Cele mai populare case de pariuri eSports din Slovacia

Intersecția dintre jocurile video și jocurile de noroc a devenit atât de populară încât autoritățile de reglementare au făcut pasul fără precedent de a bloca și interzice site-urile web care oferă ilegal conținut cu o combinație de streaming de jocuri video și pariuri online.

Se pare că un număr mare de spectatori Twitch sunt mai tineri de 18 ani, lăsând autorităților de reglementare puține opțiuni, dar să interzică complet site-ul, în conformitate cu cerințele de licență și de vârstă minimă. Cu toate acestea, interzicerea Twitch nu a redus valul de participare la sporturi în regiune. Haideți să explorăm istoria jocurilor de noroc în Slovacia și ascensiunea esporturilor care a cuprins națiunea.

Cele mai populare case de pariuri eSports din Slovacia
Jocurile Esports preferate ale jucătorilor slovaci pe care să pariezi

Jocurile Esports preferate ale jucătorilor slovaci pe care să pariezi

Mai multe jocuri video în Slovacia au atras fani. Jucătorii din întreaga regiune concurează în meciuri amicale, turnee regionale și campionate internaționale.

Counter-Strike (CS: GO)

Unul dintre cele mai populare jocuri din Slovacia este să pariază pe CS: GO, care adună o bază uriașă de fani formată din jucători și fani care urmăresc turnee online. Echipele profesioniste din regiune au câștigat niște premii în bani la turnee, jucătorii din regiune pretinzând câștiguri de peste 1 milion de dolari, potrivit rapoartelor online despre câștigurile din sporturi.

Jocurile Esports preferate ale jucătorilor slovaci pe care să pariezi
Trackmania

Trackmania

Trackmania este un alt favorit pentru jucătorii țării. Jocul de curse cu mașini plin de acțiune și-a găsit nișa la Electronic World Convention, unde jucători din întreaga lume se reunesc pentru a concura. Slovacia este bine reprezentată la jocuri. În 2014, jucătorii slovaci au câștigat două medalii de aur și cinci de argint.

Convenția (ESWC) este o competiție sportivă de top pentru jucătorii profesioniști, care a fost creată de Ligarena. Jocurile oferă câștigătorilor premii considerabile și drepturi de lăudare până la următorul turneu.

Dota 2

În fiecare zi, apar pariuri online pe sporturi, în timp ce jucătorii din Slovacia se luptă între ei în meciuri pentru a apăra vechiul în Dota 2. Pe măsură ce echipe competente 5 la 5 dezvoltă noi strategii pentru a câștiga, competiția multiplayer oferă o emoție extinsă plină de acțiune.

Fiind unul dintre cele mai originale jocuri multiplayer de pe piață, titlul atrage mulți jucători din Slovacia. Liber de jucat, jocul permite jucătorilor noi și experimentați să concureze pentru a vedea cine va câștiga premiul final, victoria.

FIFA

Fiind unul dintre cele mai vândute jocuri video din lume, titlul FIFA se bazează pe unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Jucătorii joacă fotbal virtual dezvoltat de Electronic Arts. Dezvoltatorul distribuie FIFA pe tot globul. Până în prezent, peste 325 de milioane de copii ale jocului s-au vândut în întreaga lume.

Lansat în 2011, este acum disponibil în peste 50 de țări, inclusiv în Slovacia. Fiind un joc captivant, fanii globali se bucură de experiență atât de mult încât titlul deține recordul mondial. Guinness listează FIFA drept cel mai bine vândut joc video sportiv din lume.

Rainbow 6 Siege

Pariuri Rainbow 6 Siege atrage jucători internaționali care concurează în turnee și meciuri de pe tot globul. De fapt, peste cincizeci și cinci de milioane de jucători participă la competiții regulate. Pe măsură ce fanii și entuziaștii joacă jocul, editorul distribuie titlurile de franciză oamenilor de toate vârstele.

Bazat pe romanul popular al lui Tom Clancy, Rainbow Six oferă o gamă incitantă de acțiune și câteva personaje atractive pentru a captiva jucătorii și jucătorii deopotrivă.

Trackmania
Cele mai bune turnee Esports și echipe pe care pariază slovaci

Cele mai bune turnee Esports și echipe pe care pariază slovaci

Concurenții participă la locale și competitii internationale. Prezenți în Convenția Mondială, concurenții din regiune se descurcă bine în cursele de mașini virtuale și sunt competitivi în CS: GO. Jucătorii slovaci au câștigat două medalii de aur și cinci de argint în 2014, în cadrul Electronic Sports World Convention.

Denumită anterior Cupa Mondială, ESWC este un campionat internațional de jocuri pentru jucătorii profesioniști. În fiecare an, calificativele naționale reprezintă țările respective în finală. Prezentând un spectacol electronic interesant pentru publicul global, ESWC este un campionat internațional de sport de prim rang. Câștigătorii concurează la nivel național pentru a se califica la acest eveniment internațional.

Atrăgând concurenți la nivel național din întreaga lume, turneul este o competiție la scară largă, cu o pungă de premii profitabilă. Pe măsură ce pariurile online pe sporturi continuă să crească, mai multe echipe sunt lider în ceea ce privește competiția și câștigarea de premii. Unele dintre cele mai de succes echipe de sport din regiune includ:

  • Hippomaniacs este o echipă de esports, care are sediul în Slovacia. În 2016, organizatorii grupului au lansat echipa pentru a spori participarea la sporturi în țară.
  • AS Trenčín eSports a făcut parte din AS Trencin, un club sportiv. Echipa s-a desființat, potrivit rapoartelor online, dar a ridicat profilul țării pe piața esporturilor în câțiva ani scurti.
  • Team Slovakia este o organizație europeană populară de sport cu sediul în Slovacia.
Cele mai bune turnee Esports și echipe pe care pariază slovaci
Metode de plată pentru pariuri Esports în Slovacia

Metode de plată pentru pariuri Esports în Slovacia

The cele mai bune case de pariuri de sporturi Oferiți pariuri sportive în stilul Slovaciei prin parteneriat cu instituții financiare de top pentru a permite jucătorilor să aleagă o opțiune de plată pentru depuneri și retrageri. Următoarele mărci sunt frecvent selectate ca a metoda de depozit de către consumatori online.

Visa

Visa este un furnizor financiar internațional care oferă carduri de debit și de credit în parteneriat cu bănci din întreaga lume. Pariorii Esports folosesc metoda de depunere pentru a accesa instantaneu fonduri pentru jocuri de noroc.

PayPal

PayPal oferă consumatorilor servicii financiare pe web pentru achiziții și transferuri de bani. Cu un portofoliu de oferte de servicii, consumatorii pot transfera bani, pot folosi un card de debit marca PayPal și pot solicita unul dintre produsele de împrumut ale companiei. Pentru pariorii pe sporturi, platforma oferă un proces rapid și convenabil pentru depunerea de fonduri și retragerea câștigurilor dintr-un cont de pariuri sportive.

Paysafecard

Paysafecard oferă o modalitate unică de a depune în mod anonim. Participanții la pariuri sportive cumpără pur și simplu un voucher cu numerar de la un comerciant participant.

Prin trimiterea numărului voucherului la o casa de pariuri sportive, pariorul poate folosi fondurile din voucher pentru a paria. Sistemul de voucher protejează datele financiare sensibile ale utilizatorilor, permițând jucătorilor să parieze fără a introduce online informații despre contul bancar sau cardul de credit.

Metode de plată pentru pariuri Esports în Slovacia
Istoria pariurilor Esports în Slovacia

Istoria pariurilor Esports în Slovacia

După dizolvarea Cehoslovaciei, Slovacia și-a câștigat independența în 1993. Cu toate acestea, jocurile de noroc din regiune datează de când Slovacia făcea parte din Cehoslovacia și când Cehoslovacia era un stat în Uniunea Sovietică. În 1948 a fost lansată compania de pariuri sportive Sazka. În același an a început și loteria cehă. În 1987, regiunea a legalizat jocurile de noroc cu cai și pariurile sportive pentru a ajuta economia eșuată a țării după prăbușirea URSS.

Până în 1989, Cehoslovacia a legalizat jocurile de noroc, ceea ce a declanșat dezvoltarea Casinos Slovakia, cea mai mare afacere de cazinouri din Slovacia. După independență, Slovacia a susținut întotdeauna jocurile de noroc legale, iar țara a legalizat jocurile de noroc online în 2005. Până în 2019, atitudinea îngăduitoare a țării cu privire la jocurile de noroc a luat o întorsătură, ceea ce a dus la modificări ale legilor regiunii.

Pentru a împiedica operatorii ilegali să atragă tineri jucători de noroc și să atragă o mare parte din piață de la unitățile licențiate, Slovacia a luat măsuri împotriva atât locurilor ilegale de teren, cât și pariurilor ilegale în jocuri video.

Istoria pariurilor Esports în Slovacia
Esports în zilele noastre în Slovacia

Esports în zilele noastre în Slovacia

Esports atrage jucători, fani și jucători de noroc din toată Slovacia, care participă la meciuri amicale și turnee internaționale. Jucătorii pot accesa platforme online pentru a paria pe egaming pentru cele mai populare jocuri de esports din lume.

Adresându-se în primul rând publicului de 30 de ani și sub, titlurile de sport populare din regiune variază de la jocuri cu împușcături la persoana întâi la curse de mașini virtuale. Companiile private acumulează milioane de oameni atragând jucători noi din Slovacia. Drept urmare, Slovacia a instituit reglementări stricte care reglementează jocurile de noroc offshore și streamingul către cetățeni.

Esports în zilele noastre în Slovacia
Viitorul pariurilor eSports în Slovacia

Viitorul pariurilor eSports în Slovacia

Chiar și cele mai bune site-uri de pariuri eSports Slovacia se confruntă cu o luptă dificilă. Confruntându-se cu conținutul exponențial de jocuri de noroc care ajunge la minori prin intermediul platformelor de streaming, țara a blocat în mod decisiv site-urile online fără licență din regiune. Deoarece municipalitățile locale au puterea de a interzice jocurile de noroc, mai multe regiuni aleg să interzică activitățile de jocuri de noroc la nivel local.

Cu toate acestea, fiecare site online privat poate solicita și, dacă este calificat, poate obține o licență pentru a facilita jocurile de noroc pe internet pentru slovaci. Cetățenilor li se permite legal să joace doar pe site-uri licențiate.

Schimbări în pariurile Esports

Jocurile de noroc din regiune au parcurs un drum lung de când prima operațiune de jocuri de noroc sportive și-a deschis porțile în 1948. Ușurința de a accesa internetul a atras mulți cetățeni către jocurile de noroc online la cazinourile licențiate și site-urile internaționale de pariuri de pe web.

Urmărind îndeaproape platformele de streaming, autoritățile de reglementare solicită operatorilor de pariuri online să obțină o licență pentru a se asigura că fiecare respectă reglementările stricte care interzic jocurile de noroc pentru minori.

Viitorul pariurilor eSports în Slovacia
Casele de pariuri Esports sunt legale în Slovacia?

Casele de pariuri Esports sunt legale în Slovacia?

Legislația sporturilor în Slovacia

Jocurile de noroc au fost întotdeauna legale în țara Slovaciei. De la independența sa față de Cehoslovacia, regiunea a implementat legi liberale privind jocurile de noroc pentru a sprijini economia. Cu toate acestea, modificările aduse reglementărilor privind jocurile de noroc din ultimii ani au redefinit eligibilitatea pentru operarea unei unități de jocuri de noroc și au detaliat cerințele pentru obținerea unei licențe de la guvern.

Legea nr. 30/2019 privind jocurile de noroc a înlocuit Legea nr. 171/2005 și este principala legislație a țării, care stabilește cerințele operaționale. Din 2005, țara a monopolizat industria în Slovacia prin sprijinirea TIPOS, operatorul de loterie din Slovacia. Fără un mare interes față de ofertele TIPOS din partea cetățenilor, site-urile de jocuri de noroc străine au atras o mare parte a pieței de consum.

Casele de pariuri Esports sunt legale în Slovacia?
Acte de pariuri în Slovacia

Acte de pariuri în Slovacia

Din 2019, oportunitățile de a paria pe eGaming sunt legale, dar necesită licență, în conformitate cu Legea nr. 30/2019. Companiile private pot obține o licență pentru a opera cazinouri, chiar dacă TIPOS își continuă monopolul la loterie.

Slovacia face parte din Uniunea Europeană, iar anumite legi ale UE au zădărnicit încercarea guvernului de a bloca furnizorii online străini, care nu erau licențiați în 2011. Cu toate acestea, din 2019, autoritățile de reglementare au blocat toate pariurile pe jocuri video pentru site-urile care nu solicită licență. în Slovacia.

Politici

Legile slovace trebuie să se alinieze cu directivele UE. În 2017, capitala țării a interzis toate jocurile de noroc din capitală timp de un an, cu excepția loteriei de stat și a magazinelor de jocuri de noroc. După o contestație judiciară, Slovacia a anulat interdicția până în 2018. Cu toate acestea, în 2020, capitala, Bratislava, a interzis din nou unitățile de jocuri de noroc, inclusiv cazinourile și sălile de sloturi. Comercianții cu amănuntul de loterie, locurile de bingo și magazinele au avut voie să continue să funcționeze.

Un loc licențiat poate funcționa până la expirarea licenței. Până în 2023, majoritatea caselor de pariuri licențiate de sport din Bratislava se vor închide. Plasarea de pariuri online este ilegală în capitală, dar jucătorii care joacă cu cele mai bune case de pariuri online pentru esporturi nu au fost încă penalizați. Autoritățile de reglementare guvernamentale se concentrează pe blocarea site-urilor web și amendarea caselor de pariuri ilegale de esports online pentru a reduce activitățile fără licență din regiune. La 500 000 EUR per încălcare, amenzile sunt mari pentru acele companii care îndrăznesc să încalce legea.

În 2022, țara a interzis Twitch ca răspuns la difuzarea în flux a conținutului online de pariuri și jocuri de noroc online pentru eSport către minori. Conținutul de jocuri de noroc reprezintă o preocupare deosebită pentru autoritățile de reglementare, care au luat măsuri pentru a împiedica minorii să acceseze conținutul transmis ilegal pe site.

Mulți utilizatori care urmăreau streaming pe site-ul web erau bărbați sub 24 de ani, potrivit unui studiu despre jocurile de noroc problematice, care este o problemă chiar și pentru cele mai bune case de pariuri de eSport de pe internet.

Acte de pariuri în Slovacia
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Poate un jucător să parieze cu criptomonede în Slovacia?

Bitcoin-urile sunt un mijloc de schimb taxabil în țară. Utilizarea criptomonedei nu este reglementată. De fapt, cazinourile terestre nu acceptă criptomonede și nici TIPOS administrat de stat. Cu toate acestea, mai multe cazinouri online acceptă criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Dacă o casă de pariuri sportive acceptă criptomoneda depinde în întregime de procesatorii de plăți disponibili pe site. Mai multe cazinouri Bitcoin acceptă acum jucători slovaci.

Pot turiștii să joace de noroc în Slovacia?

Legile privind jocurile de noroc din regiune sunt aplicabile numai cetățenilor. Turiștii slovaci, inclusiv migranții ilegali și non-cetățenii, pot juca gratuit jocuri de noroc online. Rețineți că toate site-urile web fără licență nu sunt accesibile din țară dacă un jucător de noroc folosește sistemul de internet al Slovaciei pentru jocurile de noroc online.

Ce a determinat legile mai stricte privind jocurile de noroc în Slovacia?

Slovacia vrea să protejeze populațiile tinere. Platformele de jocuri de noroc care operează ilegal și streamers-urile de jocuri de noroc vizează tinerii jucători impresionați cu publicitate pentru jocuri de noroc și oportunități online. Autoritățile de reglementare au stabilit că cea mai bună modalitate de a opri jocurile de noroc nereglementate este de a bloca site-urile care nu sunt licențiate din capacitatea de a accesa cetățenii țării.

Oficialii au aplicat în mod sistematic reglementările pentru a se asigura că toți cetățenii slovaci pot participa la jocuri de noroc online sigure și distractive și la divertisment esports.

Întrebări frecvente