Pariați pe Arena Campionatul Mondial 2024

Arena World Championships, denumit popular AWC, este un eveniment global de eSport găzduit de Blizzard Entertainment, care și-a făcut debutul în urmă cu aproximativ 15 ani. Acest turneu oferă jucătorilor o platformă pentru a concura și a dovedi că sunt cei mai buni. Competiția începe cu jucători de la Arena din Europa și America care concurează, sperând să se dovedească în luptă și să câștige un loc în circuitul AWC al regiunii lor.

Echipele încep prin a participa la Arena Cups, o serie de turnee 3v3 deschise jucătorilor. Doar cei mai buni jucători (gladiatori) se califică pentru AWC.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ce este Arena World Championship

Evenimentul din 2022 a înregistrat un număr copleșitor de jucători înscriși pentru competiție. În lumina acestui fapt, turneul va folosi o dublă eliminare și un cel mai bun din cinci, o mișcare menită să ofere fiecărui jucător șanse egale de a urca în vârf. Datele provizorii pentru concurs sunt următoarele:

  • Cupa 1: 18-19 martie
  • Cupa 2: 25-26 martie
  • Cupa 3: 1-3 aprilie
  • Cupa 4: 8-10 aprilie

Fond de premii

Pe lângă onoarea și titlul atașat acestui campionat, jucătorii au și șansa de a câștiga premii mari pe tot parcursul evenimentului. Cu cupele deschise din 2022 deja în desfășurare, cele patru cupe disponibile vor vedea fiecare regiune primind până la 10.000 USD în premii săptămânale. Primele opt echipe din fiecare regiune avansează în circuit și în finala globală, unde vor concura pentru un fond de premii de 700.000 USD (competiția din 2022).

Despre Warcraft

World of Warcraft, pur și simplu Warcraft, este un joc de rol multiplayer online (MMORPG) care vede mii de jucători concurând unii împotriva altora în lupte, întreprinzând căutări eroice și aventuri mărețe. Jocul este organizat într-un tărâm al fanteziei, unde jucătorii se luptă cu diferite creaturi. Warcraft are și alte tărâmuri, în care jucătorilor li se oferă posibilitatea de a alege când să se angajeze în luptă jucător contra jucător.

O scurtă istorie a World of Warcraft (WoW)

În timpul lansării sale, Blizzard Entertainment nu a intenționat să adauge niciun element PvP (player-versus-player). Cu toate acestea, dezvoltatorul a adăugat rapid un sistem PvP Honor cu câmpuri de luptă și o arenă. Câmpurile de luptă au permis echipelor de jucători să se lupte între ele, în timp ce Arena a adăugat o întorsătură competitivă jocului.

De-a lungul anilor, Arena a fost fortificată cu noi hărți, clasamente și sezoane separate. Dezvoltarea remarcabilă din istoria Warcraft a avut loc în 2017, după introducerea Turneului de invitație la Dungeon Mitic, care a fost redenumit ulterior Mythic Dungeon Invitational. Această nouă mișcare a văzut jucătorii concurând împotriva mediului, subliniind astfel importanța având echipe care lucrează împreună.

Cum funcționează WoW

După cum am menționat anterior, WoW eSports este un joc de luptă 3v3. Fiecare echipă se străduiește să omoare mai întâi toți membrii echipei adverse. Jocul este caracterizat de o serie de perioade de răcire ofensive și defensive. Strategia și munca în echipă sunt esențiale pentru succesul oricărei echipe, deoarece membrii se străduiesc să lovească la momentul oportun pentru a ucide.

Este demn de remarcat faptul că partea PvP a jocului este principalul obiectiv al eSports. Cu toate acestea, jucătorii WoW pot juca și alte moduri competitive, inclusiv raiduri, curse contra cronometru pentru a-i învinge pe șefii controlați de AI și Mythic Dungeon Invitational.

Aventurile și provocările din timpul jocului stimulează interacțiunile dintre jucători. WoW face posibilă această implicare prin adăugarea de funcții de chat și audio pentru o comunicare ușoară între jucători. Aspectul social al competiției înseamnă că jucătorii nu sunt la fel ca orice alt personaj de pe ecran, ci rămân oameni până la urmă.

Warcraft a avut o călătorie remarcabilă în scena eSports. În timp ce AWC este remarcat ca punctul culminant al jocului, există câteva alte evenimente plăcute. Fie că este vorba de aspectul clasic jucător-versus-jucător sau de jucător-versus-mediu, sunt multe pregătite pentru pasionații de eSports.

Echipele câștigătoare ale AWC și cele mai mari momente

Povestea lui WoW depășește cu mult modul în care majoritatea oamenilor îl înțeleg joc video. Pe de altă parte, AWC este alimentat literalmente de oricine. Atâta timp cât o echipă are ceea ce este necesar pentru a domina etapele de calificare, va ajunge în AWC.

Warcraft a avut parte de momente semnificative în trecut. Cu organizații de nume mari, fonduri de premii masive și o audiență extraordinară, WoW va face progrese uriașe în 2022 și mai departe. Evenimentul a fost deja validat și nu se poate nega că AWC este aici pentru a rămâne.

Metoda Negru

Method Black a fost campioana mondială a Arena din 2019. Victoria din 2019 a făcut ca echipa să asigure un al doilea an de dominație a lui Method în categoria PvP. Victoria din 2019 i-a văzut pe Wildcard Gaming pentru a doua oară, după ce i-a învins în finala superioară. Această victorie a urmat dominației pe tot parcursul anului a lui Method Black în sezonul UE.

Method Black a intrat în istorie ca primii campioni ai sezonului Warcraft AWC 2020. Echipa UE a câștigat marea finală a Cupei UE 1. Această victorie istorică a venit după un concurs dur care a durat șapte jocuri înainte ca Method Black să obțină o victorie. Această echipă este condusă de Method Organization, care conduce Method Orange din America de Nord, care este foarte bine clasată în America.

Norul 9

nor9 este, fără îndoială, o forță lider în AWC. După șederea sa relativ scurtă în Arena World of Warcraft în 2015, Cloud9 a revenit în turneu în 2019 și și-a făcut rapid cunoscute intențiile. Această echipă nord-americană a câștigat titluri AWC consecutive, poziționându-se printre echipele de top din America de Nord.

Cloud9 este deținut de Cloud9 Esports, Inc., o organizație care a participat activ la numeroase ligi eSport de-a lungul anilor, făcându-l un nume cunoscut printre pariorii care pariază pe turneele eSport.

Metoda Portocaliu

Method Orange a făcut istorie câștigând AWC în 2018. Această victorie a venit după un sezon lung și un clasament numărul 1 în regiunea Americii. În sezonul 2018, Method Orange și-a eliminat omologii europeni. Finalele au fost oarecum anticlimatice, după ce Method Orange a avut nevoie doar de patru victorii din finala de șapte meciuri. Această victorie a subliniat și cât de puternică a fost echipa din 2018.

ABC

Arena World eSport Championships din 2017 a avut loc la Anaheim Convention Center din California de Sud. O echipă europeană, ABC, a câștigat după ce a învins echipa NA Panda Global. Aceasta a fost, fără îndoială, una dintre acele finale ușoare pentru ABC care a învins Panda Global cu 4-0.

Unde și cum să pariezi pe Arena World Championship?

Alegerea unui site de pariuri AWC

Acum că este clar că AWC este unul dintre cele mai populare turnee în lumea jocurilor eSports, pariorii care pariază în World of Warcraft trebuie să parcurgă o listă lungă de site-uri de pariuri online eSport. În ceea ce privește alegerea unui site de pariuri eSports, următoarele indicații sunt utile atunci când selectați cel mai bun site de pariuri AWC.

  • Reputația casei de pariuri
  • Calitatea cotelor oferite
  • Disponibilitatea piețelor de pariuri WoW
  • Promoții și stimulente
  • Funcție de stream live

Cum să pariezi pe AWC

WoW are o serie de piețe de pariuri. Natura unică a sportului oferă jucătorilor șansa de a se distra mult cu pariurile lor. Pentru început, cunoștințele despre World of Warcraft sunt esențiale pentru ca jucătorii să se bucure de experiența lor de pariuri. De asemenea, cunoașterea tipului de pariuri plasate este o modalitate excelentă de a consolida experiența de joc.

Cunoașterea tipurilor de pariuri și a dinamicii jocului joacă un rol vital în pariurile AWC. Pe lângă faptul că aveți o înțelegere decentă a jocului, alăturarea unei comunități WoW este utilă pentru a îmbunătăți înțelegerea de către jucător a jocului și a evenimentelor în ecosistemul eSports.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu