Top Fortnite site-uri de pariuri 2024

Fortnite este printre cele mai populare jocuri video online în acest moment. Cu aproximativ 350 de milioane de jucători înregistrați și peste 10 milioane de logare zilnic, jocul creat de Epic Games este un adevărat succes în industrie. Această popularitate s-a extins și la industria pariurilor. Multe site-uri de pariuri eSports o au printre titluri. Cu toate acestea, există încă întrebări despre dacă Fortnite ar trebui inclus în lista jocurilor eSports.

Acest articol va explora jocul în detaliu. Articolul își propune să ofere mai multe mecanici pentru persoanele care intenționează să parieze pe Fortnite. Există, de asemenea, multe de care pot beneficia jucătorii popularului esport. Fortnite a fost lansat pentru prima dată de Epic Games în 2017. Acest lucru a avut loc după o serie de întârzieri cauzate în principal de necesitatea de a inova jocurile anterioare de la Epic. Jocul a fost lansat ca titlu plătit cu acces anticipat. Planul era să fie gratuit pentru a juca în 2019. Fortnite este disponibil în trei versiuni: Salvați lumea, Battle Royale și Creative.

Top Fortnite site-uri de pariuri 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Versiuni Fortnite

Fortnite: Salvați lumea

A fost primul titlu lansat. Este un joc de supraviețuire cu împușcături de apărare hibridă, care găzduiește până la patru jucători. Misiunea este de a lupta împotriva creaturilor care par zombi pentru a apăra teritoriul și obiectele jucătorilor. Jucătorii pot construi fortificații și pot folosi capcane pentru a învinge aceste creaturi.

Fortnite: Battle Royale

De asemenea, a fost lansat în 2017. În perioada lansării Salvați lumea, Player Unknown Battlegrounds a devenit, de asemenea, foarte popular în cercurile de jocuri. Epic s-a mutat rapid pentru a construi un mod Battle Royale în jocul lor anterior.

În acest mod, până la 100 de jucători luptă până când rămâne un singur câștigător. Când a fost lansat ca joc gratuit în septembrie 2017, peste 10 milioane de jucători au îmbrățișat Battle Royale în decurs de două săptămâni. Rămâne cel mai de succes model al Fortnite. Acest mod este, de asemenea, jucat ca Fortnite competitiv de milioane de jucători.

Fortnite: Creativ

A fost lansat în decembrie 2018. Acest mod le-a oferit jucătorilor și mai multă libertate. Ei își pot crea propriile arene și lumi de luptă. În insulele lor private, jucătorii pot avea prieteni și pot avea competiții precum cursele. A început ca un joc achiziționat înainte de a trece la un model free-to-play.

Salvați lumea este acceptat pe macOS, Windows, Xbox One și PlayStation 4. Battle Royale și Salvați lumea sunt acceptate pe toate acestea, plus Android, iOS și Nintendo Switch.

Pariez pe Fortnite

Ca un esport de top, Fortnite este disponibil pe multe cataloage ale site-urilor de pariuri esport. Primul pas, așadar, este să găsești un site de pariuri care ți se potrivește. Adecvarea este determinată de disponibilitatea în țara dvs., de piețele și competițiile de pariuri, de cote și de costurile de tranzacție, printre alți factori. Unii jucători consideră, de asemenea, disponibilitatea unei aplicații de pariuri online esports ca un factor de adecvare.

Pariurile tale vor fi determinate de modul pe care pariezi. Cel mai popular mod de pariere este Battle Royale. Este popular din cauza impredictibilității mai mari și a multor persoane care iau parte. Din cauza numerelor, este oferit în multe case de pariuri și de multe ori are cote Fortnite mai bune. Ar trebui să mergi și tu!

Alegerea jucătorilor

Apoi, alegeți-vă jucătorii cu înțelepciune. Cel mai simplu pariu este 1X2, unde alegeți câștigătorul definitiv.

Alegerea jucătorilor este ghidată de înțelegerea răspândirii cotelor. Distribuția cotelor arată care jucător are abilități mai bune. Dacă jucătorii A și B au un spread de -1,5 (+130) și respectiv +1,5 (-158), înseamnă că jucătorul unu este mai priceput.

Acum, pariarea pe jucătorul unu (în cel mai bun din trei) înseamnă că trebuie să câștige cel puțin două jocuri pentru ca pariul tău să câștige. Pariarea pe jucătorul doi înseamnă că ar trebui fie să câștige, fie să piardă cu sub 1,5 hărți. Din punct de vedere tehnic, spread-ul jucătorului doi îi oferă jucătorului libertatea de a pierde două meciuri, iar pariul tău tot câștigă.

Alte pariuri populare includ pariul pe durata hărții, Turnurile totale distruse, Câștigătorul primei/a doua hărți, Rundele totale și Handicapurile rundei. Ar trebui să progresați la pariurile mai complexe pe măsură ce înțelegeți mai bine jocurile și jucătorii.

Competiții regulate

Există competiții regulate organizate de pasionații Fortnite din întreaga lume. Aceste turnee sunt ținute online în majoritatea cazurilor. Acest lucru face posibil ca jucătorii să joace din aproape oriunde în lume. Unele dintre aceste competiții au și premii în bani bune.

Având în vedere că sporturile devin mainstream în întreaga lume, aceste competiții reprezintă un teren bun pentru ca Fortnite să înflorească. Jocul a prosperat în ciuda argumentelor din unele părți că nu este un esport. Unii simt că sunt multe pauze, de exemplu, când se ascund, elimină aspectul „sport”. Cu toate acestea, a rezistat în repetate rânduri acestor critici. Acesta este un indicator al jocului palpitant.

Includerea pariurilor

La fel ca în multe alte sporturi, pariorii sunt interesați de Fortnite. Mai sus găsirea cel mai bun site de pariuri esport, vor să știe cum evoluează jocurile pe care pariază. Pariorii serioși au nevoie de timp pentru a cerceta cum joacă diferite echipe și jucători înainte de a plasa bani pe ei. Numai asta i-a câștigat pe Fortnite mulți adepți.

Actualizări și remedieri

Un joc bun trebuie să fie dinamic. Fortnite a dovedit acest lucru prin producerea a trei moduri de joc. Battle Royale a fost o reacție deosebit de oportună și înțeleaptă la concurență. Chiar și astăzi, puteți juca versiuni actualizate ale Salvați lumea. Epic a făcut o treabă bună făcând actualizări regulate și remedieri rapide de erori pentru fiecare model de joc.

Joc gratuit și acces timpuriu

Lansarea Early Access este un truc bun pentru a aduce oameni într-un joc, dar este nevoie de mai mult decât atât pentru a-i păstra. Epic a folosit ambele cărți excelent. Mulți oameni s-au alăturat Salvați Lumea pentru a profita de opțiunea de acces anticipat. Unele au rămas chiar și atunci când a mers premium. Epic și-a oferit apoi cel mai recent mod ca joc free-to-play. Acesta este un stimulent pentru persoanele care nu s-au alăturat jocului și o recompensă pentru cei care au rămas loiali modurilor anterioare.

Există un turneu Fortnite?

Da, există o Cupa Mondială Fortnite, și o mulțime de lucruri interesante în jurul lui.

Ce este Cupa Mondială Fortnite?

Acesta este un eveniment anual pe care Epic l-a introdus după lansarea celei de-a treia versiuni a Fortnite. Turneul inaugural a avut loc în perioada 26 iulie – 28 iulie 2019. Acesta a fost găzduit la 23, 771 Arthur Ashe Stadium, New York, care este cel mai mare stadion de tenis din lume. Cupa Mondială a reunit jucători solo și echipe din diferite categorii și anume:

 • Solo (28 iulie): Premiu în numerar de 3 milioane USD pentru câștigător, 50.000 USD pentru fiecare participant. Câștigat de Kyle Giersdorf, un american de 16 ani, folosind porecla online Bugha.
 • Duos’ (27 iulie): 3 milioane de dolari pentru câștigător, 100.000 de dolari de participare pentru fiecare duo. Emil Bergquist Pedersen alias Nyhrox și David „Aqua” Wang au împărțit premiul principal.
 • Creative Cup: fond de premii de 3 milioane de dolari pentru câștigători. Câștigat de Faze Cizzorz condus de „Fish Fam”
 • Pro-Am (26 iulie): 1 milion de dolari pentru câștigători, pentru a merge la o organizație caritabilă la alegerea lor. Fond de 3 milioane de dolari pentru restul, de asemenea, pentru a merge la organizațiile caritabile alese. Câștigat de Airwaks (streamer) și RL Grime (producător de muzică).

Calificare

A existat un proces de calificare care a ales aproximativ 200 de jucători/echipe pentru a participa la Cupa Mondială. Pentru a se califica, jucătorii și echipele au jucat împotriva altora din regiunea lor online. În fiecare săptămână, jucători solo și echipe duo dintr-o anumită zonă au jucat până la zece meciuri cu adversarii din categoria lor. Evenimentele s-au desfășurat online și au fost aleși aproximativ 3000 de echipe/jucători cu cele mai mari puncte.

Cei 3000 au participat apoi la un eveniment de duminică în care primele 20 de echipe/jucători s-au calificat la Cupa Mondială. Peste 40 de milioane de participanți au participat la procesul de calificare la nivel global.
Cupa Creativă Fortnite a avut un proces de calificare similar. Cu toate acestea, acest lucru s-a făcut în cinci perioade de două săptămâni între aprilie și iunie 2019.

Jucătorii au participat la o provocare creativă în fiecare săptămână activă. Provocarea finalizată a fost apoi înaintată lui Epic, care, la rândul său, a folosit un juriu pentru a selecta trei dintre cei mai buni pentru Cupa Mondială. Fiecare calificare a câștigat 5.000 USD.

Echipele Pro-Am au fost selectate de epic. Fiecare echipă a avut un streamer (pro) și o celebritate (am).

Cupa Mondială propriu-zisă

La Cupa Mondială, categoriile duo și solo au jucat câte șase meciuri. Restul categoriilor au jucat câte cinci meciuri/evenimente.

Cea de-a doua ediție a Cupei Mondiale Fortnite urma să urmeze în aprilie 2020. Cu toate acestea, a fost anulată, deoarece lumea a intrat în blocaje stricte în urma focarului de coronavirus. Nici ediția din 2021 nu a avut loc din același motiv. Cu toate acestea, Epic continuă să organizeze online diferite competiții Fortnite.

Pariuri la Cupa Mondială Fortnite

Puteți paria atât pe Cupa Mondială, cât și pe evenimentele de calificare. Acest lucru depinde în mare măsură de casa ta de pariuri. Unele case de pariuri acoperă toate evenimentele, în timp ce altele oferă cote doar pentru anumite jocuri Fortnite esports. Deși pariul în Cupa Mondială actuală este cea mai obișnuită practică, pariul pe calificări vă oferă un mare avantaj. Vă oferă șansa de a vă familiariza cu echipele și jucătorii din diferite categorii. În acest fel, ai cunoștințe despre cum să pariezi în stadiul de vârf al jocurilor.

Când pariezi pe calificări, este important să pariezi mic. Numărul uriaș de jucători care încearcă să obțină un slot înseamnă că chiar și jucătorii amatori se înfruntă. Utilizați acest nivel doar pentru familiarizarea cu participanții.
Din fericire, tinde să existe consistență în rândul celor mai buni jucători. Airwaks și Grime, de exemplu, au câștigat mai mult de o competiție Fortnite împreună.

Pariați pe Fortnite la furnizori

După cum am menționat mai devreme, există mai mulți factori care ar trebui să vă ghideze când alegerea unui furnizor de pariuri cu care să pariezi. Pariurile pe e-sporturi sunt încă relativ noi. Prin urmare, nu a ajuns încă la unele case de pariuri sportive. Dar numărul este deja suficient de mare încât să ai de ales.

Pe lângă factorii menționați mai sus, ar trebui să vă uitați și la modul în care casele de pariuri își prezintă cotele. Joacă-te întotdeauna cu cote pe care le înțelegi. Mai multe despre tipurile de cote sunt discutate mai jos.

De asemenea, ar trebui să cercetați înainte de a paria. Câteva sfaturi despre cele mai bune echipe pe care să pariezi în Fortnite sunt discutate în secțiunea următoare.

Totuși, pariurile pe sporturi nu ar trebui să fie dificile. Este aproape ca orice altă formă de pariuri sportive. Unele case de pariuri includ acum pariuri în joc pe piețele lor. În curând, vor exista probabil jocuri virtuale, așa cum s-a întâmplat cu sporturile convenționale. Continuați să citiți aici pentru actualizări și să căutați site-urile de pariuri care adaugă noi piețe Fortnite. De asemenea, nu uitați să profitați de numeroasele oferte oferite de site-urile de pariuri care caută să popularizeze pariurile pe sporturi.

Unele dintre cazinourile de top pe care ar trebui să le consultați adesea includ 888Betting, BetWinner, BetMaster, 22Bet, MegaPari și 1Xslots.

Echipe notabile Fortnite

În cei aproape patru ani de existență, mulți jucători au căutat să devină profesioniști atât pe Fortnite solo și echipe. Majoritatea dintre ei sunt consecvenți când ajung în vârf și sunt adesea pariuri sigure când joacă.

Cunoașterea acestor jucători îți îmbunătățește șansele de a face pariuri sensibile în timpul competițiilor importante. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți întotdeauna că profesioniștii se confruntă cu profesioniști și pariurile rămân un joc de șansă absolută. Iată câteva dintre cele mai bune din joc:

Bugha

Prima mențiune îi revine câștigătorului campionatului inaugural Fortnite World Cup- categoria Solo. Acum, în vârstă de 18 ani, tânărul american a luat acasă toată poșeta cu premiul de 3 milioane de dolari și este încă campioană. El a avut 59 de puncte în turneu unde locul doi a ajuns la 33.

A participat la mai multe competiții în timpul petrecut cu echipa No Clout și ca parte a actualului său e-sport Sentinel. Este atât de bun încât Epic, dezvoltatorii Fortnite, i-au oferit un skin în joc care seamănă cu el în iulie 2021. După cum ați ghici, el joacă Battle Royale!

Santinele

Bugha nu este doar un nume important al Sentinels. Echipa are jucători care au trei titluri majore de când echipa a fost creată în 2018. Au câștigat Cupa Mondială și Pro-Am în scurt timp în care au jucat. Ei sunt conduși de Dylan Sprouse „Daequan” și au jucători precum Tyler Blevins „Ninja”, Dennis Lepre „Cloak” și Jacob „Knapman”

Secretul echipei

Secretul echipei este un gigant european Fortnite care are sediul în Berlin, Germania. Este, interesant, mai vechi decât Fortnite, fiind format în 2015. Este condus de Maksym Koshkyn „Maxaxi” și Victor Trifonov „Vitrus Pro”. Au făcut progrese constante în competițiile Fortnite, urcând de la 21 la 6 în seria las Polaris LAN Pro. Aceasta este o echipă promițătoare pe care fiecare parior ar trebui să-l supravegheze.

Clanul Faze

Aceasta este una dintre cele mai urmărite echipe Fortnite, cu peste 800 de milioane de vizualizări pe videoclipurile lor de pe YouTube. Echipa fondată de jucătorii profesioniști Cloak, Team Captain și FaZe are un talent interesant. Genți precum Ninja, Dakotaz și Courage fac parte din acest grajd.

În al nouălea cer

În al nouălea cer este o echipă populară și de succes din SUA Fortnite. Au fost grozavi pe Twitch și sunt printre primii concurenți în turneele Fortnite. Echipa formată din Camachokiee, Brandon Alvarad „Patito”, Tyler Blevins „Ninja”, Timothy Miller „Bizzle” și TSM_Myth a câștigat 87% dintre competițiile Fortnite la care au participat.

Argumente pro şi contra

După ce am analizat de ce Fortnite este atât de popular, această secțiune ar trebui să fie doar un rezumat al celor discutate - plus foarte puține completări. Și o mențiune despre dezavantajele (care sunt surprinzător de puține).

Pro

 • Varietate - Jocurile oferă jucătorilor trei moduri din care să aleagă
 • Actualizări regulate - Preocupările jucătorilor sunt ascultate și luate în considerare în timp util, împreună cu completări minunate
 • Competiții multiple - Există competiții în care jucătorii pot câștiga bani reali. Epic a continuat să țină unele dintre acestea online chiar și în perioada de blocare.
 • Compatibilitate - Jocurile Fortnite sunt accesibile pe mai multe dispozitive și sisteme de operare. Ei au ținut pasul cu lansările recente, precum PlayStation 5.
 • Free-to-play - Modul Creativ al jocului este gratuit și oferă jucătorilor multă libertate creativă

Contra

 • Modul inițial al Fortnite nu este compatibil cu unele sisteme de operare precum Android și iOS
 • Fortnite: Battle Royale a eclipsat alte moduri. Drept urmare, Epic pare să-i acorde mai multă atenție decât celelalte moduri, dezavantajându-i astfel pe cei care preferă aceste moduri
 • Unele moduri impun jucătorilor să cheltuiască bani pentru a juca

Înțelegerea cotelor de pariuri Fortnite

Cote de pariuri sunt prezentate diferit în diferite țări. Este recomandabil să pariezi folosind cote care sunt folosite în țara ta sau pe care le înțelegi bine. Cotele apar în trei moduri principale

Cote americane

Cunoscute și sub denumirea de cote monetare, aceste cote apar ca numere obișnuite cu semnele + și - înaintea lor. Semnele minus sunt date jucătorilor/echipelor care sunt considerate mai susceptibile de a câștiga. De exemplu, o echipă cu o cotă de -100 este favorită, în timp ce un +100 este un underdog.

Cote fracționale

Cunoscut și sub numele de British sau Traditional Odds. Prima parte a fracției este cât de mult câștigați împotriva banilor plasați, care este a doua parte. Comenzile 10/1 înseamnă că veți câștiga 10 USD dacă mizați 1 USD.

Cote zecimale

Populare în Europa, aceste cote sunt denumite și cote digitale, europene sau continentale. Sunt ușor de înțeles, deoarece pur și simplu înmulți cota cu miza ta pentru a obține suma finală pe care o primești dacă pariul tău câștigă. Dacă mizați 5 USD pe o cotă de 2,00, veți primi 10 USD dacă câștigați, inclusiv miza.

De asemenea, trebuie să înțelegeți cotele precum pariurile stivuite și acumulate. Acestea sunt noi pentru sporturi și pariurile Fortnite, dar vor fi în curând populare în multe case de pariuri.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri Fortnite

Pariurile pe Fortnite esport nu sunt foarte diferite de pariază pe alte sporturi. Prin urmare, este necinstit să spui că există o strategie solidă de pariuri care te poate asigura că câștigi. Este o chestiune de întâmplare. Din fericire, spre deosebire de alte sporturi, Fortnite are de obicei competiții de până la șase meciuri, așa că ai mai multe șanse.

Sfat 1: Respectați întotdeauna tendințele

Într-o competiție de șase jocuri, poate doriți să evitați primele unul sau două jocuri. Jucătorii dominanți stabilesc curând o tendință și continuă să câștige în rundele ulterioare. Este mai ușor să faci presupuneri corecte în aceste runde.

Sfat 2: alegeți piețe specifice

Nu faceți pariuri peste tot; au una sau câteva piețe și se specializează în ele. Puteți, de exemplu, să vă specializați în pariuri câștigătoare definitive și pe durata pariurilor rundei. Acest lucru vă face consecvent în cercetarea dvs., unde vedeți tendințele mai precis.

Sfatul 3: urmați competițiile

Se spune adesea că fanii reali nu fac cele mai inteligente pariuri. Cu toate acestea, a câștiga necesită puțină muncă. Aveți calendarul competiției și observați efectiv echipele când joacă.

În cele din urmă, trebuie să urmați sfaturile regulate de pariuri care se aplică tuturor sporturilor. Nu pariați emoțional. Aveți un buget fix. Joacă mai degrabă pentru distracție decât pentru a câștiga.

Faceți din pariuri Fortnite ceva de care să vă bucurați și ceva care vă va face să iubiți jocul (mai mult).

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Zhang Wei, mai cunoscut în arena Esports sub numele de „DragonMaster”, și-a făcut o nișă ca lider de gândire la intersecția cazinourilor online și a sporturilor. Cu un instinct fără greșeală pentru tendințe, combinat cu o atenție meticuloasă la detalii, este atât un strateg, cât și un vizionar în domeniu.

Send email
More posts by Zhang Wei

Cele mai recente știri

Încrucișări și evenimente interesante pentru a îmbunătăți experiența Palworld
2024-02-16

Încrucișări și evenimente interesante pentru a îmbunătăți experiența Palworld

Odată cu dominația globală de către Palworld a industriei jocurilor video, fanii sunt încântați de ceea ce le rezervă viitorul acestui joc de supraviețuire care prinde creaturi. În acest articol, vom explora câteva posibilități distractive pentru încrucișări și evenimente care ar putea avea loc în Palworld.