Ghid de pariuri Esports: Pariuri fantastice pentru începători

Pariurile de fantezie au explodat pe scena jocurilor de noroc online datorită naturii sale exaltante și rapide, împreună cu faptul că pasionații de sport cu o perspectivă asupra statisticilor jucătorilor și a sportului, în general, posedă un talent inerent atunci când vine vorba de elementele de bază ale echipei. selecția – și despre asta este, în esență, fantezia.

Pe scurt, pariurile sportive fantasy pot fi descrise ca un joc online de îndemânare care implică pariorul să construiască o echipă virtuală de jucători care acumulează puncte pe baza anumitor statistici legate de sport.

Ești dornic să-i dai o șansă? Iată detalii despre toate elementele fundamentale, cum ar fi cum să joci fantezie, alegerea unei case de pariuri sportive de încredere, sporturi populare pe care să pariezi și sfaturi, trucuri și strategii pentru a-ți crește potențialul de câștig.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sportul fantastic explicat

Am oferit mai devreme o explicație de bază a pariurilor sportive fantastice și realitatea este că este cu adevărat destul de simplu. Ca joc de îndemânare, ți-ar fi de folos să înțelegi sportul pe care pariezi, dar chiar și începătorii îl pot încerca învățând unele dintre tacticile pertinente, adaptându-le și improvizând pe nuanțe. a jocului.

Pariurile fantastice necesită doar să aduni o echipă de jucători pe baza anumitor criterii de selecție. Jucătorii tăi câștigă apoi puncte pentru echipa ta virtuală pe baza performanței lor în jocurile live reale și dacă numărul total de puncte este cel mai mare, tu ești câștigătorul.

Ușor, nu?

Cu pariuri sportive tradiționale, pariorii pariază pe rezultatul evenimentelor sportive, dar în pariurile fantasy, pariezi cu alți parori care au creat și echipe fantastice, iar câștigătorul este cel a cărui echipă le depășește pe restul.

Ia-ti notite:

În timp ce pariurile fantastice sunt considerate un joc de îndemânare, există și un element de șansă. Pariorilor – indiferent de nivelul lor de expertiză sau competență – nu li se garantează niciodată un câștig. Chiar și cu cei mai buni jucători, cei mai bine cotați, echipele pot pierde și pierd un meci, un turneu, un sezon etc. Apar unele accidentări, iar aceste evenimente nefericite și neprevăzute vă afectează negativ șansele, dar sunt parte integrantă și adesea se adaugă la anticiparea și entuziasmul jocurilor.

Cum să joci pariuri sportive fantastice

După cum am menționat anterior, există mai multe moduri de a paria în pariurile sportive fantasy, dar tipul de pariu pe care îl alegeți depinde de sport și dacă participați la o ligă pentru un sezon întreg sau optați pentru o miză în sporturile fantastice zilnice.

Regulile pentru crearea echipelor diferă și în funcție de sport, dar în cea mai mare parte, vi se oferă un buget sau un plafon salarial pentru a alege jucători (fiecare au un preț atașat la ei) pentru echipa ta. De asemenea, punctele și sistemele de notare variază. De exemplu, modul în care echipa ta câștigă puncte în fotbal va fi diferit de modul în care le câștigă în baseball sau fotbal. În fotbal, un jucător în poziția de receptor larg ar acumula puncte în funcție de metrii, aterizări etc., în timp ce un fotbalist s-ar clasa pentru goluri, penalizări etc.

Ligi Fantasy

Știți deja că ligile fantasy cuprind în general jocul împotriva unei alte echipe fantasy. În fotbal, un câștigător este încoronat dacă echipa sa marchează cele mai multe puncte din formația de start, așa că scopul este să aleagă o formație care să ofere cele mai bune statistici generale, conducând la mai multe puncte și, în cele din urmă, câștigătorul fondului de premiere. .

Totuși, unele ligi nu acordă 100% din fondul de premiere. În schimb, câștigătorii primesc un anumit procent din acesta și există sume mai mici acordate pe locul doi.

Pariorii de sport fantezie pot alege, de asemenea, să joace împotriva unui singur adversar. Pariurile lor plasate ar fi egale ca valoare, iar câștigătorul (care pleacă cu miza adversarului) este determinat de a cărei echipă marchează cele mai multe puncte.

Sporturi fantastice zilnice

Sporturile fantastice zilnice despart formatul de luni întregi al ligilor fantastice clasice în bucăți mai mici, mai pline de acțiune, unde vă puteți alege exact jucătorii preferați în fiecare zi sau săptămână. Nu este implicat un angajament serios, așa că nu ești blocat, să zicem, cu o alegere proastă de jucători (luni și luni la rând) care nu oferă rezultate și nu-ți câștigă niciun ban.

În sporturile fantastice zilnice, accidentările și drafturile și schimburile slabe nu sunt o problemă ca în versiunea de sezon.

Fanii nebuni de sport și cei pasionați de sporturile fantasy pot aștepta cu nerăbdare distracție și divertisment fără oprire, în timp ce selectează formația de start exactă sau echipa aleasă de ei. Există, de asemenea, mai multe oportunități de câștig, deoarece concursurile au loc în mod constant cu pariurile zilnice și săptămânale.

Plafonul salarial care pune un anumit nivel de reținere asupra selecției dvs. este încă în vigoare, dar nu vă împiedică neapărat controlul. Amintiți-vă, nu întotdeauna cei mai scumpi jucători sunt cei mai buni - acest lucru este valabil mai ales în sporturile fantastice zilnice.

Iată pașii pentru a începe cu pariurile fantastice:

1. Găsiți un pariu sportiv de renume. Selectați un site fantasy de încredere sau pariuri sportive (mai multe despre asta în doar un pic).

2. Înregistrați-vă sau conectați-vă. Creează un cont dacă ești nou sau pur și simplu autentifică-te.

3. Selectați un sport fantastic. Navigați la oferta zilnică de sporturi fantastice și selectați-l pe cel în care aveți cea mai mare încredere. Ar trebui să aveți o cantitate suficientă de cunoștințe despre sport, precum și informații despre jucători, echipe și mod de joc.

4. Optați pentru un tip de joc. Alegeți tipul dvs. de pariuri sau joc (vom acoperi acest lucru în secțiunea următoare).

Alegerea unui tip de joc fantezie zilnic și a mărimii ligii

Jocuri gratuite

Acesta este locul în care vă recomandăm să vă începeți călătoria fanteziei la pariuri. Riscul este inexistent, deoarece este gratuit pentru a juca, deci nu este necesară nicio depunere sau pariu și vă permite să câștigați bani reali pentru a vă mări soldul bankroll. De asemenea, mai aveți opțiunea de a alege tipul de joc preferat: Head-to-Head (H2H), Double Up (50/50) sau Guaranteed Prize Pool (GPP).

Head-to-Head și Double Up

Aceste tipuri de jocuri vă oferă o șansă de aproximativ 50% fie să câștigați o anumită sumă de bani, fie să vă dublați literalmente banii. În jocurile H2H, joci împotriva unui singur adversar, în timp ce jocurile 50/50 necesită să învingi jumătate din teren. Avantajul acestor tipuri este că nu trebuie să construiți cea mai bună echipă pentru a câștiga - în schimb, uitați-vă la crearea unei echipe mai bine rotunjite, cu opțiuni sigure.

Fond de premii garantat

Aceste jocuri sunt puțin mai dificile, dar avantajul este că taxele de intrare sunt scăzute și, dacă echipa selectată de tine se descurcă bine, premiile sunt de obicei mari. Într-un turneu GPP, te confrunți cu o mulțime de alți pariori, așa că cunoștințele tale și înțelegerea jucătorilor etc. trebuie să fie excepțional de bune.

Cum să alegi cel mai bun site de pariuri Fantasy

Pariurile sportive fantastice nu sunt clasificate ca jocuri de noroc tradiționale, deoarece sunt văzute mai mult ca un joc de îndemânare decât unul de noroc sau șansă. Dar, deși competența în sportul fantasy ales este cu siguranță importantă, rezultatul nu este niciodată clar, deoarece, în esență, pariezi pe un joc real asupra căruia nu ai niciun control. Cu excepția cazului în care jucați un joc fantasy gratuit, plasarea oricărui fel de pariu pe rezultatele unui joc înseamnă că va exista întotdeauna un nivel de risc implicat.

Înainte de a trece la modul de a alege un site fantastic, trebuie să subliniem importanța practicării jocurilor de noroc responsabile. Înainte de a juca fantasy pentru bani reali, stabilește un buget realist și nu-l depășește niciodată.

Criterii atunci când alegeți un site de eSports sau pariuri sportive

Cel mai bun site de pariuri online va varia de la persoană la persoană, în funcție de anumite jocuri sau turnee și concursuri pe care doresc să parieze - pentru mulți, chiar și tipurile de pariuri oferite sunt luate în considerare. Iată care sunt caracteristicile cheie ale site-urilor bune de eSports:

O licență de încredere

Asigurați-vă că pariurile sportive alese sunt autorizate de o autoritate de renume pentru jocuri de noroc. O licență legală înseamnă că site-ul este monitorizat continuu și servește drept garanție că casa de pariuri funcționează corect și în siguranță.

Metode de plata

Navigați la opțiunile de plată și asigurați-vă că ați ales metode de depunere și retragere sunt suportate.

Joc gratuit

Acest lucru este deosebit de important pentru pariorii noi. Să joci sporturi fantasy gratuite este la fel de palpitant, dar este fără riscuri și este o modalitate excelentă de a înțelege corect jocul înainte de a juca un pariu pe bani reali.

Promoții și bonusuri

Multe site-uri de pariuri eSports oferă clienților noi promoții și bonusuri pentru a-și începe bankrollul. Un bonus în numerar înseamnă că pariorii trebuie să-și facă griji doar pentru a face prima depunere într-o etapă ulterioară.

Relații Clienți

În cazul în care ceva nu merge bine, este esențial să aveți un centru de apel, o linie de asistență sau o prezență în rețelele sociale care oferă servicii pariorilor 24/7.

Experiența utilizatorului

Casa de pariuri pe care o alegeți pentru sporturile fantasy ar trebui să aibă o interfață de utilizator fantastică și ar trebui să folosească doar cel mai bun software de la furnizori de top din industrie.

Sporturi fantastice populare pe care să pariezi

Fotbal

Fotbalul american (și NFL în special) domină fantezia în SUA. Renumita ligă virtuală se mândrește cu o bază de fani de peste 35 de milioane de oameni, ceea ce echivalează cu aproximativ 78% dintre jucătorii fantasy din țară.

Fotbal

Fotbalul este cel mai important sport fantasy din Marea Britanie, cu aproximativ 8 milioane de jucători fantasy activi. Baza de fani continuă să crească datorită popularității la nivel mondial a sportului. Premier League – cea mai mare ligă de fotbal din lume – deține jocul său oficial de fantezie, Fantasy Premier League (FPL).

Cricket

In India, cricket-ul fanteziei ocupă primele locuri cu o urmărire uluitoare de peste 100 de milioane de jucători. IPL și Twenty20 Cricket Championship sunt principalele obiective virtuale și experții cred că următoarele vor crește la aproximativ 400 de milioane în următorul deceniu.

Baschet

Baschetul se află în fruntea clasamentului în sporturile fantastice zilnice. Fanaticii baschetului nu se pot sătura de acțiune, așa că este logic că prezența sa eSports este uriașă. În prezent, SUA are cei mai activi utilizatori, iar ciocnirile dintre diferitele echipe din NBA sunt principalul focus de fantezie.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri Fantasy pentru succes

Pariezi pe bani reali? Oferă-ți un avantaj în arena sporturilor fantastice cu aceste strategii câștigătoare:

Urmăriți jucătorii

Ar trebui să ai o înțelegere foarte bună a maximelor și minimelor fiecărui jucător, iar singurul mod în care vei rămâne în fruntea acestor statistici este să urmărești jocurile live. Înțelegerea performanței tipice a unui jucător vă va ajuta să preziceți capacitatea acestuia în jocurile viitoare.

Cunoașteți Sportul

Acest lucru merge mână în mână cu cunoașterea performanței fiecărui jucător. Pentru a excela și a profita la maximum de oportunitățile de fantezie, trebuie să fii un fan al sportului sau să ai o bună înțelegere a jocului.

Ai o strategie

Având o strategie de pariuri este despre înțelegerea performanței jucătorilor și o înțelegere excelentă a sportului în general. A avea o strategie slabă fără gânduri îți poate distruge sezonul fanteziei înainte ca acesta să înceapă. Alegerea celor mai buni jucători nu înseamnă că toți trebuie să fie clasați pe primul loc. Totul ține de echilibru - și ar trebui să vă gândiți întotdeauna să economisiți o parte din buget (plafonul salarial despre care am vorbit mai devreme) pentru tranzacții la mijlocul sezonului etc.

Începeți cu ligi mai puțin costisitoare

Am strigat cele mai populare sporturi din ligă pe care să pariezi în fantezie, dar amintiți-vă că acestea sunt și mai scumpe de jucat. Dacă sunteți nou în pariurile sportive fantasy, începeți cu ligile mai ieftine pentru a economisi niște bani (până când sunteți gata să vă măriți miza) și pentru a vă familiariza mai bine cu modul în care funcționează lucrurile.

Distreaza-te mereu

Sigur, un pic de competitivitate este grozav, dar la sfârșitul zilei, participarea (și chiar spectatorul) la orice sport, real sau virtual, este menită să fie distractiv. De asemenea, cunoaște-ți limitele și practică jocul de noroc responsabil.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este pariurile fantasy?

Fantasy Betting este un joc online de îndemânare în care pariorul creează o echipă virtuală de jucători care acumulează puncte pe baza anumitor statistici relevante pentru sport.

Pe care sport fantasy este cel mai ușor de pariat?

Cel mai ușor sport fantasy pe care să pariezi este cel pe care îl cunoști cel mai bine, pentru că vei putea lua decizii mai bune, iar strategia ta de succes va fi motivată de înțelegerea jocului.

Poți juca gratuit pariuri sportive fantasy?

Da, puteți juca gratuit pariuri sportive fantasy pe multe site-uri de pariuri eSport recunoscute și de încredere. Jocul gratuit diminuează orice risc de a pierde bani și, de asemenea, vă oferă o oportunitate de a vă familiariza mai bine cu jocul.

Este pariurile fantastice o formă de joc de noroc?

Pariurile sportive fantastice nu sunt văzute din punct de vedere legal ca jocuri de noroc tradiționale, deoarece sunt considerate jocuri de îndemânare. Cu toate acestea, pariorii fac pariuri pe bani reali, așa că aceasta este o zonă puțin gri.