Totul despre League of Legends Betting Odds

În ultimii câțiva ani, a existat o creștere masivă a numărului de oameni care au început să parieze pentru jocurile de sport precum League of Legends. Unul dintre factorii majori care au contribuit la aceasta a fost închiderea evenimentelor sportive regulate din cauza Covid 19.

Dacă sunteți un fan al sporturilor League of Legends, s-ar putea să vă gândiți și să intrați în pariurile League of Legends. Deși nu este complicat în cea mai mare parte, un lucru despre care trebuie să aflați mai multe sunt cotele la pariuri League of Legends, care este exact ceea ce vom explica aici în detaliu.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tot ce trebuie să știți despre cotele de pariuri pentru League of Legends

Înainte de a intra în pariurile League of Legends, există mai multe termeni de pariuri pe sporturi despre care ar trebui să înveți. Unul dintre cei mai importanți dintre acești termeni este cotele de pariere sau, în cazul nostru, cotele de pariuri League of Legends.

Există multe de învățat despre cotele de pariuri League of Legends, cum ar fi cum să le găsiți pe cele mai bune și ce tipuri există. Cote de pariuri de asemenea, vă oferă câteva informații valoroase despre pariul pe care urmează să îl faceți, ceea ce este crucial dacă nu doriți să pierdeți tot timpul. Te poți descurca foarte bine în pariurile League of Legends dacă știi multe despre cotele de pariuri și nu prea multe despre alți termeni.

Cote de pariuri League of Legends explicate

Pariuri League of Legends au pur și simplu șanse pentru anumite rezultate în evenimentele esports League of Legends. Cotele la pariuri transmit două dintre cele mai fundamentale elemente ale pariurilor pe sporturi, inclusiv suma pe care o vei primi dacă câștigi pariul și cât de probabil poate apărea un anumit rezultat.

De exemplu, să presupunem că marea finală pentru un turneu League of Legends are loc între T1 și Gen.G. În acest meci pot apărea mai multe rezultate. T1 ar putea câștiga evenimentul, Gen.G ar putea obține un anumit număr de ucideri, sau T1 ar putea obține prima ucidere.

Casele de pariuri folosesc cotele de pariuri pentru a determina probabilitatea ca fiecare dintre rezultatele menționate mai sus să apară. Un alt lucru pe care ni-l spun cotele la pariuri este suma de bani pe care o vei primi în schimbul câștigării unui pariu.

Pariorii trebuie să fie conștienți de cele mai recente cote înainte de a plasa un pariu. A ști care rezultat are șanse mai mari să apară este o informație valoroasă și nu trebuie ignorată. De asemenea, cunoașterea sumei pe care o veți primi în schimbul câștigării pariului vă va ajuta să decideți dacă pariul pe un anumit rezultat merită riscul.

Tipuri de cote de pariuri LoL

S-ar putea să vă întrebați cum puteți citi cotele de pariere pentru a afla șansele exacte ca un anumit rezultat să se întâmple și valoarea rentabilității pe care o veți obține. Acest lucru va depinde de tipul de cote utilizate pentru pariurile League of Legends, numit și format impar. Fiecare format ciudat are o metodă diferită de citire. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de cote LoL.

Cote fracționale

Cotele fracționale folosesc o fracțiune pentru a reprezenta randamentul pe care îl veți obține și șansele ca rezultatul să se întâmple. De exemplu, un anumit rezultat pentru un meci League of Legends ar putea avea cote fracționale de 5/3, pronunțate cinci la trei.

În primul rând, cotele fracționale de 5/3 vă spun că veți primi 5 USD în schimb dacă pariați 3 USD și câștigați pariul, unde 2 USD este recompensa dvs. pentru câștigarea pariului. În același mod, dacă pariezi 6 USD, vei primi 10 USD în schimb, 4 USD fiind recompensa ta.

În al doilea rând, deoarece cotele de 5/3 vă oferă un profit de mai puțin de două ori valoarea pariului, un rezultat cu aceste cote va avea șanse mai mari să apară. Pe de altă parte, un rezultat de cotă 3/1 are șanse mult mai puține să apară, deoarece recompensa este de trei ori mai mare decât suma pariată.

Cote zecimale

Puteți converti cote fracționale în cote zecimale direct folosind potriviri. Cota de 5/3 devine 1,67 pentru formatul zecimal, iar 3/1 devine 3,0. Cotele zecimale sunt cele mai ușor de citit. Numărul reprezintă exact multiplu pe care îl veți primi în schimb. De exemplu, dacă pariezi 100 USD pe un rezultat cu o cotă de 3,0, vei primi 300 USD în schimb, 200 fiind suma ta câștigătoare.

Cote americane

Cotele americane folosesc un număr cu semn pozitiv sau negativ. Cota de -150 înseamnă că va trebui să pariezi 150 USD pentru a câștiga 100 USD. Pe de altă parte, cota de +150 înseamnă că vei primi 150 USD în schimbul pariului de 100 USD.

Unde să găsești cele mai bune cote League of Legends

Când pariezi pe League of Legends, unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să fii conștient este cotele de pariuri. De asemenea, cotele de pariuri sunt unul dintre principalii factori pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când vă decideți asupra unei case de pariuri online pentru eSports. Vrei să alegi case de pariuri care au cele mai bune cote de pariuri.

S-ar putea să vă întrebați care sunt cotele bune la pariuri. Deoarece cotele la pariuri determină suma pe care o veți primi în schimbul câștigării pariului, cele mai bune cote la pariuri sunt cele care vă oferă cel mai mare randament pentru pariurile pe care le câștigați.

Pentru a găsi cele mai bune cote din League of Legends, puteți vedea ce cote sunt disponibile pentru o anumită piață de pariuri la mai multe case de pariuri online. Se datorează faptului că aproape toate casele de pariuri au cote ușor diferite. Unele case de pariuri au cote cu randamente nerezonabil de mici, chiar și la pariuri riscante. Ar trebui să filtrați aceste tipuri de platforme și să le alegeți pe cele care oferă cote cu randamente mari.

Aceasta poate părea o sarcină obositoare și consumatoare de timp. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji. Există o modalitate mai simplă de a găsi cele mai bune cote League of Legends. Puteți verifica EsportRanker pentru recenziile site-urilor de pariuri, unde unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri sunt evaluate pe baza mai multor standarde, inclusiv calitatea cotelor de pariuri.

Cele mai bune cote de pariuri live LoL

Cu pariurile convenționale, pariezi pe rezultatele unui meci chiar înainte ca meciul să înceapă. Cu toate acestea, există un alt tip de pariere care vă permite să plasați pariuri pe un meci așa cum are loc, care se numește pariuri live esports.

Deoarece situația unui meci din League of Legends se poate schimba pe măsură ce progresează, probabilitatea ca anumite rezultate să apară se schimbă și ele. Din acest motiv, casele de pariuri își actualizează constant cotele pentru pariuri live, unde aceste cote sunt numite cote de pariuri live.

Există mai multe avantaje ale utilizării cotelor de pariuri live față de cotele obișnuite. În primul rând, cotele la pariuri live sunt mult mai precise cu privire la rezultatul probabil să apară, deoarece sunt actualizate în funcție de situația meciului. În al doilea rând, puteți monitoriza îndeaproape un eveniment cu pariuri live și puteți crea o strategie de pariere mai bună pentru a vă îmbunătăți șansele de succes.

Un alt avantaj al folosirii cotelor de pariuri live este că uneori apar oportunități nebunești de pariere. Aceste oportunități fie vă oferă șanse foarte mari de a câștiga pariul, fie de a obține randamente incredibil de mari.

Pariați pe League of Legends cu bani reali

Nu mulți oameni știu despre asta, dar poți paria pe League of Legends cu bani reali. Tot ce trebuie să faci este să găsești o casă de pariuri care să ofere piețe de pariuri pentru sporturile League of Legends. Procesul de pariuri LoL cu bani reali este destul de simplu după ce ați ales o casă de pariuri.

Pentru a paria pe League of Legends cu bani reali, accesați pagina principală a casei de pariuri alese de dvs. și apoi înregistrați-vă pe platformă.

După aceea, alegeți o opțiune de depunere dintre cele disponibile și faceți depuneri în valoare de suma cu care doriți să pariați. Acum poți să te uiți la mai multe evenimente League of Legends și piețe de pariuri și să pariezi pe rezultate pentru care te simți bine.

Dacă sunteți pe punctul de a începe să intrați în pariurile League of Legends cu bani reali, luarea deciziei este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să te întrebi, „ești un jucător bun al League of Legends și știi multe despre sporturile League of Legends?” Dacă răspunsul este da, cu siguranță ar trebui să îl încercați.

Întrebări frecvente

Pariurile din League of Legends sunt legale?

În cea mai mare parte, este perfect legal. Cu toate acestea, trebuie să aveți peste vârsta legală necesară pentru jocuri de noroc și trebuie să jucați doar pe platforme înregistrate și licențiate. Unele țări au interzis jocurile de noroc, așa că ar trebui să verificați și legile din țara dvs.

Unde pot găsi cele mai bune cote pentru pariuri LoL?

Nu există niciun site cu cele mai bune cote pentru League of Legends. Va trebui să comparați cotele oferite pe mai multe site-uri de pariuri și apoi să îl selectați pe cel care vă oferă cel mai mare randament.

Ce tipuri de cote de pariuri LoL există?

Există trei tipuri de cote de pariere pentru League of Legends, inclusiv cote fracționale, cote zecimale și cote americane. Aceste tipuri sunt numite și formate impare.

Unde să pariezi pe League of Legends cu bani reali?

Puteți paria pe League of Legends cu bani reali la casele de pariuri online care au case de pariuri sportive pentru sporturi. Aproape toate site-urile de pariuri esporturi oferă piețe de pariuri pentru evenimentele League of Legends.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

LAN sau online: un avantaj sau o pauză pentru pariorii eSports
2022-12-29

LAN sau online: un avantaj sau o pauză pentru pariorii eSports

Pandemia globală a adus un boom în pariurile eSports. De asemenea, a oprit turneele LAN, dar a dus la creșterea turneelor online. Cu toate acestea, turneele live LAN revin cu reducerea blocajelor și programele de imunizare dovedindu-se eficiente.