Top Bonusuri de E-sporturi

Acest ghid de bonusuri pentru pariuri eSport analizează în profunzime toate cele mai bune promoții de pe scena pariurilor sportive electronice, cum funcționează acestea și, mai important, cum le pot revendica și utiliza pariorii.

Nu există nicio îndoială că pariurile eSports preiau controlul. În timp ce industria creștea încet înainte de pandemie, oprirea meciurilor live în vârful Covid-19 a dat o nouă viață pariurilor eSports. Astăzi, industria pariurilor eSports este înfloritoare și fiecare casă de pariuri își dorește o parte din tort - cererea în continuă creștere pentru servicii de pariuri eSports. Cele mai bune site-uri de pariuri eSports oferă promoții profitabile, cunoscute și sub denumirea de bonusuri de pariuri.

Bonus la cashback

Dacă nu puteți descoperi oferte de cashback pe site-ul dvs. de pariuri eSport preferat, există alte strategii pe care le puteți utiliza pentru a găsi cel mai bun bonus de cashback disponibil. O abordare este să căutați pur și simplu pe Google bonusuri cashback. Aceasta este una dintre cele mai fiabile metode de localizare a bonusului care corespunde cel mai bine cerințelor dumneavoastră. Pur și simplu căutați frazele bonus cashback, urmate de alegerea dvs. pentru un site de pariuri eSport reputat, cum ar fi Betway, Betsson sau 1xBet, și eSportul preferat, dacă există.

Afișează mai multe
Coduri de bonus

Pariurile pe esporturi sunt un fenomen relativ nou, dar mulți oameni au câștigat sume mari de bani pariând pe jocuri, de la Dota 2 și League of Legends până la CS:GO și Valorant. Un cod de promovare a site-ului de pariuri eSports, cunoscut și ca cod promoțional, este un cod format din litere sau cifre pe care jucătorii îl pot introduce într-o casetă promoțională de pe un site de pariuri pentru a primi un fel de stimulent special. Un cod promoțional de case de pariuri este folosit în general de casele de pariuri ca strategie de achiziție pentru a ajuta la atragerea de noi clienți și vă poate ajuta să începeți cu pariurile eSports.

Afișează mai multe
Bonus la depunere

Bonusurile de depunere sunt o promoție captivantă atât pentru pariori obișnuiți, cât și pentru cei ocazionali. Un număr tot mai mare de cazinouri online au sporit ofertele de pariuri online pentru a atrage clienți noi și care revin. Există multe bonusuri de depunere, dar pariurile gratuite bonusul fără depunere s-au dovedit a fi o alegere populară în rândul publicului de pariuri.

Afișează mai multe
Bonus de bun venit

Bonusurile de bun venit pentru pariurile esports sunt printre cele mai bune promoții pe care un jucător le-ar putea revendica după ce se înregistrează pe un site de pariuri online. Acest articol analizează aceste bonusuri pentru a determina ce sunt, cum funcționează, cum să le revendicați și multe altele. După cum sugerează și numele, bonusurile de bun venit sunt promoții pe care casele de pariuri eSports le folosesc jucătorilor noi. Există două tipuri principale de bonusuri de bun venit; fără depunere și bonusuri de depunere.

Afișează mai multe
No Deposit Bonus

Bonusurile fără depunere oferă jucătorilor o oportunitate fantastică de a juca pe un site de pariuri eSports fără a pierde banca. Un bonus fără depunere înseamnă că jucătorii primesc de obicei rotiri gratuite la un slot sau o recompensă în numerar. Există, de asemenea, un bonus fără depunere care permite jucătorilor să folosească o sumă stabilită de numerar gratuit într-o perioadă limitată de timp. Astfel de bonusuri sunt create de la premisa că un jucător se înscrie pentru un site web.

Afișează mai multe
Bonus de recomandare

Bonusurile de recomandare sunt oferite unui jucător activ care îi face pe un prieten de-al său să se alăture site-urilor de pariuri e-sport. Deoarece jucătorul activ a trimis un jucător nou pe site, ambii primesc un bonus care este menit să-și îmbunătățească jocul. Dacă noul membru recomandă și un prieten, acesta va primi și un bonus și așa mai departe. Adesea, este un bonus fără depunere, care este o șansă de a juca fără a fi nevoie să cheltuiești niciun fel de bani. Este o metodă oferită în mod recurent de casele de pariuri pentru că are multe beneficii pentru jucător, dar și pentru site.

Afișează mai multe
Bonus de loialitate

Site-urile de pariuri eSport de astăzi au diferite moduri de a recompensa jucătorii devotați. Dacă joci în mod regulat, casa de pariuri te va invita la diverse programe de loialitate la un moment dat. După alăturarea clubului, vei începe să câștigi puncte atunci când te angajezi în anumite activități, cum ar fi depunerea de fonduri în contul tău.

Afișează mai multe
Pariuri gratuite

Un pariu gratuit este un pariu în care miza nu necesită a fi plătită. Prin plasarea unui pariu gratuit, ai ocazia de a câștiga fără a pune bani în fondul de premiere. Aceasta este una dintre cele mai bune moduri pentru începători de a începe să parieze. Garantează că nu își pot pierde niciodată miza inițială și că se vor simți mai confortabil cu jocurile de noroc online. Pariurile gratuite le permit, de asemenea, să urmărească progresul pariurilor, văzând dacă au câștigat sau au pierdut în fiecare zi de pariere.

Afișează mai multe

Bonus la înscriere

Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Ce trebuie să știți despre un bonus de pariuri esport

Ce trebuie să știți despre un bonus de pariuri esport

Pentru început, bonusurile la pariurile esports sunt promoții care vizează jucătorii care sunt interesați de pariurile esports. Acum, funcționează bonusurile de pariuri esport? Și dacă da, de ce ar plăti o casă de pariuri bani așa?

În timp ce unii critici susțin că bonusurile de pariuri pe jocuri video nu sunt legitime, adevărul este că bonusurile funcționează. Da, operatorii de pariuri distribuie bani jucătorilor sub formă de promoții.

Ceea ce îi face pe cei mai mulți jucători să se îndoiască de recompensele pariurilor este că este aproape imposibil să depășiți limitele stricte de pariere pe care le etichetează bonusurile.

Cu toate acestea, ca un cuvânt de avertizare, jucătorii trebuie să fie atenți la unii dealeri prost cu bonusuri false. Dar orice licențiat și reglementat site de pariuri esports oferă bonusuri legitime. Deci, de ce casele de pariuri oferă jucătorilor promoții la pariuri?

Pentru a înțelege motivul, este mai întâi important să recunoaștem că există o concurență acerbă în sectorul jocurilor de noroc online. Există mii de case de pariuri care oferă piețe de pariuri pe sporturi.

Ca orice altă afacere, operatorii de site-uri de pariuri esports trebuie să stimuleze jucătorii noi și, cel mai important, să-i păstreze pe cei existenți. Departamentele de marketing alocă un buget pentru achiziționarea și păstrarea clienților. Acești bani sunt apoi cheltuiți pentru a oferi jucătorilor bonusuri.

Ce trebuie să știți despre un bonus de pariuri esport
Cum funcționează ofertele de pariuri online în esports?

Cum funcționează ofertele de pariuri online în esports?

Există o gamă largă de bonusuri la pariuri pe sporturi. Ele pot fi clasificate în două categorii principale; bonusuri fără depunere și bonusuri de depunere.

Bonusuri fără depunere Esports

Cele mai bune recompense oferite de casele de pariuri esports sunt bonusul fără depunere, cunoscut și sub numele de pariuri gratuite. După cum sugerează și numele, jucătorii nu trebuie să depună bani pentru a revendica aceste oferte.

Există un bonus fără depunere oferit jucătorilor noi ca bonus de bun venit. Ceea ce trebuie să facă jucătorii pentru a revendica acest cadou este să se înregistreze pe site-ul de pariuri și să își completeze profilurile de jucător. Pe lângă bonusul de bun venit fără depunere, jucătorii se pot bucura de aceste depuneri mai târziu în călătoria lor de pariuri. Acest lucru se întâmplă dacă respectiva casă de pariuri e-sport nu are bonusuri de depozit.

Bonusuri de depunere Esports

Multe site-uri nu au bonusuri fără depunere, dar orice casă de pariuri demnă de esports nu va rata un bonus de depunere. Este emis când un jucător nou își încarcă contul.

Bonusul de bun venit la depunere este cel mai popular și este personalizat pentru noii jucători. Pariorii pot revendica acest bonus la prima lor depunere sau la cele ulterioare, în funcție de casa de pariuri. Pe lângă bonusul de depunere de bun venit, nu există bonusuri de reîncărcare fără depunere care răsplătesc jucătorii de-a lungul călătoriei lor de pariuri, pe măsură ce continuă să-și finanțeze conturile.

Cum să solicitați bonusuri la pariuri

Bonusurile de pariuri Esports pot fi activate automat odată ce un jucător îndeplinește eligibilitatea ofertei. Alte site-uri solicită jucătorilor să revendice recompensele folosind coduri de cupon.

Cum funcționează ofertele de pariuri online în esports?
Cum să folosiți bonusurile de pariuri pe sporturi

Cum să folosiți bonusurile de pariuri pe sporturi

În acest segment, obțineți de la experți; detalii despre cum să găsești bonusuri la pariuri pe sporturi, cum să le folosești, câteva strategii și, mai important, o discuție despre cerințele de pariere.

Unde găsiți bonusuri pentru pariuri esport

Pentru înregistrare, nu toate site-urile de pariuri esports au bonusuri. Amintiți-vă, există un set de jucători care nu doresc toate complexitățile care etichetează împreună cu recompense.

Dar ce se întâmplă cu jucătorii care doresc să-și mărească fondurile cu bonusuri de depunere sau să încerce pariuri pe sporturi fără a-și folosi banii? Ei bine, această secțiune împărtășește câteva sfaturi de care jucătorii au nevoie pentru a obține cele mai bune promoții de pariuri pe sporturi.

Primul lucru de făcut este să consultați recomandările de la cele mai bune case de pariuri online de jocuri video. Pe astfel de site-uri, editorii fac toate sarcinile grele. Ei alcătuiesc liste cu cele mai bune bonusuri de pariuri pe sporturi și le actualizează în mod regulat. În loc să pierzi mult timp prin sute de site-uri de pariuri, bazează-te pe materiale disponibile.

Celălalt mod în care jucătorii pot obține cele mai bune bonusuri de case de pariuri esport online este abonându-se pentru a primi alerte și oferte de recompensă pe site-urile sau site-urile pe care sunt înregistrați. De asemenea, pot obține cele mai recente promoții vizitând pagina de promoții a site-ului de pariuri. Aici sunt publicate toate bonusurile în curs și viitoare.

Cum să folosiți bonusurile de pariuri pe sporturi
Strategii de bonus pentru pariuri Esports

Strategii de bonus pentru pariuri Esports

După ce au găsit un bonus și l-au revendicat, pariorii ar trebui să se gândească la o strategie pentru a învinge casa. Două motive explică de ce pariorii au nevoie de o strategie.

În primul rând, există cunoștințele prealabile despre bonusuri pe care majoritatea jucătorilor nu le înțeleg. Cu majoritatea promoțiilor de pariuri, jucătorii nu își primesc miza înapoi atunci când câștigă un pariu pariat cu bani bonus.

Un alt lucru, există cerințe de pariere. Pentru început, acesta este numărul de ori pe care pariorii trebuie să joace înainte de a putea retrage câștigurile realizate din banii bonus.

Aceste două motive îngreunează pariorilor să transforme banii bonus în bani reali atunci când pariază pe sporturi folosind bani bonus. Dar, cu strategia corectă, jucătorii își pot crește șansele de a depăși cerințele de pariere. Mai jos sunt câteva dintre strategiile pe care jucătorii le pot folosi pentru a avea o șansă mai bună asupra casei.

Cotele mari merg mult

Având în vedere că majoritatea promoțiilor nu plătesc miza, este mai bine să mergi la mare cu bonusuri la pariuri. Da. Miza pentru cei defavorizați este riscantă, dar are profituri bune. De multe ori, cele mai mari echipe din Europa au pierdut în fața celor defavorizați. Jucătorii își pot trage lovitura cu un bonus, optând pentru acele cote mari, „oarecum nerealiste”.

Pariuri de arbitraj

O altă strategie care oferă jucătorilor un avantaj față de condițiile stricte de bonus este pariuri de arbitraj, popularizat ca pariuri „arb”. În pariurile de arbitraj, jucătorii pariază pe toate rezultatele posibile. Dar atunci, arbitrajul nu este pentru toată lumea. Mai mult, casele de pariuri de esport evită practica.

Împărțiți bonusul în mize mai mici

Împărțirea banilor de recompensă în mize mai mici poate ajuta, de asemenea, jucătorii să înregistreze banii bonus. Acest lucru este în sensul că jucătorii pot miza pe jocuri individuale și pot depăși cerințele de pariere mai repede decât să parieze bonusul pe un talon de pariu lung.

Strategii de bonus pentru pariuri Esports
Joc responsabil

Joc responsabil

Într-adevăr, bonusurile de pariuri pe sporturi sunt irezistibile și mai mult decât adesea duc la jocuri de noroc cu probleme. Pentru început, jocurile de noroc problematice, altfel cunoscute sub denumirea de jocuri de noroc compulsive, sunt în principiu dependența de jocuri de noroc. La fel ca și jocurile de sport în sine, există șanse mari ca jucătorii să fie atrași de pariuri. Acestea fiind spuse, este esențial ca jucătorii să ia măsuri de precauție.

Pentru a evita jocurile de noroc cu probleme, pariorii trebuie să stabilească mai întâi un buget strict pentru pariuri și să nu depășească niciodată limita stabilită, indiferent de situație. De asemenea, ar trebui să evite urmărirea pierderilor cu orice preț. Important este că jucătorii nu ar trebui să înlocuiască școala sau să lucreze cu pariuri pe sporturi. În cazul în care un jucător suspectează că este dependent, auto-excluderea și căutarea ajutorului sunt vitale.

Joc responsabil
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho Kim

Jun-ho Kim, maestrul dinamic al sporturilor din Coreea de Sud, este un far al cunoștințelor la EsportRanker. Îmbinând priceperea analitică cu dragostea înnăscută pentru jocuri, Jun-ho dezvăluie tapiseria complicată a competițiilor online, asigurând jucătorii să rămână informați și inspirați.

Send email
More posts by Jun-ho Kim