Cel mai bun ghid pentru pariuri Mortal Kombat 2024

Multe dintre cele mai populare jocuri de esport sunt din francize destul de recente. Cu toate acestea, seria Mortal Kombat este diferită, deoarece turneele competitive au avut loc de la sfârșitul anilor 1990. Aceasta înseamnă că este anterioară conceptului de jocuri de noroc sportive pe internet. În timp ce versiunile ulterioare Mortal Kombat au făcut progrese în grafică și gameplay, elementele de bază au rămas aceleași de la lansarea primului joc în 1992.

Jucătorii controlează un personaj care trebuie să lupte împotriva inamicilor în meciuri 1v1. Când jucătorul sau inamicul a fost epuizat din suficientă sănătate, pot fi uciși cu o mișcare finală.

Cel mai bun ghid pentru pariuri Mortal Kombat 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Ce face Mortal Combat distinctiv?

Ce face Mortal Combat distinctiv?

În funcție de personajul ales, există un amestec de stiluri de atac neînarmat și bazat pe arme de utilizat. Pariurile esport Mortal Kombat sunt relativ simple. De obicei, jucătorul va trebui să prezică care dintre cei doi jucători va câștiga o victorie. Prin urmare, acest stil de pariere are un apel larg.

În cadrul sporturilor, există numeroase jocuri de luptă dintre care oamenii pot alege. Mortal Kombat a rezistat de-a lungul deceniilor, deoarece oferă o experiență unică atât pentru jucători, cât și pentru spectatori. Este plasat într-un univers fantastic plin de personaje foarte memorabile.

Scorpion, Sub-Zero și Johnny Cage au devenit figuri emblematice pentru fanii jocurilor video. Jocurile ulterioare au licențiat alte personaje din cultura populară. Aceasta înseamnă că fanii pariurilor pe sporturi pot face pariuri pe Freddy Krueger, Jason Voorhees, Predator, Terminator și Robocop, pentru a numi doar câteva.

Seria a devenit, de asemenea, distinctă datorită mișcărilor sale de finisare notoriu de violente. Acestea sunt cunoscute sub numele de „Decese” și tind să fie extrem de brutale. În timp ce acest lucru poate dezamăgi pe unii dintre cei mai năzuiți fani ai pariurilor la jocurile video, aceste secvențe sunt venerate de cei care se bucură de media viscerală. În esență, oferă același tip de divertisment văzut în arenele de gladiatori din trecut. Cu toate acestea, face acest lucru într-un cadru digital de fantezie.

Ce face Mortal Combat distinctiv?
Pariați online pe Mortal Kombat

Pariați online pe Mortal Kombat

Pariurile pe Mortal Kombat sunt mult mai simple decât multe dintre ele jocuri esports acolo, datorită limitărilor meciurilor. Ei pun doi jucători unul împotriva celuilalt. Dacă jucătorul dorește doar să facă o predicție despre câștigătorul rundei, atunci șansele sunt destul de corecte. Dacă concurenții sunt egali, atunci ar putea oferi pariorilor o șansă de 50/50. Din acest motiv, marea majoritate a pariurilor Mortal Kombat gravitează în jurul alegerii unui potențial campion de meci.

Cu toate acestea, există și alte opțiuni dacă oamenii doresc ceva mai complex. În schimb, ar putea paria pe durata unui meci sau pe numărul de runde. Personajele mor, de obicei, având sănătatea complet epuizată sau susținând o fatalitate. Un pariu Mortal Kombat poate fi plasat prevăzând care dintre ele va avea loc.

Numărul de runde dintr-un meci poate varia foarte mult. Va depinde de acțiunile jucătorilor. Uneori, o casă de pariuri va oferi un pariu peste/sub pentru runde totale pe meci. Alternativ, jucătorul ar putea paria pe câte runde va câștiga un personaj individual. Dacă acesta este cazul, atunci trebuie să cunoască punctele forte și punctele slabe ale acestora. De asemenea, este esențial să fii conștient de orice avantaje pe care le-ar putea avea celălalt personaj înainte de a pune un pariu.

Pariați online pe Mortal Kombat
Cupa Mondială Mortal Kombat

Cupa Mondială Mortal Kombat

Cel mai bun site de pariuri esport va oferi piețe pentru cele mai mari turnee în cadrul comunității Mortal Kombat. Această serie se concentrează pe o competiție fictivă în care se adună toți cei mai mari luptători din univers. Prin urmare, este surprinzător să observăm că nu există un eveniment definitiv în lumea reală pentru esport. Există mai multe motive pentru aceasta.

Dezvoltatorii lansează în mod regulat noi jocuri Mortal Kombat. În teorie, aceasta nu ar fi o problemă. Alte francize precum Cod și Câmpul de luptă beneficiază de fapt de a avea rate actualizate pentru a apărea în meciuri de mare profil. Cu toate acestea, ori de câte ori apare cel mai recent joc Mortal Kombat, acesta creează o resetare în cadrul comunității. În plus, dezvoltatorii nu mai oferă actualizări vitale pentru titlurile mai vechi populare.

În ciuda acestor probleme, jucătorii pot plasa în continuare pariuri pe campionate bazate pe Mortal Kombat. Ei tind să se concentreze pe o singură regiune localizată. Exemple bune includ Liga Nord-Americană și La Liga. InterKontinental Kombat încearcă să reunească mai multe comunități.

Cu toate acestea, se limitează în principal la Oceania și Europa. Unul dintre cele mai ample turnee este ESL Mortal Kombat X Pro League. Câștigătorul este adesea numit Campionul Mondial. În ciuda acestui fapt, comunitatea Mortal Kombat eSports este lipsită de orice ar putea fi considerat o cupă mondială.

Cupa Mondială Mortal Kombat
Pariuri la furnizorii de sporturi

Pariuri la furnizorii de sporturi

În Japonia, piața de pariuri pentru seria Mortal Kombat este destul de populară. Cu toate acestea, jucătorii din Occident vor observa că este mult mai de nișă. Ei pot avea dificultăți să găsească o aplicație sau un site de pariuri pentru jocuri video care să răspundă acestor turnee.

Mortal Kombat 11 este cea mai recentă parte din serie. Prin urmare, majoritatea caselor de pariuri se vor concentra pe asta. Paritorii vor avea, de asemenea, mai mult noroc să găsească piețe în timpul unuia dintre evenimentele de mare profil Mortal Kombat. Probabilitatea ca acesta să aibă o casă de pariuri va depinde de cât de multă atenție câștigă din partea mass-media în general.

Chiar dacă poate fi o luptă de găsit site-uri de pariuri online esport cu pariurile la Mortal Kombat, există câteva lucruri de care trebuie să fii atent. Cei mai buni furnizori vor oferi o gamă de opțiuni de pariere diferite. Pariurile la câștigătorul rundei sunt populare pentru mulți oameni. Cu toate acestea, unii jucători vor dori ceva mai specific.

De asemenea, este o idee bună să alegeți un furnizor care oferă acces la fluxuri live ale meciurilor. Cel puțin, ar trebui să ofere informații statistice actualizate sub formă de grafice. Dacă pariurile Mortal Kombat devin mai proeminente în comunitatea esporturilor, atunci ar putea exista o creștere a site-urilor de pariuri care se concentrează pe acestea.

Pariuri la furnizorii de sporturi
Echipe notabile MK

Echipe notabile MK

Când vine vorba de pariuri pe sporturi, este întotdeauna o idee bună urmăriți cele mai bune echipe. În acest fel, jucătorii pot plasa pariuri mai precis. Problema este că Mortal Kombat este limitat când vine vorba de numărul de turnee de mare profil. Prin urmare, oamenii s-ar putea lupta pentru a determina care echipe sunt mari performanți. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, mai multe dintre ele s-au dovedit.

Aceste organizații tind să joace în meciuri pentru o multitudine de titluri diferite de jocuri. Este foarte rar ca grupurile să se concentreze exclusiv pe seria Mortal Kombat. De fapt, din primele 10, doar o echipă a jucat peste nouă turnee în total. Următoarele grupuri sunt adesea citate ca fiind cei mai puternici concurenți:

 • Echo Fox
 • NASR eSports
 • UYU
 • bestia
 • Panda Global
 • Genii malefice
 • eSporturi nobile
 • Laturile întunecate
 • Cavalerii din Pittsburgh
 • Circa eSports

Când căutați cele mai performante echipe, este înțelept să alegeți cele care s-au descurcat bine în alte jocuri de lupte. Acest lucru se datorează faptului că Mortal Kombat necesită același set de abilități. Când două dintre cele mai influente grupuri se confruntă unul împotriva celuilalt, este mai greu de determinat un potențial câștigător. Jucătorul va trebui să ia în considerare care dintre ele are avantaj.

Echipe notabile MK
Argumente pro şi contra

Argumente pro şi contra

Pro

 • Aceasta este o serie de jocuri emblematică care are 30 de ani de conținut de care să te bucuri.
 • Cu fiecare joc nou, grafica și mecanica de joc se îmbunătățesc. Jucătorii de noroc nu trebuie decât să aleagă un potențial câștigător dintre doi jucători concurenți. Acest lucru le oferă o șansă bună de a plasa un pariu câștigător.
 • În ultimii ani, personaje din alte elemente emblematice ale culturii pop au fost incluse în jocuri.
 • Acesta este tipul de joc ideal pentru cei care doresc o experiență simplă de pariuri.
 • Fanii acțiunii viscerale se vor bucura de vizionarea meciurilor.
 • Există potențialul ca mai multe case de pariuri să ofere piețe Mortal Kombat în viitor.

Contra

 • În prezent, nu există un turneu specific care să servească drept campionat mondial.
 • Natura extremă a violenței ar putea descuraja unii jucători.
 • Între fiecare tranșă, există unele probleme de consistență a jocului. Acest lucru ar putea însemna că pariorii se luptă să obțină o perspectivă importantă asupra a ceea ce să caute la un câștigător.
 • Jucătorii de noroc se vor lupta cel mai probabil să găsească un furnizor pentru această piață.
 • Franciza nu a atins aceeași popularitate în eSports ca și alte mărci de profil înalt.
 • Pentru a câștiga un avantaj la pariuri, jucătorii trebuie să cerceteze punctele forte/slăbiciunile a zeci de personaje.
Argumente pro şi contra
Cele mai bune cote Mortal Kombat

Cele mai bune cote Mortal Kombat

Jucătorii pricepuți vor căuta jocuri care au cât mai puțini câștigători potențiali. În acest fel, își măresc șansele de a plasa un pariu de succes. Mortal Kombat este popular printre pariori datorită faptului că în fiecare meci sunt doar două persoane care concurează pentru victorie. Prin urmare, nu există cale de mijloc când vine vorba de cote de pariuri esport. Acestea vor fi fie 1:1, fie 2:1. Dacă pariul se concentrează pe cine va câștiga meciul, atunci s-ar putea chiar să se acorde o rambursare în cazul unei egalități.

Dacă jucătorii caută cote mai atrăgătoare cu plăți mai bune, ei pot opta pentru un pariu mai specific. De exemplu, ei pot prezice cât va dura meciul sau câte runde va câștiga un anumit personaj.

Cu toate acestea, aceste pariuri sunt și mai riscante. Casele de pariuri vor fi la curent cu statisticile legate de aceste jocuri. Personaje precum Sub-Zero au avantaje care le fac mai probabil să câștige. Prin urmare, personajul ales de jucător poate avea și un efect asupra cotelor. Unele case de pariuri iau în considerare și performanțele lor anterioare.

Cele mai bune cote Mortal Kombat
Sfaturi și trucuri pentru pariuri Mortal Kombat

Sfaturi și trucuri pentru pariuri Mortal Kombat

Există mai multe strategii din care să alegeți, fiecare cu un nivel de risc diferit. Unii pariori le place să parieze intenționat pe un underdog. Motivul este că meciurile Mortal Kombat sunt 1v1. Prin urmare, chiar și cel nefavorabil va câștiga probabil o eventuală victorie. Ideea este că atunci când o fac, va acoperi pierderile de la alte pariuri.

O altă tactică este să pariezi pe numărul de decese dintr-o rundă pe baza mediei pe turneu. Aceasta tinde să fie în jur de 2,5. Cu toate acestea, aceste pariuri au plăți destul de mici. Indiferent de natura pariului Mortal Kombat, este întotdeauna înțelept să căutați statistici despre jocurile Mortal Kombat.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri Mortal Kombat
About the author
Liam Fletcher
Liam Fletcher

Liam „CyberScribe” Fletcher, un kiwi cu un talent pentru un joc rapid și narațiuni articulate, a apărut ca o voce proeminentă la EsportRanker. Scufundându-se adânc în universul esports, Liam creează recenzii cuprinzătoare, perspective strategice și povești captivante din spatele ecranelor.

Send email
More posts by Liam Fletcher