Cel mai bun ghid pentru pariuri Warcraft 2024

Lansat inițial în 2002 ca „Warcraft 3: Reign of Chaos”, jocul a fost dezvoltat de Viscol și lansat pentru Microsoft Windows ca parte a unei serii de jocuri video Warcraft deja celebre. Dar abia după lansarea pachetului său de expansiune, „Tronul înghețat”, câțiva ani mai târziu, în 2003, Warcraft 3 a devenit o componentă esențială a scenei eSports.

Ar deveni o prezență constantă într-o varietate de festivaluri eSports diferite, cum ar fi Cupa Mondială a Sporturilor Electronice, Jocurile Mondiale Cibernetice și Seria Mondială de Jocuri Video, pentru a menționa câteva. Ar fi deosebit de popular în Coreea de Sud și China. În timp ce popularitatea sa a scăzut ușor în 2010 din cauza introducerii diferitelor alte titluri eSports, a menținut o mulțime de urmăritori care a crescut în ultimii ani.

Warcraft 3 are loc la câțiva ani după evenimentele din Warcraft II și urmărește povestea încercării Legiunii Arzătoare de a pune mâna pe lumea fictivă Azeroth cu ajutorul unei armate de strigoi condusă de paladinul căzut Arthas Menethil. Urmărește Alianța Umană, Hoarda Orcilor și Elfii Nopții în timp ce lucrează împreună pentru a-i opri înainte să corupă Arborele Lumii.

Warcraft 3 este un joc de strategie în timp real, plasat într-o lume fantastică. Strategia în timp real, sau RTS, este un subgen al jocuri video de strategie în care toți jucătorii pot juca în același timp în „în timp real”, mai degrabă decât pe rând.

Într-un joc de strategie în timp real, cum ar fi Warcraft, fiecare jucător poziționează clădirile și manevrează unitățile sub controlul lor parțial pentru a securiza locațiile pe hărți și/sau pentru a decima resursele adversarilor. Este posibil să construiți unități și clădiri suplimentare într-un joc RTS tradițional, deși acest lucru este de obicei limitat de nevoia de a cheltui resursele adunate.

Pentru a rezuma, un joc RTS precum Warcraft include colectarea de resurse, construcția bazei, dezvoltarea tehnologică în joc și controlul indirect al unității.

Cel mai bun ghid pentru pariuri Warcraft 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Pariază pe Warcraft

Pariază pe Warcraft

Pe măsură ce jocul a crescut în popularitate și pe măsură ce scena pariurilor eSports a evoluat, a fost inevitabil ca casele de pariuri, casele de pariuri sportive și site-urile de pariuri wow eSports să înceapă să includă Warcraft 3 în oferta lor de pariuri.

Odată ce te-ai decis să pariezi pe Warcraft, va trebui să descoperi site-ul de pariuri eSport corect pentru pariul pe care intenționezi să îl plasezi. Pariurile eSports sunt acum accesibile pe un număr tot mai mare de site-uri de jocuri de noroc online, de la casele de pariuri tradiționale până la site-uri specializate de pariuri eSports.

Pariurile pe jocuri video ar putea părea diferite de pariurile sportive tradiționale, dar pe măsură ce te obișnuiești cu eSporturile, vei vedea că un pariu pe acțiunea eSports este la fel cu pariul pe fotbal, baschet sau curse de cai.

Deci, cum faci un pariu eSport și cum câștigi pariul? Este la fel cu a face și a câștiga un pariu tradițional. Alegeți piața de pariuri eSport care vă interesează și verificați Cote eSports pentru a te asigura că este potrivit pentru tine.

Marele avantaj al pariurilor eSports este că este mai interactiv cu comunitățile, streaming live, statistici, rețelele sociale și multe altele de la cele mai bune case de pariuri eSports, făcând pariurile pe jocuri video o experiență de pariuri atât de grozavă.

De ce este popular Warcraft?

Warcraft 3 a fost un succes imens și a reimaginat jocurile video multiplayer online în scurta perioadă de la lansare. Jocul a vândut milioane de copii, stabilind un statut de cult și o bază de fani extrem de loiali. Când jocul a intrat în tărâmul competitiv al eSporturilor, a dat naștere la o mulțime de turnee populare și jucători vedete.

Cu atât de multe jocuri proeminente pe piața de pariuri e-sport, Warcraft 3 a fost oarecum trecut cu vederea de către casele de pariuri, chiar dacă evenimente de turneu profesional continuă să aibă loc în diferite locuri de pe glob aproape în fiecare an.

Blizzard, pe de altă parte, știe să reînvie un vechi clasic. Pe măsură ce popularitatea Warcraft 3 a scăzut, Blizzard a decis să ofere o nouă viață jocului. Warcraft 3: Reforged, o versiune îmbunătățită și actualizată vizual a jocului clasic, a fost lansată în 2020.

Comunitatea Internetului

Jocul a fost deosebit de popular în China, Coreea de Sud, Germania, Suedia și Japonia. Milioane de oameni din întreaga lume au urmărit turnee precum Cupa Mondială a Sporturilor Electronice, Jocurile Mondiale Cibernetice, Jocurile Mondiale de eSports, Festivalul Internațional de eSports și Seria Mondială de Jocuri Video. Și jocul nu s-a limitat doar la competiții profesionale; avea sute de mii de utilizatori pe diverse arene competitive de amatori precum Battle.net.

Pariază pe Warcraft
Joacă Warcraft online

Joacă Warcraft online

Jucătorii din Warcraft 3 sunt plasați pe o hartă și trebuie să colecteze resurse precum aur și cherestea pentru a-și dezvolta baza și a construi o armată suficient de mare pentru a-și învinge adversarul.

Și acesta este doar începutul jocului. Pentru a câștiga jocul, un jucător trebuie să-și apere baza și distrugând și baza inamicului. Printre multele sale caracteristici noi, Reign of Chaos a introdus două rase noi: Elfii Nopții și Strigoiul, pentru a merge alături de Orcii și Oamenii originali, ceea ce a mărit numărul de rase la patru.

Warcraft 3 este unul dintre puținele jocuri care includ eroi în unitățile armatei, spre deosebire de jocuri precum Dota, League of Legends sau Starcraft 2, în care fie controlezi un campion, fie te concentrezi doar pe construirea bazei. Fiecare cursă Warcraft 3 are un erou unic, fiecare erou fiind clasificat pe baza statisticilor de bază - putere, agilitate și inteligență.

Unii dintre cei mai buni eroi din fiecare rasă sunt Regele Muntelui pentru Oameni, Căpetenia Tauren al Orcului, Cavalerul Morții favorit de la strigoi și Vânătorul de Demoni din rasa Elfilor, care are, probabil, cei mai răi eroi din joc. .

Joacă Warcraft online
Marii jucători Warcraft

Marii jucători Warcraft

Warcraft 3 a fost cel mai probabil primul joc pe computer din istorie care a dat naștere unor legende eSports. Au existat o mulțime de nume binecunoscute pe scena competiției egaming Warcraft 3.

Li „Sky” Xiaofeng

Li Xiaofeng a fost un maestru chinez al Warcraft 3 care a revoluționat modul în care rasa umană este reprezentată în joc. A câștigat World Cyber Games cu tricoul roșu al Chinei în 2005 și 2006. Această competiție a fost considerată apogeul jocurilor internaționale Warcraft 3, iar victoria lui Li în ea doi ani la rând i-a adus un loc în sala faimei World Cyber Games. .

Yoan "ToD" Merlo

Yoan Merlo este încă un alt jucător binecunoscut care a câștigat Jocurile Mondiale de eSports, Blizzard Worldwide Invitational și Cyberathlete Professional League. De asemenea, a evoluat admirabil la World Cyber Games, unde a câștigat medalii de argint și bronz și a fost desemnat cel mai bun jucător Warcraft 3 din 2007.

Wang „Infi” Xuwen

Când juca jocul, Wang Xuwen era cunoscut pentru ridicarea numeroaselor turnuri ofensive și defensive. A câștigat numeroase turnee, inclusiv Festivalul Internațional de eSports în 2007, KODE5 la Moscova, World eSports Games în 2008, World Cyber Games în 2009 și Warcraft 3 Champions League Sezonul XIV cu echipa World Elite.

Marii jucători Warcraft
Există un turneu sau o ligă Warcraft?

Există un turneu sau o ligă Warcraft?

Poate cel mai mare și mai așteptat turneu Warcraft este ESL Pro Tour, sau ceea ce este uneori cunoscut sub numele de DreamHack Deschide.

Dreamhack a început la începutul anilor 1990 ca o mică adunare de colegi și prieteni în subsolul unei școli primare din Malung, Suedia. A fost mutat în cantina școlii în 1994, devenind unul dintre cele mai mari evenimente regionale de tehnologie și jocuri de noroc la acea vreme. Acesta a fost și primul eveniment numit DreamHack.

Evenimentul, care a avut loc în 1997 la Arena Kupolen din Borlänge, a devenit cea mai mare LAN party din Suedia și a treia cea mai mare petrecere din Scandinavia la acea vreme. În plus, DreamHack 2001 și evenimentele ulterioare au avut loc la centrul expozițional Elmia din Jönköping, unde a rămas de atunci.

Pe 15 noiembrie 2012, DreamHack a anunțat un parteneriat cu Major League Gaming (MLG) și Electronic Sports League (ESL) pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea scenelor eSports din America de Nord și Europa. Aceste colaborări au inclus clasamente universale, structuri de competiție unificate și alte caracteristici.

La 30 septembrie 2020, ESL a anunțat că a decis să fuzioneze cu DreamHack. Cele două afaceri funcționează ca una singură, dar cele două mărci sunt conduse independent. ESL Pro Tour 2020 este primul turneu profesional Warcraft 3 din lume. ESL, în colaborare cu DreamHack, organizează, sponsorizează și găzduiește evenimentul.

Deloc surprinzător, cea mai mare țară care a învins competiția pe scena mondială este Coreea de Sud. Când Gen.G, o companie de e-sports cu sediul în California, a deschis Academia Gen.G Elite Esports din Seul în 2019, au ajuns până acolo încât să spună că „Coreea de Sud este considerată în continuare Mecca eSporturilor” și că „acest lucru este locul în care se află majoritatea talentului"

Coreea de Sud a fost întotdeauna definiția jocului video competitiv. Jocurile online au decolat în Coreea de Sud mai devreme și mai repede decât oriunde altundeva în lume. Când națiunea a introdus pentru prima dată internetul de mare viteză la sfârșitul anilor 1990, a înregistrat o creștere a numărului de cafenele pentru jocuri de noroc deschise 24 de ore pe zi, cunoscute sub numele de PC bangs.

Aceste locații intrigante, adesea subterane, au evoluat în epicentre ale culturii jocurilor de noroc, găzduind în cele din urmă turnee informale. Până în anul 2000, canalele de cablu sud-coreene au fost primele din lume care au difuzat competiții de jocuri online.

Potrivit unui sondaj recent al Ministerului Educației, eSports este acum al cincilea cel mai răspândit loc de muncă în viitor printre Sud corean studenți, urmând doar sportivii, medicii, profesorii și creatorii de conținut digital. În 2022, eSporturile vor fi chiar incluse în Jocurile Asiatice.

Jucători de top, cum ar fi League of LegendsLee Sang-hyeok, numele de cod Faker, atinge același nivel de faimă și avere ca idolii K-pop. Milioane de oameni se conectează pentru a le urmări jucând în timp real pe internet. Înainte de pandemie, fanii se înghesuiau în arene de eSport care păreau o încrucișare între un concert rock și un stadion pro-wrestling.

Cel mai bun jucător este, fără a fi surprinzător, de origine coreeană. Jang „Moon” Jae Ho este de cinci ori campion mondial la Warcraft 3, un fost jucător legendar Night Elf în Warcraft 3 și un jucător Zerg în Starcraft II. El a câștigat trei ligi naționale din Coreea de Sud televizate, precum și patru sezoane din Războiul Mondial al lui MBCGame.

Luna a fost văzută frecvent în Warcraft 3 folosind strategii care au devenit standardul pentru mulți jucători Night Elf și au fost supranumite „a cincea cursă”. El a participat și a câștigat cele mai televizate jocuri Warcraft 3 ale oricărui jucător Warcraft 3.

Când a fost lansat Starcraft II, a concurat la evenimente majore atât pentru Starcraft II, cât și pentru Warcraft 3, dar Moon a trecut în cele din urmă la Starcraft II cu normă întreagă când s-a alăturat Fnatic în ianuarie 2012.

Moon apare în filmul documentar „Dincolo de joc” ca unul dintre jucătorii Warcraft 3.

Există un turneu sau o ligă Warcraft?
Pariați pe Warcraft la furnizori

Pariați pe Warcraft la furnizori

Site-urile de pariuri Warcraft 3 sunt practic trifoi cu patru foi de această dată, dar există pariuri disponibile online. Proaspăt lansat Warcraft 3: Reforged, precum și o bază de fani devotați cultivată de-a lungul deceniilor și succesul pariurilor pe World of Warcraft și Heroes of the Storm, toate au ajutat scena de pariuri pe Warcraft 3.

Există numeroase case de pariuri sportive în care puteți plasa pariuri pe Warcraft 3. Trebuie să luați în considerare nevoile și preferințele dvs. atunci când căutați cea mai bună pariuri online. Factori precum frecvența cu care joci și tipurile de pariuri pe care vrei să le plasezi pot avea toți un impact asupra deciziei tale. Unii oameni pot prefera case de pariuri online cu o interfață ușor de utilizat, în timp ce alții pot fi mai preocupați de numărul de pariuri pe care le pot plasa pe zi.

Pentru a paria, trebuie mai întâi să vă înscrieți la o casă de pariuri reputată. Pentru a vă reduce riscurile, ar trebui mai întâi să consultați regulile casei de pariuri pentru pariuri pe Warcraft 3.

Cele mai bune site-uri de pariuri Warcraft 3 sunt următoarele:

  • 1xBet
  • Betwinner
  • 10 pariuri
  • Paritch
  • Betsson

Rețineți că doar pentru că un site oferă un eSport, nu înseamnă neapărat că oferă să pariați pe toate meciurile. Din nou, deoarece unele case de pariuri sportive online își scufundă doar degetele în apă în ceea ce privește jocurile video, pot alege să se concentreze exclusiv pe evenimente majore, cum ar fi cupele internaționale, ignorând în același timp meciurile pentru evenimente mai mici.

Luați în considerare faptul că nu trebuie să vă limitați la o singură pariuri sportive. Când vine vorba de pariuri pe Warcraft 3, nu toate casele de pariuri sunt create egale. Unele pot oferi doar câteva piețe, în timp ce altele pot oferi o gamă mai largă.

Cel mai important, nu toate casele de pariuri esport sunt la fel de diligente sau competente în stabilirea prețurilor piețelor lor ca și altele. Deci, înainte de a pune un pariu, gândiți-vă la toate opțiunile dvs. S-ar putea să descoperi în curând că ai o idee bună cu care case de pariuri sunt cele mai pline de satisfacții pentru a paria.

Pentru a paria fructuos pe Warcraft 3, aceste lucruri sunt cele mai importante lucruri de făcut: să înveți jocul și să te uiți la forma actuală a tuturor celor relevante jucători și echipe.

Menținerea acestor lucruri în minte oferă un sprijin excelent, deoarece sunt interconectate. De asemenea, este o idee bună să fii atent la mișcările personalului, deoarece chiar și modificările minore pot avea un impact mare asupra rezultatului general al unui meci Warcraft 3.

Fiți atenți la jocurile actuale, deoarece acestea pot avea un impact asupra jocurilor viitoare dacă doriți să câștigați mai mulți bani în timp ce pariați pe Warcraft 3.

Pariați pe Warcraft la furnizori
Urmărește cele mai bune echipe Warcraft și pariază cu acuratețe

Urmărește cele mai bune echipe Warcraft și pariază cu acuratețe

Unii presupun că Warcraft 3 a fost primul joc care a creat primele legende eSports. Acest lucru se poate datora faptului că Warcraft 3 este un eSport extrem de 1 versus 1, doar unele hărți și turnee necesită un 2 versus 2.

ESL Pro Tour 2021 este un turneu online cu jucători împărțiți în trei regiuni: America, Asia și Europa.

Calea obișnuită a competiției, indiferent de regiune, este să vă înscrieți pentru o calificare deschisă și apoi să obțineți un loc în calificarea închisă. Apoi participați la calificarea închisă și acordați un loc Challengerului. Jucătorii de top sunt invitați la Challenger; nu concurează în calificări.

Dacă doriți să urmăriți cei mai buni jucători din Warcraft 3 și să puteți paria cu acuratețe, iată câțiva dintre cei mai buni jucători pe care să îi urmăriți.

Din America, trebuie să urmăriți Victor „Hitman” Lin, originar din Oregon. Este un jucător orc activ, care joacă în prezent pentru DuSt Gaming și Zero Effort. De asemenea, din Oregon, Abdulaziz "CrunCher" Abed este un jucător activ uman. În prezent, face parte din DuSt Gaming.

Pe câmpul de luptă asiatic al Warcraft 3, Lai „Colorful” Yongyun este un jucător profesionist chinezesc de Elf de noapte. Desigur, Jang „Moon” Jae Ho este un legendar jucător coreean de Elf de noapte, care joacă în prezent pentru DRX. Guo "eer0" Zixiang a jucat pe Orc când era cu ZDR, dar acum joacă Undead și este antrenat de WFZ.

Eom „FoCuS” Hyo Sub, Park „Lyn” Joon și Jeon „Soin” Jin Hwan sunt toți jucători profesioniști de orci coreeni. Moon "Chaemiko" Chae Young, care nu trebuie confundat cu Jang "Moon" Jae Ho, este un jucător profesionist coreean Human, care este în prezent în ligă cu RAPTOR Gaming.

Xu „Fortitude” Yuxing, numit și de un nume drăguț „Romantic”, este un jucător profesionist chinez care este specializat în rasa umană.

Pe partea europeană a jocului, în fruntea tablei se află renumitul Dmitry „Happy” Kostin, cel mai bun jucător Warcraft 3 venit vreodată din Rusia, care se concentrează pe cursa Strigoilor. Andriy „Foggy” Koren este din Ucraina și este specializat în cursa Night Elf.

Sergey "HawK" Shcherbakov este un alt jucător rus, dar este specializat în rasa umană. Daniel "XlorD" Spenst este un jucător profesionist de strigoi german, care reprezintă în prezent sportul șoarecilor. Un alt jucător rus, Ilya „JohnnyCage” Yashenkov, este un jucător activ rus uman, care joacă în prezent pentru Thunder Ducks.

Urmărește cele mai bune echipe Warcraft și pariază cu acuratețe
Argumente pro şi contra

Argumente pro şi contra

Pro

Warcraft 3: Reforged îmbunătățește câteva aspecte ale jocului original, lăsând neschimbat jocul de bază, ceea ce este un lucru bun. Reforged, în cea mai mare parte, îmbunătățește imaginile. Structurile, NPC-urile, monștrii și majoritatea unităților au fost îmbunătățite față de jocurile originale.

Campaniile pentru un singur jucător din Reforged vă vor ține ocupat ore și ore, deoarece prezintă povești extinse spuse din perspectivele diferitelor rase. În plus, misiunile din expansiunea originală Warcraft 3 și The Frozen Throne sunt incluse în Reforged.

Contra

Dezvăluirea lui Reforged a promis o revizuire grafică semnificativă și, în timp ce Reforged îmbunătățește elementele vizuale, animațiile rigide contribuie la o reducere vizuală generală. Unele texturi și hărți au o neclaritate ciudată care le face să pară cu o rezoluție mai mică decât sunt.

Deoarece nu puteți crea combinații speciale de taste, trebuie să accesați fișierele de joc și să le modificați într-un fișier DOC sau TXT pentru a recrea experiența. În plus, acordul de utilizare pentru Reforged a fost rescris, astfel încât Blizzard să dețină toate jocurile personalizate. Reforged nu oferă prea multe noi pentru ca veteranii să se bucure și elimină funcții cu care acești jucători s-au obișnuit.

Argumente pro şi contra
Înțelegerea cotelor de pariuri Warcraft

Înțelegerea cotelor de pariuri Warcraft

In zilele de azi, casa de pariuri online esports oferiți pariorilor patru tipuri diferite de pariuri Warcraft 3. Pariurile din piața de pariuri pentru câștigători de meciuri, piața de handicap, piața futures sau câștigătorii definitivi și piața de oferte speciale sunt exemple.

Piața câștigătorilor de meciuri este cel mai simplu tip de piață de pariuri de înțeles. Paritorii aleg care dintre cele două echipe va câștiga la sfârșitul jocului. Pariurile cu handicap plasează o echipă (de obicei favorită) într-un dezavantaj de punctaj (-0,5, -1 sau 1,5, de exemplu), iar pentru a câștiga un pariu, echipa trebuie să înscrie un gol în plus față de handicapul său.

În plus față de piețele menționate mai sus, pariorii Warcraft 3 pot plasa pariuri pe piața futures sau a câștigătorilor definitivi, unde pot anticipa câștigătorul unui anumit turneu înainte de începerea acestuia și pe piețele speciale. Piețele speciale sunt deosebit de palpitante, deoarece includ pariuri precum Scorul corect sau Numărul de ucideri (Peste/Sub) pe care doar un adevărat fan Warcraft 3 le va putea prognoza corect.

Înțelegerea cotelor de pariuri Warcraft
Sfaturi și trucuri Warcraft

Sfaturi și trucuri Warcraft

Este inevitabil un joc de noroc, ca în cazul tuturor pariurilor; cu toate acestea, pariorii care știu cel mai mult despre jucătorii și echipele care se confruntă vor avea întotdeauna șanse mai mari de a plasa un pariu câștigător. Înainte de a plasa pariurile pe eSport, ține cont de următoarele sfaturi de pariuri Warcraft 3.

Înainte de a pune orice pariu, ar trebui să fii familiarizat cu toți cei mai buni jucători și echipe din Warcraft 3. Verificați rezultatele echipelor și ale jucătorilor pentru a vă ajuta să plasați pariuri. Dacă cele două echipe s-au mai luptat, îți va da o idee despre cum se va desfășura acest ultim meci. Acesta este tipul de informații pe care mulți pariori îl folosesc pentru a-i ajuta să aleagă echipa de top într-un varietate de eSports și sporturile tradiționale.

De exemplu, dacă unul dintre jucători a câștigat ultimele zece jocuri între ei, jucătorul care a pierdut acele zece jocuri este puțin probabil să câștige al unsprezecelea meci. Înainte de a selecta un câștigător într-un turneu pe echipe, ar trebui să examinați jucătorii din fiecare echipă. Cum se comportă fiecare listă? Căutați meciurile anterioare ale fiecărui jucător și rezultatele competiției pentru a vă face o idee mai bună despre care echipă este cea mai puternică.

Sfaturi și trucuri Warcraft
About the author
Liam Fletcher
Liam Fletcher

Liam „CyberScribe” Fletcher, un kiwi cu un talent pentru un joc rapid și narațiuni articulate, a apărut ca o voce proeminentă la EsportRanker. Scufundându-se adânc în universul esports, Liam creează recenzii cuprinzătoare, perspective strategice și povești captivante din spatele ecranelor.

Send email
More posts by Liam Fletcher