Alegerea bonusului ideal pentru pariuri Esports: un ghid

Unii jucători de sporturi, predominant noi, ar putea fi tentați să obțină cât mai multe bonusuri cu speranța de a-și extinde fondurile. Din păcate, nu toate bonusurile merită luate. Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când evaluezi dacă un bonus merită sau nu luat:

Dimensiune bonus

Suma bonusului este probabil primul lucru la care se uită orice jucător care caută un bonus. În mod ideal, bonusurile substanțiale eSports oferă de obicei jucătorilor valoarea maximă pentru banii lor. Cu toate acestea, dimensiunea singură nu poate fi folosită ca factor determinant; jucătorii ar trebui, de asemenea, să fie pasionați de o serie de alți factori, inclusiv suma necesară pentru a activa bonusul.

Cerințe de pariere

Deși dimensiunea bonusului este de obicei pe primul loc, cu siguranță nu este singurul factor de luat în considerare. Majoritatea bonusurilor oferite de site-urile de pariuri eSports au, de obicei, cerințele lor de pariere variind de la 1 la 20X. Despre ce sunt cerințele de pariere? De exemplu, un bonus de 100 USD cu cerințe de pariere de 5 ori înseamnă în esență că un jucător trebuie să plaseze pariuri în valoare de 500 USD pentru a se califica pentru o retragere. În esență, bonusul perfect ar trebui să aibă cea mai mică cerință de pariere.

Date de expirare

Este obișnuit să găsiți bonusuri eSports cu date de expirare. Urmând sfaturile de pariuri eSport de la jucători experimentați, un bonus bun ar trebui să aibă o dată de expirare lungă. O dată de expirare scurtă poate fi deosebit de limitativă, mai ales atunci când este legată de un bonus cu cerințe ridicate de pariere. Și deoarece majoritatea bonusurilor oferite de site-urile eSports vin cu cerințe unice de pariere, o perioadă de valabilitate extinsă este, fără îndoială, de dorit în majoritatea cazurilor, astfel încât hobby-ul tău să nu se transforme într-o corvoadă nedorită.

Versatilitate

Atunci când emite un bonus, scopul oricărei case de pariuri eSports este să ofere o recompensă valoroasă jucătorilor săi. Ca atare, versatilitatea sau capacitatea bonusului de a fi folosit pe diferite jocuri este esențială în evaluarea valorii oricărui stimulent. De exemplu, un bonus bun pentru eSports poate fi folosit pe mai multe evenimente și piețe eSports. Dacă un bonus se întâmplă să fie restrictiv, acesta poate fi un semn sigur că jucătorul trebuie să exploreze alte opțiuni.

Metode de plata

Majoritatea bonusurilor online sunt de obicei fixate metode de plată credibile. Majoritatea cazinourilor de top oferă numeroase metode de plată. În acest fel, jucătorii nu trebuie să se gândească de două ori înainte de a revendica un bonus. Cel mai bine, ușurința de a revendica bonusul ar trebui, de asemenea, să reflecte ușurința de a revendica câștiguri bonus.

Cum să obțineți bonusuri la pariuri esport?Bonusuri de pariuri pe site-urile de sporturi
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Cum să obțineți bonusuri la pariuri esport?

Privind varietatea de bonusuri, unii jucători devin adesea confuzi în a pune mâna pe un bonus eSports. Revendicarea unui bonus eSports nu trebuie să fie o corvoadă, la fel ca și localizarea celor mai bune cote de pariuri eSports, având în vedere că majoritatea site-urilor de pariuri eSports au o procedură ușor de urmat atunci când vă accesați bonusul. Acestea fiind spuse, iată un ghid general pas cu pas pentru a solicita orice bonus eSports.

Alegeți un site de pariuri esports

Primul pas pentru a revendica un bonus pentru esports este să vă înscrieți la o casă de pariuri. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă să alegeți alte site-uri de pariuri esports pe care le întâlniți, ci unul care oferă o listă lungă de bonusuri. Deși aceasta ar putea să nu fie o calificare, deseori formează baza pentru primirea altor bonusuri. Alegerea corectă a unui cazinou ar putea însemna obținerea unei varietăți de bonusuri pe întreg parcursul jocului tău cu ele. Cu toate acestea, citirea termenilor și condițiilor atașate potențialelor oferte este esențială înainte de a alege orice site de pariuri.

Înregistrare – Bonus de bun venit

Majoritatea cazinourilor primesc jucători noi cu a bonus de bun venit. Singura calificare legată de acest bonus este că jucătorul trebuie să fie nou. Prin urmare, înscrierea este necesară atunci când vizați un bonus de bun venit. După ce un jucător cum să parieze pe eSports și optează pentru înscrierea la o casă de pariuri eSports, acesta este tratat cu o serie de alte bonusuri, inclusiv bonusuri de meci și cashback. La înscriere, noii jucători de sport pot profita și de codurile promoționale, mai ales atunci când activează bonusul de bun venit.

Efectuați o depunere – Bonus de potrivire/reîncărcare

În timp ce unele cazinouri oferă în mod obișnuit jucătorilor bonusuri fără depunere, majoritatea site-urilor de esports recompensează jucătorii care își finanțează conturile cu bani reali. Majoritatea cazinourilor oferă bonusuri sub forma unui bonus de potrivire sau de reîncărcare, unde depozitul este egalat până la o anumită sumă. În mod ideal, este nevoie doar de o depunere pentru a activa bonusul de meci.

Place Wagers – Bonus de fidelitate/cashback

Plasarea pariurilor pe bani reali poate fi o altă modalitate de a revendica un bonus. La fel ca și casele de pariuri sportive, site-urile de pariuri în sporturi răsplătesc și jucătorii care fac ocazional pariuri pe bani reali. Aceste bonusuri vin sub diferite forme, printre ele cheie fiind bonusurile de fidelitate și cashback. Primul este de obicei acordat pariorilor obișnuiți, în timp ce cel din urmă este restituit ca o fracțiune din pariurile pierdute.

Procedura sau pașii de urmat înainte de a solicita orice bonus sunt informați de natura bonusului. De exemplu, obținerea unui bonus de înscriere este complet diferită de revendicarea fie a meciului, fie a bonusului cashback. În cele mai multe cazuri, revendicarea bonusului nu se încheie atunci când un jucător primește suma bonusului; jucătorii de esports trebuie să îndeplinească cerințele de pariere respective. Uneori, vor exista anumite restricții legate de cerințele de pariere.

bonusuri de site?

Cel mai case de pariuri online de sporturi azi puneți niște bonusuri generoase. În consecință, orice eSport care se pregătește să profite de aceste stimulente ar trebui să fie pregătit să cumpere și să aleagă un bonus care se potrivește preferințelor lor.

Alegerea celui mai bun bonus pentru esports este de obicei o chestiune de preferințe personale. Unii pariori ar putea opta pentru sume mari de bonus, chiar dacă au cerințe ridicate de pariere. Alții le-ar plăcea un mic bonus cu cerințe de joc ușor de îndeplinit. Totul se reduce la alegerea unui bonus care oferă cel mai bun raport calitate-preț.

În timp ce sfaturile de pariuri pe sporturi informează alegerile majorității jucătorilor, iată o listă cu unele dintre cele mai bune oferte de bonus pentru site-ul de pariuri eSports:

  • Bonusuri 1xBet:1xBet oferă o mare varietate de bonusuri. Există vineri norocoase, bonusuri de bun venit și de depunere de până la 200% din suma depusă, dar puteți găsi bonusuri mult mai interesante la acest furnizor.
  • Pariuri bonus Betsson: Esporturi Betsson.com jucătorii pot revendica până la 25 USD în pariuri bonus la înscriere și la efectuarea unei depuneri de bani reali de o sumă similară.
  • Bonus de bun venit Leovegas: Oferta de bun venit Leovegas.com este unică, jucătorii bucurându-se de un spor de profit de 100% la primele două pariuri, până la maximum 25 USD.

Bonusuri de pariuri pe site-urile de sporturi

Jucătorii Esports sunt tratați cu diverse bonusuri, fiecare oferind beneficii unice. Iată o defalcare a cele mai bune bonusuri eSports pe care o oferă majoritatea caselor de pariuri.

Pariuri gratuite

Pariuri gratuite, cunoscute și sub denumirea de bonusuri fără depunere, sunt oferte de bonus stimulate pentru pariori în sport, atât noi, cât și existenți. După cum sugerează și numele, acest tip de pariu oferă jucătorilor șansa de a câștiga fără a pune bani reali în joc.

Fără bonusuri de pariere

Fără pariuri sau bonusuri gratuite sunt bonusuri oferite fără cerințe de joc atașate. Acest lucru înseamnă în esență că nu există limite stabilite, iar jucătorii își pot câștiga câștigurile de îndată ce doresc.

Bonus de fidelitate

Site-urile de pariuri Esports folosesc bonusuri de fidelitate ca o modalitate de a recompensa jucătorii devotați. Acest bonus este adesea într-un sistem de puncte, în care jucătorii câștigă puncte imediat ce încep să joace pariuri pe bani reali.

Bonus de recomandare

Bonusurile de recomandare sunt acordate jucătorilor care fac tot posibilul să-și convingă un prieten de-al lor să joace. Cel mai bun lucru despre bonusurile de recomandare este că atât jucătorul activ, cât și cel recomandat primesc un bonus.

Lista bonusurilor de pariuri eSport este mult mai lungă decât aceasta. Alte mențiuni notabile includ bonus de meci, bonus mobil, și piei libere.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu