Cel mai bun ghid pentru pariuri Tekken 2024

Deși Tekken este un joc popular, scena pariurilor esports nu este la fel de robustă ca în cazul altor titluri esports. De exemplu, pariurile Tekken nu sunt la fel de populare ca altele binecunoscute jocuri esports precum CSGO, Dota și LOL. În consecință, nu toate casele de pariuri oferă pariuri pentru meciurile Tekken. Totuși, chiar și cel mai bun site de pariuri esport oferă cote și oportunități de pariere pentru turneele majore Tekken. În general, pariurile Tekken sunt luate pentru meciurile dintre doi luptători. Iată care sunt pariurile comune Tekken la site-uri de pariuri esport:

 • Câștigător meci: Un jucător care câștigă un meci 1v1. Este cel mai ușor pariu de făcut pentru Tekken. Jucătorii cu cote mai mici sunt probabil să prevaleze
 • Câștigătorul rundei: jucătorul care câștigă runda
 • Durata rundei: Pariorii pariază pe cât durează runda
 • Câștigătorul turneului: plasați un pariu pe care echipă sau jucător câștigă întregul turneu
 • Total runde: Pariați pe numărul de runde, inclusiv sub sau peste un anumit număr.
 • Total luptător: un parior poate miza pe numărul total de runde câștigate de un luptător
 • Handicap: la pariurile cu handicap, un jucător de noroc poate elimina puncte de la un jucător favorit și poate transfera punctele celui defavorizat.
 • Impar sau Par: Acest pariu este pe numărul de runde dintr-un meci care se încadrează pe un număr Par sau Impar
 • Altele: Pariurile speciale includ care jucător va fi primul care va ataca sau care jucător inițiază prima combinație a meciului.
Cel mai bun ghid pentru pariuri Tekken 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Jucând Tekken online

Jucând Tekken online

Pe măsură ce jocul video evoluează, modul în care jocurile Tekken sunt distribuite se schimbă odată cu cererea pieței. Competițiile de jocuri video Tekken iau forma unor evenimente organizate. Jucat individual sau cu echipe, jocul de amatori a făcut loc unui nivel profesional. Dezvoltatorul creează în mod activ jocuri noi cu scopul de a dezvolta turnee pentru a crea o bază de fani online.

De ce este jocul iubit de jucători?

Jucătorii iubesc Tekken din cinci motive principale, printre care:

 1. Personajele interesante și stilurile de luptă atrag jucătorii care doresc să experimenteze diverse experiențe de joc
 2. Animațiile și efectele fac jocul captivant și interesant de vizionat.
 3. Capacitatea de a personaliza jocul este atractivă pentru jucători, mai ales că unele opțiuni de personalizare nu necesită plăți suplimentare.
 4. Ușurința de a juca face jocul atractiv pentru începători care pot alege opțiuni de joc și se pot bucura de joc folosind tehnologia simplă de înțeles.
 5. Modurile oferă un joc intens și suficientă varietate de lupte pentru a-i face pe jucători să se întoarcă pentru mai mult.

Cum să-l joci?

Te interesează să joci Tekken? Pur și simplu descărcați jocul pe un computer personal. Instalați fișierul. Jucătorii trebuie să aibă suficient spațiu pe hard disk și RAM. Jocul necesită cel puțin 6 GB pentru a rula, precum și 2 GB RAM.

Jucând Tekken online
Există un turneu Tekken?

Există un turneu Tekken?

Campionatul Global Tekken 6 este cel mai mare turneu pentru Tekken din istoria jocului la acel moment. În 2010, Namco Bandai Games a sponsorizat turneul, inclusiv la categoriile pentru jucători: Xbox 360 și PlayStation 3. Organizatorii au ales câte doi câștigători din fiecare categorie la finala de la Tokyo. Denumită oficial, Japan Round, Namco a susținut finala la forumul internațional de la Tokyo.

În 2022, Namco și alți organizatori de turnee iau măsuri de precauție de sănătate extinse pentru a proteja jucătorii de turneu în timpul pandemiei. Gigantul de jocuri media Twitch colaborează cu Bandai Namco Entertainment America pentru a găzdui evenimentele viitoare ale turneului. În iunie, un turneu de jocuri de luptă de campionat este programat să înceapă în Orlando, Florida. Fondul total de premii World Tour este de 200.000 USD.

Există un turneu Tekken?
Echipele Tekken

Echipele Tekken

De la jucători relativ noi la echipe care concurează profesional de ceva vreme, peisajul competițional Tekken este pregătit pentru competiție extremă. Iată o două echipe de urmărit în sezoanele viitoare ale turneelor.

Necertificati Geeks

The Uncertified Geeks (cunoscut și sub numele de TUG) prezintă un grup de geek auto-proclamați cu sediul în Africa de Sud. Acești jucători intensi urmează cultura geek și lucrează pentru a îmbunătăți performanța jocurilor pentru a rămâne competitivi. Echipa a început când un prieten a observat cât de bine au jucat colegii săi și a sugerat ca grupul să se alăture pentru a concura profesional. Născut din prietenie și din dragoste pentru jocuri, grupul se antrenează din greu pentru a-și atinge potențialul maxim. TUG concurează în turneele Tekken 7, Smash Bros și EA FIFA. Pe măsură ce abilitățile echipei se îmbunătățesc, aceasta urmărește succesul internațional la cel mai înalt nivel.

Vision Strikers

Vision Strikers este un grup coreean de esports, care se ocupă de lupte pe scena jocului. După ce a recrutat trei dintre cei mai buni jucători ai lui Tekken, echipa se așteaptă să concureze la cel mai înalt nivel. Vision Strikers își propune să construiască o organizație de sport de vârf în Asia, după ce a achiziționat echipa Rox Gaming, legendară pentru succesul în turneele Tekken. Achiziția îi va face pe alți concurenți Tekken să ia în seamă Vision Striker în turneele viitoare.

UYU

UYU este o organizație de sport din America de Nord, care este competitivă în Call of Duty după ce a semnat Skyz, Proto, Mayhem, Nova și Spoof. Concurând în CWL Pro League, diferitele variații ale listei au avut succes în competițiile de esports. A fost anunțat un plan de francizare a organizației. Lista de jucători a plecat pentru propriile liste de franciză. Până în 2019, UYU a anunțat o listă cu Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch și Pentagrxm. Echipa de esports este unul dintre cei mai buni câștigători ai competițiilor din turneele Tekken.

Team Liquid

Oricine este asociat cu sporturile este familiarizat Team Liquid, un grup de sport multi-regional, care este situat în Țările de Jos. În 2000, fondatorii au lansat Team Liquid după lansarea StarCraft II. Până în 2012, echipa a achiziționat o echipă nord-americană pentru jocul Dota 2. În 2015, o fuziune cu Team Curse a reunit un număr de jucători de rang înalt. Echipa europeană Dota 2 a fost victorioasă în International 2017, câștigând cel mai mare premiu din istoria turneelor de esports până în prezent. Membrii echipei Liquid au câștigat titluri LCS și turneul Intel Grand Slam 2019 pentru un joc excepțional CS:GO. Team Liquid este un câștigător al fondului de premii Tekken de top.

Talon Esports

Situat în Hong Kong, Talon Esports concurează în toată Asia. Echipa Tekken a grupului este listată drept una dintre cele mai mari câștiguri pentru jocul video. Renumită și pentru că a jucat bine League of Legends, echipa este numită și PSG Talon datorită parteneriatului său PSG Esports. Pacific Championship Series este o ligă binecunoscută care operează în Asia de Sud-Est, Taiwan, Hong Kong și Macao.

Secretul echipei

Din 2014, Secretul echipei a entuziasmat fanii cu un joc excelent Dota 2. Echipa de esports a achiziționat o echipă feminină CS:GO în 2016. Și-a extins, de asemenea, competitivitatea în lumea jocului Street Fighter și a semnat un jucător de top Super Smash. Până în 2018, Team Secret a achiziționat membri cheie Team TyRanT pentru a obține un avantaj competitiv în Age of Empires. În 2018, echipa sa extins din nou când a semnat Rainbow Six Siege Team IDK. Team Secret ocupă locul înalt în câștigurile din turneele Tekken.

Echipele Tekken
Argumente pro şi contra

Argumente pro şi contra

Fiecare personaj Tekken are o serie de argumente pro și contra, despre care jucătorii învață în timpul jocului. De exemplu, unele personaje sunt blocate constant de alte personaje și inconsecvente. Altele sunt rapide și distractive de utilizat. Jocul în sine primește laude și o plângere principală.

Pro

 • Animație 3-D
 • Personaje creative
 • Personalizare
 • Ușurință de joc

Contra

 • Timpi de incarcare
Argumente pro şi contra
Înțelegerea cotelor de pariuri Tekken

Înțelegerea cotelor de pariuri Tekken

În sporturile Tekken, șansele sunt reprezentative pentru probabilitatea ca o echipă sau un jucător individual să câștige. Este esențial ca jucătorii să parieze la casele de pariuri sportive online cu cote corecte. Sunt trei principale tipuri de cote de pariuri, inclusiv americane, fracționale și zecimale.

Majoritatea caselor de pariuri oferă cote zecimale. Cu cote zecimale, cu cât cota este mai mică înseamnă că pariorul are mai multe șanse să câștige. Cu toate acestea, plata este în general scăzută. Cu cote mai mari, pariorul își asumă un risc mare, dar plata este mai mult pentru câștigători. Înțelegerea modului de calculare a cotelor de pariere este esențială, înainte de a plasa un pariu.

Înțelegerea cotelor de pariuri Tekken
Sfaturi și trucuri pentru pariuri Tekken esports

Sfaturi și trucuri pentru pariuri Tekken esports

Cunoaște jocul

Este important ca jucătorii să înțeleagă jocul Tekken. Pentru a câștiga un pariu esports, jucătorul ar trebui să cunoască regulile jocului. Vizionarea tutorialelor online, citirea ghidurilor și rămânerea la curent cu știrile din industrie va îmbunătăți șansele de a câștiga un pariu.

Buget

Fiecare pariu este un risc. Prin urmare, un parior trebuie să-și identifice bugetul pentru pariuri. Respectarea unui buget ajută la menținerea obiceiurilor de pariere sigure pentru începători și profesioniști experimentați. Stabilirea unui buget este un comportament esențial și inteligent la jocuri de noroc. Planificarea cât și când să parieze îl ajută pe un jucător să ia decizii în cunoștință de cauză și câștigătoare.

Alegeți o casă de pariuri bună

Casele de pariuri sportive de renume sunt mai probabil să ofere cote favorabile și plăți de încredere. Cercetăți pentru a vă asigura că casa de pariuri este licențiată în mod corespunzător și de încredere. Fie că pariază prin intermediul unui site web sau al unei aplicații de pariuri esport, citirea termenilor asigură că pariorul înțelege la ce să se aștepte atunci când depune fonduri și plasează un pariu. Privirea recenziilor online poate oferi unui jucător de noroc o idee despre cum s-au descurcat alți consumatori atunci când au jucat la anumite unități.

Automonitorizare

La fel ca în cazul tuturor jocurilor de noroc, este important să vă automonitorizați comportamentele de jocuri de noroc în sporturi sportive expuse riscului, pentru a evita dependența în timpul jocurilor de noroc pe site-urile de pariuri sportive. Comportamentul care provoacă dependență include incapacitatea de a nu mai plasa pariuri, pariarea banilor pe care un jucător de noroc nu își permite să-i piardă și trăirea unor sentimente de anxietate și depresie. Dacă se confruntă cu oricare dintre aceste simptome, o persoană poate alege să se autoexclude. Locurile licențiate permit de obicei unui jucător să ia o pauză alegând să pună un cont în așteptare pentru o anumită perioadă de timp. Agențiile locale, naționale și internaționale, cum ar fi Gamblers Anonymous, oferă consiliere și alte servicii pentru a-i ajuta pe cei cu probleme de dependență.

Tekken by Namco este unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute jocuri video de pe piață. Fiind unul dintre primii care includ animație și grafică avansate, jocul continuă să ofere jucătorilor o experiență de joc captivantă. Cu o serie de personaje creative, jocul captivează jucătorii cu capacitatea de a personaliza personajele și de a alege diferite moduri de jucat.

Fiind un membru esențial al peisajului esports, turneele Tekken continuă să alimenteze participarea jucătorilor și entuziasmul fanilor cu fiecare nouă interpretare a jocului. În noul peisaj de pariuri sportive, turneele majore Tekken fac pariuri împotriva cine va face câștiga turnee majore. Jucătorii din echipele importante de e-sport ajung la statutul de celebritate, deoarece echipele câștigă fonduri mari de premii și câștigă popularitate.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri Tekken esports
About the author
Liam Fletcher
Liam Fletcher

Liam „CyberScribe” Fletcher, un kiwi cu un talent pentru un joc rapid și narațiuni articulate, a apărut ca o voce proeminentă la EsportRanker. Scufundându-se adânc în universul esports, Liam creează recenzii cuprinzătoare, perspective strategice și povești captivante din spatele ecranelor.

Send email
More posts by Liam Fletcher