Totul despre pariurile pe G2 Esports

G2 eSports, anterior Gamers2, este o franciză europeană de eSports care participă la mai multe turnee și evenimente eSports. Organizația are sediul în Berlin, Germania. A fost înființată în februarie 2014 de un jucător profesionist al League of Legends numit Carlos Rodriguez Santiago și de un investitor pe nume Jens Hilgers. Gamers2 a fost redenumit G2 eSports în octombrie 2015.

Organizația și-a declarat, de asemenea, valorile de bază ale creativității, hotărârii, ambiției, inovației, relevanței și viziunea de a deveni un brand global de divertisment construit pe eSports.

Totul despre pariurile pe G2 Esports
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Listele echipelor G2 eSports

Organizația are opt echipe de sport de top, fiecare având unii dintre cei mai buni jucători profesioniști de eSport din lume. Echipele G2 eSports joacă mai multe jocuri, inclusiv League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite și Counter-Strike: Global Offensive. G2 eSports avea câteva alte divizii, care au fost întrerupte din diverse motive. Diviziile erau pentru Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins și PlayerUnknown's Battlegrounds.

Fiecare dintre echipele eSports G2 se concentrează pe un singur joc eSports. Lista echipei pentru Counter-Strike: Global Offensive are Nikola Kovac, Aleksi Virolainen, Ilya Osipov, Nemanja Kovac și Audric Jug. Echipa a avut o rată de câștig de 63% anul trecut, ceea ce este destul de impresionant având în vedere cât de dură este competiția în joc.

Formația echipei League of Legends G2 eSports include Marcin Jankowski, Raphael Crabbe și Dylan Falco. Anul trecut, echipa a avut o rată de câștig destul de scăzută, dar acum urmează să revină în acest an. Echipa G2 eSports Rainbow Six este formată din Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen și Fabian Hailsten. Echipa Valorant are Avova, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell și Pipson. Echipa Rocket League este formată din JKnaps, Atomic și Chicago. Jucătorii Fortnite sunt jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss și Smqcked. Echipa Halo Infinite are Sabinater, Tusk, Str8 Sick și Gilkey.

Jucătorii G2 eSports provin din mai multe țări diferite, majoritatea având sediul în Europa. Listele echipelor se schimbă, de obicei, în mod regulat, ca o modalitate prin care organizarea se asigură că echipele au șanse mai mari de a performa bine.

Partenerii G2

G2 eSports are o listă diversă de parteneri. Organizația lucrează îndeaproape cu partenerii pentru a se asigura că oferă cele mai bune experiențe și divertisment eSports. Partenerii includ companii de pariuri, companii de portofel digital și servicii de streaming, printre multe altele. Alte companii pot deveni în continuare parteneri printr-un proces rapid și simplu evidențiat pe Site-ul oficial G2 eSports.

Cele mai puternice jocuri G2 eSports

League of Legends

G2 eSports are una dintre cele mai bune formații de echipe eSports pentru League of Legends care a fost creat vreodată în Europa. Datorită acestui fapt, echipa a evoluat bine în ultima vreme. În afară de performanță, jucătorii G2 sunt cunoscuți că oferă fanilor divertisment bun. Succesul lor poate fi atribuit naturii gameplay-ului și strategiilor inovatoare pe care le folosesc, care țin mereu fanii la marginea locurilor lor.

Counter-Strike: ofensiva globală

The CS: GO Echipa este formată din vedete noi și vechi, combinând abilități extinse și experiență pentru a produce rezultate remarcabile în majoritatea turneelor la care participă. Unele dintre turneele de primul nivel în care echipa a evoluat bine includ Blast Premier și ESL Pro League.

Rocket League

Rocket League este un alt joc în care G2 eSports oferă în mod constant, mai ales în ultima perioadă. Echipa folosește în mod obișnuit o coordonare calculată, dar cu o agresivitate de foc, care s-a dovedit foarte eficientă. Cea mai recentă performanță de top a fost în ianuarie 2022, când au câștigat RLCS Fall Regional Event 2.

Rainbow Six Siege

Echipele G2 eSports au dominat Rainbow Six Siege evenimente și turnee de o perioadă destul de lungă, participând la majoritatea turneelor recunoscute. Unele performanțe de top recente includ câștigarea Ligii Europene și a Ligii GSA.

Premii și rezultate G2 eSports

Premiile E-Sports 2020

G2 eSports a câștigat eSports Organization of the Year în cadrul E-sports Awards din 2020. Aceasta a marcat una dintre cele mai mari realizări ale echipei, care a venit după un an lung de performanțe impresionante în toate eSporturile. Fondatorul organizației a câștigat și premiul E-sport Personality of the Year în cadrul aceluiași eveniment.

Acest lucru s-a ridicat chiar și mai departe pe lista de realizări pentru echipă din acel an. Organizația fusese nominalizată pentru alte zece poziții, ceea ce indică cât de bine funcționase în acel an. Evenimentul a avut loc online din motive evidente, dar asta nu i-a împiedicat pe fanii G2 eSports din întreaga lume să sărbătorească această realizare.

Rezultate G2 eSports

Fiecare dintre cele opt divizii ale echipelor G2 eSports a avut mai multe performanțe impresionante de-a lungul anului. De-a lungul anilor, diviziile cu performanțe neimpresionante au fost întrerupte, lăsând organizația mai puternică și mai bună. Mai jos sunt câteva performanțe remarcabile ale echipelor G2 eSport care i-au adus echipei un loc printre cele mai populare echipe de sporturi.

Counter-Strike: ofensiva globală

Echipa G2 eSports CS: GO a câștigat 2017 DreamHack Open Tours și DreamHack Masters Malmo. De asemenea, a câștigat ESL Pro League Sezonul 5 și eSports Championship Series 1. Performanțele de top din joc au adus echipei mai mult de 3,3 milioane de dolari.

League of Legends

Echipa G2 eSports League of Legends a câștigat campionatul LEC de vară 2020, campionatul LEC de primăvară 2020, 2019 Mid Season Invitational, 2019 LEC Spring Split, 2017 EU LCS Spring și 2015 LCS Promotion. Acestea sunt printre zecile de alte trofee pe care echipa le-a câștigat. Există și alte sute turnee în care G2 eSports a ocupat pozițiile a doua sau a treia, care sunt încă performanțe impresionante.

Rainbow Six Siege

Cele mai bune rezultate ale echipei Rainbow Six Siege includ câștigarea Ligii Europene 2020, a Ligii GSA 2020 și Şase Invitaţionale 2019. Alte performanțe de top care merită menționate au fost în Six August 2020 Major, European League Sezonul 1, European Open Clash și Pro League Sezonul 11.

Valorant

Performanța echipei G2 eSports Valorant este, fără îndoială, printre cele mai impresionante dintre toate diviziile organizației. A câștigat mai multe serii Valorant Ignition, inclusiv Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational și Mandatory.gg Cup. Cea mai recentă performanță de top a fost în 2021, la Etapa 3 Masters desfășurată la Berlin.

Rocket League

G2 eSports Rocket League deține cel mai recent trofeu pentru echipă, câștigat în ianuarie 2022 pentru câștigarea RLCS Winter NA Regional Event 2. Alte performanțe de top sunt în turnee precum RLCS Sezonul X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series Sezonul 9 , 2019 DreamHack Pro Circuit și RLCS Sezonul 7 Campionatul Mondial.

Cei mai buni și mai populari jucători G2 eSports

Marcin Jankowski

Marcin, cunoscut sub numele de Jankos, este un jucător polonez născut în 1995. Joacă jocul League of Legends ca Jungler. Jankos a câștigat aproximativ 492.000 USD de când a fost activ și a ajutat echipa să câștige mai multe turnee. A câștigat mai multe premii, inclusiv două titluri de MVP. De asemenea, a fost primul jucător care a câștigat peste 300 de jocuri în Campionatul European League of Legends.

Kenny Schrub

Kenny Schrub, mai cunoscut sub numele de Kennys, joacă Counter-Strike: Global Offensive pentru echipa G2 eSports. Jucătorul francez s-a născut în 1995. A mai jucat la mai multe echipe înainte de a se alătura G2 eSports, adică a intrat în echipă cu multă experiență. El a câștigat mai multe premii, una dintre principalele sale realizări fiind numită The Game Awards eSports Player of the Year.

Rasmus Winther

Rasmus este cunoscut sub numele de Caps. El joacă rolul Mid Laner în jocul League of Legends. Jucătorul danez a început să joace profesionist în 2016, dar s-a alăturat G2 eSports înainte de sezonul 2019. A fost numit MVP al Campionatului European League of Legends în 2020.

Ben McMillan, cunoscut sub numele de CTZN, este un jucător profesionist britanic de eSPorts specializat în jocul Rainbow Six Siege. CTZN a câștigat titlul de MVP în primul său eveniment de nivel unu în R6.

Unde și cum să pariezi pe G2 Esports?

Unde să pariezi pe G2 Esports

Site-uri de pariuri online eSports oferă cel mai simplu mod de a paria pe G2 eSports. Sute de site-uri de pariuri oferă piețe de pariuri pentru majoritatea turneelor la care participă de obicei G2 eSports. Paritorii trebuie să aleagă unul dintre astfel de site-uri de pariuri și să se înregistreze conform cerințelor furnizorului de pariuri.

Atunci când aleg un site de pariuri, pariorii trebuie să ia mai multe considerații pentru a obține cea mai bună platformă de pariuri eSports. Site-ul de pariuri selectat joacă un rol esențial în determinarea experienței de pariuri a pariorilor.

Exemple de considerații includ licențierea, metodele de plată disponibile și ofertele bonus. O modalitate ușoară de a face acest lucru este să verificați un site de clasare reputat care listează cele mai bune site-uri de pariuri eSports. Site-ul de clasare poate oferi informații utile și sugestii cu privire la alegerea site-ului web potrivit nevoilor individuale.

Cum să pariezi pe G2 Esports

Paritorii trebuie să depună mai întâi fonduri în conturile lor de pariuri, pe care le vor folosi pentru a plasa pariuri. Majoritatea site-urilor de pariuri oferă mai multe Metode de plata, permițând pariorilor să aleagă cel mai convenabil pentru ei. Următorul pas este selectarea unui meci G2 eSports și a tipului potrivit de pariu de plasat. Este de remarcat faptul că diferite piețe de pariuri au cote diferite.

În plus, orice parior dornic să câștige ar trebui să parieze întotdeauna pe cele mai bune echipe de esports ale G2. Pe lângă concentrarea pe o echipă renumită de esport, care oferă rezultate la cele mai înalte niveluri, jocurile de noroc responsabile sunt de neprețuit pentru a vă bucura de joc.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

G2 Esports: Western Hope la MSI 2024 Against Eastern Titans
2024-05-17

G2 Esports: Western Hope la MSI 2024 Against Eastern Titans

Într-o întorsătură electrizantă a evenimentelor la Mid-Season Invitational (MSI) 2024, G2 Esports a apărut ca calul întunecat, sfidând așteptările nu doar participând, ci și dominând. Recentul lor scor 3-0 împotriva Top Esports (TES) a trimis unde de șoc în comunitatea League of Legends, reaprinzând fervoarea fanilor occidentali care începuseră să-și piardă speranța în fața mașinilor estici.