Top Arena of Valor site-uri de pariuri 2024

Fiecare jucător caută cea mai bună experiență și se pare că o caută aproape la fiecare joc eSport. De la strategie și aventură la sporturi de luptă și orice altceva, există multe eSporturi astăzi (din 2022). Cu toate acestea, unele jocuri eSport s-au dovedit că au mai mulți urmăritori decât altele de-a lungul timpului.

Drept urmare, există acele jocuri care și-au câștigat statutul de referințe, iar acesta este rangul în care oricine ar menționa cu încredere Arena of Valor. La fel ca Dota 2 și League of Legends - ca să menționăm doar câteva, acest joc este un produs de expertiză și tehnologie de nivel înalt. Consultați această postare pentru informații despre acest joc.

Top Arena of Valor site-uri de pariuri 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ce este Arena of Valor?

Scurtat ca AoV, Arena os Valor este o arenă de luptă online multiplayer concepută pentru jocul mobil. Jocul este atât de asemănător cu League of Legends, încât ați putea crede că este o versiune a acestuia din urmă. De asemenea, împrumută câteva Dota 2 aspecte. Cu acest joc, te încadrezi practic cu stele. Da, aveți ceea ce este necesar pentru a vă demonstra stăpânirea consolei.

Despre ce este jocul?

Cu AoV, Tencent, dezvoltatorii jocului au făcut o milă suplimentară pentru a se asigura că ești în mijlocul unei jungle, a cărei singur cale este războiul. Adversarii tăi sunt echipați cu cele mai brutale lovituri, ceea ce înseamnă că va trebui să-ți salvezi viața cu și mai multă vigoare și agresivitate.

Acum, odată ce ai deschis jocul, te vei afla chiar în centrul de luptă, unde trebuie să controlezi totul. AoV este un joc care implică strategie și distrugerea totală a inamicilor. Ca atare, va exista o presiune masivă asupra umerilor tăi, așa că trebuie să muncești din greu pentru a câștiga jocul. Loviturile au loc pe tot parcursul jocului și trebuie să fii la fel de înțelept ca un șarpe și suficient de puternic pentru a rămâne în viață la sfârșitul tuturor.

Împuternicește-ți jucătorii

Puteți căuta să aflați de la jucători despre puterea lor de atac și de apărare, precum și despre pozițiile lor preferate. În acest fel, poți evita scenele periculoase neînvinețite și te vei bucura de joc. Dacă nu știți, războinicii din AoV evoluează, ceea ce înseamnă că vă puteți întări jucătorii.

Poți să dai războinicilor tăi mai multe puteri răsturnându-ți dușmanii și negociând obstacole. De asemenea, este posibil să furi războinicii inamicului tău sau să-ți modifici războinicii după preferințele tale. Pentru a fi în siguranță, nu încercați niciodată să avansați pe teritoriul adversarului fără un aliat de partea dumneavoastră; ar fi o greșeală costisitoare, deoarece dușmanii tăi vor trage din toate direcțiile.

Pariază pe Arena of Valor

Succesul AoV este evident, iar asta se vede în numărul de cărți de sport pe care acum pariază pe sporturi. Nu este surprinzător să găsești că majoritatea site-urilor de pariuri sportive se confruntă cu jucătorii AoV, fiecare străduindu-se să ofere cele mai bune cote. Cu multe echipe care blochează claxoanele pentru a avea o parte din fondul de premii al jocului, pariorii nu au lipsă de opțiuni din care să aleagă.

Unde să pariezi pe Arena of Valor

Din sute de site-uri de pariuri binecunoscute, puteți alege cele mai de încredere câteva. Și, deși s-ar putea să nu vezi aici casa de pariuri preferată de esports, asta nu înseamnă că nu este una bună. La EsportRanker, puteți găsi o listă de site-uri de pariuri de încredere și sigure care oferă pariuri Arena of Valor.

Procedura rapidă de pariere pe Arena of Valor

Pentru a paria pe AoV:

 • Înscrieți-vă cu o casa de pariuri sportive
 • Validați-vă contul de pariuri
 • Depuneți bani în cont
 • Alegeți un meci eSport pe care să pariați și tipul de pariu
 • Alegeți miza și confirmați pariul (Câștigătorul rundei, Prima turelă, Pariul de scor etc.)

De ce este populară Arena of Valor?

După ce a acumulat cel puțin 200 de milioane de jucători (din 2022), AoV este unul dintre cele mai jucate sporturi. Este adevărat și faptul că numărul de jucători care se înscriu crește în fiecare lună. Dar de ce este acest joc atât de popular? Ei bine, primul motiv este că este ușor accesibil. AoV este exclusiv un MOBA mobil, ceea ce înseamnă că oricine are un smartphone, indiferent dacă este Android sau iPhone, se poate înscrie și poate începe experiența.

Un alt motiv este fondurile uriașe de premii care trebuie câștigate. Cupa mondială eSports, de exemplu, a prezentat cel puțin 500.000 USD de la ediția sa inaugurală din 2018. Aceasta este o mare atracție pentru jucătorii AoV care doresc să-și încerce norocul.

Dar selecția eroilor? Jocul vine cu o selecție largă din care puteți alege, de la trăgători și magi până la asasini și războinici. Acest lucru înseamnă că jucătorii pot alege ceea ce preferă. Jocuri în echipă sau solo, jocul le oferă pe toate.

Interacționează comunitatea

AoV reunește oameni din toate categoriile sociale, inclusiv jucători, pariori, fani și alții. Acești oameni s-au răspândit în întreaga lume, Asia luând cea mai mare pondere. Majoritatea turneelor au loc în țări asiatice, cum ar fi Taiwan, Vietnam și China, reiese că Asia conduce, așa cum urmează alții.

America de Nord și Europa sunt reprezentate în mod egal. Cu toate acestea, nu contează de unde vii; te vei simți întotdeauna ca acasă odată ce faci parte din această comunitate de internet. Cu jocul care permite jocuri epice în echipă, jucătorilor le place faptul că AoV este un joc social.

Jucând Arena of Valor online

AoV este în mod ideal un joc 5v5 sau 3v3, ceea ce înseamnă că vă puteți alătura fie în cinci, fie în trei. Obiectivul jocului este de a anihila cristalul, miezul sau baza adversarului. Desigur, jocurile prezintă diverse moduri, inclusiv Ranked Match și Grand Battle. Vrei să joci AoV? jocul este disponibil pe multe site-uri de pariuri eSport; găsirea unuia care ți se potrivește ar trebui să fie problematică.

Jucători mari în Arena of Valor

Dacă există un esport care a reunit un grup de jucători foarte talentați, acesta este Arena of Valor. Ca atare, alegerea celor mai buni din acest bazin imens poate fi o sarcină mare, deoarece fiecare are propriile preferințe. Cu toate acestea, indiferent de criteriile pe care le utilizați, următoarele nume au fost întotdeauna sinonime cu AoV.

 • Peng Yunfei
 • Youqi Cai
 • Lin Heng
 • Li Daheng
 • Chen Zhengzheng
 • Zhang Cong
 • Jiang Tao
 • Luo Siyuan
 • Fan Yang
 • Zhong Letian

Cele mai mari echipe ale jocului

Cel mai simplu mod de a identifica cele mai bune echipe din orice turneu este prin uitarea la realizările lor. Pe baza acestui lucru, iată câteva dintre numele care guvernează lumea esport AoV într-o ordine definită.

 • EDward Gaming
 • Talon Esports
 • Royal nu renunță niciodată
 • AG Super Play
 • Buriram United Esports
 • Erou JiuJing
 • Turnso Gaming
 • Războinici necinstiți
 • eStar Gaming
 • Secerătorii Qiao Gu

Există un campionat Arena of Valor?

AoV este un joc mobil cu creștere rapidă. Astfel, faptul că este turneu lista crește în mod constant este ceva de așteptat. Acum, Arena of Valor World Cup este un eveniment anual inaugurat în 2018. Este un eveniment mare care a oferit un mare premiu în bani pentru care jucătorii pot concura, fondul de premiere atingând un maxim istoric în 2022 (10.000.000 USD). Atât de mare este turneul. Nu uitați că ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de Corona, dar odată cu turneul din 2022 venind cu fondul de premii dublu, jucătorii nu au niciun regret.

Calificări la Cupa Mondială AoV

Pentru a avea acces la cea mai mare scenă a AoV, participanții trebuie să reușească mai întâi în ligile lor regionale, care sunt în principal în Asia, deși este de așteptat ca America și Europa să-și înregistreze prezența mai devreme decât mai târziu,

 • Liga stelelor AoV
 • Arena de Cupa Toryumon din Japonia
 • Seria Garena Challenger

Unele dintre cele mai de succes ceaiuri de la Cupa Mondială AoV includ Hong Kong, Vietnam și Coreea.

Pariați pe Arena of Valor la furnizori

După cum ați citit mai devreme, zeci de case de pariuri oferă cote și piețe excelente de pariuri AoV. Ar trebui să găsești câteva dintre ele cu puțină cercetare. Dacă cauți unde să pariezi pe AoV, următoarele case de pariuri nu te vor dezamăgi. De la bonusuri și interfață la cote și multe altele, următoarele cărți de esportare le au pe toate.

 • Lootbet
 • Rivalitate
 • William Hill
 • Betway
 • VulkanBet
 • Rivalitate
 • Bovada
 • Pinacle
 • 1xBet
 • Buff.be

Urmărește cele mai bune echipe din Arena of Valor și pariază cu precizie

Nu există nimic ca pariurile sigure când vine vorba de pariuri esport. De la începutul pariurilor, se știe că cei defavorizați provoacă supărări și nu mai este o știre când o parte slabă o învinge pe favoritul ciudat. Cu toate acestea, echipele mai puternice câștigă mai des decât echipele mai slabe. De aceea șansele tale de a evita pierderile devin mai mari atunci când urmărești cele mai bune echipe și pariezi în consecință. Din fericire, puteți întreba pe internet despre puterea oricărei echipe AoV și toate faptele vor apărea.

Dacă căutați echipe pe care să le urmăriți și pe care să pariați, unele notabile le includ pe cele enumerate mai devreme în această postare, precum și pe următoarele:

Team Liquid

Aceasta este o alegere ușoară pentru orice parior, având în vedere realizările sale în lumea eSporturilor. După rulări de succes în Dota 2, Team Liquid și-a făcut loc în Arena of Valor și este deja un favorit pentru pariori.

Nova eSports

Nova Esports mai multe echipe cunoscute că provoacă probleme într-o gamă largă de titluri, inclusiv Clash Royale, PUBG și, desigur, AoV. Ignorarea unei astfel de echipe ar fi o greșeală pentru orice parior.

SK Gaming

Întrebați orice parior AoV și ei vor spune SK Gaming este o forță de luat în seamă. Influența Sk Gaming în lumea jocurilor eSport este bine documentată, având succes în Smite, LoL, CS: GO, Smite, Rainbow Six și multe alte eSports. Și acum au extins aceeași influență asupra AoV; nu vă puteți permite să nu le urmăriți.

Argumente pro şi contra

Indiferent cât de bun este un joc esport, trebuie să aibă unele aspecte pozitive și negative, iar Arena of Valor nu este o excepție.

Pro

 • Compatibil cu dispozitivele mobile. Arena of Valor este concepută având în vedere dispozitivul tău mobil, iar jocul este conceput exclusiv pentru a fi jucat pe dispozitive mobile. Acest lucru aduce confort jucătorilor, deoarece nu trebuie să stea cu ochii lipiți pe desktop pentru a se bucura de experiență.
 • Premii mari. AoV prezintă turnee care permit jucătorilor să lupte pentru premii în bani. De exemplu, Cupa Mondială AoV 2022 vine cu o sumă uriașă de 10.000.000 de dolari, care se așteaptă să atragă talente excepționale din întreaga lume.
 • Aspectul social. Nu multe jocuri sunt la fel de sociale ca AoV. Deși există o opțiune de joc solo, mulți oameni aleg opțiunea de joc în echipă, deoarece le permite să socializeze cu alți jucători în timp ce lucrează împreună pentru a învinge un inamic comun.

Contra

 • Jocul poate fi costisitor: nu toată lumea se simte confortabil cu suma minimă pe care trebuie să o plătească pentru a opta pentru AoV. Cu toate acestea, puteți opta pentru a juca jocul în modul gratuit dacă credeți că acesta este un obstacol. Tot ce va trebui să vă confruntați sunt câteva reclame care pot apărea în mijlocul acțiunii. Dar există și alternative mai ieftine pentru cei care nu vor să joace AoV.
 • Jocul poate crea dependență
 • Este un joc foarte competitiv. Va trebui să fii la maxim pentru a câștiga (desigur, și colegii tăi vor trebui să fie în cea mai bună formă).

Înțelegerea cotelor de pariuri Arena of Valor

Pentru a paria cu succes pe AoV, trebuie mai întâi să înțelegeți cotele. La urma urmei, asta determină cât de mult poți câștiga. Dacă vrei să înțelegi șansele, mulțumește lui Dumnezeu pentru că majoritatea platformelor de pariuri te vor ajuta. Cotele AoV sunt prezentate în diverse formate, în funcție de casa de pariuri în cauză, iar acestea pot fi cote fracționale sau zecimale. Este indicat să înțelegeți ce înseamnă formatele pentru că nu știți niciodată ce veți găsi pe pariurile dvs. sportive preferate.

Trebuie să înțelegeți că șansele foarte mari înseamnă că rezultatul este improbabil și invers. Astfel, cotele vă pot oferi o perspectivă asupra unde să plasați pariul. Acestea fiind spuse, trebuie să înțelegeți, de asemenea, că casele de pariuri vor prezenta întotdeauna cote în favoarea lor. Acest lucru este cunoscut sub numele de marginea casei, adică cartea are mâna de sus în toate cotele prezentate. Pe lângă avantajul casei, alți factori care au o mână de cote includ forma actuală a echipei și performanța în față.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri

Ai chef de pariuri eSport Arena of Valor? Dacă este cazul, trebuie să alegeți cel mai bun site de pariuri eSport. Pe lângă asta, iată câteva sfaturi și trucuri care să te ajute în noul tău demers.

 • Alege cele mai bune pariuri: O modalitate de a plasa cel mai bun pariu este să cercetezi echipele și să înțelegi cum să performezi. Cunoscând cei defavorizați și favoriții ciudați, puteți prezice cu o oarecare precizie (nu întotdeauna, totuși) rezultatul oricărui meci.
 • Cumpărați pentru cele mai bune cote: Casele de pariuri au cote diferite, unele oferind cote ceva mai mari; Inutil să spun că cele mai bune cote sunt calea de urmat.
 • Bonusuri de luare: Casa de pariuri oferă bonusuri? Este ceva ce nu vrei să ratezi. Utilizați bonusurile pentru a plasa pariuri fără a vă angaja prea mult banii.
About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-sporturi
About

Zhang Wei, mai cunoscut în arena Esports sub numele de „DragonMaster”, și-a făcut o nișă ca lider de gândire la intersecția cazinourilor online și a sporturilor. Cu un instinct fără greșeală pentru tendințe, combinat cu o atenție meticuloasă la detalii, este atât un strateg, cât și un vizionar în domeniu.

Send email
More posts by Zhang Wei