Pariați pe Arena of Valor International Championship 2024

Arena of Valor, anterior Strike of Kings, este un joc video online dezvoltat de TiMi Studio Group. Este disponibil pe dispozitivele iOS, Android și Nintendo Switch. Este printre cele mai populare jocuri din Asia, deoarece apare în aproape toate evenimentele eSport majore din regiune.

Campionatul Internațional Arena of Valor este cel mai celebrat eveniment al Arena of Valor. Acest turneu a avut loc anual în ultimii cinci ani sub franciza AIC. A șasea iterație, organizată de VSPN, Level Infinite și Garena, a început pe 16 iunie 2022 și se va încheia pe 10 iulie 2022. Premiul de grup variază de obicei anual, evenimentul din 2022 fiind stabilit să aibă cel mai mare premiu de grup de 2 milioane de dolari. Până acum, toate evenimentele Campionatului Internațional Arena of Valor au avut loc online.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tot ce trebuie să știți despre Arena of Valor International Championship

Arena Valorii, anterior Strike of Kings, este un joc video online dezvoltat de TiMi Studio Group. Este disponibil pe dispozitivele iOS, Android și Nintendo Switch. Este printre cele mai populare jocuri din Asia, deoarece apare în aproape toate evenimentele eSport majore din regiune.

Gameplay-ul AoV

Arena of Valor este un joc multiplayer care include o arenă de luptă. Fiecare jucător alege un personaj pe care să îl controleze pe câmpul de luptă. Personajele jocului sunt denumite eroi, fiecare având abilități unice.

Cu cât un jucător folosește mai mult un erou, cu atât erou primește mai multe capacități. Jucătorii pot câștiga experiență și aur în mai multe moduri, inclusiv uciderea monștrilor și slujitorilor, distrugerea structurilor și înfrângerea altor jucători.

Aurul poate fi folosit apoi pentru a cumpăra obiecte speciale de joc care oferă unui jucător abilități superioare care sunt utile în arena de luptă. Mai mult, aurul poate ajuta jucătorii să cumpere mai mulți eroi. Pe de altă parte, experiența câștigată poate debloca și crește mai multe abilități pentru a face un erou mai puternic.

Moduri de joc

Arena of Valor are mai multe moduri de joc, cel mai popular fiind 5v5, numit în mod obișnuit Grand Battle. Obiectivul principal al jucătorilor în acest mod este să distrugă turnurile inamicului și să asigure mai multe misiuni, cum ar fi uciderea Dark Slayer și distrugerea miezului adversarului. Meciurile Grand Battle durează de obicei între 12 și 18 minute.

Black City Arena, care este un mod 1v1, este un alt mod popular în gameon. Are doar o singură bandă, un turn, un nucleu pentru roșu și albastru, două perii pe părțile laterale ale câmpului de luptă orizontal și o oală HP.

The Shadow Duel este, de asemenea, jucat în mod obișnuit. Acest mod 3v3 este jucat pe Flatland Battlefield și are o hartă mai mică. Are o singură turelă și fiecare echipă are o bază de bază. Jocurile sunt mai rapide, fiecare durând între 4 și 6 minute.

Alte moduri de joc notabile includ Abyssal Clash, Hook Wars, Football Fever, Death Match, Gladiator's Summit, Mayhem Mode și Duo Race.

Cote de pariuri la Arena of Valor International Championship

Jucătorii dornici să parieze la turneele Arena of Valor International Championship sunt în mare parte dornici să examineze cotele oferite de diferite site-uri de pariuri eSports. În mod ideal, cotele de pariuri Arena of Valor variază de obicei în funcție de mai mulți factori, cum ar fi tipul de pariu și site-ul de pariuri eSports ales. Majoritatea furnizorilor de pariuri eSports oferă de obicei o mare varietate de tipuri de pariuri pentru aproape toate meciurile din eveniment.

Câștigătorul meciului este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri în cele mai bune turnee ale Campionatului Internațional Arena of Valor. Jucătorii prevăd ce echipă va câștiga un anumit meci. Rezultatul pariului poate fi fie un câștig, fie o pierdere.

De obicei, șansele sunt semnificativ mai mici pentru ca echipa favorită să câștige. Un alt tip de pariu asociat este câștigătorul evenimentului. Pentru asta, pariorii pariază pe ce echipă va câștiga campionatul.

Tipurile de pariuri cu handicap văd constrângeri atașate echipei favorite pentru a câștiga, ceea ce face pariurile mai egale. Rezultatul este că și cotele devin mai apropiate, ceea ce funcționează cel mai bine pentru pariorii care doresc să parieze pe câștigarea echipei underdog.

Tipul de pariu peste/sub le cere jucătorilor să parieze dacă o echipă va înscrie mai mult sau mai puțin decât un anumit număr. În mod ideal, acest pariu oferă pariorilor libertatea de a prezice scorurile cu o gamă mai largă.

Alte tipuri de pariuri pentru Campionatul Internațional Arena of Valor includ scorul corect, primul sânge, uciderile totale, handicapul hărții și câștigătorul hărții.

Echipe câștigătoare ale campionatului internațional AoV și cele mai mari momente

Multe echipe Arena of Valor au apărut în cele șase iterații ale Campionatului Internațional Arena of Valor care au avut loc până acum, majoritatea având jucători diferiți în fiecare an.

Cu toate acestea, mai multe echipe și jucători s-au remarcat în competiție datorită performanțelor lor impresionante. Iată turneele majore ale Campionatului Internațional Arena of Valor din ultimii ani, judecând după performanțele lor impresionante.

Burrium United E-Sports

Burriam United eSports este deținătorul titlului Arena of Valor în 2021. Echipa a câștigat 40% din fondul de premii de 1 milion de dolari, 20% fiind destinate primului vicecampionat, V Gaming. Hong Kong Attitude a fost pe locul doi, câștigând 15% din fondul de premiere.

Burriam United eSports este o organizație profesională de eSports cu sediul în Thai. Jucătorii activi care au câștigat campionatul în 2021 au inclus Satittirat Chetnarong, Anurak Saengjan, Pakinai Srivijarn și Weerapat Rungchaeng.

Performanța echipei a fost atât de impresionantă încât majoritatea jucătorilor săi au primit premii. Identificați după ID-urile jucătorilor, NuNu a câștigat premiul MVP din finală și premiul pentru cea mai bună formație de mijloc, Overfly a câștigat premiul pentru cel mai bun grup Dark Slayer, iar Difoxn a câștigat premiul pentru cea mai bună formație Abyssal Dragon.

Echipa MAD

Echipa MAD a câștigat a patra iterație a Campionatului Internațional Arena of Valor, care a avut loc în 2020. Această echipă profesionistă de eSports are sediul în Taiwan. După performanța sa remarcabilă, echipa a primit 40% din fondul de premii, care a fost de 200.000 de dolari.

Unii dintre jucătorii din unitate care au avut performanțe impresionante au inclus jucătorul 03.22, care a fost MVP finală și Cel mai bun line-up Abyssal Dragon, și KuKu, care a fost câștigătorul cel mai bun line-up Support.

Echipa Flash

Douăsprezece echipe au avut loc în Campionatul Internațional Arena of Valor din 2019, Team Flash fiind campioni. Echipa a câștigat 200.000 $ din fondul de premiere de 500.000 $. Cei doi jucători Team Flash care s-au evidențiat cel mai mult în timpul acelui eveniment au fost XB, care a câștigat premiul MVP finală și ADC, care a câștigat premiul pentru cea mai bună alineare junglă.

Echipa J

Echipa J a câștigat Campionatul Internațional Arena of Valor în 2018, câștigând 250.000 USD din fondul de premiere. Premiul MVP al turneului a fost acordat jucătorului echipei J cu numele de utilizator Neil.

Încă se mișcă sub foc

Echipa Still Moving Under Gunfire a fost prima echipă care a câștigat Campionatul Internațional Arena of Valor. Echipa a câștigat prima iterație a turneului, care a fost în 2017, după ce a concurat împotriva altor 11 echipe internaționale pro. Premiul în bani pentru echipa câștigătoare a fost de 200.000 USD.

Unde să pariezi pe Arena of Valor International Championship

Găsirea unui site de pariuri eSports potrivit pentru a paria pe cele mai mari turnee Arena of Valor International Championship poate fi o provocare din cauza opțiunilor vaste disponibile pariorilor eSports. Unele site-uri de pariuri pentru jocuri video nu sunt atât de bune și ar putea duce la o experiență de pariuri slabă.

Privind lista turneelor eSports și a platformelor de pariuri, găsirea celei mai potrivite platforme de pariuri egaming poate fi destul de dificilă. Una dintre cele mai eficiente soluții este vizitarea unui site dedicat pentru clasarea pariurilor eSports. Astfel de site-uri au de obicei toate informațiile relevante necesare pentru a alege site-uri de pariuri eSport potrivite pe baza preferințelor, inclusiv sugestii de top.

Cum să plasați pariurile pe AoV IC

Procesul de pariuri este relativ ușor după alegerea site-ului de pariuri eSports. Parierii trebuie mai întâi să se înscrie și să se autentifice pe site-ul de pariuri și să își finanțeze conturile de pariuri. Apoi trebuie să aleagă un tip de pariu și o piață de pariuri la alegere. Selecția se poate baza pe numeroși factori, inclusiv șansele și rezultatele potențiale.

Mai mult, pariorii trebuie să decidă și suma de bani pe care doresc să mizeze pentru fiecare pariu. Procesul pas cu pas de plasare a pariurilor poate varia pe diferite site-uri de pariuri eSports, dar implică de obicei doar câteva clicuri. Ceva de remarcat este că toate pariurile trebuie plasate la timp, de obicei înainte de începerea meciurilor respective.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu