Pariați pe The International 2024

Lista ligilor sau turneelor de esport este lungă, The International fiind una dintre cele mai prestigioase. The International este un turneu global de esports pentru Dota 2 dezvoltat și găzduit de Valve. De la turneul inaugural din 2011, The International a avut loc în fiecare an, cu excepția ediției din 2020, care a fost anulată din cauza pandemiei de Coronavirus.

Concursul are loc la sfârșitul verii. Finalele au fost organizate în diferite orașe, inclusiv Seattle, Köln, Vancouver, Shanghai, Stockholm și București. Prima Internațională a fost câștigată de Natus Vincere, care a luat acasă premiul în valoare de 1.600.000 de dolari. Turneul este sponsorizat de mai multe companii și organizații, inclusiv Valve, producătorii de hardware ASUS și Acer și o marcă de îmbrăcăminte, Team Secret. Durează aproximativ zece zile.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fondul de premii al The International

Prima ediție a turneului a avut loc în 2011, cu un fond de premiere de 1.600.000 USD. Acesta a fost majorat la 2.874.380 USD în 2013 și la 40.018.195 USD în 2021, ceea ce înseamnă că a crescut de peste 25 de ori de la primul premiu inițial. Iată un rezumat al fondului de premii în funcție de fiecare an.

 • 2011: 1,6 milioane de dolari
 • 2012: 1,6 milioane de dolari
 • 2013: 2,8 milioane de dolari
 • 2014: 10,9 milioane de dolari
 • 2015: 18,4 milioane de dolari
 • 2016: 20,7 milioane de dolari
 • 2017: 24,7 milioane USD
 • 2018: 25,8 milioane USD
 • 2019: 34,3 milioane USD
 • 2021: 40,0 milioane USD

După cum vă puteți da seama, fondul de premii a crescut constant din 2012, ceea ce înseamnă că putem presupune cu siguranță că tendința va continua.

Cât de mare este evenimentul The International?

International este considerat unul dintre cele mai mari turnee de sport din lume. Atrage sute de mii de concurenți și este urmărit de milioane de oameni online.

Cu un fond de premiere care a ajuns la 45.000.000 USD (ediția 2022), The International nu este în mod clar un turneu mic. Într-adevăr, acel fond de premii nu este o schimbare de buzunar și niciun turneu mic nu ar avea o sumă de bani atât de uimitoare de câștigat.

Un alt motiv pentru care The International este un turneu mare este că reunește 18 echipe din diferite părți ale lumii. Turneul nu este doar despre o singură țară sau continent; este pentru lume. În ceea ce privește audiența, The International atrage milioane de telespectatori. De exemplu, numărul de telespectatori concurenți ai ediției din 2021 a ajuns la 2,74 milioane.

Despre Dota 2

Dota 2 este un joc multiplayer online dezvoltat de Valve Corporation, aceeași firmă din spatele popularei serii de jocuri video, Counter-Strike. Jocul folosește un sistem de strategie în timp real (RTS) în care jucătorii trebuie să controleze un personaj erou și să lupte împotriva altor jucători sau adversari controlați de computer. Spre deosebire de multe jocuri eSports cu mai mult de un personaj jucător, Dota 2 oferă doar un personaj erou pe care să-l folosească fiecare jucător.

Jocul este jucat folosind două disponibilități diferite; magazinul de articole Dota 2, care permite jucătorilor să cumpere diverse articole cu moneda din joc, și articolele Dota 2, care pot fi folosite pentru a-și personaliza personajele eroi.

Dota 2 este un mod al Warcraft 3 și a fost popular de când a apărut în 2013. Își ține jucătorii cu atenție. Scopul jocului este de a distruge baza inamicului în timp ce o aperi pe a ta.

Echipele câștigătoare ale Internaționalului și cele mai mari momente

Internaționala este una dintre acestea turnee de esport majore care sunt foarte competitive; cursa pentru premiu este mai rigidă decât vă puteți imagina. De la prima ediție din 2011, o singură echipă a reușit să fie încoronată campioană de două ori. Alți câștigători au fost recunoscuți o singură dată. Iată care sunt câștigătorii și cele mai semnificative momente din istoria turneului.

Natus Vincere

Aceasta a fost prima echipă care a testat titlul The International. Este NaVi a câștigat prima ediție în 2011. În această finală, echipa a învins-o pe EHOME cu 3-1 pentru a ridica titlul. În această echipă făcea parte Puppey (Clement), un jucător legendar din Dota 2 care a participat la turneu mai mult decât orice alt individ.

Alții au inclus XBOCT, Artstyle și Dendi. A lua acasă un uluitor de 1 milion de dolari dintr-un mare premiu de 1,6 milioane de dolari este ceva ce echipa nu va uita niciodată; nici noi nu-i vom da drumul.

Și, deși echipa nu a câștigat titlul a doua oară, și-a hărțuit constant adversarii, asigurându-se că trebuie să alerge pentru banii lor. Faptul că NaVi a mers până în finală anul următor (2012) spune totul.

Invictus Gaming

Lupta pentru titlul de campioni din prima ediție nu a fost ușoară, iar asta poate evidențiază cât de puternică era această echipă la acea vreme. În timpul acestei finale, Invictus Gaming l-a învins pe Natus Vincere cu 3-1, luând acasă un mare premiu de 1 milion de dolari.

Alianţă

Aceasta a fost cea mai bună echipă a turneului în 2013. La fel ca Invictus Gaming, Alianţă a primit o cursă pentru banii lor de nimeni altul decât Natus Vincere și au fost prima echipă europeană care a câștigat turneul. Și-au învins adversarii cu 3-1, iar a lua acasă un premiu de 1,4 milioane de dolari a fost spectaculos. Jucătorii de aici au inclus Akke, Loda, EGM, AdmiralBulldog și s4. Această a treia ediție este cea care a plasat The International pe harta globală în ceea ce privește popularitatea.

Newbee

Având în vedere că popularitatea turneului a crescut în anul precedent, Newbee căuta coroana pe fundalul unei competiții foarte mediatizate. Și în timp ce turneul a fost găzduit la Washington, un teren în deplasare nu a stat în calea lui Newbee. La această ediție (2014), finaliștii au fost complet noi, cu Newbee pe de o parte și Vici Gaming pe de altă parte.

Primul l-ar învinge pe cel din urmă cu 3-1, luând 5.025.029 USD și reafirmând dominația Chinei în competiție.

Alți câștigători

2015: Genii rele
2016: Wings Gaming
2017: Team Liquid
2018: OG
2019: OG

Unde și cum să pariezi pe The International?

International este un turneu global și, prin urmare, este unul dintre cele mai bune turnee de sporturi atunci când vine vorba de pariuri. Nu contează de unde pariezi pe turneele de esport; ar trebui să puteți accesa evenimentul atâta timp cât țara dvs. vă permite. La alege cel mai bun site pentru pariuri la campionatele internaționale sau la alte campionate eSport, iată câteva lucruri pe care trebuie să le uitați:

 • Cote oferite de site: Cu cât șansele sunt mai bune, cu atât poți câștiga mai mult dacă pariezi pe turneu.
 • Reputația site-ului: Uită-te la care este istoricul lor și dacă site-ul este licențiat sau nu.
 • Pariuri live: Dacă doriți să plasați pariurile în timp ce urmăriți meciul live, acesta este un factor pe care veți dori să îl luați în considerare. De asemenea, unele site-uri vă permit să plasați pariuri în timpul pauzei.
 • Compatibilitate mobilă: Unele site-uri funcționează doar pe un desktop sau laptop, așa că veți dori să luați în considerare acest factor.
 • Relații Clienți: Dacă aveți vreodată întrebări despre site sau despre procesul de pariuri, echipa de asistență ar trebui să vă poată ajuta eficient.

Cum să pariezi pe The International

Procedura de pariuri pe The International este simplă:

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022
2022-12-08

Top 5 turnee de pariuri Esports 2022

Esports-ul se extinde, iar mai multe competiții și jocuri sunt incluse pe piețele de pariuri. Nu este surprinzător să vedem că pariurile pe sporturi cresc în popularitate, având în vedere cât de populare au devenit competițiile sportive în ultimii ani.