Pariați pe Valorant Champions 2024

Valorant Champions se află pe lista turneelor eSports pe care fanii eSports le prețuiesc. Este, de asemenea, printre cele mai populare turnee de pe scena pariurilor eSports, rivalizând cu nume cunoscute în genul shooter-uri în prima persoană (FPS). Această rezumat acoperă toate detaliile esențiale pe care fanii acestui joc video și pasionații de pariuri eSports trebuie să le cunoască despre Valorant Champions, din joc în sine, popularitatea Campionilor printre pariori și, mai important, cum să parieze pe el.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Despre Valorant

Valorant este un joc video cu împușcături la persoana întâi pentru computere (Microsoft Windows). Chiar dacă dezvoltarea jocului a început în 2014, abia pe 2 iunie 2020 a fost lansat oficial.

Dezvoltat și publicat de Riot Games, aceeași putere a jocurilor video din spatele League of Legends (LoL), Valorant a urcat în rândurile pentru a deveni un favorit printre fanii jocurilor cu împușcături la persoana întâi care rivalizează cu Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) și franciza Call of Duty (COD). La lansarea sa în 2020, a devenit un hit instantaneu. Aproape doi ani mai târziu, popularitatea Valorant este martorul unei creșteri exponențiale.

Valorant în cifre

Potrivit statisticilor, Valorant a menținut lunar aproximativ 12 milioane de jucători activi în 2021, iar în 2022, cifrele continuă să crească. Au existat aproximativ 16 milioane de jucători activi lunar în 2022, ceea ce înseamnă aproximativ 1,5 milioane de jucători zilnic. Aceste cifre sunt dovada că, într-adevăr, Valorant a fost revoluționar. Mai multe motive pot fi atribuite popularității lui Valorant.

Prima este alegerea Unreal Engine 4 de către Riot Games, care oferă o experiență fluidă de joc, cu grafică și sunet excelente pentru o experiență de joc captivantă.

În al doilea rând, Valorant este un joc video free-to-play, ceea ce înseamnă că fanii jocurilor FPS pot intra în acțiune fără a cheltui un ban.

În cele din urmă, Riot Games a mărit jocul prin adăugarea constantă de conținut nou, inclusiv noi eroi (agenți), hărți, caracteristici, moduri de joc și alte componente.

Mod de joc și obiective Valorant

Amplasat în viitorul apropiat, Valorant este un joc de împușcături tactice care pune două echipe într-o luptă tactică 5v5 care necesită abilități individuale și lucru în echipă. Obiectivul jocului depinde de modul de joc. Valorant are șapte moduri de joc: Unrated, Competitive, Deathmatch, Spike Rush, Escalation, Replication și Snowball Fight.

Valorant Champions

Deși există mai multe turnee și competiții Valorant, Valorant Champions este cel mai mare și mai prestigios turneu. Champions este organizat și găzduit de Riot Games și atrage un fond de premii de 1.000.000 USD distribuit tuturor echipelor pe baza clasamentului. Spre deosebire de turneele online tipice eSport, Valorant Champions este un turneu offline.

Până acum, a existat un singur Valorant Champions, evenimentul 2021, desfășurat între 1 și 12 decembrie în Germania. Competiția a atras 16 echipe de eSport de top cu liste Valorant. Unele dintre echipele mari care au participat la eveniment includ Gambit Esports, Santinele, Team Envy, KRÜ Esports, nor9, Team Liquid, Acend, Secretul echipei, și Fnatic, printre alții.

La fel ca și jocul în sine, Valorant Champions este mare. Audiența Campionilor din 2021 a atins apogeul în finală, când evenimentul a atras 1.089.068 de spectatori, în timp ce media de spectatori a turneului a fost de 469.083. Interesant este că numărul total de ore urmărite a fost de 46.048.311.

Programa

Calificările pentru Campionii Valorant depind de performanța individuală a echipelor Valorant eSports în clasamentul punctelor din circuitul respectiv. În ceea ce privește formatul turneului, acesta începe cu fazele grupelor înainte de a trece în playoff.

Din toate indicațiile, Valorant Champions se va desfășura anual, pe măsură ce Valorant Champions 2022 este în desfășurare. Al doilea campionat Valorant eSport este programat pentru septembrie 2022. Calificările sunt deja în curs.

Echipele câștigătoare ale Valorant Champions și cele mai mari momente

După cum am menționat mai devreme, a existat un singur Campion Valorant. Acestea fiind spuse, nu sunt multe de acoperit în ceea ce privește câștigătorii. Totuși, evenimentul de anul trecut a fost plin de acțiune. Iată o recapitulare a unora dintre cele mai mari momente din turneu.

Fazele grupelor

În faza grupelor, au fost patru grupe, fiecare cu patru echipe din regiuni diferite. Meciurile din faza grupelor au fost în format cel mai bun din trei. Iată cum a mers.

  • Grupa A - Primul meci l-a înfruntat pe Acend cu Vivo Keyd, în timp ce al doilea meci al grupei a fost o luptă între Team Envy și X10 CRIT. Acend a reușit să învingă Vivo Keyd cu 2-1, în timp ce Team Envy a învins X10 CRIT cu 2-0.
  • Grupa B - În a doua grupă, Sentinels s-au luptat cu FURIA Esports, în timp ce KRÜ Esports și Team Liquid s-au luptat în al doilea meci al grupei. Team Liquid și Sentinels au ieșit învingătoare, învingându-și adversarii cu 2-0, respectiv 2-1.
  • Grupa C - Gambit Esports s-a confruntat cu Team Secret, în timp ce Team Vikings a jucat împotriva Crazy Racoon. Gambit Esports a învins Team Secret cu 2-1. În celălalt meci, Team Vikings l-a doborât pe Crazy Racoon cu 2-0.
  • Grupa D - Vision Strikers a preluat FULL SENSE în ultima grupă, în timp ce Fnatic a fost împotriva lui Cloud9 Blue. Vision Strikers a ieșit victorios în primul meci, învingând FULL SENSE cu 2-0, în timp ce Fnatic s-a chinuit să-l învingă pe Cloud9 Blue cu 2-1.

Sferturi de finala

Sferturile de finală au fost pline de acțiune, echipele de top s-au luptat pentru un loc în semifinale.

  • Sferturi de finală 1 - Acend a fost înfruntat cu Team Secret și, spre surprinderea multora, Acend a doborât Team Secret câștigând meciul cu 2-0.
  • Sferturile de finală 2 - Al doilea sfert de finală a fost Team Liquid împotriva Cloud9 Blue. Team Liquid a trecut de Cloud9 Blue, învingându-l cu 2-0.
  • Sfert de finală 3 - În al treilea sfert de finală, Gambit Esports a înfruntat X10 CRIT, unde primul a reușit să câștige meciul cu 2-1.
  • Sferturi de finală 4 - Ultimul sferturi de finală a fost Fnatic împotriva KRÜ Esports, iar spre șocul multora, Fnatic a fost eliminat după ce a fost lovit cu 2-1.

Semifinale

Ca și sferturile, semifinalele au fost cele mai bune din trei meciuri și au fost, de asemenea, pline de acțiune.

  • Semifinala 1 - Acend sa dovedit a fi o putere în prima semifinală învingând Team Liquid cu 2-0. A fost un șocant, deoarece toată lumea se aștepta ca Team Liquid să ducă ziua.
  • Semifinala 2 - În a doua semifinală, Gambit Esports trăgea pe toți cilindrii. A doborât KRÜ Esports, câștigând meciul cu 2-1.

Finala Campionilor Valorant 2021

După o serie de meciuri, de la faza grupelor până la finală, Acend și Gambit Esports s-au confruntat cu cel mai bun din cinci dueluri în finală. După o luptă înfiorătoare, Acend a reușit să învingă Gambit Esports cu scorul de 3-2.

Acend a plecat cu premiul în bani de 350.000 de dolari, în timp ce Gambit Esports a luat acasă 150.000 de dolari. Partea bună este că toate echipele participante au avut ceva de luat acasă.

Pariază pe Valorant Champions

Site-urile de pariuri online eSports profită de potențialul pariurilor eSports, inclusiv pariurile Valorant. Pentru cei care pariază pe turneele Valorant Champions eSport, mai jos sunt câteva lucruri de care trebuie să știți.

În primul rând este să știi care sunt cele mai bune echipe pe care să pariezi. De la turneul de anul trecut, Acend, actuala campioană, este cea mai bună echipă pe care să pariezi. Alte echipe de top pe care să pariezi includ Gambit Esports, KRÜ Esports, Fnatic, Team Secret, Cloud9 Blue și X10 CRIT.

Urmează găsirea celor mai bune site-uri de pariuri online eSport cu piețele de pariuri Valorant. Aici, asigurați-vă că un organism renumit de reglementare a pariurilor acordă licențe site-ului. Casa de pariuri ar trebui să aibă, de asemenea, extra, cum ar fi streaming live, astfel încât jucătorii să poată urmări acțiunea direct de pe site-ul de pariuri.

În al treilea rând, asigurați-vă că înțelegeți modul de joc și regulile Valorant. De asemenea, este imperativ ca jucătorii să înțeleagă diferitele piețe de pariuri disponibile și ce înseamnă acestea. Totuși, pe piețe, pariorii trebuie să înțeleagă cum funcționează cotele Valorant. Amintiți-vă, la fel ca în pariurile tradiționale, cu cât cota este mai mare, cu atât șansele ca pariul să fie finalizat sunt mai mici și invers.

În sfârșit, profită de Bonusuri la pariuri eSports precum bonusuri de bun venit, bonusuri de reîncărcare și cashback, printre alte promoții.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Valorant zguduie piața cu lansări noi
2022-07-14

Valorant zguduie piața cu lansări noi

Valorant este flagship-ul First-Person Shooter creat de Riot Games. Planul neobișnuit de marketing al lui Riot folosind streamere a stabilit deja mai multe recorduri Twitch. Popularitatea se datorează atât originalității jocului, cât și tehnicii unice de marketing a lui Riot, care a făcut din Valorant o alegere pentru pariurile online pe sporturi.