Lista de 10 site-uri de pariuri eSports cu pariuri gratuite

Bine ați venit la eSports Ranker, sursa dvs. de acces pentru sfaturi de specialitate despre site-urile de pariuri online eSports. Suntem specializați în furnizarea de recenzii amănunțite ale celor mai bune site-uri de pariuri eSports, inclusiv bonusurile acestora. Astăzi, suntem încântați să vă prezentăm lumea pariurilor gratuite. Pariurile gratuite sunt un tip popular de bonus oferit de multe site-uri de pariuri eSports, permițându-vă să plasați un pariu fără a risca banii proprii. În calitate de pariori online experimentați în eSports, știm importanța de a găsi cele mai bune bonusuri pentru a vă maximiza câștigurile. De aceea, am întocmit o listă cu cele mai bune site-uri de pariuri eSport care oferă pariuri gratuite. Vizitați lista noastră de top și începeți să pariați cu încredere astăzi!

Lista de 10 site-uri de pariuri eSports cu pariuri gratuite
Keisha Bailey
ExpertKeisha BaileyExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Cum evaluăm și clasăm site-urile de pariuri eSports cu pariuri gratuite

La eSports Ranker, echipa noastră de experți are ani de experiență în evaluarea și clasarea site-urilor online de pariuri eSports. Luăm o abordare amănunțită pentru a evalua bonusurile fiecărui site, inclusiv bonusul Pariuri gratuite. Echipa noastră analizează mai mulți factori pentru a se asigura că recomandăm doar cele mai bune site-uri cititorilor noștri.

Cerințe de rulare

Unul dintre cei mai importanți factori pe care îi luăm în considerare atunci când evaluăm bonusurile pentru pariuri gratuite este cerințele de rollover. Aceasta se referă la numărul de ori când un jucător trebuie să parieze suma bonusului înainte de a putea retrage orice câștig. Căutăm site-uri care oferă cerințe rezonabile de rulare, de obicei între 5x și 10x.

Cote minime pentru talonul de pariu

Un alt factor critic pe care îl considerăm este cota minimă necesară pentru talonul de pariu. Căutăm site-uri care oferă cote minime corecte, de obicei între 1,5 și 2,0. Acest lucru asigură că jucătorii au o șansă rezonabilă de a-și câștiga pariurile și de a îndeplini cerințele de rollover.

Restricții de timp

De asemenea, evaluăm restricțiile de timp asociate cu bonusurile pentru pariuri gratuite. Aceasta se referă la timpul pe care îl are un jucător pentru a folosi bonusul înainte de a expira. Căutăm site-uri care oferă restricții de timp rezonabile, de obicei între 7 și 30 de zile.

Single sau Multiple

Pot fi oferite bonusuri pentru pariuri gratuite pentru pariuri simple sau multiple. Evaluăm pentru ce tip de pariuri se aplică bonusul și dacă oferă flexibilitate pentru jucători. Căutăm site-uri care oferă bonusuri pentru pariuri gratuite atât pentru pariuri simple, cât și pentru pariuri multiple.

Câștiguri bonus maxime

Evaluăm câștigurile maxime pe care un jucător le poate câștiga dintr-un bonus de pariuri gratuite. Căutăm site-uri care oferă câștiguri maxime rezonabile, de obicei între 100 USD și 500 USD.

Tipuri de piețe eligibile

De asemenea, evaluăm tipurile de piețe eligibile pentru care se aplică bonusurile Pariuri gratuite. Căutăm site-uri care oferă o gamă largă de piețe, inclusiv jocuri populare de eSport precum League of Legends și Dota 2.

Procentul maxim de miză

În cele din urmă, evaluăm procentul maxim de miză care se aplică bonusurilor la pariuri gratuite. Aceasta se referă la procentul din pariu care poate fi plasat utilizând suma bonusului. Căutăm site-uri care oferă procente rezonabile de miză maximă, de obicei între 10% și 25%.

Ce este un bonus de pariuri gratuite?

Un bonus de pariuri gratuite este un tip de bonus de cazinou online care permite jucătorilor să plaseze pariuri fără a-și risca banii. Suma bonusului este de obicei creditată în contul jucătorului după ce acesta efectuează prima depunere. Jucătorii pot folosi suma bonusului pentru a plasa pariuri pe piețele și jocurile eligibile. Dacă își câștigă pariurile, pot păstra câștigurile, sub rezerva termenilor și condițiilor bonusului.

Cele mai populare tipuri de bonusuri gratuite de pariuri

 •   Free bets bonus is a popular type of bonus offered by eSports bookmakers. It allows players to place bets without risking their own money. There are different types of free bets bonuses, including no deposit free bets, matched free bets, and risk-free bets.
  

Pariuri fără depunere

Pariurile fără depunere sunt bonusuri care nu impun jucătorilor să depună bani pentru a le revendica. Acestea sunt de obicei sume mici, variind de la 5 USD la 20 USD și sunt menite să ofere jucătorilor un gust din ofertele casei de pariuri. Pariurile fără depozit vin de obicei cu termeni și condiții stricte, inclusiv cerințe de pariere și limite maxime de câștig.

Pariuri gratuite egale

Pariurile gratuite egale sunt bonusuri care se potrivesc cu primul pariu al unui jucător până la o anumită sumă. De exemplu, dacă o casă de pariuri oferă un pariu gratuit egalat 100% până la 100 USD, un jucător care plasează un pariu de 50 USD va primi un pariu suplimentar de 50 USD în pariuri gratuite. Pariurile gratuite egale vin de obicei cu cerințe de pariere și cerințe de cote minime.

Pariuri fără riscuri

Pariurile fără riscuri sunt bonusuri care permit jucătorilor să plaseze un pariu fără a-și risca banii. Dacă pariul pierde, casa de pariuri va rambursa miza jucătorului sub formă de pariuri gratuite. Pariurile fără riscuri vin de obicei cu termeni și condiții, inclusiv limite maxime de miză și cerințe minime de cote.

Cote sporite

Cotele sporite sunt bonusuri care oferă cote mai mari decât cotele obișnuite pentru un anumit eveniment. De exemplu, dacă cota obișnuită pentru ca o echipă să câștige este 2,0, un bonus de cote îmbunătățite poate oferi cote de 3,0 pentru aceeași echipă să câștige. Bonusurile cu cote îmbunătățite vin de obicei cu termeni și condiții, inclusiv limite maxime de miză și cerințe minime de cote.

Cum să obțineți bonusuri gratuite de pariuri de la o casă de pariuri eSports

Pentru a obține un bonus gratuit la pariuri de la o casă de pariuri eSports, urmați acești pași:

 • Înregistrați un cont la casa de pariuri furnizând detaliile dvs. personale, cum ar fi numele, adresa și data nașterii.
 • Verificați-vă contul furnizând casei de pariuri o copie a actului dvs. de identitate și o dovadă a adresei, cum ar fi o factură de utilități.
 • Efectuați o depunere eligibilă, dacă este necesar, pentru a solicita bonusul pentru pariuri gratuite.
 • Activați bonusul pentru pariuri gratuite urmând instrucțiunile casei de pariuri, care pot include plasarea unui pariu calificat sau introducerea unui cod bonus.
 • Folosiți bonusul de pariuri gratuite pentru a plasa pariuri pe evenimentele preferate de eSport, respectând termenii și condițiile casei de pariuri.

În concluzie, bonusurile la pariuri gratuite sunt un tip popular de bonus oferit de casele de pariuri eSports. Acestea permit jucătorilor să plaseze pariuri fără a-și risca banii și vin în diferite tipuri, inclusiv pariuri fără depunere, pariuri gratuite egale, pariuri fără risc și cote îmbunătățite. Pentru a obține un bonus gratuit la pariuri, jucătorii trebuie să înregistreze un cont la casa de pariuri, să își verifice contul, să facă o depunere de calificare, să activeze bonusul și să-l folosească pentru a plasa pariuri pe evenimentele lor preferate de eSport.

Alte tipuri de bonusuri pe care le puteți vedea

Coduri bonus

Codurile bonus sunt coduri speciale pe care jucătorii le pot folosi pentru a revendica bonusuri la cazinourile online. Aceste coduri sunt furnizate de obicei de cazinou și pot fi găsite pe site-ul cazinoului sau în e-mailurile promoționale. Jucătorii trebuie să introducă codul în câmpul desemnat pentru a revendica bonusul.

Bonus fără depunere

Un bonus fără depunere este un tip de bonus care nu necesită jucători să facă o depunere. Aceste bonusuri sunt de obicei mici, dar le permit jucătorilor să încerce cazinoul sau pariurile sportive fără a-și risca banii. Bonusurile fără depunere au adesea cerințe stricte de pariere și limite de retragere.

Concluzie

Pariurile gratuite sunt o modalitate excelentă de a încerca casele de pariuri sportive online fără a-ți risca banii. Cu toate acestea, este important să alegeți site-ul de pariuri potrivit pentru a juca. eSportsRanker este o autoritate în industria pariurilor și, după ce am luat în considerare mulți factori, am clasat și evaluat mărcile. Vom revizui clasamentul în viitor pentru a ne asigura că recomandăm mărcile potrivite.

About the author
Keisha Bailey
Keisha BaileyAreas of Expertise:
Bonusuri
About

Keisha Bailey, propria bijuterie din Jamaica, a devenit autoritatea definitivă în privința bonusurilor de cazinou online. Având un accent laser pe maximizarea câștigurilor jucătorilor, analizele lui Keisha au devenit indispensabile pentru o mare de jucători.

Send email
More posts by Keisha Bailey

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Care este bonusul pentru pariuri gratuite pentru pariurile eSports?

Pariuri gratuite este un tip de bonus care permite jucătorilor să plaseze pariuri fără a-și risca banii. Bonusul este oferit de obicei ca bonus de bun venit sau ca promoție pentru jucătorii existenți. Valoarea pariului gratuit variază în funcție de site și de promoție.

Cum pot revendica bonusul de pariuri gratuite pentru pariurile eSports?

Pentru a solicita bonusul Pariuri gratuite, trebuie să vă creați un cont pe site-ul care oferă bonusul. Odată ce ați creat un cont, va trebui să faceți o depunere și să plasați un pariu pe un eveniment eSports eligibil. Pariul gratuit va fi creditat în contul dvs. odată ce pariul a fost decontat.

Care sunt termenii și condițiile bonusului Pariuri gratuite pentru pariurile eSports?

Termenii și condițiile bonusului Pariuri gratuite variază în funcție de site și de promoție. Unele site-uri solicită jucătorilor să folosească pariul gratuit într-un anumit interval de timp, în timp ce altele pot avea restricții cu privire la tipurile de pariuri care pot fi plasate cu pariul gratuit. Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a solicita bonusul.

Îmi pot retrage câștigurile din bonusul Pariuri gratuite pentru pariurile eSports?

Da, vă puteți retrage câștigurile din bonusul Pariuri gratuite după ce ați îndeplinit cerințele de pariere. Cerințele de pariere variază în funcție de site și de promovare, dar, în general, solicită jucătorilor să plaseze un anumit număr de pariuri sau să parieze o anumită sumă de bani înainte de a-și putea retrage câștigurile.

Bonusul Pariuri gratuite pentru pariurile eSport este disponibil pentru toți jucătorii?

Bonusul Pariuri gratuite este de obicei disponibil pentru jucătorii noi care se înscriu pentru un cont pe site-ul care oferă bonusul. Unele promoții pot fi disponibile și pentru jucătorii existenți. Cu toate acestea, disponibilitatea bonusului poate fi restricționată în anumite țări sau regiuni. Este important să verificați termenii și condițiile promoției pentru a vedea dacă sunteți eligibil pentru a solicita bonusul.