Cele mai bune echipe și jucători de sport

În ultimii ani, jocurile video au devenit mai populare. În esență, esports este numele dat jocurilor competitive care se desfășoară la nivel profesional. Multe dintre titlurile prezentate în turneele mari sunt bazate pe echipe, iar fiecare membru va juca un rol important.

Echipele de sport de top vor reuși să câștige o sumă semnificativ mare de premii în bani. Acest lucru poate fi în intervalul de milioane de dolari. Mize atât de mari au însemnat că site-urile de pariuri pe sporturi au atras atenția fanilor tradiționali ai pariurilor. Această formă de jocuri de noroc este mai mult sau mai puțin aceeași cu pariurile sportive obișnuite.

Fnatic

Team Fnatic, cunoscută și sub numele de FNC, este o ținută profesionistă de sporturi. Este clasată drept una dintre cele mai bune echipe de sport din istoria pariurilor sportive electronice competitive. Organizația a crescut exponențial în ultimii ani, câștigând un loc în lista celor mai populare echipe de esport. Pe lângă popularitatea sa în evenimente, Fnatic este un favorit printre pasionații de pariuri pe sporturi. Marca se mândrește, de asemenea, cu o linie de echipamente profesionale pentru jocuri, inclusiv tastaturi, șoareci, căști, tampoane și multe altele.

Afișează mai multe
PSG Esports

PSG Esports este o ținută profesională de jocuri video din Paris. Este o divizie a gigantului club francez de fotbal Paris St-Germain. La o conferință de presă din octombrie 2016, președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, și-a dezvăluit intrarea în domeniul promițător al jocurilor video. Au devenit primul club profesionist european care a dezvoltat o divizie de esports. Cea mai bună echipă de eSports a colaborat cu casa de pariuri online Betway ca sponsor principal.

Afișează mai multe
Cloud9 Esports

Cloud9 este una dintre cele mai populare, mari și mai de succes organizații de sport din lume. Din 2013, organizația cu sediul în Santa Monica, California, SUA a făcut furori în diverse discipline din lumea sporturilor. A avut o serie de câștiguri atât în competiție, cât și pe planul afacerilor, devenind a doua cea mai valoroasă ținută de esports din 2020.

Afișează mai multe
Team Spirit

Team Spirit este o entitate rusă de jocuri cu sediul la Moscova. Un chelner, un model și un potențial medic au format echipa după ce și-au renunțat la joburi și studii pentru a-și continua pasiunea pentru jocuri. Ei au înființat echipa în 2015 și au continuat să concureze în turneele Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends și Hearthstone. În doar șase ani, grupul a ajuns să devină o echipă de sport de top.

Afișează mai multe
Natus Vincere

Natus Vincere este o organizație de jocuri multi-gaming înființată în 2009 și are sediul în Kiev, Ucraina. În cursul formării sale, sporturile au câștigat rapid popularitate și o mulțime de competiții profitabile erau în creștere. Versiunea sa completă a fost adoptată după ce baza lor de fani a ales-o într-un eveniment organizat special pentru a găsi un înlocuitor potrivit.

Afișează mai multe
Evil Geniuses

Evil Geniuses este una dintre cele mai populare echipe de sport cu sediul în San Francisco, California. Este printre cele mai vechi instituții de jocuri video cunoscute. Cu istoria sa lungă, Evil Geniuses a modelat scena jocurilor de la înființarea sa în 1999. Succesul lor a fost dependent de capacitatea jucătorilor lor de a-și alege călătoria și de a fi curajoși fără a fi constrânși de cerințe.

Afișează mai multe
Team Envy

Envy Gaming este o firmă de divertisment și eSport din North Texas. Envy Gaming a fuzionat cu OpTic Gaming în 2021 pentru a forma una dintre cele mai populare echipe de eSports. Aceste echipe sunt OpTic Texas în Call of Duty League, Dallas Fuel în Overwatch League, echipe de top Halo Championship Series, Valorant și Rocket League. În fiecare zi, milioane de fani urmăresc creatorii de conținut pentru jocuri și stil de viață ai companiei pe YouTube, Twitch și alte platforme de socializare.

Afișează mai multe

Alliance

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Cele mai populare echipe de esport pe care să pariezi

Acest tip de pariuri poate fi imprevizibil. Dacă jucătorii doresc să-și mărească șansele de a avea un pariu de succes, cel mai bine este să aleagă echipe celebre de esport cu un istoric de câștiguri.

Team Liquid

Sunt considerate una dintre cele mai de succes organizații din toate sporturile. Team Liquid a fost creat inițial pentru a concura în turneele StarCraft. În ultimii 22 de ani, au devenit foarte respectați printre alte echipe de jocuri video. În prezent, au o prezență stabilită în America de Nord, Europa și Brazilia. Team Liquid începe, de asemenea, să se extindă în jocurile asiatice.

OG

Dacă fanii pariurilor caută una dintre cele mai bune echipe de esports Dota 2 și CS:GO, atunci merită luată în considerare OG. Ei au fost formați pentru prima dată în 2015 și au continuat să câștige Internaționalul de două ocazii consecutive. OG a devenit, de asemenea, una dintre cele mai populare echipe de jocuri în timpul sezoanelor turneelor Valorant. La începutul anului 2022, ei și-au declarat intenția de a lua cu asalt genul MMO.

Genii malefice

Cele mai bune site-uri de pariuri pe sporturi va prezenta probabil acest grup din Seattle. În loc să se concentreze pe o mână de jocuri, au concurat într-o multitudine de titluri diferite. Acestea includ Fortnite, Halo, League of Legends, COD, CS:GO, Rocket League și WoW. În 2015, Evil Geniuses a câștigat cel mai mare premiu din istoria sporturilor la acea vreme. Sunt deosebit de adepți la Call of Duty: WWII.

Spirit de echipa

Acest grup din Moscova s-a descurcat foarte bine în turneele pentru CS:GO, League of Legends, Hearthstone și Dota 2. La International 2021, au câștigat o sumă impresionantă de 18 milioane de dolari. Acest lucru îi face unul dintre cei mai mari venituri din toate sporturile.

Echipe de sport în diferite jocuri

Dacă jucătorii au în vedere un anumit joc, este înțelept să alegeți o echipă care s-a descurcat foarte bine în turneele pentru acest titlu. Echipele de profil înalt tind să se concentreze pe una dintre cele opt cele mai mari jocuri video.

Vârsta imperiilor

Aftermath, Team GamerLegion, Vietnam Legends (VNA) și Suomi sunt bine respectate pentru a juca acest titlu de strategie în timp real (RTS). Alte grupuri pe care trebuie să le urmăriți sunt Rulers of Rome, Clown Legion, Team Secret, Infinity Legends, Dark Empire și Tempo Storm.

Apex Legends

În prezent, peste 100 de milioane de oameni se bucură de acest shooter multiplayer. Cu toate acestea, doar o mână de echipe au câștigat atenția în cadrul comunității de jocuri de noroc. Numărul de jucători continuă să crească datorită lansării noilor sezoane Apex Legends. În timpul turneelor, jucătorii ar trebui să aibă grijă de Team Liquid, Fnatic, Evil Geniuses, Natus Vincere și Virtus.pro.

Arena Valorii

Acest joc este destul de distinctiv în sporturi, deoarece echipele trebuie să fie excepționale la jocul mobil. Valor împărtășește multe asemănări cu League of Legends, așa că există o oarecare suprapunere în cei mai buni jucători pentru fiecare titlu. Campionii Dota tind să fie, de asemenea, buni la Valor. Grupurile care s-au descurcat bine în turnee includ Royal Never Give Up, EDward Gaming, Rogue Warriors, Talon Esports, Buriram United Esports, Qiao Gu Reapers și eStar Gaming.

Câmpul de luptă

Spre deosebire de alte jocuri de pe această listă, Battlefield are doar câteva echipe foarte de succes. Acestea sunt PENTA Sports și Epsilon eSports. Împuşcăturile la persoana întâi tind să fie foarte comune în interior turnee de esport. Cu toate acestea, Battlefield abia începe să câștige la fel de multă recunoaștere ca și titluri similare precum COD și Halo.

CS:GO

Este corect să spunem că CS: GO este o forță dominantă în jocurile video. Există mai multe competiții majore. Astralis, Natus Vincere, G2 eSports și Team Vitality se evidențiază ca concurenți puternici.

COD: Warzone

În ultimii ani, acest titlu Battle Royale a devenit extrem de popular atât cu jucătorii de pe consolă, cât și pe computer. Echipele care joacă în acest mod au de obicei un istoric de rezultate bune în alte turnee COD. Printre acestea se numără Atlanta FaZe, OpTic Gaming, CompLexity, Fariko Impact și Evil Geniuses.

Dota 2

Acesta este ideal pentru jucătorii care doresc să-i vadă pe jucători concurând pentru fonduri mari de premii. Aceasta este în milioane de dolari în timpul Cupei Mondiale anuale. Cele patru organizații cu cel mai înalt rang sunt TNC Predator Virtus.Pro, Evil Geniuses și Team Secret.

FIFA

Nu toate turneele de profil înalt sunt axate pe împușcături și fantezie. Jocul video de fotbal FIFA a devenit una dintre cele mai mari francize din industrie. Pariorii ar trebui să aibă grijă de Fnatic, Tundra Esports, MKers, Manchester City Esports și Schalke 04 Esports în timpul unui meci.

Cei mai buni jucători de esport din lume

În ceea ce privește câștigurile totale, primii patru jucători din lume joacă cu toții Dota 2 profesional. Sunt bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani. Toți patru și-au câștigat majoritatea banilor din International 2019.

Johan „N0tail” Sundstein

Acest jucător danez este în prezent pe locul 1 la nivel global. El a concurat în 129 de meciuri și a obținut aproximativ 7.183.837 USD. Înainte de a trece la Dota 2, Sundstein a fost un jucător Heroes of Newerth. În timpul meciului Internațional 2019, el a câștigat premii în bani de 3.124.036,20 USD.

Jesse „JerAx” Vainikka

Originar din Finlanda, Vainikka a concurat până acum în 66 de meciuri. Deși acest lucru nu este la fel de impresionant ca Sundstein, trebuie remarcat faptul că Vainikka a câștigat 6.475.948 USD. Acest lucru îl face al doilea cel mai bun jucător de sport din lume. El a ajuns pe locul 2 la Shanghai Major 2016.

Anathan „ana” Pham

Acest australian a intrat în atenția caselor de pariuri de sporturi de la o vârstă fragedă. Înainte de a împlini 18 ani, Pham câștigase deja 604.739 dolari din 15 turnee. Totalul său actual depășește 6.004.411 USD.

Sébastien „Ceb” Debs

Al patrulea cel mai bun jucător este din Franța, cu 5.773.909 dolari obținuți din 65 de turnee. Debs a fost primul la International 2018, înainte de a câștiga din nou anul următor. De-a lungul carierei, a jucat pentru nouă echipe importante.

Cum să alegi cea mai bună echipă de esport pe care să pariezi?

Acest lucru va depinde în mare măsură de natura jocului jucat. Unele dintre ele solicită participanților să aibă reflexe rapide și precizie. Alții sunt de natură mai tactică. Cele mai bune echipe de sport pe care să pariezi vor ști ce calități sunt necesare pentru a câștiga un meci.

Unul dintre cele mai critice aspecte ale acestui tip de pariere este cercetarea. Jucătorul ar trebui să lase foarte puțin la voia întâmplării. Cele mai multe turnee au zeci de echipe care luptă pentru primul loc.

Pentru a restrânge cei mai probabili învingători, pariorul trebuie să cunoască palmaresul fiecăruia. Din fericire, înainte de campionatul final, există de obicei o perioadă de calificare de-a lungul sezonului. Acest lucru oferă spectatorilor șansa de a analiza diferitele puncte tari și puncte slabe ale fiecărui concurent.

Echipele de esport celebre își fac un nume obținând un număr mare de victorii de mare profil. Dacă rivalii lor par egali, atunci este mai dificil de prezis cine va câștiga premiul principal. Dacă jucătorii nu sunt siguri, ar putea cerceta modul de joc și harta. Ei pot urmări apoi meciurile anterioare în care fiecare dintre cele două echipe a concurat în scenarii similare. Acest lucru le va oferi o idee mai bună despre cât de bine vor performa jucătorii.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu