10 Cele mai bune site-uri de pariuri eSports din Germania

Intrarea sporturilor în industria pariurilor a provocat o nouă nebunie pe scena pariurilor germane. Jocuri precum FIFA, PES, Call of Duty, PuBG, Dota 2 și League of Legends devin programe populare pe casele de pariuri care operează în Germania.

Parierii din Germania sunt încurajați să folosească casele de pariuri online reglementate pentru a opera în țară. Acest lucru este pentru a ne asigura că sunt protejați în cazul unor incidente, cum ar fi plăți ignorate pentru câștiguri. Pariuri sportive online permite pariorilor să facă cercetări online înainte de a plasa orice pariu.

Acest lucru oferă pariorilor șansa de a plasa pariuri mai sigure. Pariurile Esports în Germania nu au reguli dure în ceea ce privește jocurile de noroc online, având în vedere că țara este membră a Uniunii Europene.

10 Cele mai bune site-uri de pariuri eSports din Germania
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jocurile eSport preferate ale jucătorilor germani

Pariurile sportive sunt foarte populare în Germania. Ar fi ciudat dacă nu ar fi așa ținând cont de cultura bogată a țării în sport. Esporturile au ajuns la un public care este prea dispus să-i îmbrățișeze. Casele de pariuri sportive încorporează piețe de sporturi în funcție de cât de populare devin printre pariori. Unele dintre favoritele pariorilor includ:

CS: GO

După statistici, Counter-Strike: ofensiva globală este cel mai urmărit esport din Germania. Ocupă aproape 60% dintre fanii e-sporturilor din țară. Deloc surprinzător, este și jocul pe care pariază majoritatea oamenilor.

FIFA

Dragostea germanului pentru fotbal a dus la o dragoste similară pentru acest e-sport cu tematică de fotbal. Implicarea primei ligi a țării, Bundesliga, a jucat și ea un rol masiv în acest model virtual. Pariorii de pe platformele de fotbal se pregătesc rapid la pariurile FIFA. Alte jocuri foarte populare sunt Dota2 și League of Legends.

Modalitati de plata in Germania

Paritorilor le plac site-urile de pariuri online pe sporturi cu metode de plată excelente pentru a-și obține rapid câștigurile. Metodele de plată fiabile ajută, de asemenea, pariorii să se comporte depozite rapide și plasați pariuri.

Viteza, fiabilitatea și securitatea sunt cele mai importante aspecte de verificat atunci când alegeți o metodă de plată. Iată câteva dintre cele mai populare metode de plată de utilizat în Germania.

Carduri de debit sau de credit

Acest lucru se face în principal prin MasterCard și Visa. Majoritatea caselor de pariuri sportive permit pariorilor să efectueze depuneri instantanee printr-un card de debit sau de credit. Cele mai bune site-uri de pariuri esports din Germania ar trebui să permită pariorilor să-și folosească cardurile de marcă Visa și MasterCard pentru a efectua depuneri și retrageri.

Portofele electronice

Majoritatea pariorilor din Germania preferă această opțiune, deoarece îi ajută să depună și să retragă numerar din conturile lor de pariuri într-o perioadă scurtă. Companiile de pariuri online pe sporturi din Germania acceptă plăți prin Neteller, PayPal și Skrill.

Transferuri bancare

Aceasta este o metodă sigură care poate fi folosită pentru a efectua tranzacții în cazinourile online din Germania. Spre deosebire de multe alte țări, este încă o metodă populară în Germania datorită eficienței băncilor lor.

Criptomonedă

Aceasta este una dintre cele mai convenabile metode de plată. Metoda permite pariorilor să facă retrageri și depozite instantanee. Criptomonedă companii precum Bitcoin asigură tranzacții sigure, iar pariorii și casele de pariuri sportive le îmbrățișează continuu.

Istoria jocurilor de noroc esporturi în Germania

Romanii au contribuit în principal la răspândirea jocurilor de noroc pe continentul european, inclusiv în Germania. Primele incidente de jocuri de noroc din Germania au fost înregistrate când romanii au preluat teritoriile germane. Soldaților romani antici le plăceau jocurile de noroc.

Și-au mutat obiceiurile de jocuri de noroc în fiecare loc pe care l-au vizitat. Deși Germania a învățat jocurile de noroc de la romani, a reușit să aibă unul dintre cele mai vechi cazinouri care au existat vreodată în lume.

Știați că două dintre cele mai vechi cazinouri din lume au sediul în Germania? Wiesbaden, cel mai vechi cazinou din Germania, a fost construit în 1810. Cazinoul este printre cele mai vechi unități de jocuri de noroc înregistrate în istorie. Datează din Roma Antică. Germania și-a închis toate cazinourile în 1872. Acestea au fost deschise ulterior în 1933, în încercarea de a crea unitate în țară.

Guvernul german nu a putut reglementa jocurile de noroc în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După război, Germania a obținut o nouă constituție care a permis deschiderea din nou a cazinourilor. Cazinoul Wiesbaden este acum o destinație turistică grozavă atât pentru jucători, cât și pentru cei care nu au.

Clădirea are elemente arhitecturale impecabile și atemporale care uimesc turiștii. Cazinoul din Wiesbaden are aproximativ 200 de sloturi. Iubitorii de jocuri de masă pot juca blackjack, ruletă sau baccarat la cazinou.

Esports pariuri în prezent în Germania

Mulți oameni din Germania folosesc jocurile de noroc ca practică de agrement. Cultura bogată a țării influențează foarte mult acest lucru în sport. Oamenii se bucură de fiorul dobândit atunci când previziunile lor se împlinesc.

Guvernul german recunoaște jocurile de noroc ca fiind o industrie profitabilă. Pariurile Esports au prins rădăcini în țară în ultimul deceniu. Acest lucru a fost pronunțat mai ales după primele blocări cauzate de coronavirus, când toate sporturile fizice au luat o pauză forțată.

Uniunea Europeană a intervenit când Germania a încercat să monopolizeze industria jocurilor de noroc. S-au asigurat că persoanelor fizice și companiilor private li se permite să deschidă unități de jocuri de noroc în Germania. Deși majoritatea unităților de jocuri de noroc sunt deținute de guvern, există câteva deținute de persoane fizice și companii private.

Deoarece jocurile de noroc sportive online sunt o tehnologie nouă, acestea au câștigat o popularitate imensă în Germania. Acest lucru se datorează cât de ușor este să plasezi pariuri. Parierii pot plasa pariuri din orice loc atâta timp cât există o conexiune la internet.

Milioane de oameni plasează pariuri pe cele mai bune site-uri de pariuri esports din Germania. Aceste site-urile oferă bonusuri grozave care permit pariorilor să se bucure mai mult de jocurile de noroc. De asemenea, oferă metode de plată grozave și multe opțiuni de pariuri online pe sporturi pentru a-și distra utilizatorii.

Unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri din Germania sunt BETONLINE, GG BET, Arcane Bet, Bwin, Sporting Bet, Nitrogen, Betway, Betsson, Tonybet Tipbet, LSBET, William Hill și Royal Panda.

Viitorul pariurilor pe sporturi în Germania

Cultura sportivă bogată din Germania are o mare influență asupra viitorului pariurilor eSports din Germania. Pariurile sportive online sunt noua tendință pe care fiecare parior din Germania și din fiecare țară se străduiește să o folosească.

Din ce în ce mai multe turnee de esports apar în Germania. Țara are deja echipe excelente de sport precum Fnatic, Mousesports, Team Expert, Alternate aTTAx și SK Gaming.

Fanilor acestor echipe le place să parieze pe ele și sunt întotdeauna prezentați pe cele mai bune site-uri de pariuri esports pe care le-a autorizat Germania. Aceste echipe vor continua să crească și vor contribui în mod semnificativ la extinderea pariurilor pe sporturi în țară în următorul deceniu.

Noul Tratat de stat german privind jocurile de noroc a intrat în vigoare la 1 iulie 2021. Legea recent înființată a fost stabilită pentru a ajuta la deschiderea pieței germane. Jocurile de noroc online, cum ar fi cazinourile online, pokerul online și sloturile virtuale, sunt acum legale în Germania. Esporturile se vor dezvolta în continuare cu noile legi, care sunt mai clare și mai relaxate.

Furnizorii de jocuri de noroc online necesită un permis de stat pentru a avea o afacere legală de jocuri de noroc. Operațiunile de jocuri de noroc sunt acum supuse unor restricții legale complexe și supravegherii statului. Toate operațiunile și procesele de autorizare necesită alinierea între tehnologie și cerințele legale.

Chiar dacă noua lege este în vigoare, încă nu este pe deplin în acțiune. Noua lege a deschis piața jocurilor de noroc din Germania și a făcut viitorul și mai luminos. Odată ce aceste legi intră în vigoare, pariurile pe sporturi vor avea o creștere pe măsură ce mai mulți jucători și furnizori vor intra pe piață.

Pariurile esport sunt legale în Germania?

Jocurile de noroc în Germania sunt legale. Cazinourile terestre din țară au voie să desfășoare multe activități de jocuri de noroc. Cazinourilor terestre li se permite să ofere atât pariuri sportive, cât și jocuri de noroc bazate pe aparate.

Orice jucător de noroc interesat de jocurile bazate pe mașini este forțat să viziteze săli de jocuri, cazinouri terestre, restaurante și baruri pentru a putea juca jocul preferat. Toate cazinourile terestre din Germania trebuie să aibă o licență pentru a-și desfășura activitățile de zi cu zi.

Deși jocurile de noroc sunt legale în Germania, jocurile de noroc online au rămas în mare parte interzise. A fost foarte greu de înțeles punctul de vedere al țării cu privire la jocurile de noroc online. Este ilegal să deții un site de jocuri în Germania. Cât de legal este să participați la jocuri de noroc online nu este clar.

Pariurile Esports în Germania au fost complet nereglementate până în 2008. Tratatul interstatal privind jocurile de noroc a schimbat totul în 2008. Tratatul a oprit toate formele de jocuri de noroc online, cu excepția curselor de cai și a pariurilor sportive oferite de unitățile deținute de stat.

Un nou tratat a fost încheiat recent la 1 iulie 2021. Tratatul permite jucătorilor să joace cazinouri online, poker online și sloturi pe site-urile web de cazinouri online. Furnizorii de pariuri Esports trebuie doar să aibă o autorizație de stat pentru a-și desfășura activitățile. Acesta este un mare pas înainte în îmbunătățirea pariurilor pe sporturi în Germania.

Legislația sportului în Germania

Site-urile de pariuri sportive din Germania intră sub incidența legilor care reglementează pariurile sportive online. Germania are tratate interstatale care ajută la reglementarea pariurilor online pe sporturi. Aceste tratate interstatale sunt implementate de fiecare stat din țară. Tratatul interstatal privind jocurile de noroc din 2021 a intrat în vigoare la 1 iulie 2021.

Tratatul permite operatorilor să ofere jocuri virtuale prin licențiere. A oferit statelor federale opțiunea fie de a emite un număr limitat de licențe, fie de a avea un stat de monopol. Consiliul Regional este responsabil pentru acordarea licențelor și supravegherea pariurilor sportive.

Consiliul este, de asemenea, responsabil pentru acordarea de licențe și supravegherea pariurilor online pe cursele de cai. Aceste companii pot fi proprietate privată. Aceste autorități legislative nu se aplică companiilor de pariuri care operează în mai multe state. Renania-Palatinat licență și supraveghează companiile de pariuri la nivel național.

Pariuri germane

Tratatul Interstatal prevede un stat de monopol și stabilește reglementări privind jocurile de noroc cu privire la operarea companiilor de pariuri pe sporturi în Germania. Legislațiile specifice ale statului sunt însărcinate să pună în aplicare Tratatul Interstatal. Iată câteva dintre legile în vigoare pentru a reglementa jocurile de noroc în Germania.

Actele cazinoului fac diferența între jocurile de tip slot machine și jocurile de masă. Un mare procent din tribunalele germane se referă la poker mai degrabă ca la un joc de șansă decât la un joc de îndemânare. Drept urmare, porcul offline este legal doar în cazinourile deținute de stat.

Tratatul Interstatal oferă un sistem de licențiere pentru toate jocurile de slot virtuale. După ce noul tratat a început la 1 iulie 2021, rămâne de văzut dacă operatorii privați vor primi licențe pentru jocurile de cazino online sau statele vor opta pentru un monopol de stat. Tratatul Interstatal consideră doar pariurile sportive ca singura formă de pariere care poate fi autorizată. Nu sunt permise pariurile pe evenimente non-sportive.

Organismul Consiliului Regional este responsabil pentru acordarea licențelor pentru pariuri sportive. Jocurile cu sloturi sunt reglementate de legea federală. Cerințele aplicabile aparatelor de distracție cu prețuri sunt stabilite de Ordonanța privind jocurile de noroc și Legea privind reglementarea comerțului.

Întrebări frecvente

Pariurile esport sunt legale în Germania?

Da, pariurile sportive intră sub incidența reglementărilor privind pariurile sportive online. Există reglementări naționale și reglementări interstatale care se completează reciproc.

Care sunt cele mai bune site-uri de pariuri eSports din Germania

Cele mai importante case de pariuri sportive din Germania au adoptat pariurile pe sporturi. Printre aceștia se numără Betway, Bwin și William Hill.

Ce metode de plată sunt oferite în Germania?

Portofelele electronice sunt cea mai folosită metodă de plată. Cardurile sunt, de asemenea, populare. Germania este una dintre puținele țări cu cele mai eficiente plăți bancare în domeniul pariurilor esport.

Care este vârsta minimă pentru jocuri de noroc în Germania?

Paritorii trebuie să fi împlinit vârsta minimă de 18 ani.

Care sunt cele mai populare titluri de pariuri pe sporturi din Germania?

CS: Go este cel mai popular joc printre pariorii sportivi din Germania. Altele includ FIFA, Dota 2 și League of Legends.

Care este viitorul pariurilor online pe sporturi în Germania?

Numărul de pariori și operatori este probabil să crească odată cu noile legi în vigoare. Guvernul va continua să urmărească pariurile e-sport, deoarece este încă un fenomen nou. Pe parcurs ar trebui să fie așteptate noi reglementări.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu