Pariați pe Six Invitational 2024

Six Invitational de la Ubisoft își face un nume în turneele globale de esports. Turneele online anuale de esporturi profesionale Rainbow Six Siege atrag unii dintre cei mai buni talente de jocuri din lume. Cu sediul în Montreal, unde Ubisoft lucrează la dezvoltarea jocului, turneul găzduiește echipe care concurează într-un campionat asemănător Cupei Mondiale.

În 2021, organizatorii evenimentului au amânat competiția din cauza închiderii granițelor în Franța. Programat să aibă loc la Paris în 2022 din cauza pandemiei în curs, jucătorii competiției se vor întâlni la Palais Brongniart. Din motive de siguranță, evenimentul nu va avea un public prezent. Fiind primul eveniment major din 2020, organizatorii Rainbow Six anticipează o audiență online puternică.

Despre cele șase invitațiiRainbow Six SiegeModuri de joc R6PopularitateUnde și cum să pariezi pe Six Invitational?
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre cele șase invitații

Adunarea a 19 echipe pentru a concura într-un turneu interregional cu dublă eliminare. Organizatorii evenimentului au crescut numărul de meciuri din turneu. Echipele sunt împărțite în două grupe în funcție de clasament. Participanții vor juca într-un total de 81 de meciuri împărțite între patru regiuni de pe scenă. Cele mai bune 8 echipe din fiecare grupă continuă în Playoff.

Jucătorii turneului primesc sprijin din partea fanilor și comunităților Rainbow Six Siege din întreaga lume. Comunitățile contribuie la un Battle Pass, care ajută la atingerea fondului de premii maxim de 3.000.000 USD. Premiile în bani sunt distribuite în procente. Echipele de pe primul loc câștigă 1 milion de dolari sau 33,3% din fondul de premiere. Locul al doilea câștigă 450.000 $ sau 15 la sută. Locul al treilea câștigă 240.000 $ sau 8 procente. Echipele de pe locul 19 și 20 câștigă 30.000 USD sau 1% din fondul de premiere.

Concurând într-un computer bazat pe LAN, echipele sunt supuse unor cerințe sanitare stricte. The Six Invitational lucrează cu ACEPS, o agenție de sănătate și siguranță și ISMA, o agenție de asistență medicală pentru a asigura siguranța jucătorilor. Guvernul din Franța lucrează, de asemenea, în colaborare cu organizatorii de evenimente pentru a implementa un mediu sigur, controlat, care urmează liniile directoare stabilite de autoritățile locale și agențiile de sănătate.

Rainbow Six Siege

Shooterul la persoana întâi Rainbow Six Siege jocul permite participarea diferiților operatori din fiecare ligă de esport. Jucătorii controlează operatori virtuali cu diferite naționalități, gadgeturi și arme. Cu structura asimetrică, este posibil ca echipele să nu primească abilități egale. Unitățile de combatere a terorismului sunt numite FBI SWAT în joc și salvează ostaticii americani.

Printre apărătorii și atacatorii se numără și GSG-9 german, SAS britanic, GIGN francez și Spetsnaz rus. Fiecare unitate conține pentru operatori. Jucătorii pot recruta un operator cu capacitatea de a alege echipamente și abilități. Alegerea de noi operatori are loc la începutul unei runde. Achizițiile în joc permit operatorilor să cumpere credite pentru articole cosmetice, obținând operatori mai rapid sau arme.

După începutul unei runde, atacatorii selectează punctele de apariție pentru a lansa un atac, iar apărătorii decid și strategia de apărare. Într-un interval de timp scurt de pregătire, atacatorii controlează dronele pentru explorarea hărților pentru a căuta operatori de opoziție, configurații, ținte și capcane. Hărțile permit luptele în apropiere, permițând doar reapariția după încheierea rundei.

Jucătorii ale căror personaje mor în timpul jocului pot folosi un mod de asistență pentru a accesa drone și camere de securitate și pentru a-și anunța echipa despre activitățile și locațiile inamicului. Meciurile ocazionale durează patru minute, iar meciurile clasate durează trei minute. Munca în echipă este esențială pentru jucătorii R6 pentru a învinge echipa adversă. Prin comunicarea cu fiecare jucător de echipă, un membru al echipei își poate folosi pe deplin abilitățile și poate finaliza obiectivul.

În modul spectator, jucătorul poate observa diferite unghiuri ale unui meci. De fapt, jocul se concentrează foarte mult pe distrugerea mediului. Jucătorii distrug structurile cu explozibili sau gloanțe. După distrugerea unui mediu, o echipă poate câștiga un avantaj al inamicului. Jucătorii care folosesc creativitatea și strategia în joc sunt mai capabili să navigheze în sistem. Caracteristicile jocului includ un sistem de penetrare, care dăunează mai puțin inamicului atunci când gloanțele trec prin structuri.

Echipele de apărare pot întări ziduri și pot folosi scuturi pentru protecție. Cu toate acestea, inamicul poate încălca sau distruge aceste protecții cu explozibili și alte gadgeturi. Apărătorii folosesc capcane, inclusiv sârmă ghimpată pe hărți. Jucătorii pot trage în rappel prin ferestre, pot distruge podele și pot ține ambuscadă echipei adverse. Grenadele și încărcăturile sunt instrumente valoroase de distrugere, care sunt limitate în fiecare rundă.

Moduri de joc R6

La început, jucătorii au 11 hărți și 5 moduri din care să aleagă înainte de lansare. Conținutul suplimentar descărcabil include un total de 20 de hărți de jucat. Modurile de joc includ următoarele caracteristici:

 • Ostatic: Atacatorii iau ostatici apărătorii într-un mod multiplayer. Apărătorii urmăresc să împiedice cu succes jocurile atacatorilor eliminând fiecare operator din echipa adversă sau apărând ostaticii în timpul jocului. Dacă un ostatic moare, echipa care atacă câștigă runda.
 • Bombă: În modul Bomb, atacatorii trebuie să găsească și să dezamorseze una din două bombe. Pentru victorie, apărătorii sunt responsabili pentru uciderea atacatorilor sau distrugerea dispozitivului de dezamorsare a bombei. Chiar dacă apărătorii ucid toți atacatorii, ei trebuie să distrugă dezamorsatorul, dacă acesta a fost deja plantat.
 • Zonă: În modul zonă securizată, apărătorii protejează o cameră a containerului cu pericol biologic, în timp ce atacatorii încearcă să lupte în interiorul containerului și să securizeze. La sfârșitul modului, fie containerul cu pericol biologic este obținut de către atacatori, fie toți jucătorii unei echipe sunt uciși în joc.
 • Tactic: Acest mod permite jucătorilor să marcheze adversarii și să vadă coechipierii prin pereți. Cu un accent puternic pe munca în echipă și realism, elimină funcțiile de afișare heads-up.
 • Instruire: În jocurile solo sau în multiplayer, până la cinci jucători acționează ca apărători sau atacatori în timp ce se luptă cu valuri de oponenți controlați de inteligența artificială prin diferite moduri, inclusiv Ostatic, Bombă și Eliminare.
 • Epidemie: Pentru o perioadă limitată, Operațiunea Chimera a prezentat echipe de 3 jucători unul împotriva celuilalt. O echipă este o mutație umană gestionată de inteligență artificială infectată cu un parazit extraterestru. În acest mod, jucătorii trebuie să depășească dificultăți, cum ar fi focul prietenesc pe cea mai grea dintre cele două dificultăți ale modului.

Popularitate

Popularitatea jocului este evidențiată de faptul că Șase campionate de esports pe invitație este unul dintre cei mai populari termeni de căutare de pe internet, cu milioane de pariuri pe turneele esport. În ceea ce privește spectatorii, veniturile și popularitatea pariurilor, Six Invitational ocupă locul înalt. Deoarece jocul este pe scena pariurilor de ani de zile, turneul este competitiv cu unele dintre turneele de sport majore de pe piață.

De la început, modurile creative de joc și colaborarea în echipă au captat inimile jucătorilor de pe tot globul. În doar doi ani, primul eveniment Six Invitational din Montreal, Canada, în 2017, a contribuit la creșterea popularității jocului. Fondul de premii de 100.000 de dolari a fost suficient pentru a alimenta succesul jocului. Anul următor, fondul prețuit a fost și mai mare, la 500.000 de dolari, și sa dublat de patru ori până în 2019 la 2 milioane de dolari. Cu un fond total de 3 milioane de dolari pentru turneul din 2022, norocosul câștigător al evenimentului se întoarce acasă cu un milion în bani.

Echipele câștigătoare ale lui Six Invitational și cele mai mari momente

De departe, organizatorii se așteaptă ca turneul din 2022 să fie unul dintre cele mai bune turnee de esports. Interesul este alimentat de popularitatea în creștere a jocului și de milioanele de premii în bani. Unele dintre cele mai populare echipe includ SSG, Penta, G2, cTm și Elevate, care sunt campioni. Elevate și cTm au câștigat de fapt concursurile pe invitații din 2017, în timp ce G2 și Empire au succes constant în a învinge concurența la cele mai bune turnee de esports.

Unde și cum să pariezi pe Six Invitational?

Este dificil să înveți despre pariuri la turneele esport. Pariorii trebuie să găsească un om de renume site-uri de pariuri online esports cu cote favorabile Six Invitational pentru pariuri. Căutarea online și examinarea recenziilor caselor de pariuri actuale îi poate ajuta pe noii parori să ia o decizie în cunoștință de cauză despre unde să parieze.

Unele dintre cele mai populare platforme de pariuri sportive oferă următoarele:

 • Pariuri rapide
 • Diverse opțiuni de plată
 • Cote favorabile
 • Serviciu excelent pentru clienți
 • Bonusuri generoase
 • Site-uri web ușor de navigat
 • Interfețe simple
 • Lista turneelor de sporturi

Odată ce un jucător de noroc alege site-uri de pariuri online în esports pentru a paria la turnee majore de esports, el poate căuta opțiunile de pariuri și cotele pentru a selecta tipul de pariu pe care să îl facă. După selectarea unei anumite potriviri, cercetarea statisticilor va ajuta alegerea celor mai bune echipe. Este timpul să puneți pariul. După terminarea meciului sau a turneului, casa de pariuri va anunța titularului contului de pariuri sportive dacă a câștigat.

Six Invitational este unul dintre cele mai mari turnee de esports din lume. Cu un fond de premii de 3 milioane de dolari, turneul este cea mai bună reclamă pentru jocul Ubisoft Six Siege. Popularitatea jocului continuă să crească, declanșată de o bază globală de fani, care se conectează online pentru a juca și a vedea profesioniști în timpul meciurilor populare. În doar câțiva ani, Invitational a devenit unul dintre cele mai populare evenimente de pe web, atrăgând spectatori din întreaga lume să se bucure de echipele ucise sau să fie uciși într-un joc de spirit.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022
2022-12-08

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022

Esports-ul se extinde, iar mai multe competiții și jocuri sunt incluse pe piețele de pariuri. Nu este surprinzător să vedem că pariurile pe sporturi cresc în popularitate, având în vedere cât de populare au devenit competițiile sportive în ultimii ani.