Ghidul tău de cote de pariuri Esports

Să presupunem că intenționați să începeți să pariați pe jocurile preferate de eSport, înțelegerea modului în care funcționează cotele va fi o condiție prealabilă pentru pariuri de succes. Ar fi inutil să pariezi pe jocuri fără a lua în considerare care are șanse mai mari de câștig. Dar uneori, poate fi imposibil să se determine care echipă are o probabilitate mai mare de a câștiga. Aici intervin șansele.

Casele de pariuri folosesc cotele pentru a reprezenta probabilitatea ca un eveniment să se întâmple. De asemenea, cotele îi ajută pe pariori să determine jocurile cu o probabilitate mai mare de câștig. Când cei mai buni pariază pe echipe cărora le place să câștige, ei își pot determina câștigurile potențiale.

Pariurile CSGO sunt destul de populare în aceste zile. Unul dintre motivele majore pentru care pariurile csgo sunt atât de populare este că jocul în sine este foarte popular. CSGO are, de asemenea, o scenă de sport masivă, cu hype nebunește și fonduri de premii care depășesc în mod regulat jumătate de milion de dolari. CS: Competițiile GO sunt unele dintre cele mai interesante evenimente sportive, iar oamenilor le place să parieze pe ele.

Afișează mai multe

Când vorbim despre împușcături la persoana întâi, probabil primul joc care ne vine în minte este Call of Duty. O mulțime de oameni consideră că acest joc esport este pionierul împușcătorilor la persoana întâi. COD este, de asemenea, unul dintre cele mai populare jocuri, cu milioane de jucători din întreaga lume care joacă în mod regulat Call of Duty. Mulți mai mulți jucători intră în Call of Duty pe măsură ce un nou joc este lansat în fiecare an.

Afișează mai multe

În ultimii câțiva ani, a existat o creștere masivă a numărului de oameni care au început să parieze pentru jocurile de sport precum League of Legends. Unul dintre factorii majori care au contribuit la aceasta a fost închiderea evenimentelor sportive regulate din cauza Covid 19.

Afișează mai multe

Dota 2 este, fără îndoială, cel mai popular joc de esports, cu câteva milioane de jucători activi. Alături de acei jucători activi, există o mulțime de alți oameni care au fost jucători obișnuiți de Dota 2, dar acum urmăresc doar evenimentele esports pentru Dota. Oamenii din ambele comunități încep să se apuce de pariuri esport-uri din cauza cât de interesanți sunt.

Afișează mai multe

Dacă joci jocuri video de ceva vreme sau dacă ești familiarizat cu jocurile video de simulare sportivă, atunci probabil că știi ce este FIFA. FIFA este, fără îndoială, cel mai popular joc de simulare sportivă, cu sute de mii de jucători care joacă în mod regulat acest joc.

Afișează mai multe

Valorant s-a lansat cu una dintre cele mai bune strategii de marketing pe care oricine le-a văzut vreodată. A avut atât de mult succes încât milioane de jucători au început să joace jocul chiar înainte de a ieși din faza beta. Avanză rapid până astăzi, baza de jucători pentru Valorant este încă puternică. Jocul are, de asemenea, o scenă esports masivă, cu evenimente uriașe în fiecare an.

Afișează mai multe

Dacă ați jucat jocuri FPS toată viața, probabil că nu ați auzit de acest joc. Cu toate acestea, ai fi surprins să auzi că Age of Empires este un joc video super popular. Age of Empires are, de asemenea, propria sa scenă de esports, cu evenimente de esports care au loc în mod regulat.

Afișează mai multe

Lansarea pentru Rainbos Six Siege nu a fost chiar așa de grozavă, ca să spunem cel puțin. Cu toate acestea, jocul s-a schimbat mult de la lansare. A reușit să câștige tone de tracțiune. S-a ajuns acum la punctul în care există o scenă esports masivă dedicată lui R6.

Afișează mai multe
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Tot ce trebuie să știți despre cotele de pariuri pe sporturi

Dar nu trebuie să-ți faci griji dacă te simți confuz. Acest ghid vă va ajuta să înțelegeți cum funcționează cotele la pariuri esport, pentru a vă asigura că luați o decizie informată atunci când pariați.

Odată cu popularitatea jocurilor de esports, jucătorii trebuie să înțeleagă cum să parieze pe diferite echipe. Cu toate acestea, pariurile de succes ar fi posibile numai dacă cunosc câteva sfaturi de pariuri pe sporturi. Unul dintre cele mai esențiale sfaturi este înțelegerea modului în care funcționează cotele de pariuri pe sporturi.

Cotele de pariuri Esports îi ajută pe cei mai buni să determine evenimentele care au o probabilitate mare de a avea loc. Aici, aveți două jocuri cu două evenimente posibile după ce ați jucat. Chestia este că o echipă va câștiga, iar cealaltă va pierde. În timp ce ambele echipe pot câștiga meciul, există una care are șanse mai mari de câștig.

Cum se calculează cotele de esports?

Casele de pariuri Esports folosesc diverși factori, cum ar fi istoricul echipelor, forma, personajele disponibile, printre altele, pentru a calcula cotele.

Cu toate acestea, asigurați-vă că parcurgeți mai multe sfaturi privind pariurile esporturilor pentru a afla cum să utilizați cotele pentru a plasa pariuri de succes. Dacă este posibil, vizitați alte site-uri de pariuri esports pentru a vedea cotele pe care le-au oferit echipelor pe care sunteți interesat să pariați.

Cumpărăturile pe linie vă vor ajuta să știți ce prezic alte case de pariuri despre un joc și puteți utiliza aceste informații pentru a plasa pariuri de succes. Puteți, de asemenea, să căutați un magazin site-uri de pariuri esport care vă va oferi cele mai bune plăți dacă câștigați. Să aflăm acum cum funcționează cotele de pariuri pe sporturi.

Cote de pariuri Esports explicate

Cum funcționează cotele de pariuri eSports?

Când pariezi pe jocuri de esports, analiza cotelor poate ajuta cu informații utile. Cotele de pariuri se bazează pe probabilitate pentru a determina ce echipă este probabil să câștige.

Dacă cotele favorizează rezultatul unei anumite echipe, echipa are o probabilitate mare de a câștiga. Pe de altă parte, dacă cotele nu favorizează rezultatul unei echipe, echipa are o probabilitate scăzută de a câștiga.

De exemplu, putem folosi numere pentru a determina probabilitatea ca o echipă să câștige. Să presupunem că aveți două echipe, A și B, unde echipa A are 1/2 cotă, iar echipa B are 2/1 cotă.

Când pariezi, vei ști că echipa A are o probabilitate mai mare de a câștiga decât echipa B. Echipa A are o probabilitate de câștig de 66,7%, în timp ce echipa B are o probabilitate de câștig de 33,3%. Cu toate acestea, suma pe care o vei câștiga atunci când pariezi pe o anumită echipă pentru a câștiga va fi foarte influențată de cote.

Casele de pariuri profită de pariorii care nu sunt foarte interesați de modul în care cotele ajută la determinarea probabilității. Echipa ta preferată ar putea fi cei defavorizați, așa că pariul pe ei pentru a câștiga ar fi un avantaj pentru casele de pariuri. Şansele sunt că echipa ta are şanse mari să piardă decât să câştige. Vom discuta în continuare despre cum să citiți și să înțelegeți cotele, astfel încât să puteți paria cu înțelepciune.

Tipuri de cote eSports

Când vă alăturați site-urilor de pariuri eSports, este posibil să întâlniți cote afișate în diferite formate. Regiunea și popularitatea cotelor vor determina aceste formate. De exemplu, majoritatea caselor de pariuri își vor afișa cotele în trei formate diferite. Cele trei formate sunt:

  • Cote zecimale
  • Cote fracționale
  • Cote americane

Majoritatea caselor de pariuri preferă să folosească cote zecimale pentru că pariorilor le găsesc ușor de înțeles în majoritatea părților lumii. Cu toate acestea, site-urile de pariuri din Marea Britanie și SUA nu folosesc cote zecimale. Dacă sunteți dintr-o altă regiune și vizitați SUA sau Marea Britanie, va trebui să vă familiarizați cu cotele lor de pariuri pentru a plasa pariuri.

Cote de fracțiuni face cel mai vechi mod de a afișa cotele. Fracțiunile au fost folosite în jocurile de noroc de curse de cai și rămân populare în Marea Britanie și Irlanda. Când se folosesc cote de fracțiuni pentru a paria în jocurile de esport, cele două echipe vor avea fracții diferite reprezentând probabilitățile de câștig. Trebuie să-ți faci calculele bine pentru a-ți cunoaște echipa favorită și pentru a câștiga dacă pariezi pe ea.

Cotele americane exista in America, dar le puteți găsi uneori folosite în Canada. S-ar putea să găsiți șansele americane nedumerite, mai ales dacă veniți din alte regiuni. Cu toate acestea, odată ce înțelegi cum funcționează, s-ar putea să fii surprins să realizezi că sunt cele mai ușor de utilizat.

Să aflăm acum cum să citim și să înțelegem cele trei formate de pariuri eSports. De asemenea, vei învăța să folosești cotele pentru a determina echipele favorite și suma de câștigat după pariuri.

Cum să citiți cotele de pariuri eSports

Ce sunt cotele zecimale?

Când utilizați cote zecimale pentru a paria, ar trebui să înmulțiți suma pe care o pariați (mizați) cu cotele. Sa spunem echipa ta preferată A are cote afișate ca 2.1. Când pariezi pe echipa A pentru a câștiga cu o miză de 10 USD, plata ta totală va fi de 21 USD.

Puteți calcula probabilitatea de câștig calculând procentul ambelor echipe. Puteți ajunge la procent împărțind unul la cota unei echipe pe care o înmulțesc cu 100. Pentru echipa A, procentul de câștig este (12,1) x 100=47,6%.

Cote de fracțiuni

Dacă echipa ta preferată are 1/2 cotă și plasezi un pariu cu 10 USD pentru ca echipa să câștige, plata ta totală va fi (2÷1) x 10 USD = 20 USD. Pentru a găsi procentul de câștig al echipei preferate, luați numărătorul și împărțiți la totalul numărătorului și numitorului și înmulțiți rezultatele cu 100. De exemplu, procentul de câștig al echipei preferate este (1÷3) x 100=33,3%

Cum funcționează American Odds?

Cotele americane vin cu numere impare pozitive sau negative. De exemplu, echipa ta ar putea avea cote de +200. Asta înseamnă că dacă pariezi cu 100 USD, vei primi o plată de 200 USD odată ce echipa câștigă.

Cu cote nefavorabile, numerele afișate înseamnă suma pe care ai miza pentru a câștiga 100 USD. De exemplu, dacă echipa ta a avut cote de -200, suma de mizată va fi de 200 USD pentru a câștiga 100 USD.

Cum funcționează diferitele cote de eSport în funcție de gen

Când înveți cum să pariezi pe sporturi, trebuie să înțelegi cum funcționează cotele eSports. Să analizăm diferite jocuri pentru a afla cum funcționează cotele lor.

MOBA

Jocurile MOBA (Multiple Online Battle Arena) au trei afișaje semnificative de cote. Cotele pot apărea pe site-urile de pariuri în formate zecimale, fracționale sau americane. Asigurați-vă intelege turneul și participanții înainte de a plasa pariurile.

Diferitele formate folosite pentru a afișa cotele vor influența modul în care pariezi. Dacă utilizați versiunea americană, trebuie să înțelegeți diferența dintre cele două șanse care apar cu un semn pozitiv și unul negativ. Puteți utiliza cele trei formate pentru a determina probabilitatea ca echipa dvs. să câștige.

Battle Royale

Când pariezi pe Battle Royale, ar trebui să dezvolți o strategie care să te ajute să câștigi. Considerați o echipă sau un jucător care a câștigat mai multe jocuri. Cotele disponibile te vor îndruma să știi care echipă sau jucător are un procent mai mare de câștig. Aici veți găsi cotele afișate în cele trei formate – zecimal, fracționar și american.

Jocurile Battle Royale sunt CoD: Warzone și PUBG.

Dacă pariați în Marea Britanie pe Battle Royale, cotele dvs. vor apărea în formate fracționale. De exemplu, dacă pariați pe un Call of Duty: Warzone joc, cele două echipe care vor juca vor avea cote afișate în formate fracționale. În funcție de regiunea dvs., este posibil să primiți și cotele afișate în format zecimal sau american.

FPS

Jocurile First-Person Shooter (FPS) au cote afișate în cele trei formate. Când pariați pe jocuri FPS, luați în considerare să căutați jocuri cu cele mai bune cote și un procent ridicat de câștig. Puteți paria pe jocuri FPS precum Battlefield, Call of Duty: Warzone, Team Fortress 2, Valorant, printre câteva altele.

Jocuri sportive

Când pariezi pe jocuri sportive eSports, cel mai popular joc este jocul eSports FIFA. Lucrul bun este că, dacă ești un pasionat de FIFA, îți va plăcea să pariezi pe eFIFA, deoarece afișajul ciudat este similar cu cel al fotbalului real. Când pariezi, caută echipe cu calități competitive.

Veți descoperi că cotele vor fi afișate în cele trei formate, în funcție de regiunea dvs. Dacă vrei să știi care echipă are șanse mai mari de câștig, afișajul ciudat te va ghida bine. De asemenea, puteți face calculele pentru a afla suma pe care o veți câștiga după ce pariați pentru o anumită echipă.

RTS

Strategia în timp real (RTS) cuprinde mai multe jocuri, inclusiv Age of Empires II sau Starcraft II. Afișarea cotelor depinde de jocuri și de regiunile în care pariorii le pot accesa.

Pariorii pot găsi cote afișate în formate zecimale, fracționale sau americane. Ar trebui să fie foarte interesat de cote, deoarece pot cunoaște echipele sau jucătorii cu o mare probabilitate de câștig. De asemenea, cotele îi vor ajuta pe cei mai buni să-și determine plățile în cazul în care câștigurile lor favorite.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu