Cele mai bune opțiuni de plată pentru pariuri eSports 2024

Popularitatea pariurilor Esports a fost în creștere în ultimii ani. Acest lucru a dus la numeroase case de pariuri care oferă varietăți de piețe de pariuri esport. Casele de pariuri oferă diferite metode de plată pentru această industrie. Având o varietate de opțiuni bancare, îi ajută să ajungă la o clientelă mai largă.

Toate metodele de plată au avantajele și dezavantajele lor unice, ceea ce poate face un pic dificil pentru un jucător să aleagă cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, acest articol va evidenția câteva opțiuni de plată populare utilizate de pariorii de sporturi și criteriile folosite pentru a analiza diferitele opțiuni.

Visa

Visa este un sistem electronic de transfer de fonduri care facilitează tranzacțiile ușoare între bănci, comercianți, consumatori și instituții bancare. Este una dintre cele mai convenabile opțiuni de plată digitală utilizate în întreaga lume. Chiar și casele de pariuri autorizate folosesc Visa ca metodă de depunere datorită straturilor sale multiple de protecție.

Afișează mai multe
MasterCard

Mastercard este una dintre cele mai importante rețele de carduri de credit utilizate pentru procesarea plăților online la nivel global. Majoritatea cazinourilor eSports au acceptat Mastercard deoarece este o metodă de plată fiabilă și convenabilă. Jucătorii pot folosi Mastercard pentru a efectua transferuri de bani sigure și securizate, cum ar fi depuneri și retrageri.

Afișează mai multe
Skrill

Skrill este un furnizor remarcabil de portofel digital care deservește peste 130 de țări din întreaga lume. Utilizatorilor le place să folosească serviciile sale de transfer de bani, deoarece este rapid, fiabil și uimitor de ușor de utilizat. În plus, acceptă o multitudine de metode de plată, inclusiv transfer bancar și carduri de credit și debit.

Afișează mai multe
Neteller

Neteller este o metodă de transfer electronic de bani care este utilizată într-o varietate de activități comerciale online, printre care plăți către și de la site-uri de pariuri sportive online. Poate fi folosit pentru a retrage bani direct folosind un card Net+ sau pentru a transfera astfel de fonduri într-un cont bancar. Serviciul este deținut de PaySafe Group, o companie care de atunci a achiziționat Skrill, un fost concurent al Neteller. Acesta este unul dintre cele mai importante servicii de transfer electronic, care s-a înființat în 1999. Și-a început operațiunile în Canada, dar în 2004 s-a mutat pe Insula Man. În urma achiziției Skrill, acesta a devenit unul dintre cele mai mari servicii de transfer de bani electronici.

Afișează mai multe
Trustly

Trustly este unul dintre cei mai puternici factori ai plăților online din lume astăzi. FinTech-ul în continuă expansiune a făcut posibil ca comercianții și cumpărătorii să finalizeze plățile într-un mod rapid, ușor, convenabil și sigur. De asemenea, a pus bazele pentru multe alte plăți online să crească.

Afișează mai multe
PaysafeCard

Fondată în 2000 de patru austrieci, platforma de plată oferă acum servicii financiare clienților din peste 40 de țări, inclusiv cea mai mare parte din Europa și America de Nord. Până în 2015, brandul paysafecard s-a alăturat Optimal Payments, o companie multinațională de plăți digitale, care și-a redenumit Paysafe Group. În Europa, nu este necesar niciun partener bancar extern, deoarece filiala furnizorului de plăți este autorizată să efectueze tranzacții financiare.

Afișează mai multe
PayPal

PayPal este un portofel digital deținut de compania multinațională americană PayPal Holdings, Inc. Cea de-a 134-a corporație de pe lista Fortune 500 din 2021 este, probabil, cel mai mare portofel electronic din lume în 2021. PayPal este disponibil în aproape toate țările care au sisteme de transfer de bani online. . Oferă servicii de transfer contra cost către diferiți furnizori online, inclusiv site-uri de pariuri sportive.

Afișează mai multe
American Express

AmEx a fost fondată la 18 martie 1850, la New York. Compania este specializată în plăți cu cardul și servicii de călătorie. În 1958, au introdus primul card American Express, iar de atunci și-au inovat ofertele. Ei furnizează carduri preplătite, carduri cadou, carduri de credit, carduri de credit pentru afaceri, programe corporative, certificate de depozit (CD-uri) și conturi de economii.

Afișează mai multe

Bank Transfer

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Cele mai sigure metode de plată pentru pariuri esport

Paritorii se pot simți confortabil folosind un canal de plată pentru depunerea sau retragerea de fonduri numai dacă sunt siguri că metoda de plată este sigură. Pentru asta, trebuie să ia în considerare caracteristicile de securitate. Unele dintre caracteristicile de securitate de verificat sunt evidențiate mai jos.

Criptare

Orice parior perspicac ar trebui să se asigure că furnizorul de plăți criptează toate informațiile financiare și personale pentru a le proteja de privirile indiscrete. Tehnologia de criptare utilizată ar trebui să fie, de asemenea, cea mai recentă și mai sigură.

Autentificare

O altă caracteristică de securitate esențială de luat în considerare este autentificarea. Toate cererile de depunere sau retragere efectuate ar trebui să necesite o autentificare adecvată pentru a se asigura că persoanele neautorizate nu fac tranzacții folosind contul unui jucător. Autentificarea cu doi factori este una dintre cele mai comune caracteristici de securitate folosite de comercianții de plăți online și cazinouri. Introduce un pas suplimentar în procesul de autentificare pentru securitate sporită.

Parole

Parolele au devenit destul de comune în ultimii ani. Acestea reprezintă un pas suplimentar de securitate care solicită utilizatorilor să introducă o parolă suplimentară sigură, care este de obicei trimisă către e-mailul sau telefonul utilizatorului de către furnizorul de plăți.

Pe lângă caracteristicile de securitate, pariorii ar trebui să ia în considerare și reputația generală a furnizorului de depozit. Unul care a avut numeroase cazuri de fraudă a plăților nu va fi probabil o opțiune bună, indiferent de caracteristicile de securitate pe care le oferă.

Cum să alegi o metodă bancară

Pariorii Esports ar trebui să ia în considerare numeroase considerații atunci când aleg o metodă bancară pentru a se asigura că obțin cele mai bune. Un mic lucru de cercetare ar putea fi necesar pentru a face o alegere informată. Iată câteva dintre principalele considerații de făcut.

Pariuri pe cripto esports este una dintre cele mai populare metode de plată. Pariurile Esports cu crypto au mai multe beneficii de care se pot bucura pariorii. Nu uitați să verificați această metodă.

Limitele tranzacțiilor: Limitele de tranzacție se referă la suma pe care pariorii o pot tranzacționa prin metoda bancară într-o zi sau într-o singură tranzacție. Bankroll-ul unui parior ar trebui să fie principalul factor de influență pentru aceste considerente. De exemplu, pariorii high roller ar trebui să ia în considerare doar opțiunile bancare care au limite mari de tranzacție.

Timpi de retragere: Unele metode de plată limitează de obicei timpii de retragere la anumite ore din anumite zile și doar la anumite zile ale săptămânii. Acest lucru poate fi destul de incomod pentru unii pariori. Același lucru este valabil și pentru timpul de procesare a retragerii. O opțiune bună oferă cel mai mic timp de procesare a retragerilor și permite retragerilor să fie efectuate în orice moment.

Securitate: Securitatea este probabil cel mai evident aspect de luat. Jucătorii ar trebui să-și limiteze opțiunile doar la metodele bancare care garantează securitate maximă pentru toate tranzacțiile efectuate. Același lucru este valabil și pentru confidențialitate.

Taxe: Suma percepută pentru depuneri sau retrageri ar trebui să influențeze și alegerea metodei bancare a jucătorului. Canalele de plată care oferă taxe mici, sau chiar fără taxe, sunt de obicei mai preferate de majoritatea jucătorilor.

Caracteristici bancare: Diferite metode bancare vin cu diferite caracteristici de depozit. Paritorii ar trebui să opteze întotdeauna pentru cei care oferă cele mai utile și funcționale caracteristici pentru a se bucura de cele mai multe beneficii.

Serviciu clienți: Serviciul pentru clienți este printre cele mai neglijate considerații pe care le fac pariorii atunci când aleg o metodă bancară. Deși rar la unii furnizori de servicii bancare de top, există posibilități de a întâmpina probleme de depunere sau retragere. Acestea necesită interacțiuni cu serviciul pentru clienți pentru a rezolva problemele. Paritorii ar trebui astfel să aleagă furnizori de plăți care oferă prompt servicii prietenoase și profesioniste.

Cum să faci o depunere pentru pariuri pe sporturi

Procesul de depunere pentru a paria pe sporturi este de obicei destul de simplu, dar asta depinde în mare măsură de metoda bancară utilizată. În unele cazuri, există mai multe modalități de a face depozitul. De exemplu, procedura de depunere poate fi inițiată de pe site-ul de pariuri sau de pe site-ul băncii. Oricare ar fi cazul, rezultatul este de obicei același, inclusiv posibilele comisioane percepute pentru tranzacție.

Utilizarea PayPal pe site-urile de pariuri eSports

PayPal se numără printre numeroasele opțiuni de plată pe care jucătorii le pot folosi pentru a face depuneri sau retrageri pentru pariuri esport. Acesta este mai ales cazul când vine vorba de pariuri pe sporturi pe site-uri internaționale de pariuri. Procesul de depunere folosind metoda de plată este relativ ușor și rapid. Iată pașii de urmat.

Procesul

Primul pas este să vă conectați sau să vă creați un cont pe un site de pariuri care acceptă metoda bancară PayPal și oferă sporturi. Jucătorul poate naviga apoi la pagina bancară și apoi derulează pentru a găsi opțiunea de plată PayPal. Procesul de acces la opțiunea de depunere PayPal poate diferi pe unele site-uri de pariuri, în funcție de interfața cu utilizatorul.

După ce faceți clic pe opțiunea de depunere PayPal, site-ul de pariuri ar trebui să deschidă un formular în care pariorul trebuie să-și completeze detaliile. Detaliile includ numele, adresa de e-mail PayPal și suma pe care pariorul dorește să o depună. După confirmarea faptului că detaliile sunt corecte, site-ul de pariuri va redirecționa jucătorul către contul său PayPal.

Apoi, jucătorul trebuie să se conecteze la contul său și să aibă suficiente fonduri pentru a face depunerea și a aproba tranzacția. Dacă totul se verifică, jucătorul trebuie doar să-și introducă acreditările, inclusiv parolele, și să trimită cererea de tranzacție.

Plățile PayPal sunt de obicei procesate în timp real. Aceasta înseamnă că suma depusă ar trebui să fie reflectată în contul de joc al jucătorului aproape de îndată ce procesul de tranzacție este finalizat.

De ce pariurile esports și PayPal sunt parteneri perfecți

PayPal se numără printre metodele de plată populare în pariurile esport. Este deținut de o companie multinațională americană de tehnologie financiară numită PayPal Holdings, Inc. Acest portofel electronic permite tranzacții în diferite valute. Sistemul de plată este disponibil în aproape toate țările.

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care majoritatea caselor de pariuri care oferă piețe de pariuri pe sporturi îl au ca opțiune bancară, deoarece asigură că majoritatea pariorilor pot depune bani ușor și convenabil. Iată și alte motive pentru care PayPal este atât de popular.

  • Ușurință în utilizare: Dintre toate opțiunile de depunere, PayPal este printre cele mai ușor de utilizat. Este atât de ușor încât chiar și începătorii la pariuri esport-uri îl preferă.
  • Procesare rapida: Depunerile PayPal se fac în timp real. Asta înseamnă că pariorii nu trebuie să aștepte procesarea pentru a primi bani în conturile lor de pariuri și pentru a continua să se bucure de pariuri pe sporturi.
  • Securitate de încredere: PayPal este printre cele mai sigure metode de plată pentru pariuri esport. Paritorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la pierderea de bani de către escroci, atâta timp cât își iau măsurile de precauție relevante.
  • Zero comisioane la depozite: PayPal nu percepe nicio taxă pentru banii depuși pe site-urile de pariuri esport. Paritorii pot astfel depune exact suma de care au nevoie. Acest lucru îi ajută, de asemenea, să își gestioneze mai bine fondurile.

Cum să retragi câștigurile folosind PayPal

Jucătorii norocoși care pariază și câștigă pe sporturi au opțiunea de a-și miza din nou câștigurile sau de a le retrage. Cei care aleg să retragă câștigurile au de luat în considerare o varietate de opțiuni de plată. PayPal este încă printre cele mai frecvente opțiuni preferate de pariori pentru retrageri.

Cele mai multe dintre motivele pentru care sunt aproape similare cu motivul pentru care preferă să folosească această opțiune de plată pentru a face depozite. Singura diferență principală este că retragerile efectuate prin PayPal durează mult mai mult, spre deosebire de depunerile, de obicei procesate instantaneu.

Procesul de retragere

Pentru a începe procesul de retragere, pariorii trebuie mai întâi să se conecteze la conturile lor de pariuri. Următorul pas important este să verifici suma disponibilă în conturile lor. Acest lucru este esențial deoarece indică suma maximă pe care o pot retrage. Jucătorii pot naviga apoi la pagina de retragere și pot alege PayPal ca opțiune de retragere.

De obicei, site-ul de pariuri va solicita jucătorilor să completeze câteva informații înainte de a începe procesul de retragere. Acest lucru este în special pentru retragerile pentru prima dată. Jucătorii trebuie să completeze detalii privind contul PayPal în care casa de pariuri ar trebui să transfere fondurile retrase.

De asemenea, trebuie să indice suma care trebuie retrasă. Ceva de remarcat este că suma reflectată în soldul contului de pariuri nu este de obicei suma care poate fi retrasă în unele cazuri. Unele case de pariuri percep taxe de procesare a retragerii, care trebuie luate în considerare.

Timp de procesare

Timpii de procesare variază, de asemenea, între diferitele case de pariuri. Asta pentru că au nevoie de timpi diferite pentru a valida și aproba cererile de retragere transmise. Cu toate acestea, odată ce casele de pariuri aprobă cererile de retragere, PayPal durează de obicei un timp destul de scurt pentru a finaliza procesul de tranzacție.

Volumul tranzacțiilor aprobate poate afecta timpul luat de casa de pariuri. Pentru site-urile de pariuri care oferă timpi de tranzacționare rapid de retragere, pariorii au retras de obicei fonduri din conturile lor în decurs de 24 de ore.

Cele mai bune metode de plată pentru pariuri eSports

Evaluarea opțiunilor de plată pentru pariurile esports nu este destul de ușoară. Asta din cauza numeroaselor considerații care trebuie făcute, dintre care majoritatea pot fi puțin dificil de distins. Cu toate acestea, mai multe lucruri ies în evidență pentru fiecare opțiune de plată, care pot fi folosite ca indicatori grozavi.

Primul și cel mai important aspect este dacă opțiunea de plată este legitimă. Acest lucru se datorează faptului că în industrie apar numeroase metode de plată, create cu scopul principal de a înșela pariori. Din acest motiv, în rating sunt luate în considerare doar opțiunile de plată care sunt înregistrate și autorizate în mod legitim pentru a furniza servicii bancare.

Pentru celelalte considerente luate pentru a clasifica opțiunile bancare, cunoștințele extinse despre metodele de depunere și experiențele jucătorilor, așa cum sunt prezentate în feedback-ul și recenziile lor, ajută la clasament. Unii dintre ceilalți factori pe care se bazează opțiunile bancare de revizuire sunt evidențiați mai jos.

Accesibilitate: Accesibilitatea la opțiunea de plată este un factor de clasare destul de evident. Asta pentru că pariorii vor alege de obicei opțiuni de depunere care sunt inaccesibile pentru ei. Accesibilitatea poate fi afectată de factori precum problemele jurisdicționale. Cu cât o metodă bancară este mai accesibilă, cu atât se clasează mai sus.

Securitate: După cum am menționat mai devreme, securitatea se numără printre caracteristicile esențiale pe care pariorii de sporturi le iau în considerare atunci când caută opțiuni de plată. Din acest motiv, opțiunile de plată care oferă cele mai bune funcții de securitate sunt clasate mai sus. Același lucru este valabil și pentru caracteristicile de confidențialitate. Clasamentele vin de obicei la cele mai mici detalii, deoarece majoritatea opțiunilor de plată aplică aproape toate cele mai bune caracteristici de securitate disponibile.

Popularitate în rândul furnizorilor: Majoritatea site-urilor de pariuri esporturi oferă de obicei opțiuni de depunere bazate pe popularitate. Popularitatea poate fi folosită ca un indiciu al calității și fiabilității. Opțiunile de plată care sunt mai populare în rândul furnizorilor merită astfel să fie evaluate mai sus.

Relații Clienți: Un alt factor esențial de luat în considerare la clasarea metodelor de plată este serviciul pentru clienți. Metodele de plată care oferă un serviciu excelent pentru clienți ar trebui, în general, să se claseze mai sus decât cele care oferă asistență pentru clienți slabă sau lipsită. Profesionalismul, disponibilitatea și canalele de asistență pentru clienți sunt câteva dintre considerentele utilizate pentru clasarea serviciului clienți.

Interfața cu utilizatorul: Interfața cu utilizatorul sau uşurinţa în utilizare a metodei de plată afectează, de asemenea, clasamentele. Opțiunile bancare care sunt ușor și plăcut de utilizat obțin evaluări mai mari. Acest lucru se datorează faptului că găzduiesc mai multă clientelă, inclusiv începători în lumea pariurilor pe sporturi.

Timpi de procesare: Opțiunile de plată diferite au timpi de procesare diferiți. Acesta este mai ales cazul când vine vorba de retrageri. Opțiunile de depunere care oferă cei mai rapidi timpi de retragere fără compromisuri în siguranță și securitate sunt astfel clasate mai sus, deoarece oferă mai mult confort pariorilor.

Limitele tranzacțiilor: Limitele tranzacțiilor sunt un alt factor excelent de clasare. Metodele de plată care permit pariorilor să depună atât sume mici, cât și sume mari, se adresează unei game mai largi de pariori și, astfel, se clasează mai sus.

Joc responsabil

Parierii ar trebui să practice întotdeauna jocul responsabil, în ciuda tuturor entuziasmului, divertismentului și oportunităților de câștig care vin cu jocurile de noroc pe sporturi. Jocul responsabil include:

  • Practicarea autocontrolului cu privire la cât timp este petrecut pentru pariuri.
  • Evitați să pariați în mod inutil.
  • Excluderea emoțiilor în toate deciziile de pariuri, printre altele.

Se aplică și controlului bankroll-ului, ceea ce înseamnă depunerea doar a sumelor rezonabile și pariarea sumelor corecte.

Jocul responsabil asigură că pariorii nu suferă pierderi financiare insuportabile. De asemenea, previne problemele mentale precum depresia și stresul. Parierii care suferă deja de efectele jocurilor de noroc iresponsabile ar trebui să caute ajutor imediat pentru a controla efectele și pentru a preveni agravarea stării.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu