Cel mai bun ghid pentru pariuri World of Tanks 2023/2024

World of Tanks (WoT) este o creație de top a Wargaming, o companie de jocuri video din Cipru. Acesta din urmă și-a anunțat dezvoltarea în 2009, susținând că bugetul său era mai mare decât orice alt titlu din industria jocurilor de noroc pe atunci. Acest joc a fost lansat în august anul următor, după o serie de teste beta de succes.

Până în decembrie 2013, World of Tanks avea peste 70 de milioane de jucători înregistrați la nivel global. Este incontestabil că baza de utilizatori a acestui joc a crescut enorm de atunci. În special, nu toată lumea joacă WoT pentru a elimina plictiseala. Există, de asemenea, o subdiviziune eSports, în care jucători și echipe calificați concurează unul împotriva celuilalt pentru diverse fonduri de premii.

Cel mai bun ghid pentru pariuri World of Tanks 2023/2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
La ce să te aștepți de la World of Tanks?

La ce să te aștepți de la World of Tanks?

Pentru a juca World of Tanks, pentru distracție sau competiție, jucătorii trebuie să acumuleze cunoștințe vaste despre asta. Acest legendar joc online masiv multiplayer (MMO) se mândrește cu sute de vehicule de luptă din secolul al XX-lea, inclusiv artilerie de locomotive, tancuri (ușoare, grele și medii) și vânători de tancuri.

Aceste automobile blindate provin din diferite părți ale lumii, cum ar fi Marea Britanie, Franța, Japonia, Polonia, Germania, China și Statele Unite. În plus, toate sunt personalizabile și nu vin cu performanțe, roluri sau puncte forte similare pe câmpul de luptă. În funcție de obiectivele lor, un jucător decide echipamentul suplimentar de care are nevoie vehiculul său.

Modul de joc Jucători vs. jucători (PvP) este modul de joc principal al World of Tanks. Prin urmare, fiecare jucător alege un singur vehicul de luptă pe care să îl folosească. Odată ce aterizează pe un câmp de luptă aleatoriu, ei sunt responsabili de mișcarea și tragerea acestuia. Ei pot, de asemenea, să folosească funcția de chat vocal sau tastat pentru a comunica cu alți jucători, aliați sau nu, după convenție.

Jucătorii WoT se pot angaja în diferite bătălii în acest joc. Principalele tipuri sunt următoarele:

 • Bătălii întâmplătoare
 • Bătălii în echipă
 • Bătălii între companii de tancuri
 • Bătălii speciale
 • Bătălii de antrenament în echipă
 • Bătălii din fortăreață
La ce să te aștepți de la World of Tanks?
Pariază pe World of Tanks

Pariază pe World of Tanks

Nenumărați pariori pricepuți din World of Tanks pot afirma că pariul pe acest joc este o problemă! Unul dintre motivele principale pentru aceasta este că multe site-uri de pariuri esport îl oferă, majoritatea oferind caracteristici favorabile, cum ar fi cote mari la diferite turnee WoT, mai multe metode de depunere/retragere, și găzduirea echipelor de asistență pentru clienți.

În plus, pariurile World of Tanks eSport sunt simple, mai ales după ce un parior a identificat o casă de pariuri ale cărei aspecte corespund cerințelor sale unice. Iată ce ar trebui să facă:

 • Vizitați secțiunea eSports a site-ului de pariuri
 • Faceți clic pe „World of Tanks (WoT)”
 • Selectați o piață
 • Introduceți suma pariată
 • Confirmați pariul

Pregătirea pentru pariuri World of Tanks

Deși pariul pe World of Tanks este simplu, pariorii ar trebui să se pregătească pentru asta dacă speră să profite la maximum de ea. Dar cum pot face asta? Pentru început, se pot cerceta piețele populare disponibile, cum ar fi:

 • Handicap
 • Primul sange
 • Câștigător al hărții
 • Câștigător meci/pariuri Moneyline
 • Baza capturată
 • Scorul total

De asemenea, este isteț ca un parior să evalueze securitatea unui site de pariuri în timp ce se pregătește să înceapă afacerea de pariuri World of Tanks. Adevărul este că, deși există un număr considerabil de site-uri de pariuri WoT sigure și legitime, există și câteva nesigure. Și pariorii trebuie să le evite cu orice preț.

Pariază pe World of Tanks
Există un turneu World of Tanks pe care să pariezi?

Există un turneu World of Tanks pe care să pariezi?

Da. Există diferite campionate WoT, care permit diferitelor echipe profesioniste de esports să concureze între ele. Aceste evenimente pot avea diferiți termeni și condiții pentru a guverna activitățile tuturor părților participante.

De obicei, World of Tanks turnee vin în trei formate – Înfruntări, Provocări și Turnee de clan. În funcție de o anumită competiție, echipele pot avea între trei și cincisprezece sportivi eSport. Majoritatea acestor organizații aduc, de asemenea, jucători calificați din „rezervă” pentru a-i înlocui pe cei care ar putea să nu ajungă pe scenă din cauza unor probleme precum complicațiile legate de viză.

Cel mai recent turneu global World of Tanks a fost World of Tanks Championship International din 2022, primul eveniment 15VS15 al acestui joc. Echipele de top care au participat la aceasta au fost din Europa, China, Asia Pacific, America de Nord și Comunitatea Statelor Independente. Fondul de premiere a fost de 130.000 de euro, suficient de mare pentru a împinge aceste echipe să ofere tot ce au mai bun.

Marea finală World of Tanks este unul dintre cele mai prestigioase evenimente printre jucătorii WoT. Este, de asemenea, o oportunitate grozavă de a plasa pariuri pe sporturi.

Fără îndoială, aceste turnee globale World of Tanks sunt o afacere uriașă, mai ales pentru cei din comunitatea eSports. Ele oferă sportivilor oportunități de a-și prezenta abilitățile nebunești de WoT, de a-și provoca adversarii, de a-și construi un nume și de a deschide în mod optimist calea pentru avansarea în carieră.

Există un turneu World of Tanks pe care să pariezi?
Pariați pe World of Tanks la furnizori

Pariați pe World of Tanks la furnizori

Orice entuziast al World of Tanks poate paria pe el la unii dintre cei mai buni furnizori de eSports astăzi, inclusiv 22BET, Betwinner și Megapari. Parierii ar trebui să se înregistreze pe aceste site-uri de pariuri numai după ce confirmă că se potrivesc diverselor nevoi de pariuri. Dar care este cel mai potrivit mod de a face asta? Ei bine, evaluarea caracteristicilor lor este întotdeauna în fruntea listei.

O casă de pariuri WoT demnă vine cu un site intuitiv și le permite jucătorilor să parieze pe mobil. În acest fel, ei pot paria pe acest eSport popular în timp ce sunt în mișcare, la serviciu sau chiar când împart o masă cu prietenii lor.

În plus, oferă cote rezonabile World of Tanks care cresc șansele de succes ale pariorilor, indiferent de nivelul lor de experiență. Acest lucru îi motivează și le permite să-și avanseze cariera profesională în domeniul jocurilor de noroc.

Transparența este o altă caracteristică cheie la care trebuie să fiți atenți la o aplicație de pariuri eSports care oferă World of Tanks. Ar trebui să ofere politici de reglementare cuprinzătoare pentru a le permite pariorilor să știe ce trebuie și nu trebuie să se bucure de toate serviciile sale. Ei au, de asemenea, experți onești, multi-lingvi în serviciul clienți, care îi ghidează pe parioși și îi ajută să profite la maximum de proiectele lor de pariuri WoT.

Pariați pe World of Tanks la furnizori
Urmărește cele mai bune echipe WoT și pariază cu acuratețe

Urmărește cele mai bune echipe WoT și pariază cu acuratețe

Cunoștințele despre cele mai bine cotate echipe World of Tanks sunt întotdeauna la îndemână atunci când pariezi pe acest joc. Le permite pariorilor să identifice cei care nu sunt interesați și favoriții și, sperăm, să aleagă cele mai profitabile piețe de pariuri.

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune echipe WoT de astăzi.

Natus Vincere

NAVI a fost înființată în 2009. Are echipe și sportivi eSports care concurează nu numai în World of Tanks, ci și în Dota 2, FIFA, Apex Legends, League of Legends, Paladins, Valorant și Fortnite. Această echipă a câștigat primul loc în 2014 și 2016 Wargaming.net League of World of Tanks.

Energia Tornadelor

Iată o altă echipă World of Tanks de rang înalt, care a jucat mai multe meciuri de-a lungul anilor. A ieșit victorios la marea finală WoT din 2017, ajungând acasă cu 150.000 USD, distribuiti între WoT

lista activă pe atunci.

HellRaisers

HellRaisers este, de asemenea, cunoscut pentru echipa sa destul de fenomenală World of Tanks, care a concurat împotriva altora în mai multe turnee. A semnat jucători talentați WoT precum Vladislav „Neskwi” Kanaev, Andrei „lolwo” Dzenisenka și Vladimir „DYADOR” Drutskiy.

Alte echipe remarcabile World of Tanks care merită urmărite chiar acum sunt:

 • Echipa Dignitas
 • Virtus. pro
 • Ridica
 • RoX
 • PENTA Sports
 • Nu prea serios
 • Hopa - The Tough
Urmărește cele mai bune echipe WoT și pariază cu acuratețe
Avantaje și dezavantaje ale World of Tanks

Avantaje și dezavantaje ale World of Tanks

Paritorii care joacă World of Tanks ar trebui să înțeleagă avantajele și deficiențele sale pentru a obține un indiciu la ce să se aștepte. Iată profesioniștii, după cum urmează.

 • Ușor și accesibil: jucătorii WoT nu trebuie să urmeze un antrenament special pentru a se bucura de acest joc, deoarece nu este un simulator hardcore. Ceea ce este și mai convenabil este că nu li se cere să se despartă de un ban pentru a o face, deoarece este absolut gratuit de jucat. Acest lucru îl face potrivit pentru jucătorii amatori și pricepuți, cu buget redus sau nu.

 • Nenumărate vehicule de luptă: World of Tanks oferă multe vehicule blindate pe care jucătorii să le deblocheze și să le folosească în timpul luptei. Toate aceste mașini disponibile sunt actualizabile, permițându-le să experimenteze, să-și identifice punctele forte și, în cele din urmă, să își realizeze întregul potențial ca jucători.

 • Mystery: World of Tanks este o enigmă menită să satisfacă nevoile jucătorilor care iubesc thrillerele. Fiecare bătălie din acest joc se desfășoară diferit, chiar și atunci când jucătorii folosesc mașini similare personalizate în același mod. Aceasta înseamnă că există întotdeauna ceva unic de așteptat, sporind entuziasmul oferit.

Contra

 • Unul dintre principalele dezavantaje ale World of Tanks este că jucătorii trebuie să plătească pentru caracteristicile sale premium. Prin urmare, cei care nu pot sunt lipsiți de cele mai îndrăznețe experiențe ale acestui titlu.
Avantaje și dezavantaje ale World of Tanks
Înțelegerea cotelor de pariuri World of Tanks

Înțelegerea cotelor de pariuri World of Tanks

Învățarea cum să citești cotele World of Tanks ar trebui să fie o prioritate pentru orice parior care intenționează să o facă pariază pe acest esport cu excepția cazului în care vor să se pregătească pentru eșec.

De obicei, diferite site-uri de pariuri oferă cote WoT pentru membrii lor și pot varia de la o casă de pariuri la alta. Înțelegerea lor este ușoară atâta timp cât înțelegem formatele populare disponibile astăzi. Acestea includ, dar nu se limitează la următoarele.

 • Cote zecimale: Multe site-uri de pariuri World of Tanks beneficiază de cote zecimale, deoarece majoritatea pariorilor le pot citi confortabil și le pot folosi pentru a-și calcula câștigurile potențiale. Trebuie doar să le înmulțească cu mizele lor respective.
 • Cote fracționale: Cotele fracționale WoT sunt destul de comune în rândul caselor de pariuri de sporturi din Regatul Unit. La fel ca și cotele zecimale de mai sus, ele sunt, de asemenea, simple. În timp ce numărul de sus reprezintă plățile posibile, cel de jos arată suma pe care trebuie să o miză. De exemplu, o casă de pariuri poate oferi cote 10/1 pentru o anumită echipă World of Tanks. Aceasta înseamnă că pariorii câștigă 10 USD pentru fiecare 1 USD pe care îl miză.
 • Cote americane: Pariorii WoT ar putea găsi cote americane la platformele de pariuri din Statele Unite. Acestea vin cu numere pozitive sau negative. Primul indică suma pe care ar putea-o obține dacă miză 100 USD. Pe de altă parte, acesta din urmă arată suma pe care trebuie să o parieze dacă speră să câștige 100 de dolari.
Înțelegerea cotelor de pariuri World of Tanks
Sfaturi și trucuri pentru pariuri World of Tanks

Sfaturi și trucuri pentru pariuri World of Tanks

World of Tanks este o opțiune populară atât pentru cei experimentați, cât și pentru cei experimentați pariori începători. Aceste părți pot utiliza diverse strategii pentru a se asigura că proiectele lor de pariuri dau roade. Una dintre ele este să țină evidența echipei preferate sau a performanțelor jucătorului. Aceasta ar putea fi prin analiza rezultatelor ultimelor zece sau mai multe competiții la care a participat.

Paritorii își pot urmări, de asemenea, jucătorii WoT preferați pe platforme precum YouTube și Twitch pentru a-și evalua abilitățile și a decide dacă este înțelept să pariezi pe ei. Presupunând că un parior dorește să parieze la turnee WoT, ar trebui să aștepte până la etapele finale ale competițiilor – cele de calificare sunt imprevizibile și este ușor să pariezi pe echipe sau jucători World of Tanks care ar putea fi eliminați mai devreme decât se aștepta.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri World of Tanks