Pariați pe Smite World Championship 2024

Când vine vorba de turneele esport bazate pe jocul Smite, SWC se evidențiază ca fiind cel mai popular. Are loc anual în fiecare iarnă în Atlanta, Georgia. Hi-Rez Studios organizează evenimentul. SWC a fost înființat pentru prima dată în 2015. De atunci s-a dezvoltat într-unul dintre cele mai mari turnee de sporturi. Site-urile online de pariuri esport favorizează SWC datorită formatului său. 10 echipe concurează în etape de duble eliminare înainte de a începe o etapă finală cu un singur eliminatoriu. Acest lucru oferă pariorilor o mulțime de oportunități de a analiza performanța fiecărui jucător.

O mulțime de evenimente sportive atrag atenția comunității de jocuri de noroc datorită fondurilor lor mari de premii. Chiar și la cel mai scăzut nivel, a reușit totuși să totalizeze un impresionant 785.000 de dolari. Astfel de recompense mari au atras cele mai bune echipe Smite din întreaga lume.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Totul despre Smite, jocul

În primul an, au fost puse în joc 2,6 milioane de dolari. Acest lucru l-a făcut al treilea cel mai profitabil fond de premii esports din 2015. Competiții bine cunoscute, cum ar fi Campionatele Mondiale League of Legends a avut recompense mai mici, în ciuda faptului că era considerat mai înalt la acea vreme.

Jucătorii pot urmări SWC prin intermediul fluxurilor online și pot face pariuri pe meciuri. O serie de case de pariuri deschid piețe bazate în jurul acestui turneu.

Smite aparține arena de luptă online multiplayer (MOBA) gen. De la lansare, jocul a fost gratuit. Acesta este un aspect comun al multor dintre cele mai populare titluri de esport. Smite este disponibil în prezent pe mai multe platforme diferite. Aceasta include PS4, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Jucătorul își asumă rolul unei figuri mitologice, cum ar fi un zeu sau o zeiță. Ei se angajează în meciuri de luptă pe echipe. Fiecare personaj diferit va avea o abilitate unică de utilizat în timpul luptei. Echipa trebuie să vină cu o strategie câștigătoare pentru a depăși deștepți atât jucătorii adversari, cât și servitorii NPC.

Smite esport campionatele precum SWC tind să se concentreze pe modurile jucător versus jucător. În consecință, jucătorii trebuie să se familiarizeze cu modul în care funcționează aceste meciuri. De asemenea, este important să aflați despre avantajele și dezavantajele fiecărui zeu specific.

Doar o duzină dintre ele sunt disponibile gratuit lunar. Cu toate acestea, este posibil să deblocați mai mult cheltuind monedele din joc și îndeplinind provocările.

Jucătorilor profesioniști le place să-și personalizeze personajele zeului lor cu skinuri și emoții unice. Cu toate acestea, evenimente precum SWC vor restricționa de obicei upgrade-urile de performanță pentru a face meciurile cât mai corecte posibil. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când faceți un pariu.

Regulile jocului Smite

Înainte de a paria pe ligile de esport, jucătorul trebuie să aibă o înțelegere corectă a regulilor jocului. Cucerirea este cel mai comun mod de joc. Este asemănător cu cel văzut în League of Legends. Două echipe formate din cinci jucători încearcă să distrugă Phoenixes-urile echipei adverse. Există, de asemenea, un războinic uriaș numit Titan, care trebuie doborât.

Echipele încep meciul la capetele opuse ale hărții. Înainte de a intra în joc, un jucător are o anumită cantitate de aur de cheltuit pe elementele de pornire. Jucătorii Pro Smite se gândesc tactic la ce îmbunătățiri vor beneficia echipei.

Pentru a ajunge de la o parte a hărții la cealaltă, jucătorii trebuie să călătorească pe una dintre cele trei benzi. Fiecare este apărat de o creatură Phoenix împreună cu turnuri defensive. Dacă jucătorii se apropie prea mult de ei, vor suferi multe daune.

Minionii sunt NPC-uri utile care ajută jucătorii să învingă inamicii. Au un atac destul de slab, dar apar în mod regulat. Există patru clase de zei: războinic, mag, vânător, asasin și gardian. Cele mai bune echipe va veni cu o configurație de clasă câștigătoare care completează grupul în ansamblu.

echipele câștigătoare ale SWC

Când pariezi pe turnee esport, este întotdeauna important să alegi echipa potrivită. În Smite trebuie să existe un echilibru bun al celor care fac daune și vindecă însoțitorii. Dacă toată lumea optează pentru un războinic de tip tanc, atunci adversarii lor au mai multe șanse să-și exploateze slăbiciunile. În schimb, câștigătorii SWC și-au ales zeii cu grijă.

Turneele sportive majore, cum ar fi SWC, au sume mari de bani în joc. Doar cei mai buni jucători Smite vor ajunge în finală. Dacă un jucător de noroc nu este sigur pe cine să susțină, există mai mulți factori de care trebuie să țină cont. Este util să se calculeze valoarea totală a daunelor pe care grupul le poate provoca.

Dacă aceasta este mai mică decât oponenții lor, atunci aceștia ar putea fi depășiți. Viteza este un alt element crucial. Aceste jocuri au un ritm extrem de rapid. Câștigătorii trebuie să efectueze atacuri cât mai repede posibil.

Următoarele echipe au fost campioane ale SWC în trecut. Prin urmare, ei trebuie să urmărească dacă vor continua să participe la turneu în viitor:

  • Epsilon Esports
  • NRG Esports
  • eUnited
  • Splyce
  • SK Gaming
  • Cavalerii din Pittsburgh
  • Leviatanii Atlantidei

Cele mai mari momente din istoria SWC

Deoarece SWC este unul dintre cele mai interesante turnee online de esport, are sens că au existat o gamă largă de momente emblematice încă de la începuturile sale. De exemplu, MLCSt3alth a uimit spectatorii când au spart întreaga echipă adversă TITAN. S-a remarcat ca fiind una dintre cele mai mari bătălii cu octanism din istoria lui Smite.

Când Epsilon și Cloud 9 au concurat unul împotriva celuilalt, jucătorul YAMMYN a reușit să obțină o ucidere de patru ori în câteva secunde. Acest profesionist suedez Smite a făcut, de asemenea, o ucidere impresionantă Celestial Beam într-un meci separat dintre Luminosity și NRG.

Când Team Rival s-a luptat cu Eunited, jucătorul PolarBearMike și-a folosit atacurile speciale ale zeilor cu mare efect. A ajuns să dea lovitura ucigașă împotriva unui gigant de foc. Această mișcare a câștigat jocul echipei sale. Cu alte ocazii, jucătorii au creat momente memorabile datorită strategiei lor defensive experte.

Acest lucru s-a întâmplat într-un meci între Dignitas și Splyce. Căpitanul lui Splyce a reușit să lupte cu întreaga echipă rivală. Este corect să spunem că în fiecare an al turneului există cel puțin un moment care ajunge să rămână în amintirile telespectatorilor.

Unde și cum să pariezi pe Smite World Championship

Deoarece acest turneu are loc în timpul iernii, pariorii vor trebui să aștepte acest sezon al anului înainte ca casele de pariuri să deschidă piețele SWC. Pariază pe esport turneele au devenit mult mai ușoare în ultimii ani. Acest lucru se datorează faptului că pariurile la jocuri video sunt din ce în ce mai populare.

În trecutul destul de recent, jucătorii ar fi fost forțați să caute case de pariuri de nișă esport. Cu toate acestea, acum un număr mare de case de pariuri sportive tradiționale au adăugat secțiuni de jocuri video. Deoarece Smite este foarte popular, nu va fi prea dificil să găsiți oportunități de a paria pe SWC.

Odată ce persoana și-a ales casa de pariuri preferată, este timpul să vă gândiți ce tip de pariu să faceți. Majoritatea jucătorilor se vor mulțumi să prezică echipa care va câștiga un meci sau un turneu. Dacă jucătorul dorește un pariu mai specializat, există mai multe opțiuni. Ei pot ghici echipa sau jucătorul care trage primul sânge.

Deoarece eliminarea structurii este un aspect important al jocului, persoana își poate baza pariul în jurul acestuia. Indiferent de tipul de pariu, este important să cercetezi cu atenție ambele echipe. Acest lucru se poate face urmărind meciurile lor anterioare.

Întrebări frecvente

Când are loc Smite World Championship 2022?

Campionatul Mondial Smite 2022 a început pe 9 octombrie 2021, iar marea finală a avut loc pe 9 ianuarie 2022.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu