Totul despre CS:GO Betting Odds

Pariurile CSGO sunt destul de populare în aceste zile. Unul dintre motivele majore pentru care pariurile csgo sunt atât de populare este că jocul în sine este foarte popular. CSGO are, de asemenea, o scenă de sport masivă, cu hype nebunește și fonduri de premii care depășesc în mod regulat jumătate de milion de dolari. CS: Competițiile GO sunt unele dintre cele mai interesante evenimente sportive, iar oamenilor le place să parieze pe ele.

Dacă sunteți nou în pariuri, unul dintre cele mai importante lucruri despre care să aflați mai multe este cotele la pariuri CS: GO. Pentru a vă ajuta cu asta, iată tot ce trebuie să știți despre cotele de pariuri csgo.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tot ce trebuie să știți despre cotele de pariuri pentru CS:GO

Pariul în sine este destul de simplu. Să presupunem că un meci de esports pentru CS: GO tocmai a început între Team Liquid și Fnatic. Crezi că o anumită echipă are șanse mai mari să câștige acest meci. Pentru a paria pe el, pariați pe acel rezultat specific. Dacă câștigi pariul, primești niște bani în schimb. Totuși, dacă îl pierzi, nu primești nimic.

Aceasta este doar o explicație simplă a modului în care funcționează pariurile csgo. Ce sumă veți primi în schimb dacă câștigați pariul și care sunt șansele exacte ca o echipă să câștige un meci sau să apară orice alt rezultat nu sunt întrebări simple. Ambele depind de un termen de pariere numit cote, care în acest caz este cote CSGO.

În timp ce sunt mult mai multe termeni de pariuri pe sporturi pe care trebuie să le înțelegeți despre bet csgo înainte de a intra în el, cotele la pariuri sunt probabil cea mai importantă. Dacă aveți o stăpânire solidă asupra cotelor de pariuri CS: GO, puteți începe în siguranță să pariați pe evenimente CSGO cu o rată de succes relativ mai mare.

Cote de pariuri CS:GO explicate

După cum probabil ați ghicit deja, cotele de pariere CS: GO descriu două lucruri principale despre un rezultat pentru un pro-CSGO eveniment esports. Include șansele ca un rezultat să apară și suma de rentabilitate pe care o obțineți dacă câștigați pariul.

Să presupunem că între ele are loc un meci de esports CSGO Clanul Faze și Cloud9. Un rezultat posibil este că Faze Clan va câștiga. Un alt rezultat posibil este că nor9 va primi prima ucidere. Cotele pentru ambele rezultate vor reprezenta șansele ca acestea să apară efectiv.

Este foarte important să știți să citiți cotele, deoarece cotele cs go vă vor spune multe în alegerea rezultatului pe care ar trebui să pariați. Când știi ce rezultate sunt mai probabil să apară decât altele, poți decide cu ușurință care este cel mai sigur pariu pentru tine.

Următorul lucru pe care ți-l spune cotele este suma de bani pe care o vei primi în schimb dacă câștigi pariul, care are o relație inversă cu probabilitatea ca un eveniment să aibă loc. Cu cât sunt mai multe șansele de rezultat, cu atât profitul pe care îl obțineți este mai mic.

Pe de altă parte, dacă pariezi pe un rezultat care nu este probabil să apară, obții un profit mai mare, deoarece asumi un risc mai mare.

Tipuri de cote de pariere CS:GO

Există trei tipuri de cote de pariuri pentru csgo. Include cote zecimale, cote fracționale și cote americane. Diferența este doar în format. Înseamnă că oricare dintre cele trei formate impare poate fi folosit pentru a reprezenta cote pentru un singur rezultat.

Cotele fracționale folosesc o fracție precum 3/2, cu cota 3/2 pronunțată de trei la doi. 3/2 cote fracționale înseamnă că veți primi 3 USD în schimbul pariului de 2 USD, unde 1 USD este suma câștigătoare. Deoarece aceasta este mai mică decât un randament de două ori, probabilitatea unui rezultat cu cote de 3/2 este foarte mare.

Vă puteți gândi la cotele zecimale ca fiind convertite din cote fracționale, exact cum sunt convertite fracțiile în zecimale. Deci 3/2 devine 1,5, iar 2/1 devine 2. Cotele zecimale reprezintă exact multiplu pe care îl veți câștiga. Cotele de 1,5 vă vor aduce un randament de 1,5x din suma pe care o pariați.

Cotele americane nu sunt atât de comune pentru CS: GO pariuri. Cota americană de -150 reprezintă suma pe care va trebui să pariezi pentru a câștiga 100 USD, iar cota americană de +120 reprezintă randamentul pe care îl vei obține dacă pariezi 100 USD. Cu toate acestea, nu trebuie să intrați în profunzime cu acest format, deoarece nu veți vedea prea mult acest lucru în pariurile csgo.

Unde să găsești cele mai bune cote CS: GO

Case de pariuri online de esports va fi de acord, în general, asupra rezultatului care este mai probabil să apară. Cu toate acestea, fiecare casă de pariuri va avea cote ușor diferite. De exemplu, veți vedea că G2 câștigând meciul va avea cote de 2,5 la unele case de pariuri și de 2,55 la altele.

Când folosiți aceste case de pariuri pentru a plasa niște pariuri folosind banii câștigați cu greu, doriți să profitați la maximum de ele. De exemplu, dacă pariați pe un rezultat riscant, ați dori un profit substanțial dacă apare acel rezultat.

De asemenea, dacă pariezi pe un rezultat probabil să se întâmple, nu merită dacă primești doar 1 USD pentru pariuri de 100 USD. Din acest motiv, ar trebui să cauți întotdeauna cele mai bune cote CSGO.

Găsirea unei case de pariuri online cu cele mai bune cote este un proces care necesită timp. Va trebui să comparați cotele pe mai multe platforme și să vedeți care platforme oferă cote cu cele mai mari randamente. Cu toate acestea, există o modalitate mai ușoară de a face asta.

Puteți pur și simplu să verificați EsportRanker, care este un site grozav care revizuiește unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri CSGO pe baza mai multor standarde. Aceste standarde includ și cote de pariuri.

Cele mai bune cote de pariuri live CS: GO

Meciurile CSGO se pot schimba de la o echipă care câștigă meciul la cealaltă echipă care câștigă meciul în câteva secunde. Este, de asemenea, ceea ce face ca cs go betting să fie super interesant. Cu toate acestea, aceasta înseamnă că și șansele pentru anumite rezultate se schimbă pe măsură ce meciul progresează. Aceste cote în schimbare se numesc cote de pariuri live.

După cum probabil ați ghicit, cotele de pariuri live sunt folosite pentru pariurile live. Pariuri live pur și simplu plasează pariuri pe un meci CS: GO sau pe un meci pentru orice alt eSport așa cum are loc, în timp ce pariurile convenționale includ pariuri plasate cu mult înainte ca meciul să înceapă.

Există o mulțime de beneficii cu cote de pariuri live de care pot profita pariorii. În primul rând, deoarece pariurile live le permit atât pariorilor, cât și caselor de pariuri să analizeze meciul pe măsură ce se desfășoară, cotele la pariurile live CSGO sunt mult mai precise, ceea ce înseamnă că sunt mai bune în a prezice probabilitatea unui rezultat.

De exemplu, dacă vezi că o echipă ia o bătaie, pare probabil că cealaltă echipă va câștiga.

Al doilea avantaj al cotelor de pariuri live este că uneori puteți obține cote de pariuri cu randamente nebunești. Poți sparge aceste oportunități de pariuri doar cu pariuri live.

Pariați pe CS:GO cu bani reali

Unul dintre lucrurile grozave despre pariurile CSGO este că o poți face cu bani reali. Pentru a începe să pariezi pe evenimentele csgo, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi o casă de pariuri online care oferă piețe de pariuri cs: go.

După aceea, va trebui să faceți niște depuneri în numerar folosind opțiunile de depunere disponibile pe platformă și apoi să utilizați acele depuneri pentru a plasa pariuri pe rezultatele evenimentelor CSGO care vă plac. De exemplu, puteți plasa pariuri pe finala ESL Pro League sau primul meci pentru alte serii de turnee.

A decide dacă pariurile cs: go sunt potrivite pentru tine depinde de mai mulți factori. Factorul principal este dacă știți multe despre joc și scena esporturilor sale. Dacă sunteți un jucător bun CSGO și urmăriți scena esporturilor csgo de mult timp, probabil că sunteți bun la prezicerea rezultatelor. Dacă acesta este cazul, atunci cu siguranță ar trebui să luați în considerare pariurile CS: GO.

Pe de altă parte, dacă joci CSGO ca jucător ocazional și nu ai vizionat niciodată un singur eveniment esports pentru csgo, pariurile CSGO ar putea să nu merite pentru tine. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că puteți încerca și începe să vă îmbunătățiți de acolo.

Întrebări frecvente

Care sunt șansele formatelor de pariuri CSGO?

Formatele cote de pariuri CSGO sunt modalități prin care puteți reprezenta cote de pariere pentru CSGO. Cele mai comune tipuri de formate de cote de pariuri includ cote zecimale, cote fracționale și cote americane, fiecare având o metodă ușor diferită de a le citi.

Ce vă spun cotele CS: GO?

Cotele de pariuri CSGO vă spun două lucruri majore despre rezultatele unui meci CSGO esports. În primul rând, vă spun probabilitatea ca rezultatul să apară. Celălalt lucru despre care îți spun cotele de pariuri CSGO este valoarea rentabilității pe care o vei obține dacă pariezi o anumită sumă.

Care sunt cele mai bune cote la pariuri csgo?

Cele mai bune cote la pariuri CSGO vă vor aduce cel mai mare profit. Cu toate acestea, deoarece aproape toate site-urile de pariuri au cote ușor diferite, va trebui să comparați cotele pentru mai multe site-uri pentru a afla care site oferă cele mai bune cote de pariere.

Sunt cotele de pariuri live CS:GO mai bune?

Pe scurt, da, există o mulțime de beneficii cu cote de pariuri live CSGO. Cotele de pariuri live se schimbă pe măsură ce meciul progresează, așa că sunt relativ mai precise, ceea ce are ca rezultat șanse mai mari ca tu să câștigi pariul.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu