Top Age of Empires site-uri de pariuri 2024

Age of Empires este o serie premiată de jocuri video de strategie în timp real (RTS) lansată pe o perioadă de peste două decenii. Acest RTS istoric excepțional a câștigat inimile a milioane de pasionați de jocuri, inclusiv a celor care se ocupă de pariurile esport-uri. Lista iubitorilor Age of Empires este lungă și continuă să crească. Acest lucru ar putea fi explicat prin caracteristicile sale superbe, inclusiv teme istorice fascinante, o mulțime de civilizații, un joc autentic și o grafică epică.

Interesant este că capacitățile jucătorilor cu inteligență artificială (AI) ale seriei sunt oarecum limitate, așa că nu au avantaj față de jucătorii umani. Acest lucru oferă fair-play, ceea ce le place celor mai din urmă.

Top Age of Empires site-uri de pariuri 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Totul despre seria Age of Empires de-a lungul anilor

În momentul scrierii (ianuarie 2022), Age of Empires vine cu nouă jocuri. Vedeți principalele sale titluri exclusive pentru PC:

Age of Empires (1997)

Acesta a fost primul joc Age of Empires pe care Ensemble Studios l-a lansat în 1997. Xbox Game Studios a publicat acest titlu, care folosește motorul de joc Genie. Nu erau multe Jocuri RTS disponibil pe atunci, iar acesta a fost primul cu o temă istorică.

GameSpot, cunoscut pentru recenziile sale cuprinzătoare ale jocurilor, a definit Age of Empires ca o combinație de Warcraft: Orcs & Humans de la Blizzard Entertainment și Civilization Sid Meier. Dar acest site web american de jocuri video și-a descris și designul ca fiind oarecum confuz. În ciuda acestor recenzii negative din partea criticilor, acest joc a fost bine primit, vânzându-se mai mult de trei milioane de unități în trei ani.

Microsoft a publicat pachetul de expansiune al lui Age of Empires Age of Empires: The Rise of Rome în 1998.

Age of Empires II (1999)

La fel ca primul titlu Age of Empires, Age of Empires II: The Age of Kings folosește motorul de joc Genie. Jocurile acestor titluri sunt, de asemenea, similare. Dar, spre deosebire de predecesorul său, care oferă jucătorilor douăsprezece civilizații din care să aleagă, Age of Kings folosește treisprezece dintre ele din Orientul Mijlociu, Asia și Europa.

2000 a văzut lansarea expansiunii Age of Kings, The Conquerors. Majoritatea jucătorilor au fost impresionați că a venit cu funcții noi suplimentare, inclusiv încă cinci civilizații.

Age of Empires III (2005)

Aceasta este a treia parte principală a seriei AoE. Age of Empires III se mândrește cu o multitudine de funcții noi, cum ar fi orașele de origine, pentru a oferi jucătorilor resurse și upgrade-uri. WarChiefs, prima expansiune a acestui joc, a fost introdusă în lumea jocurilor în 2006. În 2007, Microsoft Game Studios a lansat cea de-a doua expansiune, The Asian Dynasties.

Age of Empires IV (2021)

Relic Entertainment a colaborat cu World's Edge pentru a dezvolta Age of Empires IV, lansat inițial la sfârșitul lunii octombrie 2021. Împărtășește mai multe funcții cu Age of Empires II. MobileSyrup, o casă de pariuri canadiană care trece în revistă diverse produse tehnologice, a descris chiar acest titlu drept acesta din urmă, dar cu un nou strat de vopsea.

De asemenea, este de remarcat faptul că Age of Empires are și aceste jocuri spin-off:

 • Age of Mythology (2002)
 • Age of Mythology: The Titans (2003)
 • Age of Empires: The Age of Kings (2006)
 • Age of Empires: Mythologies (2008)
 • Age of Empires Online (2011)

Pariuri Age of Empires 2024 : tot ce trebuie să știți

Majoritatea pasionaților de jocuri video le place să se răsfețe cu pariurile Age of Empires. Acestea includ companiile care doresc să-și maximizeze profiturile. Cu toate acestea, nu totul este vorba de câștig material. O mare parte din petrecerile care participă la această activitate sunt fascinate de entuziasmul pe care îl oferă.

În plus, pariurile esport Age of Empires sunt convenabil de simple. Pentru început, pariorii trebuie să identifice o casă de pariuri cu combinația unică de caracteristici pe care o caută. Apoi, ei trebuie să își finanțeze conturile de jocuri de noroc pentru a paria pe echipa sau jucătorii lor preferati AoE. Este atât de ușor!

După cum au observat deja tone de pariori experimentați, pariurile pe Age of Empires sunt similare cu pariurile pe multe alte evenimente sportive. Jucătorii de noroc au multe meciuri din care să aleagă. Ceea ce este și mai atrăgător este că există un bazin mare de Site-uri de pariuri eSport disponibile, toate oferindu-le piețe diferite.

Este esențial să înveți termenii de bază folosiți în pariurile AoE pentru a evita calculele greșite nesăbuite. De exemplu, plasarea pariului pe linia monetară necesită ca jucătorii să prezică echipa care va câștiga un anumit eveniment. Dacă cineva nu înțelege acest lucru în primul rând, ar putea fi dificil să pariați pe acest legendar esport.

Cum să joci Age of Empires

Unii jucători preferă Age of Empires alte jocuri video pentru că este fără efort să-și îndeplinească cerințele de sistem și să savureze diverse titluri. Acestea includ un procesor pe 64 de biți, 8 GB RAM (memorie) și NVIDIA® GeForce® GT 420 (grafică). Rețineți că acestea nu sunt fixe; în plus, acestea pot varia de la o tranșă Age of Empires la alta.

Cei mai mari jucători și echipe Age of Empires pe care să pariezi

Jucătorii proeminenți din Age of Empires au contribuit și ei la popularitatea acestei serii de jocuri video. De cele mai multe ori, jucătorii mai tineri se bucură de ei. Ei joacă acest joc des pentru a-și îmbunătăți abilitățile și, sperăm, să fie la fel de buni ca jucătorii pe care îi admiră.

Majoritatea jucătorilor calificați în domeniul AoE de astăzi au fani care urmăresc fiecare meci pe care îl joacă. În plus, ei susțin echipele acestor jucători și își încurajează prietenii să se urce în val. Acest lucru a crescut masiv acceptarea acestui RTS la scară globală.

Există vreun campionat Age of Empires?

Da. Există diverse Age of Empires turnee globale unde jucătorii și echipele se luptă unul împotriva celuilalt pentru a câștiga o anumită sumă. În cele mai multe cazuri, fondul de premiere este împărțit între echipele participante, dar într-un raport prestabilit. Deoarece această serie de jocuri video are diverse titluri, alte caracteristici ale turneului variază.

De exemplu, turneul 2v2 World Cup 2020 a fost organizat pentru echipele Age of Empires II. A venit cu un 2 versus 2, sistem GSL și format cu eliminare simplă și un fond de premii de 28.570 USD. Echipele Age of Empires care au terminat primul (China A) și al doilea (Norvegia A) au primit 7.200 de dolari, respectiv 5.100 de dolari.

A existat un Campionat Global pentru jucătorii Age of Empires III în 2021. Spre deosebire de Cupa Mondială 2v2 2020, acest turneu a prezentat un fond de premii de 5.000 USD. Câștigătorul, Haitch, a mers acasă cu 1.500 de dolari, în timp ce al doilea vicecampionat, Mitoe, a primit 1.000 de dolari.

În special, diferite jurisdicții participă la campionatele mondiale Age of Empires. Acestea includ Regatul Unit, Canada, Finlanda, Austria, Statele Unite ale Americii, Turcia, Franța, Țările de Jos, Australia, Germania și Polonia. După cum era de așteptat, jucătorii și echipele care concurează în aceste turnee investesc mult timp în pregătirea lor pentru a-și învinge adversarii și a-și face țările mândre.

Există, de asemenea, turnee AoE pentru Age of Empires IV pe care cu siguranță merită să pariezi:

Găsiți cele mai bune case de pariuri esport-uri Age of Empires

Parierii pot paria pe AoE pe nenumăratele site-uri web de pariuri online disponibile. Dar este întotdeauna o idee fantastică să revizuiți mai întâi caracteristicile unei case de pariuri înainte de a o alege. Consultați câteva dintre întrebările pe care trebuie să le răspundă toată lumea înainte de a vă înregistra pe o platformă pentru a paria pe această serie de jocuri video:

 • Oferă cote favorabile Age of Empires?
 • Care sunt metodele de plată disponibile pentru depuneri și retrageri? Sunt sigure și rapide?
 • Opțiunile de depunere și retragere furnizate acceptă moneda locală a pariorului?
 • Este posibil să pariezi pe Age of Empires pe mobil?
 • Pot paritorii să acceseze aplicația de pariuri egaming în mai multe limbi?
 • Asistența pentru clienți a casei de pariuri este de încredere și este folosită în metode convenabile?
 • Ce autoritate a autorizat casa de pariuri să opereze în jurisdicția jucătorului de noroc?
 • Casa de pariuri a luat măsuri specifice pentru ca conturile utilizatorilor să fie imposibil de piratat?

Obținerea de răspunsuri suficient de bune la aceste întrebări este esențială, deoarece determină dacă un parior are experiențe fantastice de pariuri Age of Empires sau îngrozitoare. În timp ce navighează pe internet căutând cei mai buni furnizori Age of Empires, iată câteva opțiuni de top la care se pot gândi:

 • 22 pariu
 • Casumo
 • 1xBet
 • TonyBet
 • Betsson
 • Betwinner
 • 10 pariu

Urmărește cele mai bune echipe Age of Empires pentru a paria cu precizie

Dacă un parior dorește să parieze pe Age of Empires, ar trebui să afle acest videoclip cele mai bune echipe ale jocului și spectacolele lor recente. Acest lucru i-ar putea ajuta în călătoria lor la pariuri, facilitând prezicerea favoriților și a celor defavorizați.

Iată câteva echipe notabile din Age of Empires care merită urmărite:

Urmări

Această echipă este cunoscută pentru că a concurat în turneele Age of Empires II, primul său fiind Into the Darkness (2016), pe care l-a câștigat. Pe atunci, Aftermath cuprindea MbL, Liereyy și Hearttt, dar Hera și Nicov fac și ei parte din această echipă acum.

Echipa GamerLegion

Această organizație germană de esports a fost înființată în 2017. Deși majoritatea oamenilor o cunosc pentru listele de teren în League of Legends, are și o echipă AoE grozavă.

Legendele Vietnamului (VNA)

Fondată inițial de All, KoolPixel și Binh, Vietnam Legends participă de aproape două decenii la turneele Age of Empires. Începând cu ianuarie 2022, echipa activă a acestei echipe cuprindea ACCM, SongSong, CooL, saymyname și BadBoy.

Suomi

Această echipă a fost fondată de jucătorii finlandezi Age of Empires II care au dorit să concureze împreună la turneele acestui titlu. Jucătorii săi activi sunt Jupe, TheMax, Villese, Rubenstock și Zuppi.

Mai multe echipe cunoscute pentru jocul Age of Empires sunt Team Secret, Infinity Legends, SalzZ, Tempo Storm, Rulers of Rome, Clown Legion, Dark Empire și Heresy.

Argumente pro şi contra

Cei mai mulți pariori care se gândesc să-și înceapă călătoria la pariuri sau la joc la Age of Empires vor să știe ce le este pentru ei. Ei bine, acestea sunt argumentele pro și dezavantajele la care te aștepți.

Pro

 • Disponibilitate: Majoritatea titlurilor Age of Empires sunt destul de ușor de accesat, datorită disponibilității lor pe Steam, Microsoft Store și Xbox Game Pass. În plus, majoritatea ratelor pot fi jucate gratuit pe dispozitive iOS, Windows și Android.
 • Jucabilitatea: Orice jucător interesat poate juca jocul. Parcurgând câteva articole despre ea este suficientă pentru a-i lămuri despre gameplay-ul și temele sale pentru a ști exact la ce să se aștepte. Cu toate acestea, practica consecventă este obligatorie pentru cei care speră să-și îmbunătățească abilitățile.
 • Educativ: În mod intrigant, Age of Empires oferă mai mult decât doar divertisment. De asemenea, oferă jucătorilor abilități utile, cum ar fi valorificarea diferitelor resurse, prosperarea într-un mediu extrem de competitiv și inovația.
 • Calitate: Acest joc esport este o alegere excelentă pentru cei care caută cele mai bune jocuri esport de pe piață chiar acum. Elementele vizuale și grafice s-au îmbunătățit enorm de-a lungul anilor. A existat, de asemenea, o îmbunătățire notabilă în celelalte caracteristici ale sale, cum ar fi civilizațiile, AI și coloanele sonore.

Con

 • Deși această serie de jocuri este destul de ușor de jucat, este puțin dificil de stăpânit, mai ales pentru jucătorii amatori.

Înțelegerea cotelor Age of Empires

În jocurile eSport, cum ar fi Age of Empires, cotele reprezintă probabilitatea unui anumit rezultat. Acest lucru ar putea fi ca o anumită echipă care câștigă un turneu sau un jucător învinge un altul.

Ei îi ajută pe pariori să-și calculeze posibilele randamente după ce au pariat pe diferite meciuri Age of Empires. De obicei, ele diferă de la o casă de pariuri la alta și pot veni în diferite formate. Paritorii ar trebui să-i înțeleagă pentru a distinge favoriții de cei mai slabi și pentru a plasa cele mai rezonabile pariuri.

Mai jos sunt cele mai populare tipuri de case de pariuri cu cote AoE oferite:

 • Cote fracționale: Aceste cote sunt populare printre casele de pariuri din Marea Britanie. Majoritatea pariorilor le plac pentru că sunt destul de simpli. De exemplu, dacă o anumită echipă Age of Empires are o cotă de 2/5, pariorii primesc 2 USD pentru fiecare 5 USD pe care miza și câștigă.
 • Cote zecimale: Majoritatea pariorilor își calculează ușor câștigurile potențiale folosind cote zecimale. Trebuie doar să-și înmulțească mizele cu ele.
 • Cote americane: cotele americane sunt oferite în principal de site-urile web de pariuri esporturi din SUA sau Canada. Ele pot fi fie cote de număr pozitive, fie cote de număr negative. Primul arată plata posibilă atunci când un parior miză 100 USD, în timp ce al doilea indică cât de mult trebuie să pariezi pentru a avea șansa de a câștiga 100 USD.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri

Pariorii Age of Empires pot profita de câțiva strategii practice pentru a vă bucura de pariuri pe acest eSport. Se poate începe prin a selecta doar cel mai bun site de pariuri pentru jocuri video care acceptă jucători din țara lor. În mod ideal, casa de pariuri pe care o aleg ar trebui să vină și cu un site compatibil cu dispozitivele mobile, opțiuni de plată diverse, agenți de serviciu clienți viitori și cote convenabile de pariuri.

Un alt sfat la îndemână pentru pariuri Age of Empires este să cercetezi acest joc înainte de a plasa pariuri. Parierii ar trebui să verifice turneele viitoare și echipele/jucătorii care participă pentru a identifica cele mai bune oportunități de pariere.

Amatorii nu ar trebui să se gândească de două ori la consultarea pariorilor profesioniști AoE; s-ar putea să învețe ceva sau două despre cum să câștige.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Jun-ho Kim, maestrul dinamic al sporturilor din Coreea de Sud, este un far al cunoștințelor la EsportRanker. Îmbinând priceperea analitică cu dragostea înnăscută pentru jocuri, Jun-ho dezvăluie tapiseria complicată a competițiilor online, asigurând jucătorii să rămână informați și inspirați.

Send email
More posts by Jun-ho Kim