Top Rocket League site-uri de pariuri 2024

Rocket League este un joc video de fotbal pentru vehicule care a fost lansat în 2015. Jocul a fost conceput inițial pentru jocurile PlayStation 4 și Microsoft Windows. La câteva luni după lansare, au fost lansate și porturi pentru Nintendo Switch și Xbox One. Jocul prezintă asemănări strânse cu predecesorul său, Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, deși cu câteva diferențe remarcabile.

Jucătorii ajung să controleze mașini propulsate de rachete, cu care pot lovi o minge mare și pot încerca să înscrie într-un mod similar ca într-un joc de fotbal. Vehiculele pot sări atunci când puterea rachetei este activată pentru a lovi mingea în timp ce sunt încă în aer.

Top Rocket League site-uri de pariuri 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tot ce trebuie să știți despre sporturile Rocket League

Există spații marcate pe teren unde jucătorii își pot trece mașinile pentru a obține creșterea vitezei. Creșterile de viteză sunt folosite pentru a crește performanța mașinilor destul de semnificativ și pot oferi unui jucător numeroase avantaje în joc.

Rocket League a fost lansat ca o modificare a Supersonic Acrobatic RPBC. Psyonix a dezvoltat mașini de luptă. Unul dintre obiectivele lui Psyonix a fost să facă mașinile ireale să se simtă distractive de condus fără a compromite realismul.

După ce a dezvoltat Battle-Cars, Psyonix a încercat să vândă jocul unui editor ca un joc de fotbal cu mașini propulsate de rachete, dar nu au primit niciun interes de la toți editorii. Apoi au optat să publice singuri jocul pe PlayStation Network, aproape fără marketing.

Jocul a fost descărcat de peste două milioane de ori. Cu toate acestea, studioul a lăsat asta pentru o perioadă pentru a lucra la alte proiecte. Celelalte proiecte au ajutat la generarea de fonduri care au fost ulterior injectate în Battle-Cars pentru ca acesta să fie un succes.

Dezvoltarea Rocket League, care a venit din proiectul Battle-Cars, a început în 2013 și a costat aproximativ două milioane de dolari. Unele dintre ajustările făcute pentru a transforma Battle-Cars în Rocket League au inclus creșterea ratei de cadre de la 30 la 60 pentru a o face potrivită pentru hardware-ul mai nou.

RL eSports

După lansarea lui Rocket League, a devenit relativ popular pe diverse platforme de streaming, inclusiv Twitch. Prima serie de campionate Rocket League a avut loc în 2016, având un premiu în bani de 55.000 de dolari. A făcut venituri de peste un milion de dolari prin vânzările de articole cosmetice și lăzi din joc. Fondurile au fost utilizate în principal pentru a finanța alte evenimente competitive, ceea ce a dus la creșterea popularității jocului ca eSport.

Pariuri Rocket League 2024 : tot ce trebuie să știți

De asemenea, jucătorii pot lovi în mașinile altor jucători și le pot distruge. Mașinile distruse au nevoie de câteva momente înainte de a renaște. Un jucător poate, de asemenea, să efectueze numeroase eschivuri rapide, cum ar fi rotirea în direcții specifice și sărituri scurte pentru a evita lovirea pentru a obține un avantaj de poziționare mai bun.

Toate meciurile durează de obicei cinci minute. Dacă ambele echipe egalează după cinci minute, prima echipă care înscrie următorul gol câștigă. Jocurile pot fi jucate de la unu la unu până la patru împotriva patru.

Pariurile pe Rocket League sunt relativ similare cu pariază pe alte jocuri eSport. Jucătorii trebuie să înceapă prin a găsi un site de jocuri potrivit. Datorită popularității jocului, găsirea unui site de jocuri care să ofere RL pe piața sa de pariuri eSports nu este destul de dificilă, așa cum fac multe cazinouri de renume.

Cu toate acestea, jucătorii ar trebui să ia în considerare și numărul de evenimente disponibile. Cu cât un site de pariuri oferă mai multe evenimente Rocket League, cu atât mai multe oportunități de pariere va avea un jucător. După ce au găsit un site de pariuri de renume care oferă case de pariuri Rocket League, pariorii trebuie să depună fonduri în conturile lor de pariuri și să plaseze un pariu relevant pe Rocket League. Tipurile de pariuri pot varia în funcție de piețele oferite.

Cele mai obișnuite pariuri se bazează, de obicei, pe o echipă de câștigat, pe jucător pe care să marcheze și pe numărul de goluri. Pariurile Rocket League pot fi, de asemenea, combinate. Pariurile pot fi și pentru meciuri individuale sau pentru un eveniment întreg. Procesul de plasare a pariului poate varia ușor în diferite site-uri de pariuri, dar principiile rămân aceleași.

Pariurile pe Rocket League sunt de obicei destul de distractive din cauza naturii jocului. Jucătorii se pot bucura de joc, indiferent de rezultatul jocului. Fiecare meci durează de obicei doar cinci minute, așa că pariorii nu așteaptă prea mult pentru a afla rezultatele pariurilor lor.

De ce este populară Rocket League?

Rocket League este unul dintre cele mai populare jocuri gratuite disponibile pe PS4 și pe diverse alte platforme. Este destul de popular faptul că are o comunitate online activă care face interacțiuni numai despre joc și problemele acestuia. Steam Charts estimează că jocul are încă peste 150.000 de utilizatori activi. Numărul crește de obicei în timpul evenimentelor majore.

Competițiile eSports au contribuit, de asemenea, în mod semnificativ la creșterea popularității jocului. Unele dintre competițiile eSports sunt Major League Gaming și ESL. Psyonix are, de asemenea, Rocket League Championship Series, care ajută la menținerea popularității jocului.

Jucați eSport online

Rocket League a fost în general creată pentru a fi jucată între prieteni. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să joci online, deși este posibil să joci offline pe o consolă de jocuri. Jucătorii se pot conecta și pot concura online pe toate platformele pe care este disponibil RL. Jucătorii au opțiunea de a dezactiva jocul pe mai multe platforme. Jucătorii se pot conecta cu alți jucători de pe o platformă similară numai atunci când jocul pe mai multe platforme este dezactivat.

Pentru a asigura un joc fără probleme, jucătorii au nevoie de o conexiune la internet stabilă. Jocul permite conexiuni de până la opt jucători diferiți. Cu toate acestea, doar patru jucători diferiți pot împărți ecranul la un moment dat.

Jucători din Big Rocket League eSports

Mai mulți jucători de esport și-au făcut un nume datorită succesului lor în a juca eSports. Acestea sunt de obicei judecate după suma de bani pe care o câștigă pe jocurile populare, inclusiv Rocket League. Cei mai mulți dintre ei sunt, de asemenea, responsabili pentru popularizarea unora dintre jocurile în care câștigă de obicei.

Johan Sundstein a câștigat peste 7,2 milioane de dolari la eSports, făcându-l cel mai mare câștigător vreodată în eSports. Următorul jucător este Kyle Giersdorf, care are peste 3,2 milioane de dolari în câștiguri. Alte nume notabile sunt Peter Rasmussen, Ian Porter, Lee Sang-Hyeok, Feg și Joona Sotala.

De ce iubesc jucătorii Rocket League?

Unul dintre principalele motive din spatele popularității Rocket League este că jocul este sincer. Asta înseamnă că jocul nu utilizează algoritmi pentru a determina succesul jucătorilor.

Jucătorii trebuie doar să se bazeze pe legea fizicii fără nicio randomizare. De asemenea, în joc nu există niciun element pay-to-win. Toate tranzacțiile din joc sunt doar cosmetice, pe care jucătorii le folosesc doar pentru a-și face mașinile să pară mai bune din punct de vedere estetic.

Un alt motiv evident este că jocul este destul de distractiv. Grafica și natura competitivă a jocului sunt principalii factori care contribuie la cât de distractiv este. Titlul multiplatform al jocului este, de asemenea, destul de atrăgător pentru mulți jucători.

Cum să joci Rocket League ca un profesionist?

Jocul Rocket League este relativ ușor. Este nevoie de doar câteva minute pentru ca orice jucător nou să înțeleagă și să joace jocul. Cu toate acestea, a deveni expert necesită multă practică, deoarece unele manevre pot fi dificil de învățat.

Curba de învățare principală implică cunoașterea comenzilor jocului. Jucătorii pot începe apoi să învețe unele dintre jocurile și trucurile poziționale pentru a îmbunătăți șansele de câștig. Jocul are un mod de antrenament care include un tutorial pentru a ajuta jucătorii să învețe și să-și îmbunătățească jocul.

Tutorialele de bază învață totul despre controlul mașinilor, efectuarea de eschivuri și sărituri și utilizarea boosturilor. Tutorialele avansate oferă informații despre efectuarea de manevre complexe, cum ar fi sărituri duble, zborul cu rachete și efectuarea de răsturnări frontale.

Cei mai mari jucători și echipe din Rocket League

Lista celor cei mai mari jucători și echipe din Rocket League variază de la campioni în apărare la nou-veniți fierbinți. Jucătorul de top este M0nkey M00n, care joacă pentru echipa BDS. În prezent se află la al treilea an de jocuri profesioniste din Rocket League. Tânărul de 18 ani este cunoscut pentru că și-a condus în mod constant echipa către victorie.

Jstn, care evoluează la echipa NRG, este de asemenea clasat printre cei mai buni. Pe lângă succesul său, el este cunoscut pentru că a marcat cel mai faimos gol din joc. Stilul său de joc este rapid, strălucitor și foarte creativ. Alte nume notabile includ Turbopolsa de la Team Envy, Extra de la echipa BDS și Firstkiller de la Team Rogue.

Pariez pe un campionat Rocket League

Cupa mondială eSports este cunoscută în prezent sub numele de Convenția Mondială a Sporturilor Electronice (ESWC). Această competiție internațională implică mai multe eSports, care au loc anual. De obicei, evenimentele naționale de calificare au loc de obicei între echipe din întreaga lume.

Doar câștigătorii calificărilor au dreptul de a-și reprezenta țările în campionat. Popularitatea evenimentului a crescut treptat, dar constant. În prezent, atrage sute de mii de spectatori online din întreaga lume.

ESWC a fost creat de o companie franceză numită Ligarena. Compania era cunoscută anterior pentru găzduirea de evenimente LAN mai mici doar în Franța. În 2003, compania a decis să devină mare și să găzduiască un eveniment la care participanții din întreaga lume s-ar putea alătura. Asta a marcat nașterea ESWC.

Compania a crescut apoi și s-a schimbat la Game–Services în 5005. Apoi a adus o altă companie numită Games-Solution în 2009, care a dobândit ulterior proprietatea asupra mărcii sale. În 2012, o agenție numită Oxent, specializată în sporturi electronice, a achiziționat ESWC.

Totul despre ESWC

Prima cupă mondială eSports, care a avut loc în 2003, a avut 358 de participanți diferiți. Un total de 37 de țări au participat la eveniment pentru a câștiga premiul în bani de 150.000 de euro. Evenimentul a inclus doar cinci jocuri. Numărul participanților a ajuns la 547 până în 2006, reprezentând 53 de țări diferite. Premiul în bani a crescut, de asemenea, la 400.000 de dolari SUA. Numărul de jocuri a crescut și el la șapte.

De atunci, ESWC a avut loc în fiecare an, numărul participanților crescând constant în fiecare an. Cu toate acestea, premiul în bani a fluctuat în ambele direcții, unii ani având un premiu de fond mai mic decât în anii precedenți. În câțiva ani, structura evenimentului s-a schimbat și pentru a include îmbunătățiri care îmbunătățesc experiența jucătorilor și spectatorilor.

Funcții de jocuri în ESWC

În 2003, doar cinci jocuri au fost prezentate în evenimentul ESWC. Acestea au inclus Counter-Strike, Unreal Tournament, Warcraft III, Quake 3 și Counter-Strike Female. În 2004, Painkiller și Pro Evolution Soccer au fost adăugate pe listă. În fiecare an următor, s-au adăugat câteva jocuri noi.

Gran Turismo 4, Trackmania Nations, Defense of the Ancients, Special Force, FIFA, Need for speed, Guitar Hero, Super Street Fighter, Dota, Shoot Mania Storm, Tekken, Call of Duty, Just Dance și League of Legends sunt câteva dintre celelalte jocuri care au fost jucate vreodată în ESWC.

Ori de câte ori versiuni mai noi ale unui joc apar în turneu au fost lansate, au înlocuit versiunile mai vechi. De exemplu, FIFA 10 a fost înlocuit cu FIFA 11 în 2011 și apoi FIFA 13 în 2012. Cel mai mare număr de jocuri care au fost prezentate vreodată într-un singur eveniment este de zece, în 2010.

În afară de titlurile oficiale, turneul include de obicei câteva alte jocuri. În general, aproape toate sporturile populare sunt de obicei jucate, dar nu sunt prezentate ca evenimente principale. Jocurile sunt clasificate ca lupte, împușcături la persoana întâi, arene de luptă online multiplayer, curse, sport, strategie în timp real, împușcături la persoana a treia și jocuri de cărți.

Numărul de medalii

În prezent, Franța deține cel mai mare număr de medalii, care sunt 23 de medalii de aur, 14 medalii de argint și 25 de medalii de bronz. Statele Unite sunt pe locul doi cu 30 de medalii, urmate de Suedia și Coreea de Sud. Dintre toate țările care au participat vreodată la eveniment, doar 32 de țări au câștigat medalii.

Găsiți casele de pariuri perfecte din Rocket League

În prezent, nu există mulți furnizori de pariuri care oferă piețe de pariuri pe Rocket League. Găsirea unuia poate fi puțin dificilă. O modalitate ușoară de a obține unul este prin a vizita un site de clasare a cazinoului și a parcurge lista celor disponibile. Următorul pas implică compararea tuturor site-urilor potențiale de pariuri pentru a-l determina pe cel mai potrivit.

Acest proces presupune luarea în considerare a numărului de evenimente disponibile pe site, a cotelor, a credibilității furnizorului și a procesării plăților, printre multe alte lucruri. Găsirea site-ului de pariuri potrivit asigură că jucătorul se bucură de cea mai bună experiență de utilizator.

Jucătorii trebuie să depună bani în conturile lor înainte de a paria pe Rocket League. Asta cu excepția site-urilor care oferă și permit utilizarea bonusurilor fără depunere pentru a paria pe RL. Cu toate acestea, jucătorii pot lua în considerare toate opțiunile de pariere disponibile și pot plasa pariurile relevante.

Acestea includ pariurile pe o echipă Rocket League care va câștiga, numărul de scoruri și jucătorul care va înscrie. Unele dintre casele de pariuri de sporturi transmit de obicei jocurile în direct. Acest lucru le permite jucătorilor să urmărească jocul după ce pariază. De asemenea, oferă jucătorilor informații despre echipe și jucători, ceea ce poate ajuta la informarea deciziilor ulterioare de pariuri.

Cele mai bune echipe din Rocket League pe care să pariezi

Numeroase echipe sunt suficient de bune pentru a fi clasate printre cele mai bune. Pariurile pe astfel de echipe oferă, de obicei, șanse mai mari de câștig pariorilor, deși de obicei au cote mai mici. Clasamentul echipelor poate fi un pic provocator din cauza numeroșilor factori care trebuie luați în considerare. Acestea includ:

 • Performanța generală a echipei.
 • Forma actuală a echipei.
 • Competiții la care au participat echipele, printre altele.

Echipa BDS

Echipa cu cel mai înalt rang se numește Team BDS. Echipa este o organizație de sport elvețiană cu jucători M0nkey M00n, MaRc_De_8 și Extra. Cei trei sunt în prezent sub un contract care va dura până la sfârșitul anului 2022. Antrenorul echipei este Kael. Echipa a jucat sute de meciuri și a înregistrat peste 75% victorii în serie și peste 64% victorii.

Vitalitatea echipei

Echipa de pe locul doi este Team Vitality, anterior Renault Vitality. Echipa are sediul în Franța și este cunoscută că concurează în mai multe jocuri eSport diferite. Jucătorii săi activi sunt Fairy Peak, Kaydop și Alpha54. Antrenorul echipei se numește Mount. Echipa are un record de peste 67% victorii în serie și 59% victorii în jocuri.

Dignitas

A treia echipă se numește Dignitas, numită anterior Echipa Dignitas. Această echipă are sediul în Statele Unite, cu Joreuz, Apparentlyjack, Scrub Killa și Jessie. Au un record de peste 58% victorii în serie și 54% victorii în jocuri.

Misfits Gaming

Echipa de pe locul patru este Misfits Gaming. Organizația americană de eSports are sediul în Miami. Jucătorii echipei sunt Mittaen, arju, Kash și ANDYTHEMANDY. Performanța echipei este de 70% victorii în serie și 59% victorii în jocuri. Procentele sunt destul de impresionante, dar numărul total de jocuri pe care le-a jucat echipa este mult mai mic decât cel al celorlalte echipe de top.

SMPR eSports

SMPR eSports se mai numește și Semper Esports. Proprietarul echipei European Rocket League este o organizație engleză de eSports numită Sempre Fortis Esports. Jucătorii sunt Kassio, Archie, Chausette45 și RamS. Performanța echipei este de 52% victorii în serie și 51% victorii în jocuri.

Celelalte echipe notabile includ Endpoint CeX, Evil Geniuses, Vodafone Giants, Rix GG, Team Liquid, Guild Esports, Williams Resolve, FC Barcelona, Karmine Corp, Team Queso, SK Gaming și Natus Vincere. Este esențial să rețineți că, de obicei, clasamentul continuă să se schimbe din când în când din cauza naturii competitive a jocului.

Argumente pro şi contra

Pro

 • Jocul este distractiv: Cel mai evident pro este că jocul este destul de distractiv. Controlul mașinilor folosind legile fizicii în joc poate crea dependență uneori. Grafica și capacitatea de a modifica estetica mașinii o fac, de asemenea, destul de plăcută.
 • Jocul este ușor: Jocul are reguli și obiective relativ simple. Comenzile jocului sunt, de asemenea, destul de simple. Acest lucru face ca oricine să se joace și să se bucure de joc, inclusiv pentru începători.
 • **Jocul este gratuit:**Un alt profesionist de top este că jocul este complet gratuit. Jucătorii nu trebuie să-și facă griji că se despart de banii lor pentru a accesa jocul sau funcțiile acestuia.
 • Jocul are un editor de mașini detaliat: Editorul de mașini este destul de detaliat, ceea ce permite jucătorilor să-și modifice mașinile la detalii extreme. Modificările nu afectează performanța jocului.
 • Jocul are un mod de antrenament: Jucătorii pot învăța sau se pot antrena pentru a-și îmbunătăți jocul trecând la modul de antrenament. Tutorialele sunt destul de detaliate și eficiente.

Contra

 • Durata jocului este fixă: Nu există nicio opțiune pentru modificarea duratei jocului, care este setată la cinci minute.
 • Echipele AI pierd adesea prea ușor: Echipa AI face în mod obișnuit să marcheze fără efort, uneori chiar îi face pe colegii de echipă să marcheze singuri
 • Serverele se pot defecta des: Jucătorii se confruntă de obicei cu defecțiuni ale serverului din când în când.

Totul despre cotele de pariuri Rocket League

Majoritatea furnizorilor de pariuri oferă de obicei cote de pariuri Rocket League în funcție de rezultatul așteptat al jocului. Există formule specifice utilizate pentru calcularea cotelor, care sunt direct legate de probabilitate. De exemplu, o echipă foarte probabil să câștige un joc va avea cote mai mici, rezultând câștiguri mai mici. Cotele sunt de obicei prezentate într-un mod similar cu cele ale fotbalului autentic.

De asemenea, cotele de pariuri continuă să se schimbe pe măsură ce jocul continuă pentru site-urile care permit pariuri live pe Rocket League. De exemplu, șansele ca o echipă să câștige pot scădea destul de semnificativ dacă echipa marchează un gol.

Cotele pot varia în diferite site-uri de pariuri, deși majoritatea dintre ele au de obicei diferențe neglijabile. Cu toate acestea, există unele site-uri de pariuri cunoscute că oferă cote semnificativ mai bune decât restul. Acest lucru face ca este esențial să alegeți cel mai bun site, deoarece afectează direct suma posibilă de câștig.

Unele site-uri au, de asemenea, diverse cerințe privind cotele pe care jucătorii trebuie să parieze când folosind bonusuri. Jucătorii trebuie să îndeplinească cerințele pentru a-și putea converti câștigurile în bani reali. Prin urmare, este esențial să urmăriți cerințele de pariere atunci când utilizați bonusuri pentru a paria pe Rocket League.

Cum să cucerești cel mai bine pariurile pe Rocket League

Pentru început, jucătorii trebuie să fie foarte selectivi cu pariurile lor. Acesta este mai ales cazul pariorilor care sunt noi la pariurile Rocket League. Jucătorii ar trebui să plaseze doar pariuri pe RL care au mai multe șanse de a avea un rezultat dezirabil, în loc de cele mai probabile să conducă la cele mai mari câștiguri.

Cercetarea despre o echipă și despre jucătorii ei înainte de a paria poate ajuta, de asemenea, pariorii să ia decizii mai bune de pariere. Performanța anterioară a unei echipe, clasamentul și forma actuală pot influența rezultatul așteptat al unui joc.

Jucătorii ar trebui, de asemenea, să folosească dreptul tactici și strategii de pariuri. Acest lucru îi poate ajuta pe pariori să fie mult mai hotărâți atunci când iau decizii de pariuri. Asta pentru că vor ști întotdeauna ce casă de pariuri și tip de pariu să aleagă pentru toate pariurile pe care le fac.

Gestionarea corectă a bankroll-ului este, de asemenea, esențială. Jucătorii nu ar trebui să cheltuiască niciodată bani pe care nu-și pot permite să-i piardă la niciun pariu.

Jucătorii ar trebui să folosească întotdeauna orice bonusuri disponibile. Majoritatea furnizorilor de pariuri esporturi oferă de obicei un bonus de bun venit. Folosirea unui astfel de bonus oferă jucătorilor oportunități de a învăța sau de a practica jocul și, eventual, de a câștiga bani fără a risca nimic.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Jun-ho Kim, maestrul dinamic al sporturilor din Coreea de Sud, este un far al cunoștințelor la EsportRanker. Îmbinând priceperea analitică cu dragostea înnăscută pentru jocuri, Jun-ho dezvăluie tapiseria complicată a competițiilor online, asigurând jucătorii să rămână informați și inspirați.

Send email
More posts by Jun-ho Kim