte zece limbi și regiuni - coreeană, rusă, chineză, Asia, vietnameză, thailandeză, turcă, europeană, America Latină și găzduiește Coreea.

Format

32 de echipe participă la Campionatul Global. desi turneul este pe invitație, privilegiul este extins echipelor care au excelat pe tot parcursul anului. Dacă devii cea mai bună echipă din competiția din regiunea ta, câștigi o invitație automată.

Țările din Asia/Pacific (APAC), Europa și America se califică prin câștigarea unei Serii Continentale în zonele lor respective. Câștigătorii Ligii Campionilor de vară PUBG primesc și ei un loc. Echipele sunt cap de serie în funcție de partea lor de calificare.

Decizia de clasare (regula punctelor)

La Campionatul Global, competiția începe cu o rundă de decizie a rangului. Scopul acesteia este de a oferi echipelor poziții concurente (1-32). Echipele sunt grupate în patru grupe de opt. Echipele dintr-o grupă se joacă între ele în format round-robin. În prima săptămână a competiției se joacă zilnic șase meciuri.

Primele 16 echipe din această rundă se califică pentru a începe în First Weekly Survival. Echipele din pozițiile 17-31 ajung pe o listă de așteptare pentru prima supraviețuire săptămânală. Cea de-a 32-a echipă ratează supraviețuirea săptămânală și merge la etapa Bottom-16.

Supraviețuire săptămânală (regula WWCD)

În zilele lucrătoare, 16 meciuri sunt jucate de primele 16. Scopul este de a obține „16 Câștigători la cina cu pui”. Când câștigă un joc, o echipă se califică în finala săptămânală și iese din Weekly Survival. Următoarea echipă își ia locul pe lista de așteptare. Aceasta continuă până când sunt 16 echipe în finala săptămânală.

16 de jos (regula punctelor)

Echipele care nu reușesc să intre în finala săptămânală plus echipa nr. 32 joacă în această etapă pentru a găsi participanți pentru o altă supraviețuire săptămânală. Odată ce numerele 17-31 sunt găsite, runda se termină, iar echipa de jos coboară la un alt Fund 16.

Finale săptămânale (regula punctelor)

Sunt zece meciuri jucate în această etapă. Scopul este de a găsi echipe 1-16 pentru viitorul Weekly Survival. Cele nouă echipe cu cele mai multe puncte în finala săptămânală se califică în marea finală. Dacă aceeași echipă câștigă finale săptămânale consecutive, numărul total de locuri de calificare cu puncte totale crește.

Grand Survival (Regula WWCD)

La această rundă participă echipele din pozițiile 13-31 din registrul de puncte. Fiecare câștigător al meciului intră în marea finală. Cea de-a 32-a echipă cu puncte totale iese din competiție. În această rundă se joacă patru meciuri.

Marea finală (regula punctelor)

În această ultimă rundă se joacă 15 meciuri. Echipa cu cele mai multe puncte este campioana turneului.

Transmisiuni ale sporturilor PUBG

Meciurile sunt transmise în direct pe canalele oficiale PUBG YouTube și Twitch.

Premii

Există un fond de premii de 2.000.000 USD pentru competiție. Fiecare câștigător săptămânal primește 30.000 USD. Câștigătorul general primește 600 000 USD. Locul al doilea primește 290 000 USD, locul al treilea primește 150 000 USD și locul al patrulea primește 120 000 USD. Celelalte echipe primesc premii în proporție descrescătoare. Premiile pot varia de la un campionat la altul.

Cele mai bune case de pariuri PUBG cu pariuri pe sporturi

În segmentul de pe site-urile de pariuri PUBG, se menționează că ar trebui să alegeți furnizorul potrivit înainte de a paria. Dar cine sunt cei mai buni furnizori care oferă deja pariuri PUBG: Battlegrounds. La această întrebare se răspunde cel mai bine încercând casele de pariuri de esports, citind recenzii și auzind ce au de spus jucătorii.

 • 1xBet și-a făcut în mod continuu un nume ca furnizor de top. Oferind inițial doar jocuri de cazinou, marca 1X s-a aventurat în sport și, acum, în esports. Este un cazinou grozav, cu oferte bune de bun venit, cote bune și ușurință generală de utilizare.
 • 22 pariu este un alt furnizor grozav de încercat. La fel ca 1X, are oferte grozave de bun venit și promoții continue. Tranzacțiile sunt rapide și gratuite folosind majoritatea Metode de plata. Are și multe piețe din care să aleagă. A fost nominalizat drept unul dintre cei mai progresivi furnizori din ultimii ani.
 • 888Cazinou a fost pe piață de ceva vreme și a fost întotdeauna un lider. Are un site web ușor de navigat, este foarte receptiv și are securitate pe mai multe straturi. De asemenea, are multe piețe de pariuri și este disponibil în multe părți ale lumii.

Pe măsură ce pariurile esporturi continuă, furnizorii vor continua să se îmbunătățească și vor apărea mai multe. Îmbunătățirile precum aplicațiile de pariuri esport fac experiența de pariuri și mai bună. Continuați să reveniți aici pentru informații despre noile apariții în lumea pariurilor în jocurile video.

Cele mai bune echipe de pariuri PUBG: Battlegrounds

Au fost multe notabile echipele PUBG atât acum, cât și în trecut. Unii s-au desființat, iar alții sunt încă în viață. Nu este surprinzător, având în vedere popularitatea jocului. Pentru beneficiul pariurilor PUBG, această listă se concentrează pe echipele care sunt încă active.

1218

Echipa formată din Tulika, Kle1n, TTCUX și Marmelad este un e-sport organizat în CSI. Ei au ajuns în lumina reflectoarelor în timpul finalelor Spring Split Europe din 2020. De asemenea, au terminat pe locul al treilea la Campionatul PMPL-EMEA și au fost pe locul doi în PUBG Mobile Pro League - Sezonul 1/2021: Finala CIS.

Clanul Nebun

Mad Clan este o echipă pro PUBG de nivel A din Coreea. A fost cunoscut anterior ca FarmPC E-sports. Joacă la categoria PC. Membrii echipei sunt Lee Sung-Do „DAEVA”, No Tae-Young „EEND”, Kim Dong-Jun „Lash” și Yu Jae-Won „2Tap”. Ha „Muker” Young-jin îi antrenează. Echipa este unul dintre participanții la Campionatele Globale PUBG din 2021, pe care pasionații de pariuri PUBG esport ar trebui să-i fie atenți.

Echipa Weibo

Actualii deținători ai Peacekeeper Elite League 2021 sunt o bucurie pentru fiecare jucător de sporturi. Echipa a schimbat numele de la ELG Gaming la numele său actual, după achiziția de către microbloggerul chinez Weibo. Ei au învins Nova E-sports pentru a câștiga PMCO Berlin 2019. Ei sunt, de asemenea, actuali deținători ai Peacemaker Elite League. Jucătorii actuali sunt Z9, General, Ming, Beizhai și Broncho.

Ataca peste tot

Aceasta este o echipă thailandeză formată din Thanachit "Jayers" Sonsuwon, Thanachot "Gems" Sonsuwon, Nattapol "J4nku2of" Laorngoen, Waritnan "Glooms" Bangkerdrit, Chanwut "Boblee" Tangon și Sakun "SviTT" Sitticharoensukchai. Ei sunt antrenați de Nitipon „nitipon” Klinkajorn. Echipa este, de asemenea, o parte importantă la Campionatele PUBG.

Argumente pro şi contra

Fiind unul dintre cele mai populare jocuri de esports, PUBG: Battle Ground are o mulțime de profesioniști. Dar are și câteva dezavantaje. Iată ce este bun și nu atât de iubit la acest joc:

Pro

 • Adaptabilitate mobilă - Descărcări gratuite și a experiență excelentă de pariuri pe mobil au atras peste un miliard de descărcări.
 • Disponibilitate la multe case de pariuri de sporturi. Unii introduc chiar și aplicații de pariuri eSport.
 • Funcții extraordinare precum grafică, anti-cheat și chat vocal.
 • Jucabil online eficient
 • Jucătorii pot câștiga bani la competițiile PUBG
 • Modul de streaming Stadia pentru competiții fizice
 • PUBG găzduiește jucători de toate nivelurile de calificare și oferă o provocare bună pentru fiecare categorie. Natura solicitantă a jocului îi ajută pe jucători să-și îmbunătățească claritatea mentală și fizică.
 • Compatibil cu mai multe dispozitive și sisteme de operare
 • Actualizări regulate care vin cu funcții noi și mai interesante

Contra

 • Foarte dependentă - Natura uimitoare a PUBG înseamnă că mulți jucători pot fi atrași de el, în special cei mai tineri. La fel se poate întâmpla și celor care pariază pe PUBG.
 • Competiții inadecvate - Deși există deja multe competiții PUBG, numărul mare de jucători înseamnă că nu sunt deserviți în mod adecvat.

Înțelegerea cotelor de pariuri PUBG

Cotele pariurilor PUBG: Battlegrounds nu sunt semnificativ diferite de cele ale altor sporturi. Cotele PUBG sunt determinate în principal de regiunea din care jucați. Există cote exprimate în fracții, zecimale sau +/-. Indiferent de modul în care apar șansele, suma pe care probabil că o vei câștiga într-un joc este întotdeauna aceeași.

De exemplu, dacă o cotă fracțională este 2/1, înseamnă că primești 2 USD atunci când mizezi 1 USD. Randamentul este același dacă plasați $ pe un pariu de 2,00. Cotele americane sunt puțin mai confuze dacă nu ești obișnuit cu ele. Echipa favorită are o cotă -2, în timp ce cea mai slabă are +2. Ca în toate celelalte tip de pariuri, cu cât cota este mai mare în PUBG, cu atât pariul este mai riscant.

PUBG: Battlegrounds pariuri sfaturi și trucuri

Evitați competițiile necunoscute

Spre deosebire de echipele mainstream precum fotbalul, care sunt greu de stabilit, oricine poate crea o echipă PUBG. Prin urmare, puteți paria într-o competiție în care toate echipele sunt etichetate pro, dar puține dintre ele sunt. Evitați să pariați pe competiții în care nu aveți idee ce echipe joacă.

Pe de altă parte, mergeți întotdeauna la turnee majore, cum ar fi Campionatul Global PUBG. Aceste turnee sunt prezentate pe cele mai bune site-uri de pariuri. Pe măsură ce încearcă să popularizeze pariurile esport, aceste case oferă promoții grozave de care poți profita.

Alegeți pariuri riscante, mizați scăzut

Un scop al pariuri pe sporturi online este să crești fiorul. Emoția în PUBG crește atunci când iei pariuri mai riscante. Pariurile PUBG precum durata unei hărți nu depind foarte mult de abilitățile jucătorilor, dar au randamente bune. Cu toate acestea, atunci când plasați astfel de pariuri, aveți întotdeauna grijă să mizați scăzut, deoarece șansele de a se întâmpla sunt minime.

Pariați pe jocuri live

Găsiți un site web care oferă jocuri live și jucați pe el. În ciuda nivelului de calificare al unui jucător, există zile în care jocurile merg pe drumul lor și altele când nimic nu face clic. Într-un pariu live pubg, nu depindeți doar de abilitățile cunoscute, ci și de performanța zilei pentru a lua decizia de pariuri.

Amintiți-vă regulamentul de pariuri

În ciuda faptului că sunt noi, pariurile e-sport sunt jocuri de noroc. Aduce cu sine toate riscurile asociate jocurilor de noroc tradiționale. Amintiți-vă să pariați sobru, să pariați pentru distracția, să aveți un buget și să nu urmăriți câștiguri/pierderi.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Jun-ho Kim, maestrul dinamic al sporturilor din Coreea de Sud, este un far al cunoștințelor la EsportRanker. Îmbinând priceperea analitică cu dragostea înnăscută pentru jocuri, Jun-ho dezvăluie tapiseria complicată a competițiilor online, asigurând jucătorii să rămână informați și inspirați.

Send email
More posts by Jun-ho Kim