Pariați pe RLCS 2024

Seria Campionilor Rocket League, denumită popular RLCS, este un turneu de eSport în care participă unii dintre cei mai buni jucători din lume Rocket League. De-a lungul anilor, seria RLCS, care a început în 2016, a urcat la noi culmi. Această competiție a avut întotdeauna sprijinul complet al unei comunități de jucători și fani, care a contribuit la creșterea fondului de premiere al campionatului, făcând din Campionatul Mondial RLCS una dintre cele mai mari competiții din scena eSports Rocket League.

RLCS este evenimentul principal din ecosistemul eSports Rocket League. Dezvoltatorul jocului, Psyonix, găzduiește acest turneu. Seria RCLS are loc de două ori pe an, fiecare dintre aceste competiții durând aproximativ trei luni. În mod ideal, fiecare serie este de obicei un amestec de finale online și offline.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O prezentare generală a Rocket League Champions Series

Din 2016, când a început Rocket League Champions Series, această competiție a avut șase câștigători uimitoare. Acesta este un indicator clar că RLCS eSport Championships este unul dintre cele mai competitive evenimente, ceea ce îl face incredibil de imprevizibil. Fondul de premii al competiției a crescut, de asemenea, de-a lungul anilor, câștigătorul sezonului 1 luând acasă 75.000 de dolari, în timp ce cei mai recenti câștigători au câștigat aproximativ 1.000.000 de dolari.

Seria de campionat RLCS cuprinde patru regiuni. Europa și America de Nord sunt considerați cei mai puternici și au apărut în fiecare eveniment de când a început RLCS. Pe de altă parte, Oceania și America de Sud au fost adăugate recent la serie în 2017, respectiv 2019.

Campionatele Mondiale Rocket League

Rocket League World Champions este semnul distinctiv al competițiilor RLCS. Acest eveniment cuprinde 12 echipe, cu patru echipe din America de Nord și Europa și două din Oceania și America de Sud.

De-a lungul anilor, RLCS: Rocket League World Champions vede echipe împărțite în patru grupe a câte trei echipe, concurând într-un format round-robin. Primele două echipe din fiecare grupă trec apoi la fazele eliminatorii. Sferturile de finală sunt de obicei cele mai bune din cinci serii, în timp ce câștigătorii ambelor semifinale participă la o serie de cel mai bun din șapte.

Despre Rocket League

Rocket League și-a stabilit, fără îndoială, numele ca un titlu interesant de eSports. De asemenea, este considerat dificil de stăpânit pentru jucătorii noi. Rocket League este, în esență, totul despre jucătorii care controlează o mașină și direcționează o minge în poarta unui adversar. Acum că mașinile sunt implicate în joc, este ușor să clasificăm Rocket League drept un joc clasic de curse, dar este în mare parte un joc sportiv cu „mașini ca jucători”

Fiecare rundă durează cinci minute, cu echipele concurente străduindu-se să se depășească reciproc. Rocket League poate fi jucată în modul solo pentru jucătorii care sunt noi în joc, concurând împotriva computerului. Deși jocul pare a fi oarecum simplu, necesită o practică semnificativă.

Racheta poate fi descrisă ca o întorsătură distractivă a fotbalului. Jocul vede jucătorii folosind mașini propulsate de rachete pentru a marca. Ca atare, fiecare jucător trebuie să își personalizeze vehiculul pentru a concura. Jocul se joacă de obicei în echipe de opt jucători. Jucătorii pot alege să participe fie în modurile single, fie în multiplayer. Deși există un mod pentru un singur jucător, jocul permite maximum patru jucători pe aceeași platformă. Jocul permite, de asemenea, jocul pe mai multe platforme pe PlayStation 4. Xbox One, PC și Nintendo Switch.

De ce să joci Rocket League

În esență, există multe motive pentru care jucătorii iubesc Rocket League. Un atribut remarcabil al jocului este că încurajează munca în echipă. De asemenea, stăpânirea abilităților este vitală atunci când intri în alte echipe. Datorită competiției și multor jucători profesioniști, Rocket League a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani.

De ce sunt populare Campionatele Mondiale Rocket League?

Cu nenumăratele Rocket League Turnee online eSport care se desfășoară pe tot parcursul anului, atât mari cât și mici, rămâne că RLCS World Championship Series este unul dintre cele mai populare turnee eSports în rândul pariorilor. Acestea fiind spuse, iată câteva motive pentru care RLCS World rămâne popular în rândul pariorilor care pariază pe turneele esport majore:

În primul rând, Campionatele Mondiale RLCS prezintă cei mai buni din lume din diferite ligi eSport Rocket League. Cei mai mulți pariori de astăzi își doresc să parieze la cele mai mari turnee de eSports.

Un alt motiv pentru care Campionatul Mondial Rocket League este clasat printre cele mai bune turnee eSports pe care să pariezi este existența unor campionate regionale. În mod ideal, atunci când pariorii pot urmări echipe sau jucători cheie pentru o perioadă de timp, ei tind să câștige încrederea atât de necesară pentru a plasa pariuri.

Acoperire extinsă a Campionatelor Mondiale RLSC de către site-uri de pariuri online eSport este, de asemenea, un motiv solid pentru care această competiție este foarte populară în cercurile de pariuri. Majoritatea caselor de pariuri renumite de astăzi acoperă acest eveniment, oferind piețe vaste de pariuri.

În cele din urmă, durata jocului este, de asemenea, o altă atracție critică în rândul pariorilor. Astăzi, cei mai mulți pariori nu au răbdarea să aștepte ore întregi înainte ca pariurile lor să poată fi determinate. În jocul normal, jocul este garantat să se încheie în 10 minute, cu excepția unei egalități atunci când ambele echipe trebuie să joace prelungiri pentru moarte subită pentru a sparge egalitatea.

Echipele câștigătoare ale Campionatelor Mondiale Rocket League și cele mai mari momente

Echipe câștigătoare

  • Sezonul unu: Prima dintre multele competiții globale Rocket Leagues a văzut echipe din Europa și America de Nord luptă pentru premiul cel mai mare. Într-un concurs epuizant, iBS a ieșit învingător în primul sezon.
  • Sezonul doi: Concursul Europa-American a continuat. Flipside Gaming a învins Mock-It în finală, luând acasă titlul sezonului 2.
  • Sezonul trei: Campionatul Mondial RLCS a văzut includerea Oceaniei. În mijlocul a câteva momente istorice, Northern Gaming (NG) a câștigat campionatul.
  • Sezonul patru: Campionatele Mondiale RLCS în Statele Unite. După trei jocuri monumentale de acțiune eSport uluitoare, Gale Force Esports a câștigat al patrulea sezon.
  • Sezonul cinci: primul sezon fără o calificare directă la RLCS. Finalele i-au văzut pe fani tratați cu momente rare de joc strălucitor de ligă rachetă. În cele din urmă, Echipa Dignitas a câștigat sezonul 5 al Campionatelor Mondiale RLCS.
  • Sezonul șase: Lupta din campionatul sezonului șase l-a văzut pe Cloud 9 luptă împotriva echipei Dignitas. În cele din urmă, nor9 a fost forța de luat în calcul, a dominat și în cele din urmă a câștigat finala.

Renault Vitality un NRG Esports a câștigat sezonul șapte și, respectiv, opt. Sezonul 9, programat inițial pentru februarie până în aprilie 2020, a fost amânat pe fondul pandemiei de COVID 19. Sperăm că 2022 va aduce un nou campion mondial, așa cum a fost o tradiție în această competiție.

Cele mai mari momente

Revenirea epică a lui EnVy 2018

InvidieJocul mult așteptat al lui împotriva lui Tainted Minds a fost, fără îndoială, unul pe care EnVy l-a considerat un „deplasare”. Cu toate acestea, Tainted Minds aproape că și-a oprit așteptările și a urcat rapid cu 2-1 în seria următoare, conducând cu 3-0 în jocul patru. Într-un mod oarecum surprinzător, cu două minute în cronometru, EnVy a scăzut într-o succesiune rapidă de scoruri pentru a câștiga și a forța un joc cinci – pe care l-au câștigat.

Pierderea lui G2 în fața geniilor malefice

G2 Esports este una dintre cele mai decorate echipe din Rocket League. Lucrurile au luat o întorsătură destul de neașteptată în meciul G2 din 2018 cu Evil Genius la Campionatele Mondiale RLCS. Cu G2 considerat un pariu sigur, Genii malefice a scos o serie de spectacole, în cele din urmă l-a eliminat pe G2 într-un concurs palpitant. Fiind primul lor concurs, Evil Geniuses a subliniat despre ce înseamnă Campionatele Mondiale Rocket League - Surprize!

Gale Force Câștigă în prelungiri

Marea finală din 2017 s-a simțit oarecum anticlimatic pentru majoritatea fanilor eSports Rocket League. Finala a primit două echipe, Gale Force și Method. În timp ce Gale Force a abandonat-o deja împotriva lui Method într-o serie de șapte jocuri, finala, fără îndoială, a trăit la hype. Meciul a coborât la linie, cu șase minute de timp adăugat doar pentru ca golul lui Alexandre „Kaydop” Courant de la Gale Force să le înmâneze victoria.

Unde și cum să pariezi pe RLCS?

Pariurile pe turneele eSport ar trebui să fie ușor, dar pariorii eSports pentru prima dată s-ar putea să își găsească drumul nu prea ușor atunci când parcurg o listă de turnee eSports.

Unde să pariezi pe RLCS

Unde să pariezi ar trebui să fie întotdeauna o preocupare de top pentru orice fan RCLS Rocket League. Cu o mulțime de platforme de pariuri eSports care acoperă Rocket League, este întotdeauna sigur să examinăm toate opțiunile disponibile. Pentru început, cele mai bune platforme pentru a paria pe eSports sunt cele cu un istoric de acoperire a eSports. În plus, asistență excelentă pentru clienți, cote competitive, recenziile clienților și metodele de plată ar trebui să fie preocupări cheie atunci când examinăm potențiale site-uri de pariuri online pentru eSport.

Cum să pariezi pe RCLS

Există întotdeauna mai multe piețe simple de pariuri, cum ar fi pariul „câștigător absolut”. Deși este nevoie de puțin efort pentru a le înțelege, este nevoie de mult mai mult pentru a reuși în pariurile eSport.

Pe măsură ce pariurile RCLS Rocket League devin mainstream, plasarea pariurilor poate fi complexă, mai ales pentru începători. Iată câteva sfaturi utile pentru pariuri în Rocket League, care ar trebui să fie utile oricărui jucător de eSports.

  • Fă-ți temele – urmărește statisticile echipei și echipele de cercetare
  • Aveți o strategie și continuați să o rafinați pentru a se potrivi cu preferințele dvs. de joc
  • Gestionați-vă bankroll-ul
  • Adoptă jocurile de noroc responsabile
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Un ghid pentru pariori: viitoare evenimente Rocket League 2022
2022-08-04

Un ghid pentru pariori: viitoare evenimente Rocket League 2022

Industria jocurilor eSports este o atracție remarcabilă de ani de zile. Și, în timp ce există tot felul de titluri de shooter, majoritatea jucătorilor de eSports devin un pic înțelepți de titluri generice și moduri de joc previzibile. Rocket League jucătorii sunt foarte norocoși. Acest titlu eSports se remarcă în genul său pentru că oferă o atracție solidă, datorită conceptului său fascinant. Înainte rapid, Rocket League se mândrește cu o listă impresionantă de evenimente competitive.