Mobile Betting

Telefonul mobil ne-a schimbat viața în multe feluri. În timp ce majoritatea oamenilor o consideră de la sine înțeles, am fi foarte limitati în sarcinile pe care le putem face dacă ne-am pierde telefoanele mobile. Din acest motiv, aproape toată lumea are un telefon mobil în zilele noastre.

Una dintre cele mai proeminente schimbări pe care telefoanele mobile le-au creat este în industria jocurilor de noroc. Jocurile mobile și esporturile mobile devin populare într-un ritm rapid, ceea ce a făcut ca mai mulți oameni să treacă la pariuri pe mobile. Iată părerea noastră despre tot ce trebuie să știți despre pariurile pe sporturi mobile.

Ce este Mobile Esports?

Ce este Mobile Esports?

Esports este o formă de competiție pentru jocuri video. Jucători pricepuți din întreaga lume se reunesc și concurează într-o competiție organizată de mari companii.

De exemplu, seria de turnee DPC este pentru popularul joc Dota 2. Acest ecosistem în care jucătorii concurează între ei în turnee și competiții la scară largă se numește esports.

Deoarece esporturile sunt în esență jocuri video, concurenții folosesc dispozitive electronice pentru a concura în evenimentele de esports. Aceste dispozitive pot include computere sau console de jocuri.

Când vine vorba de esport mobil, este pur și simplu scena esports pentru jocurile mobile. Pentru turneele de jocuri mobile și competițiile unui joc mobil, toți concurenții sunt obligați să folosească un telefon în loc de un computer sau o consolă de jocuri video.

Mai simplu spus, sporturile de jocuri mobile sunt jocuri video de esportare care sunt jucate pe un dispozitiv mobil, cum ar fi PUBG Mobile și Call of Duty Mobile.

Ce este Mobile Esports?
Diferența dintre jocurile Esports mobile și obișnuite

Diferența dintre jocurile Esports mobile și obișnuite

Deși este adevărat că mai multe jocuri de esportare pentru mobil se bazează pe jocuri pentru computer și arată foarte asemănătoare cu versiunile lor pentru computer, jocurile de esportare pentru mobil sunt diferite de jocurile de esport obișnuite în multe privințe.

În primul rând, să vorbim despre imagini. Deoarece telefoanele mobile nu au prea multă putere pentru a putea face față jocurilor solicitante pentru PC, jocurile mobile de esports au o grafică de calitate mult mai scăzută. Chiar dacă ar fi să comparăm un joc de sport obișnuit de acum cinci ani cu cel mai recent joc de sport pe mobil, diferența ar fi imediat evidentă.

În al doilea rând, există mecanica. Jocurile de esports mobile au mecanisme diferite când vine vorba de împușcare, mișcare etc. Căderea glonțului și recul armelor în mod obișnuit PUBG sunt mult prea mari în comparație cu versiunea mobilă.

O altă diferență majoră pe care o au jocurile competitive pe dispozitive mobile este că jocurile de sport mobile sunt concepute pentru a fi controlate de un ecran tactil. Pe de altă parte, jocurile obișnuite sunt fie controlate de un controler, fie de un combo de mouse și tastatură.

Diferența dintre jocurile Esports mobile și obișnuite
Cele mai bune jocuri Esports pe mobil pe care să pariezi

Cele mai bune jocuri Esports pe mobil pe care să pariezi

Există o mulțime de jocuri de esports pe mobil acolo. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri de esports pe mobil pe care poți să pariezi.

Hearthstone

Hearthstone este de departe unul dintre cele mai populare jocuri de esports pe mobil de acolo. Nu numai asta, dar este și unul dintre cele mai vechi jocuri de esporturi mobile, lansat în 2014.

Hearthstone este un joc de cărți dezvoltat de Blizzard. Motivul pentru care Hearthstone are o scenă competitivă atât de masivă și de succes este că Blizzard dezvoltă jocuri cu accent pe sporturi.

PUBG Mobile

Următorul este PUBG Mobile. Cea mai mare parte a creditului pentru crearea unei scene esports pentru jocurile video mobile poate fi atribuită PUBG Mobile. Majoritatea oamenilor consideră esporturile pentru PUBG Mobile a fi primul adevărat joc de esports pe mobil.

PUBG Mobile este practic o versiune mobilă a popularului titlu de sport PlayerUnknown's Battlegrounds. PUBG Mobile a fost dezvoltat de Tencent Games și a fost lansat în martie 2018. De atunci, a atras tone de jucători în cea mai bună scenă competitivă a jocurilor mobile.

Garena Free Fire

Probabil unul dintre singurele jocuri care poate egala sau depăși popularitatea PUBG Mobile, este Garena Free Fire. Garena Free Fire s-a lansat în 2017 și practic a explodat în popularitate. Numărul de spectatori pentru competițiile Garena Free Fire traversează în mod regulat peste 2 milioane de spectatori de vârf.

Free Fire seamănă destul de mult cu PUBG Mobile, dar include o mulțime de funcții de care sunt atrași jucătorii de pe mobil. Un alt lucru comun între Free Fire și PUBG Mobile este că ambele aceste jocuri sunt cele mai populare în Asia Centrală și de Est, în special în India și China.

Call of Duty Mobile

Odată cu lansarea jocurilor Battle Royale în stânga și în dreapta pentru dispozitivele mobile, a existat o nevoie mare de un joc cu împușcături la persoana întâi care să aibă moduri tradiționale precum meciurile mortale. Aici intervine Call of Duty Mobile.

Call of Duty Mobile este unul dintre cele mai populare împușcături competitive la persoana întâi pentru dispozitive mobile chiar acum. Are, de asemenea, o scenă esports masivă.

În aceste jocuri vei vedea cea mai mare acțiune în sporturile mobile. Deci, ar trebui să alegeți unul dintre aceste jocuri pentru pariuri.

În timp ce toate aceste jocuri sunt opțiuni grozave, alegerea unui singur joc pentru pariuri este ceva pe care trebuie să îl decideți singur. Alege jocul despre care știi cel mai mult și l-ai jucat.

Cele mai bune jocuri Esports pe mobil pe care să pariezi
Tot ce trebuie să știți despre cotele de pariuri pe Esports pe mobil

Tot ce trebuie să știți despre cotele de pariuri pe Esports pe mobil

Cote de pariuri Esports în sporturile mobile, pariurile sunt o modalitate de a reprezenta probabilitatea apariției unui rezultat. De exemplu, să presupunem că există un meci de esports pentru mobil PUBG. Dacă o anumită echipă este foarte bună la joc și este considerată cea mai probabilă să câștige meciul, atunci șansele pentru a câștiga acea echipă sunt mari.

Cu toate acestea, dacă un rezultat are șanse mai mari să apară, atunci randamentul pe care îl obțineți prin pariarea pe el și câștigarea pariului va fi, de asemenea, relativ mic.

Există trei modalități principale prin care cotele sunt reprezentate în pariurile pe sporturi mobile, și anume zecimal, fracțional și american. În formatul zecimal, cotele sunt reprezentate cu un număr și o zecimală, cum ar fi 2,5 sau 4,6. În formatul fracționar, cotele sunt reprezentate ca o fracție, cum ar fi 1/5 sau 2/4. În cele din urmă, cotele americane sunt reprezentate fie de un semn pozitiv cu un număr, fie de un semn negativ cu un număr, cum ar fi +150 sau -200.

Toate modurile diferite de reprezentare a cotelor transmit informații diferite despre meci. Cu toate acestea, nu există nicio diferență de cote între regulate pariuri pe sporturi online și pariuri pe sporturi mobile.

Tot ce trebuie să știți despre cotele de pariuri pe Esports pe mobil
De ce sunt populare pariurile mobile Esports?

De ce sunt populare pariurile mobile Esports?

Jocurile mobile au făcut ceva ce alte forme de gaming nu au reușit niciodată să facă eficient, și anume să atragă un număr mare de jucători dintr-un public care nu avea niciun interes pentru jocuri și nu a atins niciodată o consolă de jocuri video sau un PC de gaming. Cum au făcut asta jocurile mobile?

Ei bine, principalul motiv pentru aceasta este că oamenilor nu le place să cheltuiască bani pe console de jocuri video sau PC-uri de jocuri. Cu toate acestea, cheltuiesc bani pe un telefon mobil, deoarece face mult mai mult decât poate face un computer sau o consolă de jocuri. Odată ce o persoană care nu a jucat niciodată un joc competitiv încearcă un joc de esports pe telefonul său mobil, devine instantaneu captivată de el.

Această creștere a popularității sporturilor mobile este de fapt ceea ce a determinat creșterea popularității pariurilor pe mobile. Sunt tone de oameni care se revarsă în sporturile mobile. Un alt motiv pentru care pariurile pe sporturi mobile sunt atât de populare este entuziasmul.

Jucătorii noi care intră pe scena esporturilor fac lucruri pe care nimeni nu le-a văzut până acum. Acest lucru face sporturile mobile super interesante. Face pariurile pe sporturi mobile și mai interesante, deoarece banii tăi sunt în joc.

De ce sunt populare pariurile mobile Esports?
Pariuri pe mobil vs obișnuit Esports

Pariuri pe mobil vs obișnuit Esports

La fel cum există mai multe diferențe între esporturile mobile și sporturile obișnuite, pariurile pe esporturile mobile sunt, de asemenea, diferite de pariază pe sporturi obișnuite. Cu toate acestea, diferența nu este de fapt în procesul de pariere.

La fel ca sporturile obișnuite, pentru a paria pe eSporturile mobile, va trebui să mergi la o casă de pariuri, să verifici șansele unui rezultat al unui eveniment de esports pe mobil și apoi să pariezi. Cu toate acestea, diferența începe să apară în jocurile în sine, deoarece jocurile mobile sunt mult diferite de jocurile obișnuite.

Principala diferență este predictibilitatea. Pariurile pentru esporturi mobile pot fi mult mai imprevizibile decât pariurile pentru jocuri obișnuite de esports. Un motiv pentru acest lucru este că sporturile mobile sunt în prezent în stadiile sale de început în comparație cu sporturile obișnuite. Apar jucători grozavi din întreaga lume și nu știi niciodată când un nefavorabil ar putea câștiga împotriva unora dintre cei mai buni jucători din scena sporturilor.

În al doilea rând, sporturile mobile folosesc conexiuni wireless pentru a conecta toți jucătorii între ei. În timp ce conexiunile sunt de înaltă calitate, conexiunile wireless nu sunt niciodată fiabile. Rezultatele se pot schimba din cauza instabilității conexiunilor fără fir. Un jucător ar putea obține un avantaj ping, în timp ce altul ar putea pierde din cauza lag-ului. Deși acest lucru nu este obișnuit, este mai frecvent decât sporturile obișnuite.

Pariuri pe mobil vs obișnuit Esports
Pariuri Esports pe mobil

Pariuri Esports pe mobil

Pentru a plasa pariuri pe sporturi folosind un telefon mobil, mai întâi de toate, va trebui să găsiți case de pariuri care au aplicații de pariuri mobile. După aceea, va trebui să vă asigurați că sunt legitime și sigure. Puteți face asta verificând recenziile pentru ei.

După ce ați găsit o aplicație de pariuri, descărcați aplicația și înregistrați-vă la casa de pariuri. Odată ce v-ați înregistrat, trebuie să faceți câteva depuneri folosind metode de depunere disponibil la casa de pariuri. După aceea, tot ce rămâne de făcut este să cauți un eveniment de sport care să-ți placă și să pariezi pe un rezultat cu depunerile pe care tocmai le-ai făcut. Asigurați-vă că aruncați o privire asupra cotelor înainte de a plasa un pariu.

Pariurile pe mobil sunt grozave, deoarece casele de pariuri de obicei se gândesc mult în timp ce dezvoltă o aplicație de pariuri. Deoarece aplicațiile sunt dezvoltate în vremurile moderne și site-urile web au fost dezvoltate cu mult timp în urmă, veți descoperi că majoritatea caselor de pariuri au aplicații care sunt mult mai ușor de utilizat decât site-urile lor web.

Pariul pe telefonul mobil este, de asemenea, mult mai confortabil. Poți face asta chiar și în patul tău. Totuși, totul se rezumă la preferințele personale.

Pariuri Esports pe mobil