Top Call of Duty site-uri de pariuri 2024

În ultimii ani, jocurile Battle Royale s-au dovedit a fi foarte populare în cadrul comunității de pariuri eSports. Un bun exemplu în acest sens este FPS Call of Duty: Warzone. Este gratuit de jucat și disponibil pe o gamă largă de platforme. Aceasta include versiuni pentru consolele PlayStation și Xbox din generația actuală, precum și pe PC-uri. CoD: Warzone este o parte a versiunii Modern Warfare din 2019, mai degrabă decât un titlu individual. A fost lansat în timpul celui de-al doilea sezon al actualizărilor de conținut Modern Warfare. Aceasta înseamnă că o bază mare de jucători CoD stabilită a putut să-l acceseze.

De când CoD: Warzone a apărut în 2020, a înregistrat o cantitate semnificativă de trafic pe server. Jocul a fost acceptat drept favorit de numeroși profesioniști eSport. Drept urmare, industria jocurilor de noroc a luat în considerare și ele. Dezvoltatorii din spatele jocului sunt Infinity Ward și Raven Software.

Top Call of Duty site-uri de pariuri 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O scurtă introducere în sporturile Call of Duty

Acesta din urmă a lucrat numai pentru a produce secțiunea Războiul Rece din Warzone. Activision, compania din spatele titlurilor CoD de succes din trecut, l-a publicat.

Jucătorii pot alege dintre două moduri principale: Battle Royale sau Plunder. Primul implică să fii aruncat pe o hartă cu până la 150 de jucători într-un joc standard. Un număr de runde de timp limitat acceptă 200 de jucători. Aceasta înseamnă că jucătorii vor avea o mulțime de opțiuni pentru cine să plaseze unul.

Battle Royale

Acest mod este similar cu multe altele jocuri populare din acest gen. Jucătorii concurează unul împotriva celuilalt pe o hartă care se micșorează continuu. Câștigătorul este ultimul jucător/echipă în picioare. Dacă intră într-o zonă nejucabilă, sănătatea este deteriorată de un gaz galben.

Gazul se răspândește până când ultimii supraviețuitori sunt forțați într-o secțiune strânsă a hărții. Când jucătorii mor, ei sunt transportați într-un nou mod numit Gulag. Îi confruntă cu altul într-un meci de moarte. Câștigătorii au șansa de a reapare în Battle Royale. Fanii pariurilor sportive plasează de obicei pariuri pe jucătorul sau echipa care a supraviețuit.

Jaf

În acest mod, echipele lucrează împreună pentru a căuta teancuri de bani care au fost împrăștiate pe hartă. Jucătorii Plunder reapar automat după moarte. Scopul principal este de a acumula 1 milion de dolari. Odată ce acest lucru este realizat, încep orele suplimentare și sumele de numerar se înmulțesc. Echipa care reușește să adune cei mai mulți bani atunci când se epuizează ceasul este declarată câștigătoare.

Blood Money este o variantă a acestui mod în care efectuarea mișcărilor de final va recompensa jucătorii cu bani în plus. Ei pot participa și la contracte. Odată cu lansarea CoD: Vanguard a apărut o altă variantă. Introduce vehicule de luptă zburătoare în meciuri. Acești factori pot afecta șansele unui pariu.

Tot ce trebuie să știi despre pariurile pe Call of Duty

Deoarece Warzone este un titlu atât de bine stabilit în interior jocuri eSport nu ar trebui să fie dificil să găsești un site de pariuri care să se concentreze pe el. Pentru a-l găsi, utilizatorul va trebui să acceseze fila Piețe eSports. Dacă accesează un cazinou online larg, atunci fila va fi probabil pe pagina de pariuri sportive.

Vor fi informații despre meciurile viitoare. Utilizatorii pot selecta ce jucător cred că are șanse de câștig. De obicei, 150 dintre ei vor concura unul împotriva celuilalt într-un meci. Numărul exact poate modifica cotele în mod semnificativ. Dacă jucătorii nu cunosc istoricul jucătorilor, vor avea șanse mici de a câștiga pariul.

Warzone urmează formula standard a altor jocuri Battle Royale. Opțiunile pentru Site-uri de pariuri eSport va fi familiar pentru oricine a pariat pe titluri similare. Utilizatorii pot alege un jucător pe care să îl prezică drept câștigător definitiv. Alternativ, ar putea paria că vor fi în top 3.

Există, de asemenea, opțiuni de aplicație de pariuri eSports care le permit jucătorilor să parieze în meciuri CoD unu-la-unu. Cu toate acestea, este încă destul de nișă și necesită jucătorilor să primească o invitație de la creatorii de conținut în aplicații. Un aspect unic al acestei opțiuni este că non-profesioniștii pot paria pe ei înșiși pentru a câștiga.

Jucând Call of Duty online

Marea majoritate a eSporturilor sunt jucate exclusiv online, iar Warzone nu face excepție. Principala diferență este că acest joc permite meciuri pe mai multe platforme. Jucătorii de pe Xbox-uri pot concura cu cei de pe PlayStation-uri. Jocul online înseamnă, de asemenea, că jocul este actualizat în mod regulat.

Orice erori și probleme pot fi remediate înainte ca numărul jucătorilor să scadă ca rezultat. În plus, este creat conținut nou. De exemplu, jucătorii online Warzone au putut descărca hărți, arme, scene și skinuri noi.

Cei mai mari jucători CoD

Jocul Warzone este un hobby pentru mulți, dar unii oameni reușesc să facă acest lucru la nivel profesional. Dacă cineva dorește să devină un mare jucător de eSport, trebuie să facă mai multe lucruri. Mai întâi ar trebui să cunoască Warzone în interior și în exterior. Cu cât joacă mai mult, cu atât își vor perfecționa abilitățile mai bine.

Participarea la turnee și evenimente le va ridica profilul. Multe dintre cele mai recunoscute nume din eSports alocă o mare parte de timp pentru a juca jocul ales. Dacă vor deveni suficient de cunoscuți, vor începe să apară pe piețele de pariuri sportive.

De ce este CoD iubit de jucători?

Versiunea standard a Warzone este gratuită. Prin urmare, oamenii din diferite medii economice se pot bucura de el. Nu este primul titlu Battle Royale care a devenit popular. Fortnite a oferit un tip similar de joc. Cu toate acestea, jocul este o opțiune mai puțin desenată. Seria CoD este bine cunoscută pentru portretizarea sa realistă a conflictului.

Jucătorii se pot bucura de această estetică câștigătoare într-un mod de joc care încurajează atenția, strategia și rezolvarea constantă a problemelor. Deoarece Warzone are un număr limitat de hărți, se poate presupune că natura sa repetitivă devine plictisitoare în timp. Cu toate acestea, oamenii continuă să se bucure de el.

Cum se joacă CoD competitiv?

Jucătorii de sport care doresc să aibă șanse de câștig vor trebui să îndeplinească mai multe sarcini. Este important să verificați mai întâi harta în care vor cădea. Este posibil să spargeți și să tăiați parașuta de mai multe ori pentru a găsi o zonă sigură de aruncare. Jucătorii trebuie să-și ascundă banii înainte de a fi uciși de un inamic. Acumularea acestuia nu este niciodată o opțiune câștigătoare. În plus, dacă lucrează ca parte a unei echipe, este înțelept să împărtășiți resursele.

Cei mai mari jucători și echipe ale jocului

Dacă jucătorii doresc să plaseze un pariu câștigător Warzone, este vital să se familiarizeze cu cei mai de succes jucători și echipe. Acest lucru se poate schimba pe o bază destul de frecventă. Un număr mare dintre ei se prezintă în aplicația Twitch. Este util să citiți actualizări săptămânale despre cine a depășit în turneele săptămânale Warzone. Jucătorii de noroc pot fi, de asemenea, în căutarea stelelor în devenire. Pariurile pe ele sunt ideale pentru oricine caută cote bune.

Există un campionat Call of Duty?

Call of Duty League a fost înființată abia în 2020. În ciuda acestui fapt, a reușit să obțină o atenție semnificativă din partea comunității jocurilor de noroc. Turneul este dominat de echipe din SUA. Primii trei au fost OpTic Texas (fostul Imperiul Dallas), Atlanta FaZe și OpTic Chicago (fostul Chicago Huntsmen).

Dacă jucătorii doresc să înțeleagă care jucători din Warzone sunt cei mai mari, pot verifica clasamentele recente ale puterii. De exemplu, în august 2021, cei cinci cei mai de succes au fost Supervan, Fifakill, Biffle, Jukeyz și Tommey. Este posibil ca acești jucători să nu participe întotdeauna la CoD League însăși, dar există o oarecare suprapunere.

În timp ce SUA reprezintă cea mai mare parte a echipelor câștigătoare, există mai mulți concurenți din Marea Britanie, Canada și Franța. Mai mult, jucătorii individuali au considerat că provin din Rusia, Spania, Turcia, China și Germania. Managerii ligii caută adesea noi vedete pentru a se înscrie. Ei pot alege oameni care au devenit profesioniști prin intermediul competițiilor solo. Clasamentul acestor persoane se bazează de obicei pe cât au câștigat în câștigurile la eveniment.

Totul despre Call of Duty League

O versiune eSports a unei cupe mondiale funcționează aproape în același mod ca și omologii săi din lumea reală. Echipe de jucători de elită concurează unul împotriva celuilalt pentru a câștiga premiul principal. Acesta este de obicei sub formă de numerar. De exemplu, la majorările din 2021 pentru Call of Duty League premiul a fost de 1.200.000 de dolari.

Deși au fost considerați de nișă în trecut, turneele mondiale eSports au intrat recent în curentul mainstream. Jocurile de noroc au jucat un rol în acest sens. Fanii pariului cod au recunoscut că pariul la aceste evenimente este distractiv și simplu. Sponsorii majori au sporit, de asemenea, profilul turneelor. Oferind premii mari plătitoare echipelor câștigătoare, acestea au sporit natura de elită a acestora.

O cupă mondială eSports este structurată sub forma unui sezon. Cel CoD are cinci etape în care echipele joacă meciuri pe parcursul a trei săptămâni. Acest lucru le permite jucătorilor să studieze cei mai buni jucători în pregătirea pentru finală. Există 12 echipe de calificare în fiecare turneu major. Fondul de premiere este distribuit pe scară largă. Chiar dacă o echipă ajunge pe locul 8 în playoff, ea poate ajunge la 25.000 de dolari. Din acest motiv, Cupa Mondială atrage profesioniști experimentați.

CoD: Pariuri la Warzone World Cup

Există o piață uriașă pentru zona de război al pariurilor CoD. Începătorii pot ajunge să se simtă copleșiți și confuzi de toate opțiunile. Alegerea unui turneu binecunoscut, cum ar fi Liga CoD, este ideală pentru acești jucători.

Ei pot plasa pariuri pe unii dintre cei mai mari jucători din Warzone din lume. Trebuie remarcat faptul că acest joc face de fapt parte din CoD: Modern Warfare. Ca rezultat, opțiunile de pariuri sportive pot fi găsite sub acest titlu.

Pe măsură ce eSporturile începe să fie luate mai în serios, pare probabil că va exista o creștere a cazinourilor online care oferă pariuri pe Warzone. Natura potrivirilor va fi, de asemenea, afectată de noile actualizări de conținut. De exemplu, lansarea Call of Duty Black Ops: Cold War a avut un efect mare asupra modurilor de joc jucate în CoD League.

Probleme de fair play

Jucătorii de noroc vor fi în mod natural îngrijorați de faptul că meciurile pe care au pariat se desfășoară corect. Site-urile de pariuri sportive de renume iau, de asemenea, această problemă în serios. Call of Duty League poate fi jucată numai folosind un computer. Controlerul trebuie și el pre-aprobat. Meciurile au loc într-un mediu digital controlat în care fiecare echipă are un început egal. Acest lucru ajută la prevenirea apariției meciurilor.

Există restricții asupra hărților, modurilor de joc și armelor disponibile concurenților. Ei trebuie să respecte un set de reguli stricte. Reglementarea este un aspect important al pariurilor eSport.

Găsiți casele de pariuri CoD eSport perfecte

În trecut, era destul de dificil să găsești un site care să permită utilizatorilor să parieze pe evenimente de jocuri video. Din fericire, acest lucru se schimbă pe măsură ce eSporturile devin mai populare. Există numeroși furnizori pentru acest tip de pariu. Cel mai simplu mod de a determina dacă o companie este specializată pe această piață este să-și deschidă pagina de pariuri sportive. Dacă există o secțiune eSport, va fi o veste bună.

Cu toate acestea, va fi și mai greu să găsești un furnizor pentru Warzone în special. În ciuda popularității sale, jocul este mai de nișă în lumea jocurilor de noroc în comparație cu Fortnite sau FIFA. Cel mai bun site de pariuri eSport va avea un catalog extins de titluri pe care să pariezi. Jucătorii de noroc vor avea mai mult noroc dacă așteaptă turnee globale care includ Warzone în mod specific. Site-urile de pariuri CoD nu sunt atât de greu de găsit, deoarece este un joc binecunoscut pe care să pariezi.

Dacă oamenii încă se luptă să găsească piețe de la unitățile tradiționale de jocuri de noroc, există o opțiune alternativă. Ar putea căuta site-uri de pariuri specifice eSport. Deoarece aceste organizații se concentrează exclusiv pe jocuri, vor oferi o cantitate mai mare de titluri. Warzone poate fi unul dintre ele.

Urmărește cele mai bune echipe CoD: Warzone și pariază cu precizie

Pentru că de obicei sunt 12 echipe profesioniste concurând într-un turneu este important să-i cunoaștem pe fiecare. Acest lucru va oferi jucătorului o perspectivă asupra cine este cel mai probabil să câștige. Cu cât o persoană cercetează mai mult echipele, cu atât pariul ei va fi mai precis.

Persoana care pariază poate dori să analizeze punctele forte și punctele slabe ale fiecărei echipe care au condus playoff-urile. Dacă trebuie să facă cercetări suplimentare, site-urile de streaming de jocuri sunt utile. Jucătorul poate urmări jucătorii individuali pentru a înțelege mai bine istoricul lor.

Scenariile cu care se confruntă aceștia în turneu vor juca și ele un rol. Unele echipe prosperă doar într-o singură hartă și mod de joc. Atunci când faceți un pariu de tip call of duty, trebuie luată în considerare natura exactă a rundelor de meci.

Ce să cauți într-o echipă de esport?

Chiar dacă un grup de campioni din Warzone are un istoric de victorii, nu înseamnă că pariurile sunt un lucru sigur. Detaliile stilului lor de joc vor avea efect. Jucătorul ar trebui să urmărească mai întâi un joc vechi al unei echipe pe care este interesat să parieze pentru a câștiga. Echipa trebuie să prezinte o serie de trăsături cheie.

Fiecare membru Warzone va avea un rol specific, care îl joacă pe punctele sale forte. Unii sunt agresivi, în timp ce alții sunt mai tactici. Cheia este că indivizii lucrează bine împreună ca un colectiv.

Cei mai buni jucători vor trage doar dacă sunt siguri că vor asigura o eliminare. Când apar erori, tinde să alerteze inamicii. Dacă echipele au un rating scăzut de precizie/lovitură, atunci pariul pe ele va fi un risc.

Pe lângă expertiza în arme, o echipă superioară va cunoaște cele mai bune locuri pentru a ateriza la începutul unui meci. Va exista deja un plan de joc de care se vor respecta. Din acest motiv, profesioniștii petrec multe ore familiarizându-se cu hărțile Warzone.

Echipe CoD notabile pe care să pariezi

Pe lângă concurenții CoD League declarați anterior, există mai multe echipe de rang înalt care prosperă în alte competiții Warzone. Problema cu determinarea celor mai bune este că echipele schimbă în mod regulat formațiile. Prin urmare, este util să se bazeze nobilitatea pe progresul pe termen lung.

275 de turnee Warzone au avut loc din martie 2020 până în noiembrie 2021. Un fond de premii de peste 8.000.000 USD a fost împărțit între echipe. Primii cinci câștigători în acest timp au fost: 100 Thieves, NRG Esports, FaZe Clan și New York Subliners. Dacă oricare dintre aceste grupe concurează împotriva uneia cu un clasament inferior, va avea o probabilitate bună de a câștiga. Acest lucru le face un pariu destul de sigur.

Avantaje și dezavantaje cu pariurile Call of Duty

Deși mulți oameni aleg să parieze pe meciurile Call of Duty, aceasta nu este pentru toată lumea. Pentru a determina dacă este un eSport ideal, jucătorul ar trebui să ia în considerare toate aspectele pozitive și negative.

Pro

  • Fiecare meci conține aproximativ 150 de jucători, oferind jucătorilor o mulțime de alegere.
  • Regulile jocului sunt destul de ușor de înțeles și de învățat.
  • Cei mai buni jucători participă la turnee regulate, ceea ce face mai simplă limitarea potențialilor câștigători.
  • Warzone este un joc extrem de distractiv. Unii oameni urmăresc meciuri doar în scopuri recreative.
  • Există o cantitate mare de zgomot media înaintea marilor competiții din Warzone. Citirea publicațiilor despre ele va oferi jucătorilor o perspectivă suplimentară înainte de a pune un pariu pe Warzone.

Contra

  • În timp ce meciurile sunt distractive, ele pot fi, de asemenea, imprevizibile, făcând pariurile mai puțin sigure decât alte eSports.
  • Internetul este plin de comunități Warzone, dar poate fi o luptă să găsești site-uri care îl prezintă pe piețele lor de pariuri sportive.
  • Dacă jucătorii doresc să urmărească un meci în direct, vor trebui să îl transmită online. Este rar ca competițiile Warzone să fie difuzate la televizor.
  • Seria CoD lansează în mod regulat jocuri noi. Acest lucru face ca longevitatea viitoare a Warzone să fie incertă. Jucătorii și jucătorii își pot îndrepta atenția către un alt joc CoD în cele din urmă.

Înțelegerea cotelor de pariuri Call of Duty

Cotele pentru pariuri esport pe Warzone se va baza pe mai mulți factori. Unii oameni le place să plaseze pariuri destul de simple, cum ar fi prezicerea câștigătorului general al unui meci. Cu toate acestea, cotele Warzone pot fi modificate fiind mai specifice. De exemplu, ar putea prezice ce scor va acumula câștigătorul. Deoarece modul Plunder implică colectarea de numerar virtual, un pariu s-ar putea concentra pe suma totală.

Harta poate juca un rol important în schimbarea CoD cote pentru un pariu. În multe cazuri, furnizorul va oferi utilizatorilor o selecție de pariuri bazate pe hartă. Dacă utilizatorul prezice că echipa A va câștiga, ar putea rafina pariul ghicind numărul de hărți pe care echipa B va pierde. Alternativ, predicția ar putea fi ce anume echipa de pe hartă A va câștiga.

Handicapurile sunt populare în lumea jocurilor de noroc eSports. Casa de pariuri va stabili acest handicap. Un exemplu obișnuit este atunci când echipa adversă are 1 avans pe hartă. Este la latitudinea utilizatorului să decidă dacă o echipă va câștiga în continuare, chiar dacă este în dezavantaj. Acest tip de pariu tinde să aibă cote atrăgătoare, dar este mai mult un risc.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri

Cel mai mare avantaj pe care îl poate avea un jucător de noroc este cunoștințele. Dacă cercetează fiecare echipă și jucător în prealabil, vor fi mult mai bine să aleagă un câștigător. Internetul este plin de aceste informații, așa că cercetarea nu ar trebui să fie prea dificilă. De asemenea, este înțelept să rămâneți activ în cadrul comunității online Warzone. Acest lucru îi ajută pe oameni să înțeleagă factorii neprevăzuți care pot afecta un pariu.

De asemenea, este o idee bună pentru pasionații de pariuri să joace ei înșiși. Nu există o modalitate mai bună de a obține o perspectivă asupra provocărilor cu care se confruntă jucătorii din Warzone. Jucătorii obișnuiți pot rămâne informați cu privire la actualizările jocului, cum ar fi hărți, arme și obiective noi. Cunoașterea lor este extrem de utilă.

Pariurile pe meciurile Warzone sunt destul de simple. Jucătorii profesioniști cu cele mai bune alegeri de arme tind să câștige. Acestea sunt adesea cele cu un echilibru bun între daune, rază de acțiune și recul. Campionii sunt văzuți în mod regulat mânuind SMG-uri și AR-uri. H

Cu toate acestea, se știe că dezvoltatorii CoD modifică din când în când statisticile armelor. Acest lucru va forța echipele să vină cu noi tactici. Jucătorii de noroc ar trebui să știe când apar aceste modificări, astfel încât să nu facă un pariu neinformat.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Jun-ho Kim, maestrul dinamic al sporturilor din Coreea de Sud, este un far al cunoștințelor la EsportRanker. Îmbinând priceperea analitică cu dragostea înnăscută pentru jocuri, Jun-ho dezvăluie tapiseria complicată a competițiilor online, asigurând jucătorii să rămână informați și inspirați.

Send email
More posts by Jun-ho Kim

Cele mai recente știri

Experimentați emoțiile MW3 Zombies: Operation Deadbolt în Urzikstan
2023-11-07

Experimentați emoțiile MW3 Zombies: Operation Deadbolt în Urzikstan

Modern Warfare 3 introduce un nou mod interesant Zombi numit „Operațiunea Deadbolt”. Această epopee din lume deschisă, bazată pe echipe, jucător-vs-mediu are loc în Urzikstan și oferă o experiență unică de împușcături de extracție. Jucătorii trebuie să îndeplinească sarcini, să elimine coșmarurile strigoilor și să extragă cu succes de pe hartă. Este o experiență cuprinzătoare Zombies, care include mecanisme noi, moduri noi de a juca și o serie de funcții interesante.