Cel mai bun ghid pentru pariuri Smite 2024

Smite este o arenă de luptă online multiplayer (MOBA) în care jucătorii fac echipă într-un cadru mitologic. Are loc într-o lume în care zeii din multe culturi diferite luptă pentru dominație. În cadrul modului standard de cucerire, fiecare echipă este formată din 5 membri. Ei trebuie să-și folosească diferitele abilități și tactici pentru a lupta împotriva echipelor adverse și a servitorilor NPC.

Dacă jucătorii caută suficient de serios, vor găsi o aplicație de pariuri esports care include Smite. În trecut, acest lucru ar fi fost practic imposibil. Totuși lucrurile au început să se schimbe. Jocul este acum disponibil pe PC, Xbox One, PlayStation 4 și Nintendo Switch. Acest lucru și-a extins numărul de jucători noi. Ca rezultat, mai mulți oameni sunt interesați să parieze la turneele Smite. Fiecare Dumnezeu are patru abilități diferite. Acestea pot include deteriorarea zonei, lustruirea sau controlul mulțimii. Pe măsură ce jucătorul câștigă experiență în timpul meciului, aceste trăsături pot fi îmbunătățite. Zeii sunt capabili să atingă nivelul maxim de 20. Aurul este folosit pentru a cumpăra articole pentru a crește puterea și apărarea. Se câștigă ucigând inamici sau vânzând obiecte.

Cel mai bun ghid pentru pariuri Smite 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Ce face Smite distinctiv?

Ce face Smite distinctiv?

Există multe MOBA-uri acolo. Cu toate acestea, Smite se deosebește datorită afișajului său la persoana a treia. Aceasta este o interpretare revigorantă genul care favorizează de obicei un aspect de sus în jos. Drept urmare, jucătorii simt un sentiment mai mare de imersiune în joc.

Toate trofeele standard ale acestui tip de joc sunt prezente. Acestea includ roluri de echipă clar definite, crearea caracterului și abilități finale. Cu toate acestea, aceste mecanici sunt plasate într-o narațiune care atrage o gamă largă de oameni. Mitologia este o temă foarte populară. A continuat să găsească un atractiv mai mare datorită hiturilor de succes precum God of War și Assassins Creed. Jucătorii Smite pot prelua controlul asupra zeilor lor preferați și pot afla despre alții noi.

Ce face Smite distinctiv?
Pariază pe Smite

Pariază pe Smite

Există o mulțime de site-uri de pariuri esport care oferă pariuri pe MOBA-uri emblematice, cum ar fi League of Legends. Cu toate acestea, jucătorii ar putea avea dificultăți în a găsi unul care să se adreseze fanilor Smite. Cel mai bine este să căutați aceste piețe pe site-uri de case de pariuri de nișă pentru jocuri fantezie. Ei vor avea o șansă mai mare în timpul Campionatului Mondial anual de Smite. Paritorii își pot face predicții pentru care echipă va ajunge în top. De asemenea, s-ar putea concentra pe jucători individuali, pariând pe un potențial MVP.

Conștientizarea jocului de către casele de pariuri a crescut în 2015, când a fost lansat pe consola Xbox One. Acest lucru l-a făcut unul dintre primele MOBA care s-a extins de la PC la jocurile pe consolă. Continuă să crească într-un ritm rapid. Ca rezultat, pare probabil că va deveni și mai bine cunoscut în rândul comunităților de pariuri esport.

Într-un cadru competitiv, Smite se joacă în meciuri 5v5. Jucătorii de noroc trebuie să aleagă echipa cu cea mai mare coeziune. Fiecare membru va avea un rol specific. Aceasta va include AD Carry, Jungler, Mid, Solo sau Support. Rundele pot fi adesea haotice, cu un accent mare pe acțiune. Cu toate acestea, echipele câștigătoare tind să folosească tactici pentru a-și depăși adversarii.

Pariază pe Smite
Mari jucători de sporturi

Mari jucători de sporturi

În timp ce Smite este cu siguranță un joc concentrat pe echipă există mai multe persoane profesioniste care au intrat în atenția jucătorilor de noroc. Unele dintre cele mai mari nume pe care oamenii le-au pariat (și rolurile lor) includ:

 • MLCSt3alth (banda de mijloc)
 • Yammyn (banda de mijloc)
 • emilitoo (Vânător)
 • Venenu (banda de mijloc)
 • Cyno (Jungler)
 • sam4soccer2 (Jungler)
 • NeilMah (Suport)
 • Jarcorrr (bandă individuală)

De ce este jocul iubit de jucători?

Motivul principal al succesului Smite este punctul său de vedere la persoana a treia. Acest lucru îl face să iasă în evidență față de alte titluri de gen care optează în mod tradițional pentru un afișaj de sus în jos. Există, de asemenea, un stil de artă luminos și colorat, cuplat cu o gamă decentă de moduri. Smite este gratuit și pentru o taxă corectă jucătorii au acces atât la DLC-urile actuale, cât și la cele viitoare.

Mari jucători de sporturi
Cum să-l joci

Cum să-l joci

Primul lucru pe care trebuie să-l facă jucătorul este să decidă ce rol în echipă vrea să joace. Acest lucru va afecta caracterul lui Dumnezeu pe care îl vor sfârși prin a-l controla. Odată ce începe un meci, cei 5 jucători lucrează împreună pentru a-și lupta cu adversarii și pentru a-și apăra teritoriul. Pe tot parcursul meciului există oportunități de a cumpăra noi abilități și upgrade-uri.

Cele mai mari echipe Smite

Următoarele echipe au câștigat fiecare Campionatul Mondial Smite. Prin urmare, jucătorii vor dori să fie atenți la ei atunci când caută un pariu:

 • Primul cognitiv
 • Epsilon eSports
 • NRG eSports
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Cavalerii din Pittsburgh
 • Leviatanii Atlantidei
Cum să-l joci
Cupa Mondială Smite

Cupa Mondială Smite

Din 2015, Campionatul Mondial Smite (SWC) are loc anual. Invita 10 dintre cele mai bune echipe din Nord America, America de Sud, China și Europa să concureze pentru un fond de premii de 2,6 milioane USD (și în creștere). Această cupă mondială de esports este destul de asemănătoare cu cele văzute în tipuri mai tradiționale de sport. Formatul turneului implică o etapă de plasare cu dublă eliminare urmată de o rundă de eliminatorii cu o singură eliminare.

Echipele nord-americane tind să domine. Cei cu sediul în Marea Britanie și Germania s-au descurcat bine în ultimii ani. În 2022, Jarcorrr din echipa Atlantis Leviathans a fost desemnat cel mai valoros jucător.

Când Hi-Rez Studios a găzduit prima dată turneul, acesta a fost relativ mic. De atunci a atins un nivel mai ridicat de recunoaștere în industria jocurilor de noroc. Acest lucru a crescut pe măsură ce fondul de premii continuă să devină mai profitabil. Aceste mize mari au cauzat mai mult site-uri de pariuri esport a lua în seamă. Numărul destul de mic de echipe înseamnă, de asemenea, că pariorii au șanse mai mari să aleagă un câștigător. Cei care doresc să urmărească această cupă mondială eSport în direct o pot face folosind aplicații de streaming online.

Cupa Mondială Smite
Furnizorii de pariuri Smite

Furnizorii de pariuri Smite

Acesta nu este genul de joc care se găsește de obicei pe o casă de pariuri obișnuită. În ciuda faptului că are o popularitate în creștere, Smite este mai mult un joc de cult. Aceasta înseamnă că jucătorii vor trebui să caute site-uri web de nișă. Cele mai bune site-uri de pariuri esport vor oferi o gamă largă de titluri pe care să pariezi. Dacă conțin o selecție largă de piețe, atunci Smite ar putea fi una dintre ele.

Poate dura mult timp să cauți un furnizor care oferă acest joc. Căutarea poate fi restrânsă concentrându-se pe cele care pun accent pe jocurile multiplayer online pe arena de luptă. De asemenea, se pot deschide noi piețe atunci când încep Smite Pro League și Smite Console League. Prin urmare, jucătorii ar trebui să țină cont de când vor avea loc aceste turnee.

Cei mai buni furnizori vor oferi o selecție decentă de opțiuni de jocuri de noroc pentru acest tip de joc. Opțiunile de pariere, cum ar fi prezicerea echipei câștigătoare și a jucătorului cel mai bine plasat, sunt populare. Cu toate acestea, pariorul poate dori să opteze pentru altele mai specifice. Exemplele pot include pariurile pe circumstanțele exacte ale unei victorii în rundă sau numărul de ucideri într-un meci.

Furnizorii de pariuri Smite
Urmărește echipe notabile

Urmărește echipe notabile

Dacă jucătorii doresc să câștige un avantaj și să parieze mai precis, atunci merită să urmăriți cele mai bune echipe din această comunitate de esport. Câștigătorii menționați mai sus ai Campionatului Mondial Smite sunt cei ideali pe care să-l urmăriți. De asemenea, cele mai bune echipe vor avea tendința de a-și transmite meciurile. Acest lucru oferă pariorilor posibilitatea de a-și înțelege mai bine punctele forte și punctele slabe. De asemenea, este înțelept să analizați fiecare jucător în parte. Deoarece fiecare membru al echipei are un rol specific, jucătorii vor ști pe ce set de criterii să-i judece.

 • Junglerii ar trebui să fie buni să trimită rapid cantități mari de minioni.
 • Un AD Carry trebuie să supraviețuiască cea mai mare parte a jocului cu statistici mai slabe înainte de a duce echipa la victorie în etapele ulterioare.
 • Un mijloc trebuie să ofere mult sprijin atunci când este nevoie.
 • Solos oferă asistență în timpul luptelor în echipă și în timpul finalizării golurilor. Prin urmare, trebuie să fie destul de versatile.
 • După cum sugerează și numele, un jucător de asistență îi ajută pe ceilalți, astfel încât echipa să aibă cât mai mult succes posibil.

Odată ce jucătorii cunosc rolurile pe care le are fiecare jucător, îi va ajuta să știe care este cel mai bun tip de echipă profesionistă.

Urmărește echipe notabile
Argumente pro şi contra

Argumente pro şi contra

Pro

 • Ecranul colorat și distractiv va atrage o gamă largă de jucători.
 • Cei interesați de mitologie vor obține cu siguranță multe din joc.
 • Echipa din spatele jocului îl actualizează în mod regulat pentru a-l menține cât mai echilibrat posibil.
 • Varietatea zeilor diferiți menține meciurile interesante.
 • Smite este o interpretare revigorantă a genului.

Contra

 • Acțiunea meciurilor poate deveni destul de haotică. Prin urmare, jucătorii care preferă jocuri esport mai simple se pot simți copleșiți și confuzi.
 • De când Smite a apărut în 2012, unii oameni pot considera că motorul jocului este oarecum depășit.
 • Pentru a înțelege mai bine jocul, jucătorii ar putea alege să-l joace. Problema este că durează mult timp pentru a învăța dezavantajele.
 • Accentul pus pe echilibru înseamnă că poate fi greu de determinat care personaj lui Dumnezeu are cele mai mari șanse de a câștiga.
 • Jocul nu este conceput pentru jucătorii care doresc o experiență solo.
Argumente pro şi contra
Înțelegerea cotelor de pariuri Smite

Înțelegerea cotelor de pariuri Smite

Există o serie de variabile care vor afecta cotele unui pariu Smite. Cel mai relevant factor va fi natura pariului în sine. De exemplu, prezicerea unui câștigător definitiv va avea foarte cote diferite pentru a juca de noroc la următoarea structură, distrugerea sau uciderea.

Cel mai bun site de pariuri esport va oferi oamenilor o gamă decentă de opțiuni de pariere pentru Smite. Paritorii pot întâlni o serie de opțiuni de cote diferite. Cotele americane sunt cele mai frecvente pe site-urile caselor de pariuri din SUA. Acestea sunt reprezentate prin utilizarea semnelor + și -. Primul reprezintă cel defavorizat, în timp ce cel din urmă reprezintă cel mai probabil câștigător.

Jucătorii Smite ar putea observa, de asemenea, cote fracționale. Ele afișează cantitatea de câștiguri potențiale sub forma unei fracții. De exemplu, dacă persoana respectivă reușește să câștige un pariu cu o cotă de 5/1, câștigurile sale vor fi de cinci ori mai mari decât suma pe care a pariat.

Există, de asemenea, numeroase site-uri care pot oferi cote zecimale pentru jocurile Smite. Acestea sunt similare cu cele fracționale, dar folosesc în schimb un punct zecimal. Dacă cineva a pariat 15 USD la un joc Smite cu cote de 2,0, atunci câștigurile lui ar fi dublate la 30 USD.

Înțelegerea cotelor de pariuri Smite
Smite sfaturi și trucuri pentru pariuri

Smite sfaturi și trucuri pentru pariuri

Când vine vorba de acest tip de pariuri pe sporturi, cunoștințele sunt putere. Cu cât un jucător de noroc știe mai multe despre Smite, cu atât este mai mare probabilitatea ca acesta să plaseze un pariu câștigător. Prin urmare, este înțelept să fii la curent cu noile evoluții urmărind jucătorii Smite și compania din spatele jocului pe rețelele sociale.

Jucătorii de noroc pot, de asemenea, să joace singuri Smite. Acest lucru îi va face conștienți de lansarea de noi pachete de Dumnezeu care ar putea sfârși prin a schimba dinamica turneelor viitoare. Un avantaj poate fi câștigat și prin înțelegerea conceptelor cheie. Acestea includ K/D/A (Ucideri/Moarte/Asistențe), aur pe minut și asistențe ale jucătorilor.

Smite sfaturi și trucuri pentru pariuri
About the author
Liam Fletcher
Liam Fletcher

Liam „CyberScribe” Fletcher, un kiwi cu un talent pentru un joc rapid și narațiuni articulate, a apărut ca o voce proeminentă la EsportRanker. Scufundându-se adânc în universul esports, Liam creează recenzii cuprinzătoare, perspective strategice și povești captivante din spatele ecranelor.

Send email
More posts by Liam Fletcher