Pariați pe Dota Major Championships 2024

Acest ghid de pariuri la Dota Major Championships este util pentru pariorii care doresc să parieze la una dintre cele mai mari competiții ale Dota 2. Acest ghid examinează mecanismele de bază ale jocului, de ce este popular Majorul, piețele și cotele de pariuri Dota 2, cele mai mari echipe Dota 2 și sfaturi despre pariurile la turneele Dota Major Championships.

Dota Major Championships este o serie anuală de campionate pentru blockbuster-ul Valve, Dota 2. Evenimentul se desfășoară anual din 2015, cu excepția anului 2020, deoarece a fost pe lista turneelor eSports anulate din cauza pandemiei de COVID-19.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tot ce trebuie să știi despre Campionatele Majore Dota

Campionatele Majore constau din patru turnee, inclusiv Internationalul, un eveniment de vară. Celelalte trei evenimente au loc toamna, iarna si primavara. Ele sunt sponsorizate de Valve, dar găzduite în diferite locații de către organizatori terți de eSports. Pentru înregistrare, un turneu trebuie să aibă un fond minim de premii de 500.000 USD pentru a fi inclus în Campionatele Majore.

Până acum, s-au desfășurat competițiile majore în mai multe orașe, printre care Stockholm, Kiev, Moscova, Singapore, Katowice, Jönköping, Paris, Kuala Lumpur, Birmingham și Chengdu.

Campionatele majore Dota atrag fonduri mari de premii, cu The Internationals lider. Celelalte trei turnee au atras un fond de premiere de 1.000.000 de dolari, dar după pandemie, fondul de premiere a fost redus la 500.000 de dolari.

Totul despre Dota 2

Dota 2 este un joc video multiplayer online battle Arena (MOBA) lansat în 2013. De când a fost lansat acest blockbuster al Valve Corporation, a câștigat inimile multor fani MOBA și a dominat scena eSports. Dota 2 este disponibil pe platformele Windows, Linux și OS X.

Dota 2 pune două echipe de 5 jucători într-o luptă pentru a distruge baza adversarului în timp ce o apără pe a lor. Cei 10 jucători controlează eroi care au abilități și puncte forte diferite și sunt împărțiți în doi; Suport și Core.

Miezurile încep jocul când sunt slabe și vulnerabile, dar devin puternice pe măsură ce jocul progresează. Suporturile, pe de altă parte, nu au abilități superioare. În schimb, au funcționalitate îmbunătățită și utilitatea necesară pentru a susține Core-urile.

Dota 2 a devenit unul dintre cele mai bune jocuri de pe scena eSporturilor și a pariurilor pe jocuri video. Cele mai apreciate ținute eSports, inclusiv Team Secret, Team Liquid, Fnatic, Natus Vincere, Team Spirit, OG și Tundra Esports, au liste Dota 2.

Cote de pariuri la Dota Major Championships

Înainte de a intra în pariurile la Dota Major Championships, este important să înțelegeți piețele și cotele. Pentru început, piețele se referă la diferitele rezultate posibile, în timp ce cotele reprezintă probabilitatea unui rezultat.

Piețe de pariuri

Există multe site-uri de pariuri esports în turneele online Dota Major Championships. Primul este câștigătorul turneului, unde pariorii prezic echipa care va câștiga o anumită serie. O altă piață populară este matchwinner. Aici, jucătorii pariază pe rezultatele unui anumit meci.

Există, de asemenea, un câștigător al hărții, prin care pariorii pariază pe echipa care va câștiga o anumită hartă. Alte opțiuni de pariere includ pariarea pe echipa care va îndeplini prima o anumită sarcină și apariția unui eveniment,

Cote de pariuri Dota 2

Când vine vorba de cote de pariuri, site-urile de pariuri online eSport folosesc cele trei formate de cote populare. Acestea sunt cote zecimale (europene), cote Moneyline (americane) și cote fracționale (britanice).

Paritorii trebuie să înțeleagă cum funcționează formatele de cote și, mai important, să-și amintească regula de bază; cu cât șansele sunt mai mici, cu atât sunt mai mari șansele de câștig și invers. De asemenea, este o idee inteligentă să găsești site-uri de pariuri cu cel mai mare Cote de pariuri Dota 2.

De ce sunt populare pentru a paria turneele Dota Major Championships

Nu există nicio îndoială că campionatele Dota Major Championships sunt populare în scena jocurilor eSports și a pariurilor eSports. Această secțiune evidențiază trei motive pentru care acest lucru turneu este popular.

Popularitatea Dota 2

Dota Major Championships sunt populare datorită popularității jocului. Dota 2 se clasează drept unul dintre cele mai bune jocuri MOBA din toate timpurile și, chiar dacă League of Legends îl umbrește în unele privințe, Dota 2 are încă o parte echitabilă de fani.

Potrivit ultimelor rapoarte, există zilnic între 540.000 și 840.000 de jucători Dota 2. În plus, jocul video este al doilea cel mai popular joc pe Steam și ocupă locul 15 pe Twitch.

Competitivitatea

Un alt motiv pentru care turneele Dota Championships au o mulțime de fani este natura competitivă a turneului. Turneul atrage cele mai bune echipe din joc, fiecare luptându-se pentru glorie. Interesant este că The International, cel mai prestigios turneu Dota 2, face parte din serie.

Cireasa de pe tort este fondul de premii profitabil, cel mai mic fiind de 500.000 de dolari, în timp ce cel mai mare de până acum a fost de 40 de milioane de dolari (The International).

Programa

Programul Campionatelor Majore contribuie, de asemenea, la popularitatea turneului. Există un turneu în fiecare dintre cele patru sezoane, astfel încât jucătorii sunt tratați cu ceva acțiune pe tot parcursul anului.

Dota Major Championships Echipe câștigătoare și cele mai mari momente

De când au fost introduse Campionatele Majore Dota, mai multe echipe și jucători au dominat competiția. Fanii au fost, de asemenea, tratați cu acțiuni palpitante și pline de adrenalină. Această secțiune evidențiază unele dintre cele mai mari vedete din acest turneu și retrăiește momente memorabile în unele dintre cele mai mari turnee ale Campionatelor Dota Major.

Cele mai de succes echipe

Dota 2 este unul dintre cele mai mari eSporturi și atrage talente de top din întreaga lume. Astăzi, peste o duzină de top echipe de eSports au liste Dota 2 și concurează în campionatele majore Dota 2.

Printre cele mai de succes echipe Dota 2 din Campionatele Majore se numără organizația rusă de sporturi profesionale Virtus.pro, alias VP. Chiar dacă Virtus.pro nu a fost proeminent în ultimii ani. Până acum a câștigat 5 titluri majore. O altă organizație europeană de eSports, Team Secret, a fost, de asemenea, o forță de luat în seamă în Campionatele Majore, obținând 5 titluri. Cealaltă echipă de succes este OG care are și 5 titluri majore.

Cele mai bune echipe Dota 2 pe care să pariezi

Ca parior, accentul ar trebui să fie pe echipele aflate în cea mai bună formă în prezent. În acest moment, OG pare să fie forța dominantă în Dota 2 eSports. The ESL One Campioana Stockholm Major 2022 are o echipă formidabilă care va teroriza adversarii din viitoarele turnee ale Campionatelor Majore.

PSG.LGD are, de asemenea, o listă solidă, care îi va oferi lui OG un curs pentru banii săi. Alte echipe Dota 2 de top pe care să parieze în Campionatele Majore includ Team Liquid, iG, Team Secret, Tundra Esports, BOOM Esports, Team Spirit și Virtus.pro.

Momente memorabile

Toate competițiile majore au fost, cel puțin, pline de acțiune. Cu toate acestea, câteva turnee au fost cu mult peste celelalte și merită un loc în lista celor mai memorabile momente.

ESL One Stockholm Major 2022 a fost unul dintre cele mai bune turnee Dota Major Championships. În ciuda faptului că a jucat cu un substitut, OG a câștigat turneul, depășind puteri precum BOOM Esports, Fnatic, Tundra Esports și TSM. Este de remarcat faptul că în cadrul turneului, OG a pierdut în fața TSM cu 2-0, dar și-a luat revanșa în finală, câștigând cu 3-1.

Alte turnee majore ale Campionatelor Dota Major cu momente memorabile includ The Frankfurt Major 2015, MDL Disneyland® Paris Major, WePlay AniMajor, ONE Esports Singapore Major 2021, The Kyiv Major 2017 și Kuala Lumpur Major.

Unde și cum să pariezi pe campionatele majore Dota?

Pariurile Dota 2 sunt astăzi la fel de populare ca niciodată. Jocul MOBA atrage atât pasionații Dota 2, cât și pariorii tipici care caută o aventură de pariuri eSports. Dar înainte de a paria pe ligile Dota Major Championships, sunt două lucruri de care trebuie să fii conștient.

Găsirea casei de pariuri potrivite

Există multe case de pariuri eSports în zilele noastre, așa că găsirea celui mai bun site de pariuri eGaming poate fi o provocare. Deci, ce face un bun pariuri sportive Dota 2? Ei bine, primul lucru de constatat este dacă are o licență valabilă de la o autoritate de reglementare renumită.

Apoi, verificați dacă există piețe vaste de pariuri, inclusiv pariuri live, alături de cote mari. O altă considerație este bonusuri și promoții la pariuri. În cele din urmă, fii atent la funcții exclusive, cum ar fi streaming live, pentru a surprinde toată acțiunea fără a comuta între file.

Cum să pariezi ca un profesionist

Un sfat important atunci când pariezi pe Campionatele Majore este înțelegerea formei actuale a echipelor participante. Doar pentru că OG au fost câștigătorii ultimei serii nu înseamnă că ei sunt automat favoriți.

Pentru cei cărora le-ar fi greu să cerceteze forma actuală a jucătorilor și a echipelor, concentrați-vă pe cote, amintindu-și că cu cât șansele sunt mai mari, cu atât riscul este mai mare și invers.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu