Top FIFA site-uri de pariuri 2024

FIFA, denumit popular EA Sports FIFA, este un joc video inspirat din fotbalul modern. Jocurile sunt de obicei dezvoltate și lansate în fiecare an de Electronic Arts, lucrând sub eticheta EA Sports. EA Sports FIFA este inclusă în Cartea Recordurilor Guinness drept cea mai vândută franciză de jocuri video sportive din toate timpurile. În prezent, au fost achiziționate peste 325 de milioane de copii ale jocului.

Popularitatea jocului a crescut mereu și este probabil să continue să crească. Primul joc din seria FIFA a fost EA Soccer, iar mai târziu cunoscut sub numele de FIFA 94. Jocul a fost lansat în decembrie 1993 și a venit cu o mulțime de hype. Le-a oferit jucătorilor un sentiment de joc relativ nou, deoarece avea o vedere izometrică atunci când jucătorii erau obișnuiți cu jocurile cu vederi de sus în jos.

Top FIFA site-uri de pariuri 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Istoria FIFA

Jocul prezintă doar echipe naționale, iar numele reale ale jucătorilor nu sunt folosite. La câteva săptămâni după lansare, jocul fusese deja listat ca jocul numărul unu în topurile din Marea Britanie și a deținut această poziție timp de șase luni.

Următorul joc din serie a fost FIFA 95, lansat în noiembrie 1994. FIFA 95 a introdus echipe de club ale unor ligi principale de fotbal precum Bundesliga, Seria A, Premier League și La Liga. Jucătorii erau relativ ușor de recunoscut, dar jocul încă nu folosea nume reale de jucători. Gameplay-ul a venit cu unele îmbunătățiri semnificative la EA Soccer.

Cel mai recent joc din seria FIFA

În fiecare an, a fost lansat un nou joc din serie. Fiecare joc ulterior a venit cu îmbunătățiri în ceea ce privește experiența utilizatorului și jocul general. Cel mai recent este FIFA 22, care a fost lansat în octombrie 2021. FIFA 22 este disponibil momentan numai pentru Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia și Xbox Series X/S.

Fața jocului

Kylian Mbappe este chipul francizei pe FIFA 21 și FIFA 22, care apare pe coperta jocului, reclame și campanii promoționale. El a preluat locul lui Eden Hazard de la Real Madrid, care a fost pe FIFA 20. Lionel Messi a apărut în patru cover-uri consecutive înainte de asta, iar Wayne Rooney are cele mai multe apariții pe coperta jocului, de la FIFA 06 la FIFA 12.

FIFA Joc mobil, lansat pentru prima dată în 2016, i-a avut pe copertă pe Marco Reus, Christiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Eden Hazard, Neymar, Mbappe și Dybala.

Jocul FIFA

Jocul FIFA este conceput pentru a reproduce aproape tot ce se întâmplă în ligile reale de fotbal. FIFA 22 permite jucătorilor să se bucure de jocuri din aproape toate ligile majore din lume. De asemenea, jucătorii își pot crea și dezvolta echipele, pe care apoi le pot folosi pentru a juca modul carieră.

Jocul folosește algoritmi proprietari de învățare automată pentru a se asigura că plătitorii se bucură de cel mai bun joc atunci când joacă fără un adversar real. Algoritmul nu oferă un avantaj niciunui jucător atunci când joacă în echipe sau împotriva altcuiva.

Cum să pariezi pe FIFA esports

Toate casele de pariuri de sporturi de pe FIFA sunt de obicei oferite prin ligile de e-sport ale jocului. Acest lucru face ca jucătorii să înțeleagă clar ligile de sport înainte de a trece la pariuri. FIFA Global Series este cea mai competitivă ligă FIFA.

De obicei, găzduiește o serie de turnee și calificări online în fiecare an, culminând cu cel mai prestigios eveniment al ligii, FIFA eWorld Cup. Înțelegerea structurii și a performanței generale a echipelor îi ajută pe jucători să parieze mai bine pe joc.

După ce au înțeles toate elementele de bază ale sporturilor FIFA, jucătorii pot găsi apoi un site potrivit pe care pot paria. Site-uri de clasare a cazinourilor poate ajuta jucătorii să găsească cei mai adecvați furnizori de pariuri care oferă piețe de pariuri FIFA.

În ciuda popularității mari a jocului, acest joc încă nu a intrat în eșalonul superior al sporturilor. Aceasta înseamnă că găsirea unui site de pariuri de renume care oferă piețe online de pariuri FIFA poate fi dificilă fără ajutorul site-urilor de clasare.

Piețele de pariuri FIFA

Casele de pariuri FIFA sunt încă relativ limitate în comparație cu cele disponibile pentru omologii săi din sporturi. Cu toate acestea, jucătorii pot găsi întotdeauna suficiente piețe de pariuri care sunt de obicei destul de atractive și ușor de înțeles. Unele dintre piețele de pariuri includ câștigătorul meciului, câștigătorul turneului, primul gol și numărul de scoruri. Toate predicțiile corecte individuale au ca rezultat rezultate pozitive ale pariurilor.

Cei mai mari jucători FIFA eSports pe care să pariezi

Numeroși jucători sunt cunoscuți pentru succesul și dominația lor în lumea esporturilor online. Lee Sang Hyeok de la Coreea este considerat cel mai bun jucător al popularei League of Legends. A câștigat de trei ori Campionatele Mondiale, Campionatul IEM 2015, All-Star Paris 2014 și altele. La 17 ani, a câștigat deja peste 1,2 milioane de dolari.

Tânărul Lee, care joacă pentru echipa Evil Geniuses și KT Rolster, este un alt jucător de top renumit pentru abilitățile sale în StarCraft. În Counter-Strike, numele de top este Patrick Lindberg. Diago din Japonia este considerat cel mai bun în jocurile de lupte stradale.

De ce iubesc jucătorii FIFA?

Printre principalele motive pentru a juca jocuri video este de obicei să te bucuri de valoarea de divertisment pe care o oferă. FIFA a fost dezvoltat cuprinzător pentru a oferi o experiență de joc diferită de toate celelalte jocuri video. Grafică uimitoare, numeroase moduri de joc, învățare automată și control ușor sunt câteva dintre caracteristicile care diferențiază jocul de altele.

FIFA oferă, de asemenea, o experiență captivantă, datorită efectelor sonore ale fanilor care aplaudă, comentatorilor care analizează jocul, luminii, texturile terenului, celebrările golurilor și multe alte lucruri. Jocul reproduce atmosfera pe care fanii o simt de obicei atunci când se bucură de fotbal.

Cum să joci jocul video FIFA?

Jucând FIFA jocuri video poate fi puțin intimidant pentru începători. Acest lucru se datorează numeroaselor controale pe care trebuie să le stăpânească, concentrându-se în continuare pe joc. Jocul le permite jucătorilor să modifice comenzile la ceea ce funcționează cel mai bine pentru ei, pentru a facilita acest lucru. Există, de asemenea, numeroase tutoriale în cadrul jocului și un mod de antrenament pentru a ajuta jucătorii să învețe jocul.

Ideea din spatele jocului este de a controla jucătorii să marcheze goluri împotriva echipelor adverse în timp ce se apără pentru a împiedica echipa adversă să marcheze. În modul carieră, jucătorii pot să creeze și să gestioneze echipe. Ei pot juca apoi în meciuri pe parcursul unui sezon sau pot simula meciurile dacă sunt interesați doar să gestioneze.

Mari jucători de sport FIFA pe care merită să pariezi

De-a lungul anilor, au existat câțiva jucători profesioniști FIFA care au dat dovadă de un mare talent. Unii au dominat în numeroase turnee pe care acum par imbatabile în joc. Jucătorul de top se numește Mosaad Adlossary, cunoscut și sub numele de Prințul Saudit.

A început să joace FIFA competițional încă din 2017 și continuă să joace până în prezent. Printre numeroasele sale realizări se numără și câștigarea celui mai prestigios trofeu din FIFA esports, FIFA eWorld Cup.

Donovan Hunt, cunoscut și sub numele de Tekkz, se află pe locul al doilea. A început să joace la vârsta de 16 ani, învingând toți jucătorii pentru a câștiga Campionatul FUT 18. Este cunoscut pentru abordarea jocului cu minte de atac și pentru apărarea agresivă. Alte nume notabile includ Nicolas Villalba, Shaun Springette, Christopher Holly și Tom Leese.

Totul despre FIFA eWorld Cup

The FIFA eWorld Cup a fost numit anterior FIFA Interactive World Cup. Turneul de esport este de obicei organizat de partenerii reprezentanți ai companiei din spatele jocului, EA Sports. Evenimentul are loc o dată pe an, cu cea mai recentă încarnare a seriei de jocuri video FIFA.

FIFA eWorld Cup are un format deschis de calificare. Acest lucru permite milioanelor de jucători din întreaga lume să concureze în etapele inițiale de calificare online. Datorită acestui fapt, FIFA este înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness ca cel mai mare joc online de e-sport.

Istoria FIFA eWorld Cup

Evenimentul inaugural a avut loc în 2004 și a început să crească cu fiecare an care trecea. Până în 2013, a înregistrat cel mai mare număr de jucători care suspinau pentru turneu, peste 2,5 milioane. Jucătorii PlayStation 4 și Xbox One au concurat pentru prima dată la eveniment în 2015.

Integrarea noilor console a contribuit la menținerea numărului de participanți destul de mare de-a lungul anilor. În 2018, numele turneului s-a schimbat din FIFA Interactive World Cup în FIFA eWorld Cup.

Ultimul eveniment FIFA eWorld Cup a avut loc în 2019. Câștigătorul turneului a fost Mohammed Harkous, care juca pe PS4. Evenimentul a fost anulat pentru 2020 și 2021 din cauza pandemiei de Covid-19 care a lovit lumea. Datele pentru următorul eveniment nu au fost încă anunțate.

Merită să pariezi pe e-sports World Cup?

Cupa mondială de esports a fost redenumită în Convenția Mondială a Sporturilor Electronice (ESWC). Campionatul anual de jocuri este o competiție între jucători profesioniști internaționali din unele dintre cele mai populare jocuri video. Este cel mai vizionat eveniment de e-sport din lume.

Compania responsabilă de crearea turneului se numește Ligarena. Compania cu sediul în Franța a fost în industria jocurilor de noroc de ceva timp înainte de a opta pentru extindere în 2003. ESWC a fost achiziționat ulterior de o agenție specializată în sporturi, numită Oxent.

Jocuri jucate în ESWC

Jocurile prezentate în turneele FIFA eWorld Cup se schimbă de obicei pentru fiecare turneu. În mod ideal, cele mai populare și competitive jocuri la momentul evenimentului sunt de obicei prezentate.

Unele dintre jocurile prezentate de mai multe ori de-a lungul anilor includ FIFA, Counter-Strike, WarCraft, Trackmania Nations, Dota și Call of Duty. Suma oferită ca premiu în bani pentru câștigători variază de obicei în fiecare an. În majoritatea anilor, primii patru câștigători primesc toți premii.

Țările cu cele mai bune cote ESWC

Cel mai simplu mod de a evalua țările care au participat vreodată la evenimentele ESWC este prin numărul de medalii pe care le-au câștigat. Franța deține prima poziție cu un total uimitor de 62 de medalii, 23 dintre ele fiind medalii de aur.

Pe locul doi se află Statele Unite, cu 13 medalii de aur și un total de 30. Suedia se află pe locul trei, cu 12 medalii de aur și un total de 35 de medalii. Al cincilea este Polonia, cu cinci medalii de aur, trei medalii de argint și trei medalii de bronz. Doar 32 dintre toate țările care au fost vreodată reprezentate în turneu au câștigat una sau mai multe medalii.

Jucători de top ESWC

Cel mai bun jucător ESWC este Ilyes Satouri, care folosește ID-ul jucătorului Stephano. El a câștigat un total de peste 34.000 de dolari. El este urmat îndeaproape de Grzegorz Komincz, care are 32.000 de dolari în câștiguri. Michael Bignet, Alexei Yanushevsky și Bruce Grannec au 25.333 USD, 24.500 USD și, respectiv, 24.000 USD.

Cele mai bune case de pariuri de sporturi pentru a paria pe FIFA

Acest joc este printre cele mai populare sporturi la nivel global, așa cum o dovedește numărul de fani care participă și spectează turneele și evenimentele FIFA. Ca atare, atrage mult interes din partea pariorilor, deoarece oferă numeroase oportunități de pariere. Cu toate acestea, majoritatea furnizorilor de pariuri nu sunt dornici să ofere pariuri FIFA esports.

Astfel, jucătorii trebuie să cerceteze pentru a găsi site-urile care oferă pariuri pe acest joc înainte de a continua. Site-urile de pariuri online pe care le aleg ar trebui să fie reputate pentru a preveni cazurile de înșelătorie. După ce au găsit site-ul potrivit, jucătorii trebuie să-și creeze conturile de pariuri și depuneți fonduri înainte de a paria. Bonusurile pot fi folosite și pentru a plasa pariuri.

Următorul pas implică stabilirea pe care echipe să parieze și tipul de pariuri FIFA pe care să le plaseze. În mod ideal, pariurile pe echipe care s-au dovedit a fi performanți mari este o idee bună. Acest lucru este în special pentru echipele care există de mult timp și au demonstrat consistență în performanță.

Alegerea tipului de pariu potrivit este, de asemenea, esențială pentru maximizarea șanselor de câștig. Jucătorii ar trebui să fie foarte atenți când plasează pariuri, deoarece uneori poate fi puțin confuz. Acesta este mai ales cazul începătorilor la pariuri online pe sporturi și atunci când site-ul de pariuri nu este ușor de utilizat. Erorile comise pot duce la pierderi semnificative.

Care sunt câteva echipe notabile din EA Sports FIFA?

FIFA 22, cel mai recent din seria de jocuri video FIFA, vine cu numeroase echipe. Asta include echipele de club și echipe internaționale. Jucătorii pot chiar să-și creeze echipele și să numească toți jucătorii din echipe.

Principalul factor de diferențiere al echipelor este performanța. Unele echipe au rezultate mult mai bune și ar putea oferi unui jucător o șansă mai mare de câștig, în funcție de tactica de joc folosită. Echipele sunt de obicei evaluate pentru a facilita selectarea jucătorilor.

PSG

PSG este în prezent clasată pe prima echipă care a pariat pe FIFA 22. Printre motivele principale a fost sosirea unuia dintre cei mai mari jucători, Lionel Messi. Forța de atac a lui Messi, Mbappe și Neymar este destul de formidabilă. Această echipă este o alegere excelentă pentru jucătorii care preferă un tip de joc de atac.

orasul Manchester

Manchester City este a doua cea mai bine cotată echipă din FIFA 22. Echipa are cinci jucători clasați printre primii 20 de jucători ai jocului, ceea ce ajută la o echipă destul de superioară. Unii dintre jucători includ Kevin de Bryuine, Ruben Dias și Raheem Sterling.

Manchester United

Similar cu sosirea lui Messi la PSG, sosirea lui Christiano Ronaldo la Manchester United a servit pentru a spori echipa pe FIFA 22. Este unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor și are ratinguri ridicate în joc. Paul Pogba și Bruno Fernandez sunt câțiva dintre ceilalți jucători ai echipei care au, de asemenea, ratinguri semnificativ ridicate care ajută la clasarea echipei pe locul trei.

Bayern Munchen

Jucătorii cărora le place mult să marcheze se pot distra foarte bine jucând cu Bayern Munchen. Echipa a înregistrat o performanță prolifică în campania precedentă în ceea ce privește numărul de goluri, lucru pe care FIFA 22 l-a luat în considerare la evaluarea echipei. Are doi jucători cotați peste 90, Lewa și Manuel Neur.

Liverpool

Liverpool este una dintre cele mai distractive echipe de urmărit. Mo Salah, Sadio Mane și alți cinci jucători sunt printre primii 20 de jucători cu cel mai bine clasat în jocul video. Combinația tuturor acestor jucători este o rețetă pentru jocuri computerizate încântătoare.

Real Madrid

Real Madrid este o echipă de top din La Liga de destul de mult timp, iar FIFA 22 a considerat asta. Este probabil ca echipa să fi evaluat mult mai mult dacă oameni ca Raphael Varane și Sergio Ramos nu ar fi părăsit clubul.

Alte echipe din primele zece clasamente ale FIFA 22 sunt Chelsea, Borussia Dortmund, Atletico Madrid și Barcelona.

Argumente pro şi contra

Pro

 • Experiență de joc captivantă: FIFA este unul dintre cele mai captivante jocuri video sportive disponibile. Dezvoltatorii nu lasă piatra de neîntors în ceea ce privește transformarea jocului în cel mai interesant. Cele mai bune grafice, efecte sonore, framerate ridicate și natura realistă asigură că chiar și jucătorii cărora nu le place neapărat fotbalul real se vor bucura de jocul video.
 • Diferite moduri de joc: Jucătorii pot comuta între modul joc și modul carieră pentru a se bucura de joc în diferite aspecte. De exemplu, modul carieră permite jucătorilor să-și trăiască visul de a conduce o echipă de fotbal, chiar dacă este virtual. Jucătorii pot lua chiar și modul unui singur jucător.
 • Jucători de fotbal și echipe memorabile: Jocul permite jucătorilor să retrăiască amintirile unora dintre cei mai mari jucători ai jocului. Acest lucru se datorează noilor FUT Heroes adăugați în FIFA 22 Ultimate Team. Încercarea acestuia poate spori nostalgia pentru majoritatea jucătorilor.
 • Jocuri online: FIFA 22 permite jucătorilor să-și ducă jocul online, unde pot găsi mai multă competiție. Nivelul de satisfacție care vine cu câștigarea jocurilor împotriva adversarilor reali face jocul și mai distractiv.

Contra

 • Costă bani: Cel mai evident dezavantaj al FIFA este că jucătorii trebuie să-l cumpere. De asemenea, jucătorii ar putea avea nevoie să facă achiziții în joc pentru a-și îmbunătăți experiența. Există posibilitatea de a juca gratuit FIFA online, dar asta vine de obicei cu multe limitări.
 • Nu este disponibil pe multe site-uri de pariuri: Pariurile pe FIFA sunt încă în creștere în lumea esporturilor. Multe case de pariuri online nu oferă încă piețe de pariuri pe sporturi. Asta îi limitează pe pariori să fie prea pretențioși.

Tot ce trebuie să știți despre cotele de pariuri FIFA esports

Cotele oferite de majoritatea site-urilor de pariuri variază de obicei în funcție de rezultatul potențial al jocurilor sau evenimentelor. În cele mai multe cazuri, există de obicei cote FIFA mai mici pentru jucătorii care au șanse statistice mai mari să câștige din cauza palmaresului lor și a altor factori. Cotele pot fi pentru rezultatele unor meciuri individuale sau turnee întregi.

Piețele de pariuri

Cotele sunt de obicei oferite pentru o mare varietate de piețe de pariuri, aproape similare cu fotbalul real. Cele mai comune sunt pentru câștigătorii meciurilor. Pentru aceasta, jucătorii trebuie doar să parieze pe FIFA care echipă va câștiga jocul sau dacă jocul se va încheia la egalitate. Aceste tipuri de pariuri sunt simple și ușor de înțeles.

De asemenea, pot fi pariate pe numărul de goluri care trebuie marcate. Asta poate fi pentru una sau ambele echipe. Cote diferite sunt atribuite unui număr diferit de goluri posibile. În plus, pariorii pot paria pe ce jucători vor înscrie golurile și în ce perioadă a jocului vor marca.

Pariurile cu handicap sunt destul de frecvente atunci când echipele care sunt egalate inegal joacă. În mod ideal, furnizorul de pariuri oferă de obicei echipei mai slabe un avantaj virtual sau un dezavantaj virtual echipei mai puternice. Avantajul virtual este în general în ceea ce privește numărul de goluri.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri FIFA

Există mai multe sfaturi și trucuri pe care pariorii le pot folosi atunci când pariază pe sporturi FIFA. Cu toate acestea, este esențial să rețineți că nu există niciodată o garanție a unui rezultat pozitiv pentru pariuri, indiferent de sfaturile și trucurile folosite.

 • Utilizați site-ul de pariuri potrivit: Jucătorii ar trebui să înceapă prin a găsi casa de pariuri potrivită pentru sporturi. În mod ideal, site-ul ar trebui să fie reputat și să ofere numeroase case de pariuri pe FIFA în categoria de pariuri esport.
 • Alegeți pariurile potrivite: Piețele de pariuri pot deveni puțin confuze, în special pentru noii pariori. Jucătorii ar trebui să înțeleagă complet tipurile de pariuri înainte de a le alege pe cele mai potrivite.
 • Utilizați bonusurile disponibile: Aproape toate site-urile de pariuri online oferă bonusuri și alte oferte promoționale pentru pariori. Profitarea de astfel de avantaje este esențială. Jucătorii noi pot folosi ofertele pentru a învăța cum să parieze pe sporturile FIFA fără probabilitatea de a pierde bani, păstrând în același timp posibilitatea de a câștiga unii.
 • Pariați suma potrivită: Diferiți pariori miză, de obicei, sume diferite, în funcție de capacitățile financiare. Găsirea strategiei corecte de management al bankroll-ului este cheia pentru a minimiza pierderile.
 • Practică autodisciplina: Autodisciplina este esențială pentru a se asigura că jucătorii își păstrează controlul asupra activităților lor de jocuri de noroc. De exemplu, jucătorii nu ar trebui să parieze în stare de ebrietate sau depresie, deoarece acest lucru le poate afecta abilitățile de luare a deciziilor.
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Jun-ho Kim, maestrul dinamic al sporturilor din Coreea de Sud, este un far al cunoștințelor la EsportRanker. Îmbinând priceperea analitică cu dragostea înnăscută pentru jocuri, Jun-ho dezvăluie tapiseria complicată a competițiilor online, asigurând jucătorii să rămână informați și inspirați.

Send email
More posts by Jun-ho Kim