Pariați pe DreamHack Tournaments 2024

DreamHack este o firmă de divertisment cu sediul în Suedia. Firma este specializată în evenimente competitive de jocuri și este deținută de Modern Times Group (MTG), o companie de divertisment digital cu sediul în Stockholm. Potrivit Cartei Recordurilor Guinness și a Galaxiilor Gemene, este cel mai mare festival LAN party și de calcul din lume. Acesta (acest turneu) se mândrește cu cea mai rapidă conexiune la Internet din lume și are, de asemenea, cel mai mult trafic generat.

La începutul anilor 1990, DreamHack a început ca o modestă întâlnire de prieteni și colegi în subsolul unei școli din Malung. Curând după aceea, s-a mutat în cantină. Aici s-a transformat într-unul dintre cele mai mari turnee de sport din acea perioadă.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jocuri oferite în cadrul turneului

DreamHack De atunci, a încheiat un parteneriat cu Major League Gaming (MLG) și Electronic Sports League (ESL) în noiembrie 2012 pentru a ajuta la creșterea și extinderea piețelor de jocuri de noroc din America de Nord și Europa. Aceste colaborări includ lucruri precum clasamente universale și cadre competitive uniforme, printre altele.

Ligile esport DreamHack atrag jucători de top din întreaga lume, cu un fond de premii cumulat de peste 300.000 USD. Sute de fluxuri video distincte ale turneului sunt disponibile pe internet. Majoritatea dintre ele acoperă concursuri de jocuri. Aceste evenimente de jocuri au avut loc la Stockholm și Jönköping (Suedia), Tours (Franța), București și Cluj (ambele România), Valencia și Sevilla (Spania), Londra (Anglia) și Leipzig (Germania).

Fortnite

Fortnite este în esență la o competiție deschisă. Pe parcursul zilelor de concurs, orice jucător este binevenit să se alăture și să vadă dacă poate ajunge în fruntea clasamentului. Este o modalitate fantastică de a reuni oamenii pentru competiții mai spontane. Există, de asemenea, posibilitatea de a fi asociat cu un jucător profesionist; astfel, va exista multă presiune asupra fiecărui participant.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Când vine vorba de acest joc în turneele DreamHack'sDreamHack, Suedia domină competiția. Ninja in Pijamas au câștigat de șase ori, inclusiv DreamHack Masters Malmo în 2016 și Astro Open din Valencia în 2012. De asemenea, Fnatic a câștigat șase turnee DreamHack, inclusiv DreamHack Tours în 2015 și 2012, DreamHack Bucharest și DreamHack Summer 2015.

Dota 2

DreamLeague, cunoscută anterior ca Dota All-Stars înainte de a fi redenumită DreamHack, este acum poate cea mai prestigioasă Dota 2 turneu la nivel global. Chiar dacă echipele asiatice sunt dominante pe o platformă globală, competițiile DreamHack permit echipelor europene și nord-americane să concureze și pentru premiile de top.

StarCraft 2

Deși a fost lansat în 2010, StarCraft 2 în curând a devenit un joc popular la turneele DreamHack. Naama (finlandeză) a câștigat competiția inaugurală la DreamHack Winter anul următor după inaugurare. Jocul a devenit o caracteristică obișnuită la competițiile DreamHack de vară și iarnă. De asemenea, a fost inclus în turneele DreamHack Open datorită noului său succes.

Eroii furtunii

Eroii furtunii se mândrește cu protagoniști de la alte mărci Blizzard, inclusiv Warcraft, Diablo, StarCraft, The Lost Vikings și Overwatch. După lansarea sa în 2015, și-a făcut premiera DreamHack la DreamHack București. European TeamLiquid a câștigat PGL Spring Champions of the Storm 2015. Popularitatea acestui joc în DreamHack a crescut constant. BeGeniuses ESC a primit peste 5.000 USD în premii în bani pentru câștigarea DreamHack Tours 2017.

Alte jocuri din turneul DreamHack

Legend of leagues, Super Smash Bros., Smite, Street Fighter V, Heroes of Newerth și Mortal Kombat XL au contribuit la succesul circuitului DreamHack. În ciuda faptului că nu au același sprijin financiar ca jocurile precum Dota 2 și nu participă la fel de proeminent ca alte jocuri, aceste jocuri sunt încă componente semnificative ale succesului DreamHack'sDreamHack, deoarece continuă să câștige încet popularitate.

De ce sunt populare turneele DreamHack?

Există o mare varietate de genuri și jocuri în turneele de esport. Prin urmare, există multe de văzut și de făcut acolo, deoarece mai multe jocuri ies în evidență. În timp ce renașterea jocurilor de luptă este, de asemenea, captivantă, un joc (Halo) a cunoscut o creștere rapidă. Ei (DreamHack) au schimbat sectorul și au fost de pionierat jocuri video și sporturi dezvoltare în întreaga lume timp de peste douăzeci de ani.

Aceste evoluții au fost realizate prin construirea unei platforme care le permite jucătorilor să treacă de la a fi nimic la superstaruri. În același timp, ele permit spectatorilor să experimenteze cele mai bune povești de jocuri. Drept urmare, DreamHack a crescut în proeminență și popularitate în întreaga lume.

DreamHack Summer 2017 a fost un succes uriaș, cu un mare premiu de peste 100.000 USD. Evenimentul a fost împărțit în două grupe, fiecare cuprinzând patru echipe. Câștigătorul premiului de 50.000 de dolari pentru primul loc în bani urma să fie stabilit printr-o fază de playoff.

DreamHack este printre cele mai cunoscute nume din jocurile video. Acest lucru se datorează faptului că a fost unul dintre primii și cei mai prolifici organizatori de evenimente esports. Ei sunt implicați în mai multe jocuri, așa că merită întotdeauna să fii cu ochii pe programul lor într-un anumit an. Pentru majoritatea jucătorilor, intrarea în DreamHack este o afacere atât de mare. Cu toate acestea, un număr dintre ei sunt abandonați dacă nu reușesc să rețină atenția fanilor de sporturi, așa cum era de așteptat.

Echipe câștigătoare și cele mai mari momente în turneele DreamHack

DreamHack Summer

În 2002, primul eveniment DreamHack Summer a avut loc la Jönköping, Suedia. Înainte de a găzdui două dintre cele mai bune turnee de esports anual (inclusiv DreamHack Summer în iunie), DreamHack avea atât ediții generale, cât și ediții de iarnă de aproape un deceniu. Inaugural DreamHack Summer a inclus primul campionat Counter-Strike.

Competiția a prezentat 32 de echipe, pe primul loc fiind Ninjas in Pijamas, urmate de Devine esports și backstab. Ninjas in Pijamas deține distincția pentru cele mai multe titluri câștigate de o persoană, având cinci în 2002, 2006, 2012, 2013 și 2014. Fnatic și SK Gaming, ambele au două victorii fiecare, sunt alte două echipe dominante în trecut.

Winter DreamHack

DreamHack Winter, ca și DreamHack Summer, are loc de obicei anual în Jönköping, Suedia. Include unele dintre cele mai importante campionate de esport din League of Legends, Counter-Strike, Dota 2, Overwatch și Hearthstone. În 2010, Mousesports și Natus Vincere au fost primii câștigători ai concursurilor. Gambit Esports a câștigat titlul în 2016, înaintea lui Renegades și GODSENT. Doi ani mai târziu, ENCE a câștigat trofeul, iar forZe (o echipă rusă CSGO), a câștigat cea mai recentă ediție a DreamHack Winter.

DreamHack Deschide

DreamHack Open a avut loc inițial în 2012 și s-a impus rapid drept evenimentul de sport major al DreamHack'sDreamHack, cu șapte festivaluri majore în toată Europa. Turneul are premii totale de 350.000 USD și este deschis atât jucătorilor amatori, cât și profesioniștilor. Ninja în pijamale a câștigat primul DreamHack Open care a avut loc la Valencia.

Bucureștiul a continuat să găzduiască evenimente și în anii următori. Malmo, Montreal, Atlanta și Londra din Regatul Unit au ajuns recent pe lista orașelor care au găzduit DreamHack Masters. DreamHack Masters Las Vegas din 2017 este încă, fără îndoială, cel mai mare eveniment de până acum. Virtus.Pro a câștigat turneul înainte SK Gaming, Nord și Astralis, câștigând 250.000 GBP în acest proces.

Având în vedere că Gambit Esports a câștigat deja DreamHack Austin, scena a fost pregătită pentru ca Envy să ia acasă DreamHack Atlanta. nor9 a luat titlul în fața fanilor lor din Denver, în timp ce FlipSid3 Tactics a luat titlul la Leipzig. DreamHack Malmo 2017 a fost câștigat de G2, în timp ce DreamHack Montreal a fost câștigat de North.

Unde și cum să pariezi pe turneele DreamHack

Poti găsi unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri online esport pentru pariuri pe turnee esport aici. Aceste site-uri oferă cote incredibile la turneele DreamHack. Cu toate acestea, jucătorul trebuie să încerce întotdeauna să compare cotele oferite în prezent pentru piața pe care dorește să parieze și să aleagă cea mai accesibilă opțiune.

Este necesar să se efectueze cercetări suplimentare asupra echipelor sau jucătorilor. Informații prețioase despre forma actuală a echipei și jucătorii cheie vă pot ajuta să identificați posibilități de pariere favorabile. Încercați să fiți conștienți de orice variații care influențează performanța generală. Acestea pot fi lucruri precum o nouă semnare sau o retragere a unui jucător cheie.

Câștigătorul meciului este poate cel mai popular tip de pariu Esport disponibil pe un site de pariuri. Puneți un pariu pe rezultatul unui anumit meci de turneu, de la League of Legends la Counter-Strike Global Offensive. Utilizatorii pot, de asemenea, să parieze direct pe ce echipă sau jucător va câștiga o anumită ediție. Cele mai multe dintre aceste site-uri de pariuri permit cuiva să facă acest lucru înainte de turneu. Prin urmare, dacă aveți o idee corectă despre cine credeți că va câștiga turnee sportive majore, cum ar fi DreamHack Masters, plasați pariurile mai devreme.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Anunțul participanților pentru DreamHack 2022
2022-08-11

Anunțul participanților pentru DreamHack 2022

Potrivit Twin Galaxies și Guinness Book of Records, DreamHack este cea mai mare petrecere LAN și festival de computere la nivel global. Evenimentul prezintă cel mai rapid și cel mai mare trafic de internet din lume. Pasionații pot anticipa mai multe evenimente semnificative viitoare prin pariuri online pe sporturi. Aceste turnee sunt transmise în direct pe diverse platforme.